- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.921
gerilme hacı telafi et alkışı al bendenAç kalacağım diye korktum çünkü geç saate kadar bir şey yiyemeceğimi biliyordum. Nitekim gelene kadar altı oldu. Rakibem beni fazla getirme bakalım
Bende daha yeni başlıyabikdimmisafirleri uğurlayıp zumba yapıyım koca gelene kadar koşu bandı ses yapar bu saatten sonra yapmıyım sonra bi şeyler daha yaparım
gelirsem canım görüşürüz ama en son yıllar önce gelmiştim :)bacım yolun düşerse görüşelim hem ozamana zayıflamış fıstık olmuş bi şekilde karşılarız birbirimizi:)
Allah mesut etsin abla :)Kızlar düğünümüz çok güzel oldu. Kuzenim çok tatlı bir gelin oldu. Allah Mutlu etsin ömür boyu
Kına gecesinde daha çok oynadım. Bugün çok az oynadım. Utandım
Ama bugün beni çok beğendiler uzun zamandır görmediğim akrabalar ve ahbaplar. Gaza geldim valla zayıflayacağım. 1 ocak a kadar güzel bir rakama geleceğim Allah'ın izniyle
abla gez ağrı magri kalmazBu arada benim r..... Li pazartesi salı bekliyordum. Bugün düğünde geldiAğrılar başladı. Ama gezcem yinede bana ne
Evet canım devam ediyorPazartesi tartı günü devam ediyor değil mi?
Iyi geceler canimİyi geceler kitirlar ilerde çıtır olacağız opuldunuz oğlum nezle oluyor sanirim bugun ıhlamur sığan bal takviyesi yaptım gece çok kalkar gibi duruyor gidip uyku stoklayim
denemek lazim canım :)
Kız film izliyoruz benim elimde telefon suanevde misafir var ben burdayım anam burası bağımlılık yapıyor :)
Ne gibi şeyler kizzzmisafirleri uğurlayıp zumba yapıyım koca gelene kadar koşu bandı ses yapar bu saatten sonra yapmıyım sonra bi şeyler daha yaparım
Gerilim yok Seferoğlu cuma tartıda paylaşalım kozları. Düelloya hazır Mısın? Silahımı çektim ateşlemeye hazır bekliyorum. (İyi ki 6. Takımda değilsin.gerilme hacı telafi et alkışı al benden
mefkusum listede 1 dilim ekmek var yemiycektim listeye uyayim dedim :) bakalım yarında devam.Hepsi gayet güzel bitanem
bence menü olarak çokda güzel olmuş sporda gelince yıldızlacak
Vavvvv bizim kızlar bugün kendini aşmış maşallah spor süper
Heralde bu dediğin liste dimi cnm
Bence akşamki ekmek olmasa daha da güzel olacakmış
Afiyet olsun yine azıcık yemişsin.Bende menümü yazayım birazdan spora başlıcam
Bugünde pro günü
9.30 __1 kş yulaf kepeği 1 kş chia 2 yumurta az sütle krep
40 gr keçi peyniri
Ara _1 bar yoğurt suyu
18.45 __150 gr fırnda tavuk göğsü
1 bar tuzsuz ayran
Su 2 lt yi geçer
Spor min.1 saat bant yapıncada yazarım
süper menü.Menum
Sabah 11
Bir elma
Öğlen 14:45
85 gr somon
Bir tabak salata
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Bir tabak salata
Su 2 yi gecti
Spor 1.5 saat yürüyüş yarım saat dans
Afiyet olsun beyaz ekmek olmasaydı keşke. Lutenitsa yi bende yapıyorum çok seviyorum hatta 11 kavanoz yaptım kış içinSelam kızlar bugün gezmeye gittim evde ve işte olmadığım için pek düzenimde olmadı
Sabah 10:00
3 dilim beyaz ekmek
2 kk peynir
2 domates
1salatalık
1 kapya biberi
1 çk lutenitsa
Ara 16:00 yarım mandalina
Akşam 18:00
5 yk kısır
Spor yok Halimde yok zaten bol bol gezinti.
