- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.581
Bence verirsin canimc kacamaksiz sıkı tutarsanKizlar kendime hedef koydum bu hafta insallah hedefim 1.3 verip 63 leri gormek olacak:)
Ben de cok sevındım cok tesekkureferım anlayısınıza sohbete gelirimmmmsağlık olsun be abla az mı çektin takımı. haftaya toparlarız.
hilalim kaçamak dediğin yağsız 6 yk makarna bir de 1 parmak cevizli sucuk ve o günki aldığım kalori 600 dür anca düşün yani. ve haftanın 5 günü ben detoks yaptım. bu kez kaçamaklardan değil kabızlık, 2,5 hafta regl gecikmesi diye düşünüyorummoralim çok bozuk cidden.
aynen abla
tebrik ederim gayet güzel hilalim
tamam canım seni tanıdığıma sevindim. başarılar :)
beril cim başın sağolsun tatlım allah rahmet eylesinKızlar anneannem vefat ettı balıkedırdeyım
Yarın evdeyım kızlar uzun uzun konuşuruz
Çarşamba sabahı sabıttım onu yazdım haberiniz olsun
Bu hafta listeye faydam olmadı kusura bakmayın lütfen
Cok tesekkurlerhiç test yaptinmi busem?
Yolun açık olsun canım
üstüme alinmiyorumama gene de daha iyi verebilirdim diye düşünüyorum
Yok kız değilim
kiz oyle deme benimki içine dogru ve yarikti suan normal tabi sikintiyi oglum cekti kardesi rahat edeceksen genede yap bence canım sonra bu yeme düzeni yüzünden pişman olmaktan iyidir. Evde testin vardi sanırım
ins busemm
Teşekkür ederim
sagol elifim
sagol ablam ama bal kabagi yaramadi banalapada ondan gelem artilari goturdu pazartesiyle aynı ciktim
ya göğüs ucuyla alakası yok emmenin elifim. Benimde yok ama resmen somurdu beni.
Tamamdir ablacim bugünden itibaren normal düzene geciyorum bi faydasını göremedim bu hafta zaten bide tek beslendim
Kalori olayına bakma canım. Sen dengeli sağlıklı beslen o kilolar gider
canim hamilelik ve regl belirtileri synidir ben uc gun duzensiz regl oldum sonracseytan durttu test yaptim ki hamileyimregl sinyalleri var canım kendi görünüp kayboluyor sökülemedim. testi boşuna kullanmak istemiyorum.3 güne sökülmezsem yaparım gerek olmasa dazaten olurum yani acıyor göğüs uçlarım
basik sagolsun ablacimKızlar anneannem vefat ettı balıkedırdeyım
Yarın evdeyım kızlar uzun uzun konuşuruz
Çarşamba sabahı sabıttım onu yazdım haberiniz olsun
Bu hafta listeye faydam olmadı kusura bakmayın lütfen
hadi bakalim basarirsinKizlar kendime hedef koydum bu hafta insallah hedefim 1.3 verip 63 leri gormek olacak:)
Canm hamile olabilir misin 2 hafta az değilyepyeni halım geberdi yaa
29 kilo mu aldııınişte ben de bundan korkuyorum hilalim
göremedim eksi meksi regl de olamadım 2 haftayı geçiyor moralim cidden bozuk ya.
tebrik ederim kızlar
haftaya takımı biz sırtlamalıyız canım. ben de sabitim. takımın hakkını vermeliyiz. vicdanım sızlıyor ilk kez takımı kötü etkiledim. detokslar bile işe yaramadı. reglim 2 haftayı geçiktir gecikti. dengem şaştı. mutsuzum. ben de varım 5 te 5 e moralimi düzeltmem lazım
tebrik ederim iyi bi sonuç
valla ben pek iddialı olamıyorum yenilmelere doyamıyorum moralim de çok bozukinş ben de kilo vericem haftaya canım
çok buralarda yoksun bu aralar elifim daha sık burda ol. yoksa kaçamak kaçınılmaz oluyorhaftaya takımın hakkını vermeliyiz biz sırtlıycaz takımı haftaya inş telafi edicez
bilmiyorum şişlik mi ama kilo almış bacaklardan falan belliydi inş çok almaz sonra vermesi de ayrı dert
tebrik ederim geçen hafta artı çıkmıştın bu hafta takımı sırtlamış oldun. tebrikssssss
geçmiş olsun canım. olsun sağlık olsun hemen telafi edersin onu.
