- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.901
yürüyüşün suyun Harika ama o simit kurabiye ne diyim telafi edersin inşallah güveniyorum sanamenüm
sabah 11.00
1 simit
1 kk b. peynir
1 kk kaşar peyniri
1 çay k. bal
1 çay k. reçel
1 tk cevizli ezme
öğle yok
akşam 19.00
2 kakaolu pastane kurabiyesi
3 lt su
1 saat yürüyüş yaptım regl ağrım var hoplayamadım
not: öğlen balık yiycektim restorana gittik somon çekiyodu canım ama somonlar taze değildi moralim bozuldu yürüyüş yapıp eve döndüm. eşim başka balık ye diye ısrar etti ama ben somon istiyodum yemedimsaçmalamışım
bende açlığa gelemiyorum ama bi elma bir süt bi kaç saat kurtarıyor tavsiye ederim çantamda bulundur her zamanZuhal abla ben acliga gelemiyorum ya, elim ayagim titriyor ne olsa yiyorum o an,gunduz cok gezdik ara ogunde yapamadim ondan boyle oldu ama arti olacagimi dusunmuyorum hem telafi edicem soz cezamida yaparim insallah.
misafir umduğunu yer ama ev sahibide üç dilim ekmek ye diye israr etmezki güzellikBiliyorum 6. Takımla yarıştayız. Misafir umduğunu değil bulduğunu yiyiyor. Şehir dışındaydım. Eve geldim şimdi. Yarın spor ile telafi ederim. Sen merak etme.
Cümlemiz için AminnnnnKızlar düğünümüz çok güzel oldu. Kuzenim çok tatlı bir gelin oldu. Allah Mutlu etsin ömür boyu
Kına gecesinde daha çok oynadım. Bugün çok az oynadım. Utandım
Ama bugün beni çok beğendiler uzun zamandır görmediğim akrabalar ve ahbaplar. Gaza geldim valla zayıflayacağım. 1 ocak a kadar güzel bir rakama geleceğim Allah'ın izniyle
Aç kalacağım diye korktum çünkü geç saate kadar bir şey yiyemeceğimi biliyordum. Nitekim gelene kadar altı oldu. Rakibem beni fazla getirme bakalımmisafir umduğunu yer ama ev sahibide üç dilim ekmek ye diye israr etmezki güzellik
Hahaa bi kere Keçiörene gittim arkadaşa bakıyorum yokus oyleki anam burda fren tutmaz alt sokaktan iniyim derken 3-4isik geçtimAnkara Keçiören Atapark mahallesi 1295 sok. :) açık adresi verdim Ankaradaysan beklerim bi gün canımn
Valla yeminle pideye bi goz attım kulağım cinladiSüperrrrr
Işte takım ruhu buna derler tatlıcım
Gez fulyacim kadın olmak sınırlamak değil ki ben bejarkende regl filan dinlemez gezer tozar spor yapardım şimdide reglmis çocukmuş dinleniyorum oglumda benim gibi gezmeciKızlar düğünümüz çok güzel oldu. Kuzenim çok tatlı bir gelin oldu. Allah Mutlu etsin ömür boyu
Ama bugün beni çok beğendiler uzun zamandır görmediğim akrabalar ve ahbaplar. Gaza geldim valla zayıflayacağım. 1 ocak a kadar güzel bir rakama geleceğim Allah'ın izniyle
Bu arada benim r..... Li pazartesi salı bekliyordum. Bugün düğünde geldiAğrılar başladı. Ama gezcem yinede bana ne
Tabiki tatlımPazartesi tartı günü devam ediyor değil mi?
sakızım hoşgeldin Rabbim bir ömür boyu mutlu mesut etsin kuzenini inşallah, ne güzel olmuş övgüler daha bir hirslandırır seniKızlar düğünümüz çok güzel oldu. Kuzenim çok tatlı bir gelin oldu. Allah Mutlu etsin ömür boyu
iyi geceler canım inşallah hasta olmazİyi geceler kitirlar ilerde çıtır olacağız opuldunuz oğlum nezle oluyor sanirim bugun ıhlamur sığan bal takviyesi yaptım gece çok kalkar gibi duruyor gidip uyku stoklayim
Önünüze zararlı bişey geldiğinde tepenizde böyle dikiliyom olucamHahaa bi kere Keçiörene gittim arkadaşa bakıyorum yokus oyleki anam burda fren tutmaz alt sokaktan iniyim derken 3-4isik geçtim
Valla yeminle pideye bi goz attım kulağım cinladi
Gez fulyacim kadın olmak sınırlamak değil ki ben bejarkende regl filan dinlemez gezer tozar spor yapardım şimdide reglmis çocukmuş dinleniyorum oglumda benim gibi gezmeci
lahmacun çok olmuş seferoğulları olarak sevindim 9.takım olarak üzüldüm ama:)Bugun istedigim gibi olmasada bende menumu yazayim kizlar
Sabah:10.30 alti yesil zeytin,1kk peynir,2 dilim ekmek,yaklasik 3 kasik kadar kiymali yumurta,1 tk bal,domates ve cay.
Aksam:17.30 bir bucuk lahmacun bol salata ve ayran.
2 litre su,45 dk yuruyus.
seferoğullarına layık bir menu olmuşBu günkü menü
Sabah 8.00
2 haş yumurts
Öğlen 15.00
1 kase yoğurt
1 küçük dilim ekmek
5 acı biber
Akşam 19.00
1 tavuk bit
Bol salata
2 litre su
Yatmadan yürüyüş yapılacak. Sonrası yazarım.
aynen öyle bacısı hep yokuş buralar acemi şoför olarak tırsıyorum çıkarken yokuşkarıİyi geceler kitirlar ilerde çıtır olacağız opuldunuz oğlum nezle oluyor sanirim bugun ıhlamur sığan bal takviyesi yaptım gece çok kalkar gibi duruyor gidip uyku stoklayim
gez kız o ağrı geçer ama bugünler geri gelmez :)Bu arada benim r..... Li pazartesi salı bekliyordum. Bugün düğünde geldiAğrılar başladı. Ama gezcem yinede bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?