Sağol elifimmefkusum listede 1 dilim ekmek var yemiycektim listeye uyayim dedim :) bakalım yarında devam.
Afiyet olsun yine azıcık yemişsin.
süper menü.süper spor
Afiyet olsun beyaz ekmek olmasaydı keşke. Lutenitsa yi bende yapıyorum çok seviyorum hatta 11 kavanoz yaptım kış için
1 hafta oldu daha kızım. Çok değil. Gezcem bencanımız sağolsun bu hafta acısını çıkarırız biz merak etme ablam
çok geçmiş canım
hacı kolay lokma değildir seferoğulları zor birsz:)
aferin benim diyetdaşıma, gösterelim tellioğulları na seferoğullarının hırsını azmini
bence yıllardır kiloyla uğrayınca tahammülü kalmıyor insan illallah ediyor onun pisikolejisidir canım
evet kesinlikle yoruyor dün akşam uyuyakalmışım hiç adetim değildir aslında tüm hafta biriince yorgunluk pil bitiyor bi yerde artık
bitmedi tatil senin daha baya oldu gii
makarna cık olmamış
rakibem konuşuyor menu
Amin Canım inşallah. Evet valla hırslandım. İncecik olmak istiyorum Allah'ın izniyle.sakızım hoşgeldin Rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin kuzenini inşallah, ne güzel olmuş övgüler daha bir hirslandırır seni
Aynen öyle Canım.gez kız o ağrı geçer ama bugünler geri gelmez :)
Amin tatlım. Valla oturmaya gelmedim buraya zaten. Gezcem. İdare ederim napalım artık.gelirsem canım görüşürüz ama en son yıllar önce gelmiştim :)
Allah mesut etsin abla :)
abla gez ağrı magri kalmaz
Evet canım devam ediyor
Iyi geceler canim
denemek lazim canım :)
Kız film izliyoruz benim elimde telefon suanerdem de yeter bırak diyo
Ne gibi şeyler kizzz
Aynen ben de çok seviyorum 14 kavanoz yaptım üçü bitti bile.mefkusum listede 1 dilim ekmek var yemiycektim listeye uyayim dedim :) bakalım yarında devam.
Afiyet olsun yine azıcık yemişsin.
süper menü.süper spor
Afiyet olsun beyaz ekmek olmasaydı keşke. Lutenitsa yi bende yapıyorum çok seviyorum hatta 11 kavanoz yaptım kış için
Belim çok ağrıyor bazen sabah yataktan kalkamıyorum. Ve ağrı kesicilere aşırı duyarlı mesela mazallah bi majezik içersem tamamen kesiliyor o yüzden çok sıkıntılı geçiyor.Sizde denmeyle oluyor mu r.. Döneminde. Benim heryerim ağrıyor.
Evet benim de sıkıntılı geçiyor. Kilo fazla olunca hormon dengesi de bozuluyor. Zayıfladığım Zaman daha iyi geçiyordu.Belim çok ağrıyor bazen sabah yataktan kalkamıyorum. Ve ağrı kesicilere aşırı duyarlı mesela mazallah bi majezik içersem tamamen kesiliyor o yüzden çok sıkıntılı geçiyor.
Çok şükür yüzyirmiyi bile gördüm ama düzensizlik yaşamadım.Beni kilo değişimi değil yolculuk çok etkiliyor. Uzun yola gittim mi tamam hemen geliyor. Herhalde birde ben göreyim diyor farklı memleketleri...Evet benim de sıkıntılı geçiyor. Kilo fazla olunca hormon dengesi de bozuluyor. Zayıfladığım Zaman daha iyi geçiyordu.
Afiyet olsun menun güzel canim.Bu günkü menü
Sabah 8.00
2 haş yumurts
Öğlen 15.00
1 kase yoğurt
1 küçük dilim ekmek
5 acı biber
Akşam 19.00
1 tavuk bit
Bol salata
2 litre su
Yatmadan yürüyüş yapılacak. Sonrası yazarım.
