Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bacım yolun düşerse görüşelim hem ozamana zayıflamış fıstık olmuş bi şekilde karşılarız birbirimizi:)
gelirsem canım görüşürüz ama en son yıllar önce gelmiştim :)
Allah mesut etsin abla :)
Bu arada benim r..... Li pazartesi salı bekliyordum. Bugün düğünde geldi Ağrılar başladı. Ama gezcem yinede bana ne
abla gez ağrı magri kalmaz
Pazartesi tartı günü devam ediyor değil mi?
Evet canım devam ediyor
İyi geceler kitirlar ilerde çıtır olacağız opuldunuz oğlum nezle oluyor sanirim bugun ıhlamur sığan bal takviyesi yaptım gece çok kalkar gibi duruyor gidip uyku stoklayim
Iyi geceler canim
denemek lazim canım :)
evde misafir var ben burdayım anam burası bağımlılık yapıyor :)
Kız film izliyoruz benim elimde telefon suan erdem de yeter bırak diyo
misafirleri uğurlayıp zumba yapıyım koca gelene kadar koşu bandı ses yapar bu saatten sonra yapmıyım sonra bi şeyler daha yaparım
Ne gibi şeyler kizzz

mefkusum listede 1 dilim ekmek var yemiycektim listeye uyayim dedim :) bakalım yarında devam.

Afiyet olsun yine azıcık yemişsin.

Menum
Sabah 11
Bir elma
Öğlen 14:45
85 gr somon
Bir tabak salata
Akşam 18
Bir kase yoğurt
Bir tabak salata
Su 2 yi gecti
Spor 1.5 saat yürüyüş yarım saat dans
süper menü. süper spor

Afiyet olsun beyaz ekmek olmasaydı keşke. Lutenitsa yi bende yapıyorum çok seviyorum hatta 11 kavanoz yaptım kış için

Sağol elifim

1 hafta oldu daha kızım. Çok değil. Gezcem ben

sakızım hoşgeldin Rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin kuzenini inşallah, ne güzel olmuş övgüler daha bir hirslandırır seni
Amin Canım inşallah. Evet valla hırslandım. İncecik olmak istiyorum Allah'ın izniyle.

gez kız o ağrı geçer ama bugünler geri gelmez :)
Aynen öyle Canım.

Amin tatlım. Valla oturmaya gelmedim buraya zaten. Gezcem. İdare ederim napalım artık.

Aynen ben de çok seviyorum 14 kavanoz yaptım üçü bitti bile.

Belim çok ağrıyor bazen sabah yataktan kalkamıyorum. Ve ağrı kesicilere aşırı duyarlı mesela mazallah bi majezik içersem tamamen kesiliyor o yüzden çok sıkıntılı geçiyor.
Evet benim de sıkıntılı geçiyor. Kilo fazla olunca hormon dengesi de bozuluyor. Zayıfladığım Zaman daha iyi geçiyordu.

Evet benim de sıkıntılı geçiyor. Kilo fazla olunca hormon dengesi de bozuluyor. Zayıfladığım Zaman daha iyi geçiyordu.
Çok şükür yüzyirmiyi bile gördüm ama düzensizlik yaşamadım.Beni kilo değişimi değil yolculuk çok etkiliyor. Uzun yola gittim mi tamam hemen geliyor. Herhalde birde ben göreyim diyor farklı memleketleri...

Bu günkü menü
Sabah 8.00
2 haş yumurts

Öğlen 15.00
1 kase yoğurt
1 küçük dilim ekmek
5 acı biber

Akşam 19.00
1 tavuk bit
Bol salata

2 litre su
Yatmadan yürüyüş yapılacak. Sonrası yazarım.
Afiyet olsun menun güzel canim.

Afiyet olsun canım. Herkes demiş ben demiyor lahmacun mevzusunu nasılsa sen halledersin.

Afiyet olsun. Kurabiye olmamış 1 simit nedir ben dün ödülümü yarım simitle yaptım bide geçen hafta bana diyordum tost taki kaşar olmamış diye seninki olmuş mu tependeyim demiştim

Gune kahvaltisiz baslamissiniz.saglikli kilo vermek ve vucut direnci icin kahvalti onemli.oglen ve aksam guzel olmus tercih sizin.
tatlım 2 günlük diyet deniyorum o yüzden kahvaltı yok kahvaltısız hayat olurmu hiç Sağol dikkatin için.

Merhaba herkese annemi yolcu ettik evdeyiz biriken 10 sayfayı okuyup geliyorum
Allah kavuştursun ponim. :)

Afiyet olsun menun güzel suyun bu aralar hep az oluyor arttirmalisin.

Geldim kızlar geldim beni tebrik edin alkış istiyorummmmmmm pideye sarmaya sekerpareye çay yanına verilen kuruyemişe Rize ketesine hayır dedim
tebrik ederim Bahar im azmin den dolayi.

Normalde hoplarım da eşimle aramız düzelmedi trip atıyoz hala abes olur

Ankara Keçiören Atapark mahallesi 1295 sok. :) açık adresi verdim Ankaradaysan beklerim bi gün canımn
kız meydana adres yazılır mi

Rabbim mutlu mesut etsin. Aldın gazı kim tutar seni incecik OLUCAKSİN.

Pazartesi tartı günü devam ediyor değil mi?
Evet canım aynen devam.

İyi geceler kitirlar ilerde çıtır olacağız opuldunuz oğlum nezle oluyor sanirim bugun ıhlamur sığan bal takviyesi yaptım gece çok kalkar gibi duruyor gidip uyku stoklayim
İnşallah hasta olmaz iyi geceler canım.

Aynen ben de çok seviyorum 14 kavanoz yaptım üçü bitti bile.
ohh afiyet olsun ağız tadiyla yemek nasip olsun inşallah canım.

Kızlar 40 dk yürüdüm. Ohhh missss

120 derken kilomu eğer öyleyse maşallah in var canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…