- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #168.761
geçmiş olsun canım yaiyi akşamlar hanımlar, arabamla ilk kazamıda yaptımgaraja girerken kolona sıkıştırdım Çamurluk mahvoldu canım çok sıkıldı, derindondurucumda bozuldu içini boşaltmam lazım görüşürüz sonra
Google a yazdığın zaman çıkıyor canımMuz sut detoksu nasıl yapılıyor neden yesıl muz ıle yapılıyor
Menun normal canım fasulye şişlik yapar ama birde saatlerini yazarsan iyi olur :) afiyet olsunMenumu ıftıharla sunarımmm
Soğan suyu
Kabak cekırdegı yağı
Sabah
Haslanmış yumurta,peynırlı kepekli tost,domates
Ara yesil elma, badem
Öğlen 1 kase yoğurt, 4köfte
Ara 1 fıncan sutlu nescafe
Aksam 1 t kuru fasulye yoğurt
3 lt su
kız hepimiz toplanıp erdeme tlf alacaz yakındaabla sabah erdem teli aldı ancak geldi
Oyy kuzum yaa hepsi üst üste gelmiş ama cana bişey olmasın çok geçmiş olsuniyi akşamlar hanımlar, arabamla ilk kazamıda yaptımgaraja girerken kolona sıkıştırdım Çamurluk mahvoldu canım çok sıkıldı, derindondurucumda bozuldu içini boşaltmam lazım görüşürüz sonra
eminim benim kadar almamışındır tatlımGördüm ablacım şimdi gördüm bildirimlerde
Bende senden çok farklı değilim sporu bırakınca aldım ama sizinle verebilirim inanıyorum
Yarından itibaren kilo bildirimi ve menü yazacağım bugün yediklerimi yazmaya elim yanaşmıyor
yeşil muz kabız yapmıyor cnmMuz sut detoksu nasıl yapılıyor neden yesıl muz ıle yapılıyor
sonuçlar cumaya bebekAyy sabah sonucu yaz abla balkabagi aldım bende
oooo bşde eksiyle başlamışın güne bakalım yarın ne olacakMenum
Sabah 12
Öğle 14
Akşam 18
De ananas yedim3 e bölüp
Su 2 yi gecti
Spor yok
Bildirimim
Cuma 68.5
Bu sabah 67.9
Fark 600 gr
Menumu ıftıharla sunarımmm
Soğan suyu
Kabak cekırdegı yağı
Sabah
Ara yesil elma, badem
3 lt su
Memnun oldum Hilal çim bende 30 kilodan fazla vermiştim tekrarını diliyorum Allah tan şimdicumaya toparlarsiniz kızlar
hoşgeldin canım :) teşekkür ederiz
4 gününüz var canım toparlarsiniz :)
tebrikler canım
yok canım haramidereye gittim. Evet az kaldi sayılır :)
detoks yapıyoruz canım muz süt detoksu
Hosgeldin aysecim. Kız nedir senin bu cektigin hastalıklardan kurtulamadin bi turlubi an önce iyiles gel canim
tabiki yorulmak yok abla
hadi ins canim
ooo ablam ne desemki
koz uzulme aaaa sopa istiyortebrikler canim
ben denemedim canim
hosgeldin canim ben hilal 24 yasindayim. 3 yasinda oglum var. 4 aydir burdayim yaklasik 14 kilo verdim :)
Valla kurt adam olduk yadün gece 5 e geliyordu uyudugumda uyku tutmadı sagol busem
Erdem telefon alsa kurtulucam canım ya
ben geçen ay hedef belirlemedim ki
Tebrikler canım
afiyet olsun canım tebrikler
abla sabah erdem teli aldı ancak geldim
Kız az yeme dengeli ye
geldim ablaaa
aksam cosmussun canım telafi et yarın. Afiyet olsun
sarmaafiyet olsun ablam
Afiyet olsun elifim menun güzel
Gördüğüm kadarıyla aynı gibiyizkız hepimiz toplanıp erdeme tlf alacaz yakında
Oyy kuzum yaa hepsi üst üste gelmiş ama cana bişey olmasın çok geçmiş olsun
eminim benim kadar almamışındır tatlım
Peki madem yarın bismillah de
Ama eskisi gibi sağlıksız beslenme
yeşil muz kabız yapmıyor cnm
Zaten sen taze emzikli olduğun için sana olmaz bşde yeni başladın
sonuçlar cumaya bebek
Hergün kontrol altındayız burda
oooo bşde eksiyle başlamışın güne bakalım yarın ne olacak
Ama bu hafta sadece perşembe yap detoks yapacaksan Zaten artıda değilsin
krediyi bekliyoruz abla. Kredi çıkmıyor bordro yüzünden. Yoksa bana da koşu bandı alacak çıkıncakız hepimiz toplanıp erdeme tlf alacaz yakında
sonuçlar cumaya bebek
Masallah canım ınş gene verirsin :)Memnun oldum Hilal çim bende 30 kilodan fazla vermiştim tekrarını diliyorum Allah tan şimdi
Benim güncel kilomu başlangıca göremiGördüğüm kadarıyla aynı gibiyiz
Olsun cnm rahatlayınca alırsınızkrediyi bekliyoruz abla. Kredi çıkmıyor bordro yüzünden. Yoksa bana da koşu bandı alacak çıkınca
Abla bi an önce kurtulmak istiyorum su kilolardan hazır hız kazanmisken
Masallah canım ınş gene verirsin :)
sevgili kobayimiz sabah bilgilendir bizi not alalım detoksu :)Bende kendimi feda edip sizin için kobay olarak kullandım
Bakalım bu balkabağı detoksu işe yarıyomu
