- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.541
beni neden sabit yazdın bildirimi şimdi yaptım ben baharcim***9.Takim 488..etap***
berilceee(96.3/)bildirimde bulunmadı
CurukElma(68.5/68,5/0/%0)kilosu sabit
buseb(62.3/62,3/0/%0)kilosu sabit
Eliya(71.3/70.6/0.7/%0.98)
elifvecebir(81.3/81.8/+0.5/%-0.62)
nanekekik(71.9/70.4/1.5/%2.09)
ayulduzz (71.8/71/0,8/%1,11)
Mefkurem (83.1/83,1/0/%0)kilosu sabit
MuallimeA (77.1/77.6/+0.5/%-0.65)
gingercookkie (71.6/81.3/+9.7/%-0.35) 449.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 39 a bölündü
9.takim ortalamasi: %0,256
geldigin ilk gün söylemişti beril abla sende bu defa degişiklik olsun burda devam etmek istiyorum demiştinKızlar merhaba
İzne ayrıldıgımda 5. Takımdaydım
Kımse yok sanıyordum meger kaptanımız bıle ordaymış cok gonul koyarlar buradan devam edersem
Soz donecegım demıstım cok ayıp olur
Sıcak karsılamanız için cok tesekkur ederım
Ben 5. Takıma gecıyorummm
Gelır sohbet ederımm
Hersey için tesekkur ederımmm
anam seni sabit sandım benbeni neden sabit yazdın bildirimi şimdi yaptım ben baharcim
Evet canım demiştı ordakı arkadas da kaptan degıl arada ugruyor dıye bılıyordum yıne de tesekkur ederımgeldigin ilk gün söylemişti beril abla sende bu defa degişiklik olsun burda devam etmek istiyorum demiştin
takımın önemi yok öenmli olan kilo vermek bol eksilerin olsun güle güle
Ne yazıkki sabitim kızlar
Geçen hafta 83.1
Bugün 83.1
Haftaya hedef 79.9 ___yani -3.2
Günaydın canım tebrikler
Günaydın canım
Günaydın canım
tebrikler canım
tebrikler canım
bundan sonra tatlıları götürmeden önce düşün ponicim nasıl etkilediğini
olsun canım eksidesin en azindan
Günaydın canım
ooo tebrikler baharcim
kiz genede yaramis sıkma canını
gecmis olsun aysecim ins haftaya verirsin
Tebrikler elifim
Günaydın abla tebrikler :)
aynen 30 kilo elifim ama doğumdan 15 gün sonra tartilmistim 69 görmüştüm sonra ye ic yat tekrar 80 leri gördüm
tebrikler dilekcim
Geldim abla birazdan tartilicam
Of busem sende mi "artık kaçamakları birakirsin herhaldev
Sabit ve artı kızlar
Bugün kaçamak hakkı yok ve 500 hoplama cezası var tabiki haftayada mutlaka güzel bi eksiyle gelinecek
Cuma 68.5
Bugün 67.9
Fark 600 gr
Yüzde 0.88
Mesaj 35+
Kızlar merhaba
Kımse yok sanıyordum meger kaptanımız bıle ordaymış cok gonul koyarlar buradan devam edersem
Gelır sohbet ederımm
hiç test yaptinmi busem?yepyeni halım geberdi yaa
29 kilo mu aldııınişte ben de bundan korkuyorum hilalim
göremedim eksi meksi regl de olamadım 2 haftayı geçiyor moralim cidden bozuk ya.
tebrik ederim kızlar
haftaya takımı biz sırtlamalıyız canım. ben de sabitim. takımın hakkını vermeliyiz. vicdanım sızlıyor ilk kez takımı kötü etkiledim. detokslar bile işe yaramadı. reglim 2 haftayı geçiktir gecikti. dengem şaştı. mutsuzum. ben de varım 5 te 5 e moralimi düzeltmem lazım
tebrik ederim iyi bi sonuç
valla ben pek iddialı olamıyorum yenilmelere doyamıyorum moralim de çok bozukinş ben de kilo vericem haftaya canım
çok buralarda yoksun bu aralar elifim daha sık burda ol. yoksa kaçamak kaçınılmaz oluyorhaftaya takımın hakkını vermeliyiz biz sırtlıycaz takımı haftaya inş telafi edicez
bilmiyorum şişlik mi ama kilo almış bacaklardan falan belliydi inş çok almaz sonra vermesi de ayrı dert
tebrik ederim geçen hafta artı çıkmıştın bu hafta takımı sırtlamış oldun. tebrikssssss
geçmiş olsun canım. olsun sağlık olsun hemen telafi edersin onu.
