- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #169.981
Günaydın kelebekgünaydın kızlar
Onun 5 mile harbi terletıyor denedınmı canımlesli ne zamandır yapmıyordum baya terletti
Sağol Can'ım allah razı olsunberilceee başın sağolsun.
Amın Can'ım dostlar sagolsunBusecim ben şehirdışındayım şu an. Bir haftadır. Teyzemde kalıyorum. Onun da tartısı eski model dijital değil ve bozuk. 2-3 kilo falan az gösteriyor. Kullanmıyorum diye yenisini almamış. Bir hafta daha buradayım. O yüzden ortalama rakam yazıyorum. Net kilomu eve dönünce kendintartımda tartılıp bildireceğim.
Başın saolsun Canım. Allah rahmet eylesin.
Geçmiş olsun Elifcim.
Sağol fındık kurdum bıcırıgım
düzgün beslenmeye başlıycam
haber aldık abla Allah rahmet eylesin
hayırlı yolculuklar. sen şimdi düşünme listeyi falan.
muckk
yok canım ya değilim hamile detokslar sanırım bozdu düzenimi
rövanş istiyozzzzzzzzzzz
Sagolasın elıfımBaşınız sağolsun Beril im. Mekanı cennet olsun. Rabbim sabırlar versin.
Elif'im allah razı olsunkiz oyle deme benimki içine dogru ve yarikti suan normal tabi sikintiyi oglum cekti kardesi rahat edecek
hemsireler bile seferber olmustu hic yok cocuk emmek istiyor 1hafta hastaneye tasindik uc cikarmak icin silikon uclarida kabul etmedi sipa
canim hamilelik ve regl belirtileri synidir ben uc gun duzensiz regl oldum sonracseytan durttu test yaptim ki hamileyim
basik sagolsun ablacim
hadi bakalim basarirsin
Sagolasın kaptanımberil cim başın sağolsun tatlım allah rahmet eylesin
sağol canım eltinin kızı köşe başladı o toplayıp toplayip getiriyor valla dedim kış boyu böyle olacaksa gorusmeyelim yaza gorusuruzbenimde yiğrnim kardeşim hastalanmış salgın başladı demekki
geçmiş olsun bacım
artida dahilinde dunevgore hiç gitmemiş abla ben bi 300-400bekliyordumGecmiş olsun Can'ım
Uykusuzluk tartıda artı yapıyor
Bu hafta herkes olumlu düşünsün vücudu kıtlemeyın ve gergin tartılmayın yoksa sonuç bızı gerıyor canımsağol canım eltinin kızı köşe başladı o toplayıp toplayip getiriyor valla dedim kış boyu böyle olacaksa gorusmeyelim yaza gorusuruz
artida dahilinde dunevgore hiç gitmemiş abla ben bi 300-400bekliyordum
Eki Görüntüle 1901599
Pert oğulları yokmu huuu
Gelır gelmez duştan yaraga transfer oldum
Yenı uyandım kızlar kurbis sagolsun
Ilk günaydın benden gelsın
Herkese Günaydınlar eşim okula ben yatağa öpüldünüz.
Günaydın herkese çocukluların kaderi haftasonu uyuyamamak
Günaydın kızlar
Tahmin edildiği gibi oğlum hasta oldu gece boyu ee eee modundaydim yineilaçsız atlatiriz inşallah çünkü ilaç içmiyor iğneye ceviriyoruz mecbur
Rabbim beterinden saklasin
Wc ye cikarmadim ve uykusuzluk olduğu için tartiya güvenmiyorum sabit diyor Yaw
Günaydınnnnnn millet
Mutlu huzurlu sağlıklı pazarlar inşallah
berilceee hoşgeldin bebeğim hadi bakalım maraton başlasın
North River geçmiş olsun tatlım inşallah çabuk atlatırsınız
günaydın kızlar
Gelelim bu güzelim cuma sonucumuza
Nur topu gıbı 8. Lik
Ya kızlar ne oldu bızede en tepeden dıbe çökmeyi bwcerdık
Yenılgıde cabası
Hanı ezip geçiyorduk hanı çığ çığ yıyoduk
Sanırım grupça bırbırımızı motıve edemedık bu hafta hepımız
Şimdi ben verdım sen vermezdin algılamayalım bız bır bütünüz hepımız her hafta eksıyı goemelıyız
Cuma günkü o ödüllerı askıya alalım bır süre tek öğün bıle bızı bır ıkı gün geri götürüyor
Düzgün yıyoz olabıldıgınce hareketlı yasıyoz anlaştık
Ben 90 lardayım kelebekler sizin enerjınıze ve azmınıze ıhtıyacım var bunu unutmayın Can'larım
Bu hafta her hafta ılk 3 te olabılırız bu zor degıl
Defalarca yapmadıkmı
Günaydın kizlar tek tek yazamadim coookk uyumusum az önce kalktimGünaydın kızlar dün çok yorulmuşum kalkamadım yataktan. Daha yeni uyandım.