3 kase doğranmış balkabağını az suda haşladım aslında biraz sert kalması gerekiyordu ben unutmuşum fazla yumuşadı
Pişince 2 kase oldu içine 1 çubuk tarçın 3 karanfil koydum pişirşrken
Öğlen 1-2 gibi 1 kase 5.30 da 1 kase yedim
Maydonoz limon zencefil kaynettım şimdi onu içiyorum
Birazdanda spora başlıcam max.45 dk yaparım
Su hep içiyom zaten
Geçmiş olsun canım ya cana gelmesin de mal yerine konur. Nazar mi oldun Dilek dondurucu da bozulmuş hallolur inşallah servis çağırdın mi.iyi akşamlar hanımlar, arabamla ilk kazamıda yaptımgaraja girerken kolona sıkıştırdım Çamurluk mahvoldu canım çok sıkıldı, derindondurucumda bozuldu içini boşaltmam lazım görüşürüz sonra
vayyy Hiloş bravo sana aldın gazı gidiyosun maşallah. Afiyet olsun ananasin.Menum
Sabah 12
Öğle 14
Akşam 18
De ananas yedim3 e bölüp
Su 2 yi gecti
Spor yok
Bildirimim
Cuma 68.5
Bu sabah 67.9
Fark 600 gr
kabak cekirdegi yağını içtin mi ne işe yarıyor? Güzel menü afiyet olsun nescafe gözüme çarptı emzirirken icmezdim de şaşırdım menünde görünce.Menumu ıftıharla sunarımmm
Soğan suyu
Kabak cekırdegı yağı
Sabah
Ara yesil elma, badem
3 lt su
Biliyorum ablacim ama şu hevesimi alayım kac hafta sabit kaldim sende gördün moral oluyor bana.Olsun cnm rahatlayınca alırsınız
Tmm bitanemde çabuk giden çabuk geliyor biliyosun
Normalde benim planım bu hafta 2 gün yapmaktı ama çok artı olunca mecbur yapıyom
Sağol elifim valla bundan sonra yavaslamaz sanırım böyle devam :) yilbasinada mezun olurumsevgili kobayimiz sabah bilgilendirme bizi not alalım detoksu :)
Geçmiş olsun canım ya cana gelmesin de mal yerine konur. Nazar mi oldun Dilek dondurucu da bozulmuş hallolur inşallah servis çağırdın mi.
vayyy Hiloş bravo sana aldın gazı gidiyosun maşallah. Afiyet olsun ananasin.
kabak cekirdegi yağını içtin mi ne işe yarıyor? Güzel menü afiyet olsun nescafe gözüme çarptı emzirirken icmezdim de şaşırdım menünde görünce.
Hadi bakalım ciksin da kavuştu telefonuna :) ve koşu bandınakrediyi bekliyoruz abla. Kredi çıkmıyor bordro yüzünden. Yoksa bana da koşu bandı alacak çıkınca
Abla bi an önce kurtulmak istiyorum su kilolardan hazır hız kazanmisken
Masallah canım ınş gene verirsin :)
Ooo süper bende küçük beden istiyorum artik yaBiliyorum ablacim ama şu hevesimi alayım kac hafta sabit kaldim sende gördün moral oluyor bana.
Bide bugün pantolon denedim Bitane 40 beden olmuşum sonunda :)
Darısı 38 lere inşallahBiliyorum ablacim ama şu hevesimi alayım kac hafta sabit kaldim sende gördün moral oluyor bana.
Bide bugün pantolon denedim Bitane 40 beden olmuşum sonunda :)
İnşallah baby.Sağol elifim valla bundan sonra yavaslamaz sanırım böyle devam :) yilbasinada mezun olurum
Sen kaç beden giyonki tatlımHadi bakalım ciksin da kavuştu telefonuna :) ve koşu bandına
Ooo süper bende küçük beden istiyorum artik ya
Sağol bitanem Rabbim beterinden korusun, görümceler geldiydi kesin nazarları değdi:) servis çağırmadım daha marketteji dondurma dolabına koydum yiyeceklerisevgili kobayimiz sabah bilgilendir bizi not alalım detoksu :)
Geçmiş olsun canım ya cana gelmesin de mal yerine konur. Nazar mi oldun Dilek dondurucu da bozulmuş hallolur inşallah servis çağırdın mi.
vayyy Hiloş bravo sana aldın gazı gidiyosun maşallah. Afiyet olsun ananasin.
kabak cekirdegi yağını içtin mi ne işe yarıyor? Güzel menü afiyet olsun nescafe gözüme çarptı emzirirken icmezdim de şaşırdım menünde görünce.
bende yeniyılda mezun olmak istiyorum güne girdik Ocak ayında bana geliyor parayada cici cici kıyafetler alıcamSağol elifim valla bundan sonra yavaslamaz sanırım böyle devam :) yilbasinada mezun olurum
kesinlikle ablam kilo vermek bizim işimiz Aldığımız gibi veririz evelallahBenim güncel kilomu başlangıca göremi
Kız bilmece gibi konuşmasana
Ne yapalım güzelim aldıysak aldık
Kilo vermek bizden sorulur
Allah razı olsun ablam ilk ve son kazam olur inşallah, ilk başta canım çok sıkıldı sağolsun eşim olucak bunlar takma kafana kasko su var sonuçta diyince rahatladım biraz, oğlumda beni teselli ediyo, hata yapacaksınki ders çıkarıp bidahs yapmazsın annem diyo, bizim lafı bize satıyo:)kız hepimiz toplanıp erdeme tlf alacaz yakında
sonuçlar cumaya bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?