- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.001
Okulların açıldığı gün başladı salgın. Bit ve grip.Günaydın kızlar
Tahmin edildiği gibi oğlum hasta oldu gece boyu ee eee modundaydim yineilaçsız atlatiriz inşallah çünkü ilaç içmiyor iğneye ceviriyoruz mecbur
Rabbim beterinden saklasin
Wc ye cikarmadim ve uykusuzluk olduğu için tartiya güvenmiyorum sabit diyor Yaw
Geçmiş olsun Can'ım bol yoğurt varsa evde kefir tüketinKızlar tünaydınnnnn.
Geceden beri hrlak oldum.
Nasıl bir illet hastalıkmış terk etmedi bizim evi.
Gece 2 den beri küçük kızım ve ben istifra ediyoruz. Aynı zamanda da ishaliz.
Kolumu kaldıracak halim yok .
hava atıyor bide kız canına mi susadin Tellioğlu biz uykusuzGünaydın kizlar tek tek yazamadim coookk uyumusum az önce kalktimmoron gibi geziyorum resmen çok uyumak yaramıyor bana. Gideyim canavarlarimla ugrasayim biraz öpüyorum sizi
Abla tartilmayinca bi boşluk oluyor bende sabah bi girevi atlamış gibi aslında doğrusu haftada iki kere tartilmakmis amaCan'ım senn ıcın demedım bir tanem
Ben aslında kendımden yola çıkarak hergun tartılmayalım demıstım ama doğru ıfade edememısım gulum
Kusuyor canım zorla ogure ogure kusuyor soğan bal karışımı veriyorum bi onu içiyor bak:)Niye ilaç içmiyor kusuyor mu?
çok geçmiş olsun Dr ne diyor sudan filan mı bulunduğunuz yerde salgın mi var. Cocuguklar hasta olmasın yaKızlar tünaydınnnnn.
Gecmiş olsun Can'ımKızlar tünaydınnnnn.
Ben hergun tartılırdım eksı göremeyince demoralıze olurdum zorda olsa bıraktım tartıyla hergun ugrasmayıhava atıyor bide kız canına mi susadin Tellioğlu biz uykusuz
Abla tartilmayinca bi boşluk oluyor bende sabah bi girevi atlamış gibi aslında doğrusu haftada iki kere tartilmakmis ama
Kusuyor canım zorla ogure ogure kusuyor soğan bal karışımı veriyorum bi onu içiyor bak:)
çok geçmiş olsun Dr ne diyor sudan filan mı bulunduğunuz yerde salgın mi var. Cocuguklar hasta olmasın ya
Valla öyle uyandım elifimuyuyayim dedim tekrar yattım 10 dk sonra dikildi benim oğlan kader utansın :)
Geçmiş olsun canım ya salgın başladımi bitmiyor dikkat edin kendinize.
onlarada çok geçmiş olsun tatlım.
Bazen ölüm insanın ilacı oluyor anneannen içinde öyle olmuş Rabbim yattığı yerde utandırmasın nur içinde yatsın.
haklısın ne desen Beril im battı bu hafta. Senin elinde olmayan sebepler vardı bu hafta eminim iyi olur senin için.
Oyy masallah biraz çok olmuş amma napcan yorgunluk ta ayrı birsey.
Yok Hiloş daha neler kız saat 13:15 temi uyandın maşallah.
görüşürüz canım afiyet olsunBende canavarlarima meyve vereyim bari görüşürüz kızlar. :)
geçmiş olsun elifim ya kısa sürede atlatirsiniz insKızlar tünaydınnnnn.
Kız ne hava atcam yaahava atıyor bide kız canına mi susadin Tellioğlu biz uykusuz
Abla tartilmayinca bi boşluk oluyor bende sabah bi girevi atlamış gibi aslında doğrusu haftada iki kere tartilmakmis ama
Kusuyor canım zorla ogure ogure kusuyor soğan bal karışımı veriyorum bi onu içiyor bak:)
çok geçmiş olsun Dr ne diyor sudan filan mı bulunduğunuz yerde salgın mi var. Cocuguklar hasta olmasın ya
Nadir'de olsa bazı insanların köpek dişlerinin olduğu çene bölgesinde kusma refleksini tetikleyen bir bölüm oluyor Oray'a temas ettiğinde bir cisim mesela şurup kaşığı kusma refleksi uyarılıyor. Enjektör ile vermeyi denedin mi?hava atıyor bide kız canına mi susadin Tellioğlu biz uykusuz
Ay csnım ya çok geçmiş olsun bugün çoğunluk hasta çabuk iyi olunKızlar tünaydınnnnn.
denedim canım kaşıkla zaten mümkün değil enjektorle verdiğimizde mideyede inse zorlayarak çıkarıyor kendi huy yaptı bunu biraz aklı erinceNadir'de olsa bazı insanların köpek dişlerinin olduğu çene bölgesinde kusma refleksini tetikleyen bir bölüm oluyor Oray'a temas ettiğinde bir cisim mesela şurup kaşığı kusma refleksi uyarılıyor. Enjektör ile vermeyi denedin mi?
hiç denemedim kaptanım bugun yürüyüş yapamazsam onu yapayımOnun 5 mile harbi terletıyor denedınmı canım
iraden bol olsun canım zor bi detoks ama yaparsın sen5 te 5 in ilk günündeyim tuzsuz patates bile lezzetsiz ama patatesi korkmadan yemek güzel.
Elim nutellaya bisküviye ekemeğe gitti gün içinde ama ben bunun tadını biliyorum zaten,ne gerek var diyerek bıralktım hepsini,cumaya ne kaldı şurda
biz gezmelerdeyiz avm bitti şimdi evcil hayvanlar parkındayız ordanda eve artıkİşler yeni bitti benm sizler napıyonuz
Çok iyi yapmışsın insan gezerken acıkıyo cezbedici çok fazla yemek fırsatı da olunca bir sürü cıs yiyip eve dönüyoruzbiz gezmelerdeyiz avm bitti şimdi evcil hayvanlar parkındayız ordanda eve artık
silahlarımı yanıma alınca kaçamak yapmak zorunda kalmayım 1kutu süt 1elma günü kurtardı
Geçmiş olsun Can'ım bol yoğurt varsa evde kefir tüketin
hava atıyor bide kız canına mi susadin Tellioğlu biz uykusuz
Gecmiş olsun Can'ım
Burdada bır salgın var öyle
Insallah prensese çabuk atlatır
Valla öyle uyandım elifim
görüşürüz canım afiyet olsun
geçmiş olsun elifim ya kısa sürede atlatirsiniz ins
Kız ne hava atcam yaa
hasta olanlara Çok geçmiş olsun. Ev emizligi beni Çok yordu enerjim kalmadı
Ay csnım ya çok geçmiş olsun bugün çoğunluk hasta çabuk iyi olun
5 te 5 in ilk günündeyim tuzsuz patates bile lezzetsiz ama patatesi korkmadan yemek güzel.
Elim nutellaya bisküviye ekemeğe gitti gün içinde ama ben bunun tadını biliyorum zaten,ne gerek var diyerek bıralktım hepsini,cumaya ne kaldı şurda
biz gezmelerdeyiz avm bitti şimdi evcil hayvanlar parkındayız ordanda eve artık
silahlarımı yanıma alınca kaçamak yapmak zorunda kalmayım 1kutu süt 1elma günü kurtardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?