Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar merhaba
İzne ayrıldıgımda 5. Takımdaydım
Kımse yok sanıyordum meger kaptanımız bıle ordaymış cok gonul koyarlar buradan devam edersem
Soz donecegım demıstım cok ayıp olur
Sıcak karsılamanız için cok tesekkur ederım
Ben 5. Takıma gecıyorummm
Gelır sohbet ederımm
Hersey için tesekkur ederımmm

ben kişisel yorumumu yapıyım daha çok verebilirdim ama lapa bende işe yaramadı kabızlıkla sonuçlandı ki zaten bu artımın çogunu geçen hafta kullanmıştım (kendime not )
dilek daha iyisini yapardı cuma ve ctesi davette yedikleri olmasa bunu biliyoruz (@ayulduzz not)
ponim artı çıkmazdı annecigi olmasa (@MuallimeA)
elif artı çıkmazdı burayı ihmal etmese(@elifvecebir)
buseb Mefkurem CurukElma

Son düzenleme:
beni neden sabit yazdın bildirimi şimdi yaptım ben baharcim

geldigin ilk gün söylemişti beril abla sende bu defa degişiklik olsun burda devam etmek istiyorum demiştin
takımın önemi yok öenmli olan kilo vermek bol eksilerin olsun güle güle

geldigin ilk gün söylemişti beril abla sende bu defa degişiklik olsun burda devam etmek istiyorum demiştin
takımın önemi yok öenmli olan kilo vermek bol eksilerin olsun güle güle
Evet canım demiştı ordakı arkadas da kaptan degıl arada ugruyor dıye bılıyordum yıne de tesekkur ederım

***9.Takim 488..etap***

berilceee(96.3/)
CurukElma(68.5/67,9/0,6/%0,88)
buseb(62.3/62,3/0/%0)kilosu sabit
Eliya(71.3/70.6/0.7/%0.98)
elifvecebir(81.3/81.8/+0.5/%-0.62)
nanekekik(71.9/70.4/1.5/%2.09)
ayulduzz (71.8/71/0,8/%1,11)
Mefkurem (83.1/83,1/0/%0)kilosu sabit
MuallimeA (77.1/77.6/+0.5/%-0.65)
gingercookkie (71.6/81.3/+9.7/%-0.35) 449.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 39 a bölündü

9.takim ortalamasi: %

Ne yazıkki sabitim kızlar

Geçen hafta 83.1
Bugün 83.1

Haftaya hedef 79.9 ___yani -3.2

sağlık olsun be abla az mı çektin takımı. haftaya toparlarız.

hilalim kaçamak dediğin yağsız 6 yk makarna bir de 1 parmak cevizli sucuk ve o günki aldığım kalori 600 dür anca düşün yani. ve haftanın 5 günü ben detoks yaptım. bu kez kaçamaklardan değil kabızlık, 2,5 hafta regl gecikmesi diye düşünüyorum moralim çok bozuk cidden.

Sabit ve artı kızlar

Bugün kaçamak hakkı yok ve 500 hoplama cezası var tabiki haftayada mutlaka güzel bi eksiyle gelinecek

aynen abla

Cuma 68.5
Bugün 67.9
Fark 600 gr
Yüzde 0.88
Mesaj 35+

tebrik ederim gayet güzel hilalim

tamam canım seni tanıdığıma sevindim. başarılar :)

hiç test yaptinmi busem?
Yolun açık olsun canım
üstüme alinmiyorum ama gene de daha iyi verebilirdim diye düşünüyorum
anam seni sabit sandım ben
Yok kız değilim

busem 600cal cok az işte hep az verirsen vucutta stok yapıyor bu beni aç bırakıyor diye sonrada 1200 cal alıp normal beslenince + çıkıyorsun aslında bi iki gün 1200 beslensen geriye eksilecek ama + çıktım diye moral bozup detox yapıyorsun lennn yine aç bıraktı beni bu kız diyor yine korumaya geçiyor vucut

busem yedikten sonra aç birakiyorsun kendini bununda etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Metonu bozuyorsun boyle bu hafta duzgun menüler yaparsan detoksagerek kalmicak bak dene bunu
Tamam canım eline sağlık

sağ ol canım benim durumumu doğru tespit etmişsin bir de regl sorunu ve kabızlık da cabası. bu kadar ugrasmaya en az 1 kg vermem gerekirdi ama ters tepti artık haftada 1 gün yaparım detoks. bıkkınlık geldi bir de ben bebek istiyorum o yüzden kilo vermem gerek benim. sonra hamişlik için deneme yapcam. o da moralimi bozuyor süre uzuyor

hiç test yaptinmi busem?

