Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun. Makarna mi yine Buse

kızlar makarna 3 yk 1 dilim ekmek eder yani sopalık bir şey yok.

Kızlar bi süre menü yazmicam birşey deniyorum daha sonra ne yaptığımı yazarım buraya ama spor yapıldı. Bir buçuk saat yürüyüş

yaa meraktan çatlıycaz

Neredesiniz huuuu
Zuhal sen hıc gorunmedın hanı öğleden sonra gelecektın
Abla benim yemeği bile işten gelince eşim yaptı uyku bile uyuyamiyor gün boyu kucakta ayakta ee eee
Hadi bakalım gazan mübarek olsun
14:00
2 erik kurusu
1 ceviz
16:00
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1/8 koçan közlenmiş mısır
5 üzüm
Yatışa geçiyorum kızlar. Yatıp dinleneyim de bari yarın işe rahat gideyim.
Güzel afiyet olsun canım
MenÜm
11.00 da
14.00 da
18.00 da
fırınlanmış yağsız, tuzsuz naneli patates
biraz yeşillik

su 2 Lt
spor yok

Kızlar huu Seferoğulları napIyonu Z
Bebekle uğraşıyorum ve galiba bende hasta oluyorum
Ne sonuç verecek bu çok merak ediyorum
Kizlar bi ayran çorbası detoksu gördüm pinterest te buğdaylı salatalık li nohutlu yeşil mercimekli ve kahvaltıli. Bu detoksu daha onceden yapan varmı aranızda.
bende her zaman etkili oldu iki günde 1kg

menüm

sabah 11.30
1 tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tk cevizli ezme

17.00 kv deydik
3 köfte
3 yk makarna
küçük kase çoban salata az yağlı

2 lt su
35 dk yürüyüş
Makarna az olduğu için gormedim
Kızlar bi süre menü yazmicam birşey deniyorum daha sonra ne yaptığımı yazarım buraya ama spor yapıldı. Bir buçuk saat yürüyüş
bak şimdi kafamdaki tilkiler harekete geçti

Menumu yazıp kaciyorum kızlar telin ışığından rahatsız olacak kuzucuk

Sabah(9:00)
2dlm ekmek bir yumurta 1dlm peynir 5 zeytin 1dlm ananas

Öğle(13:00)
Ton balıklı salata 1kase mercimek çorbası

Ara(15:30)
1bardak süt
1elma büyüktü

Akşam(18:30)
Avuç içi kadar kıyma ve bir yumurta ile kıymalı yumurta 1dlm ekmek(eşim hazırladı)

Ara(20:00)
6-7 antep fıstığı
Ihlamur(1 çay kas bal ile)

Su:2.5 lt spor:7 dk

iyiymiş kız 2 gunde 1 kilo yapsam mi acep severim tuzsuz da olsa baharat falan ohh mis olur valla. Çabuk iyileşin ya

ekmek çok olmuş mercimek te var çünkü menünde. Neyse kuzuma iyi bakabilmek için yedin dimi :)

Kızlar cogumuzda hastalık kol geziyor modumuzu dusurmeyelim bunlar geçici Rabbim beterinden korusun carsiz dert vermesin
Bugün spor yapamadım ama inşallah oğlum yarın kendisi uyur ve bana fırsat tanır
Yarında tartı yüzünüzü guldursun

Son düzenleme:
ekmek çok olmuş mercimek te var çünkü menünde. Neyse kuzuma iyi bakabilmek için yedin dimi :)
canım çorba olunca ekmek yemiyorum yanına bi salata olsaydı iyi olurdu ekmek yemezdim yada çorba ama stoğu öğlen tukettim yarında pro gunu yapiyim diyorum kolay ve cissis anlatıyim su hastalık işini :)
Burun tıkanıklığına var mı cozumunuz okyanus suyu sikip açıyorum baş ucuna soğan kesip koydum

Kizlar selam gelemedim su bosanma isi filan biraz sarpa sardi annem bizde filan salida izmir e gidiyorum pazar donucem diyetime dikkat edicm ama buraya ugrayamam gelince aymen tam gaz devam merak etmeyin simdilik.kendinize iyi bakin opuyorum hwpinizi benide grupfan cikarin baya hirsliydim ama gelemedikten sonra bode tartilmak sknti olacak 1 kasimda burdayim merak etmeyin

ekmek yeseydin keske tam buğday daha saglikli.