tebrik ederim elifim güzel sonuç
ben anlamadım canım. biz digital tartı kullanıyoruz yarış olduğu için. tam anlamadım ama tebrik ederim gayet iyi vermişsin
ilk kez bu kadar gecikiyor. bi göründü gitti ya şişim resmen
canım sen nasıl 50 kg aldın nasıl yani bu nasıl oldu? cidden gözüm çok pis korktu biraz bahseder misin??
tebrik ederim rakibem sen de yedin beni. bari 100 gr olsun vereydim iyiydi
Allah beni kahretmesin yaa
bi çok neden var. detokslar reglimin 2,5 haftadır gecikmesi, kabızlık. inş haftaya çok iyi sonuç alırım moralim cidden bozuk.
Yolun açık olsun canımKızlar merhaba
Gelır sohbet ederımm
üstüme alinmiyorumben kişisel yorumumu yapıyım daha çok verebilirdim ama lapa bende işe yaramadı kabızlıkla sonuçlandı ki zaten bu artımın çogunu geçen hafta kullanmıştım (kendime not )
dilek daha iyisini yapardı cuma ve ctesi davette yedikleri olmasa bunu biliyoruz (@ayulduzz not)
ponim artı çıkmazdı annecigi olmasa (@MuallimeA)
elif artı çıkmazdı burayı ihmal etmese(@elifvecebir)
buseb Mefkurem CurukElma sabit çıkmazdı bu kadar detox olmasa bence artık saglıklı beslenin detoxtan başı döndü birde yazı okudum bu kadr çok detox vucut için çok zararlıymış haftada 1kg gitsin ama her hafta gitisn benim mantıgım bu artık
haddim olmayarak yorumum bu kızlar
Yok kız değilimanam seni sabit sandım ben
busem 600cal cok az işte hep az verirsen vucutta stok yapıyor bu beni aç bırakıyor diye sonrada 1200 cal alıp normal beslenince + çıkıyorsun aslında bi iki gün 1200 beslensen geriye eksilecek ama + çıktım diye moral bozup detox yapıyorsun lennn yine aç bıraktı beni bu kız diyor yine korumaya geçiyor vucutsağlık olsun be abla az mı çektin takımı. haftaya toparlarız.
hilalim kaçamak dediğin yağsız 6 yk makarna bir de 1 parmak cevizli sucuk ve o günki aldığım kalori 600 dür anca düşün yani. ve haftanın 5 günü ben detoks yaptım. bu kez kaçamaklardan değil kabızlık, 2,5 hafta regl gecikmesi diye düşünüyorummoralim çok bozuk cidden.
aynen abla
tebrik ederim gayet güzel hilalim
tamam canım seni tanıdığıma sevindim. başarılar :)
busem yedikten sonra aç birakiyorsun kendini bununda etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Metonu bozuyorsun boylesağlık olsun be abla az mı çektin takımı. haftaya toparlarız.
hilalim kaçamak dediğin yağsız 6 yk makarna bir de 1 parmak cevizli sucuk ve o günki aldığım kalori 600 dür anca düşün yani. ve haftanın 5 günü ben detoks yaptım. bu kez kaçamaklardan değil kabızlık, 2,5 hafta regl gecikmesi diye düşünüyorummoralim çok bozuk cidden.
aynen abla
tebrik ederim gayet güzel hilalim
tamam canım seni tanıdığıma sevindim. başarılar :)
Tamam canım eline sağlık
Tebrikler canımGeç kaldı kızlar ama anca gelebildim
Cmts 76,6
Bugün 75,4
Giden 1,2
Aslında iki bekliyordum ama olmadı ins haftaya 74 lerde devam ediciz
ben kişisel yorumumu yapıyım daha çok verebilirdim ama lapa bende işe yaramadı kabızlıkla sonuçlandı ki zaten bu artımın çogunu geçen hafta kullanmıştım (kendime not )
dilek daha iyisini yapardı cuma ve ctesi davette yedikleri olmasa bunu biliyoruz (@ayulduzz not)
buseb Mefkurem CurukElma
hiç test yaptinmi busem?