Afiyet olsun canım. Herkes demiş ben demiyor lahmacun mevzusunuBugun istedigim gibi olmasada bende menumu yazayim kizlar
Sabah:10.30 alti yesil zeytin,1kk peynir,2 dilim ekmek,yaklasik 3 kasik kadar kiymali yumurta,1 tk bal,domates ve cay.
Aksam:17.30 bir bucuk lahmacun bol salata ve ayran.
2 litre su,45 dk yuruyus.
Afiyet olsun. Kurabiye olmamış 1 simit nedir ben dün ödülümü yarım simitle yaptım bide geçen hafta bana diyordum tost taki kaşar olmamış diye seninki olmuş mumenüm
sabah 11.00
1 simit
1 kk b. peynir
1 kk kaşar peyniri
1 çay k. bal
1 çay k. reçel
1 tk cevizli ezme
öğle yok
akşam 19.00
2 kakaolu pastane kurabiyesi
3 lt su
1 saat yürüyüş yaptım regl ağrım var hoplayamadım
not: öğlen balık yiycektim restorana gittik somon çekiyodu canım ama somonlar taze değildi moralim bozuldu yürüyüş yapıp eve döndüm. eşim başka balık ye diye ısrar etti ama ben somon istiyodum yemedimsaçmalamışım
tatlım 2 günlük diyet deniyorum o yüzden kahvaltı yok kahvaltısız hayat olurmu hiç Sağol dikkatin için.Gune kahvaltisiz baslamissiniz.saglikli kilo vermek ve vucut direnci icin kahvalti onemli.oglen ve aksam guzel olmus tercih sizin.
Allah kavuştursun ponim. :)Merhaba herkese annemi yolcu ettik evdeyiz biriken 10 sayfayı okuyup geliyorum
Afiyet olsun menun güzel suyun bu aralar hep az oluyor arttirmalisin.Menüm
11.00
1 yumurta
1 avuç büyüklüğünde yufka ekmek
1 kk peynir
Domates
1 mandalina
18.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 d ekmek
Su 1.5
Spor 40 dk yürüyüş( daha hoplayamadım :) eşimin yeğenleri var )
tebrik ederim Bahar im azmin den dolayi.Geldim kızlar geldim beni tebrik edin alkış istiyorummmmmmm pideye sarmaya sekerpareye çay yanına verilen kuruyemişe Rize ketesine hayır dedim
Normalde hoplarım da eşimle aramız düzelmedi trip atıyoz hala abes olur
kız meydana adres yazılır miAnkara Keçiören Atapark mahallesi 1295 sok. :) açık adresi verdim Ankaradaysan beklerim bi gün canımn
Rabbim mutlu mesut etsin. Aldın gazı kim tutar seniKızlar düğünümüz çok güzel oldu. Kuzenim çok tatlı bir gelin oldu. Allah Mutlu etsin ömür boyu
Kına gecesinde daha çok oynadım. Bugün çok az oynadım. Utandım
Ama bugün beni çok beğendiler uzun zamandır görmediğim akrabalar ve ahbaplar. Gaza geldim valla zayıflayacağım. 1 ocak a kadar güzel bir rakama geleceğim Allah'ın izniyle
Evet canım aynen devam.Pazartesi tartı günü devam ediyor değil mi?
İnşallah hasta olmaz iyi geceler canım.İyi geceler kitirlar ilerde çıtır olacağız opuldunuz oğlum nezle oluyor sanirim bugun ıhlamur sığan bal takviyesi yaptım gece çok kalkar gibi duruyor gidip uyku stoklayim
ohh afiyet olsun ağız tadiyla yemek nasip olsun inşallah canım.Aynen ben de çok seviyorum 14 kavanoz yaptım üçü bitti bile.
Kızlar 40 dk yürüdüm. Ohhh missss
120 derken kilomu eğer öyleyse maşallah in var canım ya.Çok şükür yüzyirmiyi bile gördüm ama düzensizlik yaşamadım.Beni kilo değişimi değil yolculuk çok etkiliyor. Uzun yola gittim mi tamam hemen geliyor. Herhalde birde ben göreyim diyor farklı memleketleri...
İyi geceler.Herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?