- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.041
Vayy cok esrarengizsin kız Hiloş :) ne kadar süre catliycaz öğrenmek için.Kızlar bi süre menü yazmicam birşey deniyorum daha sonra ne yaptığımı yazarım buraya ama spor yapıldı. Bir buçuk saat yürüyüş
Afiyet olsun. Makarna mi yine Buse
Abla Malum Pazar Erdem Evdeydi Ancak Gelebildim :)
aferin kız sana
Sen kaçamak yapmayınca çok guzel kilo veriyorsun
Aynen bendd sevmiyorum canım yaiyi gelecek bi ilaç aldinmi?
Önlemini al bastan canim
afiyet olsun canım mısır cok az olduğu için sorun olmaz bence az yemissin hem
Afiyet olsun ponicim
hoşgeldin busem ben iyiyim valla yuruyusumude yaptım :)
evet şanslıyım biraz o konuda abla :)
afiyet olsun elifim menü güzel
duydum ama hiç yapmadım ben canım
Kız gene makarnayı sokmussun araya allahtan az yemissin afiyet olsun
Kızlar bi süre menü yazmicam birşey deniyorum daha sonra ne yaptığımı yazarım buraya ama spor yapıldı. Bir buçuk saat yürüyüş
Abla benim yemeği bile işten gelince eşim yaptı uyku bile uyuyamiyor gün boyu kucakta ayakta ee eeeNeredesiniz huuuu
Zuhal sen hıc gorunmedın hanı öğleden sonra gelecektın
Hadi bakalım gazan mübarek olsun5 te 5 in ilk günündeyim tuzsuz patates bile lezzetsiz ama patatesi korkmadan yemek güzel.
Elim nutellaya bisküviye ekemeğe gitti gün içinde ama ben bunun tadını biliyorum zaten,ne gerek var diyerek bıralktım hepsini,cumaya ne kaldı şurda
Güzel afiyet olsun canım14:00
2 erik kurusu
1 ceviz
16:00
2 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1/8 koçan közlenmiş mısır
5 üzüm
Yatışa geçiyorum kızlar. Yatıp dinleneyim de bari yarın işe rahat gideyim.
MenÜm
11.00 da
14.00 da
18.00 da
fırınlanmış yağsız, tuzsuz naneli patates
biraz yeşillik
su 2 Lt
spor yok
Bebekle uğraşıyorum ve galiba bende hasta oluyorumKızlar huu Seferoğulları napIyonu Z
Ne sonuç verecek bu çok merak ediyorumMenumu yazıp geçmişe gideyim :)
Saat 8
1 kivi
Saat 10
1 dilim ananas
Saat 13
2 avuç içi kadar ızgara tavuk göğsü
Salata
1 dilim tam buğday
Saat 17:30
6 kaşık pirinçsiz ıspanak
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş
bende her zaman etkili oldu iki günde 1kgKizlar bi ayran çorbası detoksu gördüm pinterest te buğdaylı salatalık li nohutlu yeşil mercimekli ve kahvaltıli. Bu detoksu daha onceden yapan varmı aranızda.
Makarna az olduğu için gormedimmenüm
sabah 11.30
1 tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 tk cevizli ezme
17.00 kv deydik
3 köfte
3 yk makarna
küçük kase çoban salata az yağlı
2 lt su
35 dk yürüyüş
bak şimdi kafamdaki tilkiler harekete geçtiKızlar bi süre menü yazmicam birşey deniyorum daha sonra ne yaptığımı yazarım buraya ama spor yapıldı. Bir buçuk saat yürüyüş
ekmek yeseydin keske tam buğday daha saglikli.kızlar makarna 3 yk 1 dilim ekmek eder yani sopalık bir şey yok.
