- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.941
Maşallah tatlımda çok geç oldu istersen yarın fazla yap25 dk lesli yaptım koca geldi ev halkını yatırıp sil baştan 45 dk daha yapıcam
yarında 1saat spor yapıcam ya birikmesin ablamMaşallah tatlımda çok geç oldu istersen yarın fazla yap
iyi geceler ablam inşallah eksilerle uyaırızBenimde 1 saat bant yapılmıştır kızlar
Herkese iyi geceler sabaha güzel eksiler
Hevesin varsa yap madem cnmyarında 1saat spor yapıcam ya birikmesin ablam
Ayy inşallah ya bugün tartılmadım merak ediyorum yarın bi kontrol edeyimiyi geceler ablam inşallah eksilerle uyaırız
yok anam o tür şeyler ödem yapıyor bende :))gelirsem canım görüşürüz ama en son yıllar önce gelmiştim :)
Allah mesut etsin abla :)
abla gez ağrı magri kalmaz
Evet canım devam ediyor
Iyi geceler canim
denemek lazim canım :)
Kız film izliyoruz benim elimde telefon suanerdem de yeter bırak diyo
Ne gibi şeyler kizzz
ben pazartesi tartılıcam anca dünün artısını kapatırımAyy inşallah ya bugün tartılmadım merak ediyorum yarın bi kontrol edeyim
parol iyi gelir kesmezde canımBelim çok ağrıyor bazen sabah yataktan kalkamıyorum. Ve ağrı kesicilere aşırı duyarlı mesela mazallah bi majezik içersem tamamen kesiliyor o yüzden çok sıkıntılı geçiyor.
Bu hafta inşallah pazartesi sendromu yaşamayızda herkes eksiyle gelirben pazartesi tartılıcam anca dünün artısını kapatırım
karnım kasıkların ağrır benimdeSizde denmeyle oluyor mu r.. Döneminde. Benim heryerim ağrıyor.
Kız irem eczacı zatenparol iyi gelir kesmezde canım
bu günü çoğumuz iyi kapattık yarında böyle geçerse kim korkar tartıdan mefkuşum:)Bu hafta inşallah pazartesi sendromu yaşamayızda herkes eksiyle gelir
hadi ya tereciye tere satmak olmuş benimkisi:)Kız irem eczacı zaten
Kız daha yatmadımı seninkiler biran önce sporunu yap ta yathadi ya tereciye tere satmak olmuş benimkisi:)
hanım hanım sen bilmezsin seferoğullarını kafaya koydumu almadan bırakmaz maçı yeşil vadi bizim işte okadar :)Gerilim yok Seferoğlu cuma tartıda paylaşalım kozları. Düelloya hazır Mısın? Silahımı çektim ateşlemeye hazır bekliyorum. (İyi ki 6. Takımda değilsin.)
tamam ablam kaçtım ozamanKız daha yatmadımı seninkiler biran önce sporunu yap ta yat
Bizim yerimizede gez abla1 hafta oldu daha kızım. Çok değil. Gezcem ben
Amin Canım inşallah. Evet valla hırslandım. İncecik olmak istiyorum Allah'ın izniyle.
Aynen öyle Canım.
Amin tatlım. Valla oturmaya gelmedim buraya zaten. Gezcem. İdare ederim napalım artık.
bende çok nadir ağrı olur abla. Öyle tatlı istegi filanda olmazSizde denmeyle oluyor mu r.. Döneminde. Benim heryerim ağrıyor.
Iyi yapmışsın canimKızlar 40 dk yürüdüm. Ohhh missss
iyi geceler canımHerkese iyi geceler...
iyi geceler elifimİyi geceler kızlar sabah 7 den beri ayaktayim iyice açlık vurmadan yatayim. Opuldunuz.
Oh masallah canim25 dk lesli yaptım koca geldi ev halkını yatırıp sil baştan 45 dk daha yapıcam
iyi geceler ablamBenimde 1 saat bant yapılmıştır kızlar
Herkese iyi geceler sabaha güzel eksiler
yok anam o tür şeyler ödem yapıyor bende :))
Pert oğulları yokmu huuuTakımlarımız bunlar kızlar tekrar hatırlıyalım
SEFEROGULLARI
@burcugncy
Fitt_anne
@buseb
@nanekekik
@kkkmevsim5
@elifvecebir
berilceee
TELLIOGULLARI
@eliya
@gingercookkie
@MuallimeA
@masal3487
Mefkurem
CurukElma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?