Yolun açık olsun canım

üstüme alinmiyorum ama gene de daha iyi verebilirdim diye düşünüyorum

Yok kız değilim

yapmadım hilalim sanmıyorum öyle bir durum yok sanırım detokslar bozdu düzenimi

çok doğru söylemişsin bir de ben takıntılıyım hergün tartılıyorum o yüzden de artı çıkınca ya açlık ya detoks ooff düzelticem bu hafta

Geç kaldı kızlar ama anca gelebildim
Cmts 76,6
Bugün 75,4
Giden 1,2
Aslında iki bekliyordum ama olmadı ins haftaya 74 lerde devam ediciz

gayet güzel sonuç tebrikler canım.

busem yedikten sonra aç birakiyorsun kendini bununda etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Metonu bozuyorsun boyle bu hafta duzgun menüler yaparsan detoksagerek kalmicak bak dene bunu

Tamam canım eline sağlık

yapıcam bu hafta normal beslenicem kahvaltıyla başladım. meto falan kalmadı zaten. toparlıycam inş hilalim

Gunaydin kizlar ilk bildirim ve bomba bildirim benden
Gecen hafta 72.9
Bu hafta 71.6
Fark 1.3

Onceki diyetimde bile 1 haftada bu kadar vermemistim saskinlardayim yasasin karatay teyzemmm
Tebrikler canım

Salı 82.2
Cuma 81.3
Fark -900
Bu da 9. Takım farkı 3 günde sayenizde
iyi bi başlangıç tatlım

Gınaydın guzellerrrr
Bir bildirim de benden gelsin
Bas:79,7
Güncel:79
-700 gr
%0,88
Bu hafta hedefım 79 du basardımmm
Haftaya hedefim 78,5emin adımlarla devammm
Tebrikler

Haftaya toparlarsin inş canım yapacak bi şey yok
Kizlar bende kilo bildirimimi yapayim

Gecen hafta:65.8
Bu hafta:65.2
Fark:-600

Hedefime ulamadim malesef ama bunada sukur
Tebrikler

Kızlar günaydınlarrrr.
Geçen hafta 71. 3
Bu hafta : 71.8
Fark : +500
Moralim bozuk.
hemen çalışmalara başla haftaya eskiye geç

cuma:71.9
guncel:70.4
fark:1.5
%2.09
çok güzel Tebrikler

haftaya toparlamaya calis canim

Geçen hafta 71.3
Bu hafta 70.6
Fark -700
Yüzde 0.98
Mesaj +60
Spor 4 saat
Tebrikler

Tebrikler canım
günaydın kızlar
geçen hafta :71,8
bugün:71
sonuçtan memnunum artı çıkmadığıma şükür
Tebrikler canim

Geçen hafta 83.1
Bugün 83.1

Abla çok büyük hedefler koyuyorsun ya azar azar ver şu kiloları sonra çabuk alıyon
Cuma 68.5
Bugün 67.9
Fark 600 gr
Yüzde 0.88
Mesaj 35+
Tebrikler

haklısın canım haftada bir olmalı bencede hedef

bence korunmayi birak ben saniyodum ki hoppp oluyo bu cocuk plmuyomus kiz stres etkiliyor oldumu olacakmi derken minumum uc ay gecer
cok kilon yok saglikli menulerle devam et cunku suan vucudunu harcarsan kasin giderse vitaminsiz kalirsan cpk yprucu bir gebelik seni bekler gebelige hazirlik beslenmesi yap sutun yigurdun peynirin proteinin meyven bakliyatin bi liste yap haftalik hani poni yapmisti ya onun gibi
birde iki kisi olunca ne salata ne yemek yapilir bilirim kocada atistirmaci senin anladigim kadari ile sulu yemekten ziyade makarna pilav borek cay tarzi buda seni etkiliyor

Geçen hafta 83.1
Bugün 83.1

Olsun mefkusum haftaya nasılsa 79.9 sun

Cuma 68.5
Bugün 67.9
Fark 600 gr
Yüzde 0.88
Mesaj 35+
Guzel vermişsin baby.

5 te 5 den önce hamiş olmadığına emin ol. Ben 50 kilo aldım çoğu suydu albümin denen bir sorun yaşadım düşük tehlikesinden dolayi ilk 5 ay sürekli yattım birazda ona bağlı bu kilo ama dr um sürekli şunu ye bunu yeme diye uyarıyor du hiç dinlemedim suçluyum gece gece yarım ekmek arası domates marul peynir maydonoz yerdim günde en az 1 kilo yoğurt kötü bir sürecti yani mantık 2 canlıyım mantığıydi ki çok saçma ve sezeryan oldum 4.640 gram bir veledin annesiydim eve geldim 1 hafta sonra normal 50 kilo elif olucam sanarak. Dikislerimi aldırmaya gittiğim gün 3 saat gardrobun önünde ağladım hamile kiyafetlerinden başka kıyafetim olmuyordu çünkü. Ama bir kaç ay içinde eski kiloma döndüm hem emzirdigim için hem dikkat ettiğim için. Dikkat etme işini hamileyken yapsaydım o kadar uzulmezdim. Sen dikkat edersen sağlıklı beslenip hareketli olursan bence kiloyla sorun yaşamazsin. Kız kardesimin 4 çocuğu var en küçüğü 2.5 aylık ve fit bir hatun çünkü sürekli hareket halindeydi halada öyle.

hayırlısı olsun canım bekleriz buyur gel. İyi zayıflamalar.

Başarılar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…