yaa meraktan çatlıycaz
iyiymiş kız 2 gunde 1 kilo yapsam mi acepAbla benim yemeği bile işten gelince eşim yaptı uyku bile uyuyamiyor gün boyu kucakta ayakta ee eee
Hadi bakalım gazan mübarek olsun
Güzel afiyet olsun canım
Bebekle uğraşıyorum ve galiba bende hasta oluyorum
Ne sonuç verecek bu çok merak ediyorum
bende her zaman etkili oldu iki günde 1kg
Makarna az olduğu için gormedim
bak şimdi kafamdaki tilkiler harekete geçti
ekmek çok olmuş mercimek te var çünkü menünde. Neyse kuzuma iyi bakabilmek için yedin dimi :)Menumu yazıp kaciyorum kızlar telin ışığından rahatsız olacak kuzucuk
Sabah(9:00)
2dlm ekmek bir yumurta 1dlm peynir 5 zeytin 1dlm ananas
Öğle(13:00)
Ton balıklı salata 1kase mercimek çorbası
Ara(15:30)
1bardak süt
1elma büyüktü
Akşam(18:30)
Avuç içi kadar kıyma ve bir yumurta ile kıymalı yumurta 1dlm ekmek(eşim hazırladı)
Ara(20:00)
6-7 antep fıstığı
Ihlamur(1 çay kas bal ile)
Su:2.5 lt spor:7 dk
canım çorba olunca ekmek yemiyorum yanına bi salata olsaydı iyi olurdu ekmek yemezdim yada çorba ama stoğu öğlen tukettimekmek çok olmuş mercimek te var çünkü menünde. Neyse kuzuma iyi bakabilmek için yedin dimi :)
İlk gjn güzel ikinci gün bi tokluk bi yemesende olur modunda oluyorsun bol biberli ve naneliiyiymiş kız 2 gunde 1 kilo yapsam mi acepseverim tuzsuz da olsa baharat falan ohh mis olur valla. Çabuk iyileşin ya
ekmek yeseydin keske tam buğday daha saglikli.
Menumu yazıp kaciyorum kızlar telin ışığından rahatsız olacak kuzucuk
1bardak süt
1elma büyüktü
Avuç içi kadar kıyma ve bir yumurta ile kıymalı yumurta 1dlm ekmek(eşim hazırladı)
6-7 antep fıstığı
Kizlar selam gelemedim su bosanma isi filan biraz sarpa sardi annem bizde filan salida izmir e gidiyorum pazar donucem diyetime dikkat edicm ama buraya ugrayamam gelince aymen tam gaz devam merak etmeyin simdilik.kendinize iyi bakin opuyorum hwpinizi benide grupfan cikarin baya hirsliydim ama gelemedikten sonra bode tartilmak sknti olacak 1 kasimda burdayim merak etmeyin
canım ben yaptım ve her seferinde bi kilodan fazla verdim tabi hep kaçamaklar yapmisimdir ona rağmenKizlar bi ayran çorbası detoksu gördüm pinterest te buğdaylı salatalık li nohutlu yeşil mercimekli ve kahvaltıli. Bu detoksu daha onceden yapan varmı aranızda.
10 gün kadar elifimVayy cok esrarengizsin kız Hiloş :) ne kadar süre catliycaz öğrenmek için.
kızlar makarna 3 yk 1 dilim ekmek eder yani sopalık bir şey yok.
yaa meraktan çatlıycaz
Azıcık catlayin kız bisi olmazAbla benim yemeği bile işten gelince eşim yaptı uyku bile uyuyamiyor gün boyu kucakta ayakta ee eee
Hadi bakalım gazan mübarek olsun
Güzel afiyet olsun canım
Bebekle uğraşıyorum ve galiba bende hasta oluyorum
Ne sonuç verecek bu çok merak ediyorum
bende her zaman etkili oldu iki günde 1kg
Makarna az olduğu için gormedim
bak şimdi kafamdaki tilkiler harekete geçti
Evet biraz fazla olmuş bahar cim ekmek. En azından akşamki olmasaydı keşke afiyet olsun canımMenumu yazıp kaciyorum kızlar telin ışığından rahatsız olacak kuzucuk
1bardak süt
1elma büyüktü
6-7 antep fıstığı
ins toparlar bi an önce canım çocuklar hasta olunca zor geçiyor maalesefKızlar cogumuzda hastalık kol geziyor modumuzu dusurmeyelim bunlar geçici Rabbim beterinden korusuncarsiz dert vermesin
Bugün spor yapamadım ama inşallah oğlum yarın kendisi uyur ve bana fırsat tanır
Yarında tartı yüzünüzü guldursun
ya mentollu bi damla vardı yakasına sikiyordum ben baya işe yarıyordu ismini hatirlayamadim simdicanım çorba olunca ekmek yemiyorum yanına bi salata olsaydı iyi olurdu ekmek yemezdim yada çorba ama stoğu öğlen tukettimyarında pro gunu yapiyim diyorum kolay ve cissis anlatıyim su hastalık işini :)
Burun tıkanıklığına var mı cozumunuz okyanus suyu sikip açıyorum baş ucuna soğan kesip koydum