uyuyayim dedim tekrar yattım 10 dk sonra dikildi benim oğlan kader utansın :)Günaydın herkese çocukluların kaderi haftasonu uyuyamamak
Geçmiş olsun canım ya salgın başladımi bitmiyor dikkat edin kendinize.Günaydın kızlar
Tahmin edildiği gibi oğlum hasta oldu gece boyu ee eee modundaydim yineilaçsız atlatiriz inşallah çünkü ilaç içmiyor iğneye ceviriyoruz mecbur
Rabbim beterinden saklasin
Wc ye cikarmadim ve uykusuzluk olduğu için tartiya güvenmiyorum sabit diyor Yaw
onlarada çok geçmiş olsun tatlım.benimde yiğrnim kardeşim hastalanmış salgın başladı demekki
geçmiş olsun bacım
Bazen ölüm insanın ilacı oluyor anneannen içinde öyle olmuş Rabbim yattığı yerde utandırmasın nur içinde yatsın.Sagolasın elıfım
Rabbım kurtardı acılarından
haklısın ne desen Beril im battı bu hafta. Senin elinde olmayan sebepler vardı bu hafta eminim iyi olur senin için.***9.Takim 488..etap***SEKİZİNCİ
berilceee(96.3/)sabit
CurukElma(68.5/67,9/0,6/%0,88)
buseb(62.3/62,3/0/%0)kilosu sabit
Eliya(71.3/70.6/0.7/%0.98)
elifvecebir(81.3/81.8/+0.5/%-0.62)
nanekekik(71.9/70.4/1.5/%2.09)
ayulduzz (71.8/71/0,8/%1,11)
Mefkurem (83.1/83,1/0/%0)kilosu sabit
MuallimeA (77.1/77.6/+0.5/%-0.65)
gingercookkie (71.6/81.3/+9.7/%-0.35) 449.etapta izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 39 a bölündü
9.takim ortalamasi: %0.344
96.3+67.9+62.3+70.6+81.8+70.4+71+83.1+77.6+81.3=762.3 bızdekı toplam kılo
Ve verdıgımız
0.6+0.7+1.5+0.8=3.6. Kılo
Çok üzüldüm ve kendımı yıyorum bu kıloyla Nasıl böyleyım dıye
Koca bır haftayı resmen çöpe attım
Oyy masallah biraz çok olmuş amma napcan yorgunluk ta ayrı birsey.Günaydın kızlar dün çok yorulmuşum kalkamadım yataktan. Daha yeni uyandım.
Yok Hiloş daha neler kız saat 13:15 temi uyandın maşallah.Günaydın kizlar tek tek yazamadim coookk uyumusum az önce kalktimmoron gibi geziyorum resmen çok uyumak yaramıyor bana. Gideyim canavarlarimla ugrasayim biraz öpüyorum sizi
benim tartiyla sorunum yok abla zaten eksiye geçtim cumaya gore azda olsa siz niye gerildiniz ki şimdiBu hafta herkes olumlu düşünsün vücudu kıtlemeyın ve gergin tartılmayın yoksa sonuç bızı gerıyor canım
Can'ım senn ıcın demedım bir tanembenim tartiyla sorunum yok abla zaten eksiye geçtim cumaya gore azda olsa siz niye gerildiniz ki şimdi
Niye ilaç içmiyor kusuyor mu?benim tartiyla sorunum yok abla zaten eksiye geçtim cumaya gore azda olsa siz niye gerildiniz ki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?