Yolun açık olsun canım
üstüme alinmiyorumama gene de daha iyi verebilirdim diye düşünüyorum
Yok kız değilim
busem 600cal cok az işte hep az verirsen vucutta stok yapıyor bu beni aç bırakıyor diye sonrada 1200 cal alıp normal beslenince + çıkıyorsun aslında bi iki gün 1200 beslensen geriye eksilecek ama + çıktım diye moral bozup detox yapıyorsun lennn yine aç bıraktı beni bu kız diyor yine korumaya geçiyor vucut
Geç kaldı kızlar ama anca gelebildim
Cmts 76,6
Bugün 75,4
Giden 1,2
Aslında iki bekliyordum ama olmadı ins haftaya 74 lerde devam ediciz
busem yedikten sonra aç birakiyorsun kendini bununda etkisi olduğunu düşünüyorum ben. Metonu bozuyorsun boylebu hafta duzgun menüler yaparsan detoksagerek kalmicak bak dene bunu
Tamam canım eline sağlık
Tebrikler canımGunaydin kizlar ilk bildirim ve bomba bildirim benden
Gecen hafta 72.9
Bu hafta 71.6
Fark 1.3
Onceki diyetimde bile 1 haftada bu kadar vermemistim saskinlardayim yasasin karatay teyzemmm
iyi bi başlangıç tatlımSalı 82.2
Cuma 81.3
Fark -900
Bu da 9. Takım farkı 3 günde sayenizde
TebriklerGınaydın guzellerrrr
Bir bildirim de benden gelsin
Bas:79,7
Güncel:79
-700 gr
%0,88
Bu hafta hedefım 79 du basardımmm
Haftaya hedefim 78,5emin adımlarla devammm
Haftaya toparlarsin inş canım yapacak bi şey yokTakımın bu haftaki yüz karası benim kızlar herkesten özür dilerim
Geçen hafta 77.1
Bugün 77.6
Fark +500
Yüzdem -0.65 (doğru mu hesapladm)
Annemin burada olması beni kötü etkiledi, takımı kötü etkilediğim için üzüldüm ama bu kadar zor kilo verirken kolayca almak çok sinir bozucu. Bu hafta bnde 5 te 5 yapıcamMefkurem sana eşlik edebilir miyim?
TebriklerKizlar bende kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:65.8
Bu hafta:65.2
Fark:-600
Hedefime ulamadim malesef ama bunada sukur
hemen çalışmalara başla haftaya eskiye geçKızlar günaydınlarrrr.
Geçen hafta 71. 3
Bu hafta : 71.8
Fark : +500
Moralim bozuk.
çok güzel Tebriklercuma:71.9
guncel:70.4
fark:1.5
%2.09
haftaya toparlamaya calis canimGünaydın kızlar.
Maalesef listeye giremiyorum bu hafta.Dün tansiyondan ayranı fazla kaçırmışım.+400 çıktım bu sabah.Güncel 74... Haftaya tekrar 72lerle görüşmek dileğiyle indim tartıdanPtesi 72,6 idim.Nasıl 74 oldum bilemedim.Dengesiz besleniyorum ondan herhalde.Akşam yemeklerim yok denecek kadar azaldı.Yemek gelmiyor içimden.Gribe döndü öksürüğüm.Ondan sanırım.Öğlen de ızgara köfte ile geçti bu hafta işyerinde.Kahvaltılarımı da sıkı yaptım yumurta süt vs. Suyu az içiyorum sanırım ondan.Gördüysem yine görürüm şevkiyle bismillah diyorum yeni haftaya.
İnşallah 1. olursunuz kızlar bu hafta da.
Hayırlı cumalar :)
TebriklerGeçen hafta 71.3
Bu hafta 70.6
Fark -700
Yüzde 0.98
Mesaj +60
Spor 4 saat
Tebrikler canımGünaydın demeyi unuttum. Günaydınnnnnnnn
Kızlar valla buradaki ilk tartıma göre eksi 1.1 veya 1.2 kilo gitmiş. Tartı dijital değil. Çok şükür. Demekki yediklerime az daha dikkat etsem daha çok giderdi. Ama deli gibi yürüyüş yaptım. Spor gibisi yok. Bu bir haftayı da çok iyi değerlendirmem lazım. Ama valla gaza geldim. Daha dikkat etcemhadi ben kaçar yürüyüşe iyi değerlendireyim. R.... Yaklaşıyor hatta çok yakında.
