- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.601
Bence de rövanş isteyelimYanii
Yapacak bişey yok
Ama eğer haftaya bu takım 1.olmazsa hem kendime hem herkese küsecem
Isterseniz rövanş teklifinde bulunalım
Aynı durumdaymışız canm yaInsallah canim bu hafta annem vardi cok dikkat edemedim ama haftaya hedefimi tuttururum insallah
Başınız sağolsun Beril im. Mekanı cennet olsun. Rabbim sabırlar versin.Kızlar anneannem vefat ettı balıkedırdeyım
Yarın evdeyım kızlar uzun uzun konuşuruz
Çarşamba sabahı sabıttım onu yazdım haberiniz olsun
Bu hafta listeye faydam olmadı kusura bakmayın lütfen
Kiz böyle olunca ben h heyecan yapıyorum sanki hamile çıkacak benim
Güzelim sen önce kendini bi stresden kurtar
Yok regli Yok bebiş düşünme
Herşeyi oluruna bırak
Sadece pro değil sağlıklı beslen sebzeli salatalı
Kendine yemek yap miktarı az olsun eşin yemiyosa yada fazlasını buzluğa atarsın
Kızlar anneannem vefat ettı balıkedırdeyım
Yarın evdeyım kızlar uzun uzun konuşuruz
Çarşamba sabahı sabıttım onu yazdım haberiniz olsun
Bu hafta listeye faydam olmadı kusura bakmayın lütfen
Canm hamile olabilir misin 2 hafta az değil
6.takımada yenildik aferim bize
Ne kadar lafta söylesekte heralde bilinçaltımızda nasıl olsa yeneriz düşüncesi vardı
Ama onlar iyi iş çıkardı azmettiler başardılar
Yanii
Yapacak bişey yok
kusme kendine abla rakibin benimYanii
Yapacak bişey yok
Güzelim sen kilo verdiğin için cezan yok sen bilirsinMefkurem esime bi haftadir pastayi erteletiyordum incecik bir dilim yiyebilir miyim hic mi bulasmayim
Kızlar herkes hedefini belirlesin
Kaçamaksız devam edersek ulaşılmıyacak hedef yok
Bu hafta lütfen dikkat edelim
Ayın son haftasını iyi değerlendirelim
Mefkurem esime bi haftadir pastayi erteletiyordum incecik bir dilim yiyebilir miyim hic mi bulasmayim
bahar cim benimde dumduzdu iste uchiç yoktu :)kiz oyle deme benimki içine dogru ve yarikti suan normal tabi sikintiyi oglum cekti kardesi rahat edecek
hemsireler bile seferber olmustu hic yok cocuk emmek istiyor 1hafta hastaneye tasindik uc cikarmak icin silikon uclarida kabul etmedi sipa
canim hamilelik ve regl belirtileri synidir ben uc gun duzensiz regl oldum sonracseytan durttu test yaptim ki hamileyim
basik sagolsun ablacim
hadi bakalim basarirsin
Kız beni geciceksin bu hizlakizlar bu hafta hedefim 69.3
Durum kötü canımdurumlar nedir merak ettim ben çocuk görmeye geldim akşam burdayım inşallah
ufaktan baktım abla baya hirslanmislar hakettiler valla6.takımada yenildik aferim bize
Ne kadar lafta söylesekte heralde bilinçaltımızda nasıl olsa yeneriz düşüncesi vardı
Ama onlar iyi iş çıkardı azmettiler başardılar
Isteyelim abla :)Yanii
Yapacak bişey yok
Bence yaparsınInsallah canim bu hafta annem vardi cok dikkat edemedim ama haftaya hedefimi tuttururum insallah
kaçamak olmayınca neler yapabildiğini biliyoruz canımBenim haftalık hedefim 1.1 kg verip 76.5 kg olmak
Abla hedefim 66.9 en azindan bi kilo vermekKızlar herkes hedefini belirlesin
Kaçamaksız devam edersek ulaşılmıyacak hedef yok
Bu hafta lütfen dikkat edelim
Ayın son haftasını iyi değerlendirelim
Bu hafta gerçekten çok moralim bozuldukusme kendine abla rakibin benimCurukElma da listeyi duzenliycek yarisalim bakalim iyi olsn kazansin
Aaaa moral bozmak yok abla insanız sonuçta arada olur böyle ama önemli olan vazgecmemekBu hafta gerçekten çok moralim bozuldu
Bile Bile lades
Elimizden gelen herşeyi yapıp kaybetsek amenna
Ama bende dahil bikaç kişi çaba göstermedik
Tek kişi olsa telafi ediliyoda bikaç kişi olunca liste çöküyor
Neyse rövanş teklimizi kabul ederlerse haftaya takımın yüzdesi en az 1.5 olacak inşallah
bu hafta telafi ederiz mefkusum her zaman aynı Psikolojide olunmuyor bu hafta da böyle oldu.Bu hafta gerçekten çok moralim bozuldu
Bile Bile lades
Elimizden gelen herşeyi yapıp kaybetsek amenna
Ama bende dahil bikaç kişi çaba göstermedik
Tek kişi olsa telafi ediliyoda bikaç kişi olunca liste çöküyor
Neyse rövanş teklimizi kabul ederlerse haftaya takımın yüzdesi en az 1.5 olacak inşallah
En azından istikrarlı bi şekilde devam ediyorsun elifim valla seni azmine hayranımGezdim enerjımi depoladim dönüyorum bomba gibi bir haftaya hazırım :) gerçi en bomba halim 900 gram
Tatlım önemli olan istikrarla devam etmekGezdim enerjımi depoladim dönüyorum bomba gibi bir haftaya hazırım :) gerçi en bomba halim 900 gram
Beril bildirim yaptı cnm tabiki ekle
Sağol Hiloş um ya detoks falan bana göre değil dün iyice anladım ben kararında yiyip Verenlerdenim. Bu azmim de hepinizin sayesinde inan.En azından istikrarlı bi şekilde devam ediyorsun elifim valla seni azmine hayranım
Evet mefkusum ya az az verdim ama baya verdim :) inşallah hedefe ulaşıp koruyabilirim kilomu.Tatlım önemli olan istikrarla devam etmek
Bak az az diye diye toplamda bi sürü kilo verdin
Sonuçta herkesin metobolizması farklı
Zaten full dikkat edip artı çıkanada lafımız olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?