kv deydim tb ekmek falan yoktuki beyaz ekmek vardı. makarnadan kullandım hakkımı. patates salatası, cevizli un helvası, erişteli çorba da vardı onları yemedim elifimm :)

vay fıstıkçı

güzel menü ama sanki ekmek fazla geldi gözüme
sporda süper

tamam canım. biz de seni öptük bekliyoruz dönüşünü. inş kilo almadan dönebilirsin.

Merhaba kızlar dün pek gelwmedm menümu yazayım
Sabah8:00
Yarımdan az yufka üzeri tereyağı
Yoğurt zeytin 5 tane

Ogle 13 00
1 kase kelle paça
Bi kaç parça ördek eti
Salata yoğurt

Ara
2elma

Aksam19:00
1dilim ekmek
Salata 2 b ayran

Su az oldu
Spor bol bol kosturduk dışarda oglumla

Karatay olmadı çünkü kendi evimde degilgim koydeydim yarına kayısilarimi
Islattim yarn tam tekmil başlıyorum ama kabızlık var arti cikacam galiba

Vayy cok esrarengizsin kız Hiloş :) ne kadar süre catliycaz öğrenmek için.
10 gün kadar elifim
kızlar makarna 3 yk 1 dilim ekmek eder yani sopalık bir şey yok.

yaa meraktan çatlıycaz

Azıcık catlayin kız bisi olmaz
Evet biraz fazla olmuş bahar cim ekmek. En azından akşamki olmasaydı keşke afiyet olsun canım
ins toparlar bi an önce canım çocuklar hasta olunca zor geçiyor maalesef
ya mentollu bi damla vardı yakasına sikiyordum ben baya işe yarıyordu ismini hatirlayamadim simdi
Tamam canım ınş kolay bi dönem olur senin için

tabiki canım geçici bi rahatsızlık vazgeçmek yok. Yarın yaparsın inşallah sporunu.

pro güzel oluyor ya ben seviyorum hemde ise yarıyor :) yapman gerekeni yapmışsın tavsiye olarak sıcak suyla sık sık temizle burnunu bana iyi geliyor.

İlk gjn güzel ikinci gün bi tokluk bi yemesende olur modunda oluyorsun bol biberli ve naneli
deniyim ya merak ettim :)

probleminizi çözün canım bir hep burdayız. Hayırlısıyla git gel kilo almadan gel tabi devam edersin.

ahh canım benim Kıyamam azmin icinde tebriks. bizde de buyuk oglan icin tiramisu, eşim için şekerpare, küçük oğlan içinde tuzlu kurabiye var hemde kendi elcegizimle yaptım ahh ahh busem bi kurtulsak şu kilolardan dengeli dengeli yesek herseyden. Usandim ya

Afiyet olsun canım. Ördek portakallimiydi ördek eti hiç yemedim güzel mi nasıl tadı. İnşallah yarın çıkarsın wc ye çok kötü oluyor insan ya. Başlarsınız kuzum ya yarın karataya.

canım ben yaptım ve her seferinde bi kilodan fazla verdim tabi hep kaçamaklar yapmisimdir ona rağmen
iyice kafaya koydum yapıcam ya :) varmı püf noktası falan.

o kadar nasıl bekliyek Hiloş

sabahki yufka ekmek olmasaydı keşke canım afiyet olsun
Önce bi zuhal abla kirsin kafamı sonra söylerim

kız ördek alışık değilim ya içim acıdı hayvanaa

afiyet olsun cnm

ben kendi adıma umutsuzluğa kapıldım çünkü çok şişkinim regl yüzünden. inş cumaya kadar biter de iyi bir eksi görürüm. tek güzel şey bugün wc ye çıktım. kronik olarak bir wc problemi var bende hafta da 2 çıkıyorum hep bitki çayı falan da çare olmuyor

yarın pro günü yapayım. perşembe de lapa düşünüyorum. nasıl sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…