Tebrikler canimgünaydın kızlar
geçen hafta :71,8
bugün:71
sonuçtan memnunum artı çıkmadığıma şükür
Abla çok büyük hedefler koyuyorsun ya azar azar ver şu kiloları sonra çabuk alıyonNe yazıkki sabitim kızlar
Geçen hafta 83.1
Bugün 83.1
TebriklerCuma 68.5
Bugün 67.9
Fark 600 gr
Yüzde 0.88
Mesaj 35+
haklısın canım haftada bir olmalı bencede hedefben kişisel yorumumu yapıyım daha çok verebilirdim ama lapa bende işe yaramadı kabızlıkla sonuçlandı ki zaten bu artımın çogunu geçen hafta kullanmıştım (kendime not )
buseb Mefkurem CurukElma
bence korunmayi birak ben saniyodum ki hoppp oluyo bu cocuk plmuyomus kiz stres etkiliyor oldumu olacakmi derken minumum uc ay gecersağ ol canım benim durumumu doğru tespit etmişsin bir de regl sorunu ve kabızlık da cabası. bu kadar ugrasmaya en az 1 kg vermem gerekirdi ama ters tepti artık haftada 1 gün yaparım detoks. bıkkınlık geldi bir de ben bebek istiyorum o yüzden kilo vermem gerek benim. sonra hamişlik için deneme yapcam. o da moralimi bozuyor süre uzuyor
yapmadım hilalim sanmıyorum öyle bir durum yok sanırım detokslar bozdu düzenimi
Olsun mefkusum haftaya nasılsa 79.9 sunNe yazıkki sabitim kızlar
Geçen hafta 83.1
Bugün 83.1
Guzel vermişsin baby.Cuma 68.5
Bugün 67.9
Fark 600 gr
Yüzde 0.88
Mesaj 35+
5 te 5 den önce hamiş olmadığına emin ol. Ben 50 kilo aldım çoğu suydu albümin denen bir sorun yaşadım düşük tehlikesinden dolayi ilk 5 ay sürekli yattım birazda ona bağlı bu kilo ama dr um sürekli şunu ye bunu yeme diye uyarıyor du hiç dinlemedim suçluyum gece gece yarım ekmek arası domates marul peynir maydonoz yerdim günde en az 1 kilo yoğurt kötü bir sürecti yani mantık 2 canlıyım mantığıydi ki çok saçma ve sezeryan oldum 4.640 gram bir veledin annesiydim eve geldim 1 hafta sonra normal 50 kilo elif olucam sanarak. Dikislerimi aldırmaya gittiğim gün 3 saat gardrobun önünde ağladım hamile kiyafetlerinden başka kıyafetim olmuyordu çünkü. Ama bir kaç ay içinde eski kiloma döndüm hem emzirdigim için hem dikkat ettiğim için. Dikkat etme işini hamileyken yapsaydım o kadar uzulmezdim. Sen dikkat edersen sağlıklı beslenip hareketli olursan bence kiloyla sorun yaşamazsin. Kız kardesimin 4 çocuğu var en küçüğü 2.5 aylık ve fit bir hatun çünkü sürekli hareket halindeydi halada öyle.yepyeni halım geberdi yaa
29 kilo mu aldııınişte ben de bundan korkuyorum hilalim
göremedim eksi meksi regl de olamadım 2 haftayı geçiyor moralim cidden bozuk ya.
tebrik ederim kızlar
haftaya takımı biz sırtlamalıyız canım. ben de sabitim. takımın hakkını vermeliyiz. vicdanım sızlıyor ilk kez takımı kötü etkiledim. detokslar bile işe yaramadı. reglim 2 haftayı geçiktir gecikti. dengem şaştı. mutsuzum. ben de varım 5 te 5 e moralimi düzeltmem lazım
tebrik ederim iyi bi sonuç
valla ben pek iddialı olamıyorum yenilmelere doyamıyorum moralim de çok bozukinş ben de kilo vericem haftaya canım
çok buralarda yoksun bu aralar elifim daha sık burda ol. yoksa kaçamak kaçınılmaz oluyorhaftaya takımın hakkını vermeliyiz biz sırtlıycaz takımı haftaya inş telafi edicez
bilmiyorum şişlik mi ama kilo almış bacaklardan falan belliydi inş çok almaz sonra vermesi de ayrı dert
tebrik ederim geçen hafta artı çıkmıştın bu hafta takımı sırtlamış oldun. tebrikssssss
geçmiş olsun canım. olsun sağlık olsun hemen telafi edersin onu.
tebrik ederim elifim güzel sonuç
ben anlamadım canım. biz digital tartı kullanıyoruz yarış olduğu için. tam anlamadım ama tebrik ederim gayet iyi vermişsin
ilk kez bu kadar gecikiyor. bi göründü gitti ya şişim resmen
canım sen nasıl 50 kg aldın nasıl yani bu nasıl oldu? cidden gözüm çok pis korktu biraz bahseder misin??
tebrik ederim rakibem sen de yedin beni. bari 100 gr olsun vereydim iyiydi
Allah beni kahretmesin yaa
bi çok neden var. detokslar reglimin 2,5 haftadır gecikmesi, kabızlık. inş haftaya çok iyi sonuç alırım moralim cidden bozuk.
hayırlısı olsun canım bekleriz buyur gel. İyi zayıflamalar.Kızlar merhaba
Gelır sohbet ederımm
Başarılar cnmKızlar merhaba
Gelır sohbet ederımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?