tebrik ederim elifim güzel sonuç
ben anlamadım canım. biz digital tartı kullanıyoruz yarış olduğu için. tam anlamadım ama tebrik ederim gayet iyi vermişsin
ilk kez bu kadar gecikiyor. bi göründü gitti ya şişim resmen
canım sen nasıl 50 kg aldın nasıl yani bu nasıl oldu? cidden gözüm çok pis korktu biraz bahseder misin??
tebrik ederim rakibem sen de yedin beni. bari 100 gr olsun vereydim iyiydi
Allah beni kahretmesin yaa
bi çok neden var. detokslar reglimin 2,5 haftadır gecikmesi, kabızlık. inş haftaya çok iyi sonuç alırım moralim cidden bozuk.
Peki olur dersim oldugu icin yorum yapamadim.bu hafta dahil oldum kilom 71.Güzelim sen önce kendini bi stresden kurtar
Yok regli Yok bebiş düşünme
Herşeyi oluruna bırak
Sadece pro değil sağlıklı beslen sebzeli salatalı
Kendine yemek yap miktarı az olsun eşin yemiyosa yada fazlasını buzluğa atarsın
Çok uçuk bi hedef mefkuşum yaa eziyet etme kendineNe yazıkki sabitim kızlar
Geçen hafta 83.1
Bugün 83.1
Haftaya hedef 79.9 ___yani -3.2
Çok haklısın canm bu hafta hedefimiz birinci olmak olsunben kişisel yorumumu yapıyım daha çok verebilirdim ama lapa bende işe yaramadı kabızlıkla sonuçlandı ki zaten bu artımın çogunu geçen hafta kullanmıştım (kendime not )
dilek daha iyisini yapardı cuma ve ctesi davette yedikleri olmasa bunu biliyoruz (Fitt_anne not)
ponim artı çıkmazdı annecigi olmasa (Poni Bon )
elif artı çıkmazdı burayı ihmal etmese(@elifvecebir)
@busebMefkurem CurukElma
Hiç merak edilecek bişey yok tatlımdurumlar nedir merak ettim ben çocuk görmeye geldim akşam burdayım inşallah
Planımı yazdım ya cnm ona güveniyomÇok uçuk bi hedef mefkuşum yaa eziyet etme kendine
benim rakibe ne yapmis bi gidip bakayim6.takımada yenildik aferim bize
Ne kadar lafta söylesekte heralde bilinçaltımızda nasıl olsa yeneriz düşüncesi vardı
Ama onlar iyi iş çıkardı azmettiler başardılar
Tatlım sana bikaç sefer sordum ama cevap vermedinPeki olur dersim oldugu icin yorum yapamadim.bu hafta dahil oldum kilom 71.
Haftaya daha iyi olur insallah.6.takımada yenildik aferim bize
Ne kadar lafta söylesekte heralde bilinçaltımızda nasıl olsa yeneriz düşüncesi vardı
Ama onlar iyi iş çıkardı azmettiler başardılar
Yaniibenim rakibe ne yapmis bi gidip bakayim
saglik olsun abla bosuna dememisler kucumsemeyeceksin
Olmak zorunda tatlımHaftaya daha iyi olur insallah.
Insallah canim bu hafta annem vardi cok dikkat edemedim ama haftaya hedefimi tuttururum insallahBence verirsin canimc kacamaksiz sıkı tutarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?