Tamam canım ınş kolay bi dönem olur senin içinKizlar selam gelemedim su bosanma isi filan biraz sarpa sardi annem bizde filan salida izmir e gidiyorum pazar donucem diyetime dikkat edicm ama buraya ugrayamam gelince aymen tam gaz devam merak etmeyin simdilik.kendinize iyi bakin opuyorum hwpinizi benide grupfan cikarin baya hirsliydim ama gelemedikten sonra bode tartilmak sknti olacak 1 kasimda burdayim merak etmeyin
tabiki canım geçici bi rahatsızlık vazgeçmek yok. Yarın yaparsın inşallah sporunu.Kızlar cogumuzda hastalık kol geziyor modumuzu dusurmeyelim bunlar geçici Rabbim beterinden korusuncarsiz dert vermesin
Bugün spor yapamadım ama inşallah oğlum yarın kendisi uyur ve bana fırsat tanır
Yarında tartı yüzünüzü guldursun
pro güzel oluyor ya ben seviyorum hemde ise yarıyor :) yapman gerekeni yapmışsın tavsiye olarak sıcak suyla sık sık temizle burnunu bana iyi geliyor.canım çorba olunca ekmek yemiyorum yanına bi salata olsaydı iyi olurdu ekmek yemezdim yada çorba ama stoğu öğlen tukettimyarında pro gunu yapiyim diyorum kolay ve cissis anlatıyim su hastalık işini :)
Burun tıkanıklığına var mı cozumunuz okyanus suyu sikip açıyorum baş ucuna soğan kesip koydum
deniyim ya merak ettim :)İlk gjn güzel ikinci gün bi tokluk bi yemesende olur modunda oluyorsun bol biberli ve naneli
probleminizi çözün canım bir hep burdayız. Hayırlısıyla git gel kilo almadan gel tabi devam edersin.Kizlar selam gelemedim su bosanma isi filan biraz sarpa sardi annem bizde filan salida izmir e gidiyorum pazar donucem diyetime dikkat edicm ama buraya ugrayamam gelince aymen tam gaz devam merak etmeyin simdilik.kendinize iyi bakin opuyorum hwpinizi benide grupfan cikarin baya hirsliydim ama gelemedikten sonra bode tartilmak sknti olacak 1 kasimda burdayim merak etmeyin
ahh canım benim Kıyamam azmin icinde tebriks. bizde de buyuk oglan icin tiramisu, eşim için şekerpare, küçük oğlan içinde tuzlu kurabiye var hemde kendi elcegizimle yaptım ahh ahh busem bi kurtulsak şu kilolardan dengeli dengeli yesek herseyden. Usandim yakv deydim tb ekmek falan yoktuki beyaz ekmek vardı. makarnadan kullandım hakkımı. patates salatası, cevizli un helvası, erişteli çorba da vardı onları yemedim elifimm :)
vay fıstıkçı
güzel menü ama sanki ekmek fazla geldi gözüme
sporda süper
tamam canım. biz de seni öptük bekliyoruz dönüşünü. inş kilo almadan dönebilirsin.
Afiyet olsun canım. Ördek portakallimiydiMerhaba kızlar dün pek gelwmedm menümu yazayım
Sabah8:00
Yarımdan az yufka üzeri tereyağı
Yoğurt zeytin 5 tane
Ogle 13 00
1 kase kelle paça
Bi kaç parça ördek eti
Salata yoğurt
Ara
2elma
Aksam19:00
1dilim ekmek
Salata 2 b ayran
Su az oldu
Spor bol bol kosturduk dışarda oglumla
Karatay olmadı çünkü kendi evimde degilgim koydeydim yarına kayısilarimi
Islattim yarn tam tekmil başlıyorum ama kabızlık var arti cikacam galiba
iyice kafaya koydum yapıcam ya :) varmı püf noktası falan.canım ben yaptım ve her seferinde bi kilodan fazla verdim tabi hep kaçamaklar yapmisimdir ona rağmen
o kadar nasıl bekliyek Hiloş10 gün kadar elifim
Azıcık catlayin kız bisi olmaz
Evet biraz fazla olmuş bahar cim ekmek. En azından akşamki olmasaydı keşke afiyet olsun canım
ins toparlar bi an önce canım çocuklar hasta olunca zor geçiyor maalesef
ya mentollu bi damla vardı yakasına sikiyordum ben baya işe yarıyordu ismini hatirlayamadim simdi
Tamam canım ınş kolay bi dönem olur senin için
sabahki yufka ekmek olmasaydı keşke canım afiyet olsunMerhaba kızlar dün pek gelwmedm menümu yazayım
Yoğurt zeytin 5 tane
Ogle 13 00
1 kase kelle paça
Bi kaç parça ördek eti
Salata yoğurt
Ara
2elma
1dilim ekmek
Salata 2 b ayran
Su az oldu
Önce bi zuhal abla kirsin kafamı sonra söylerimAfiyet olsun canım. Ördek portakallimiydiördek eti hiç yemedim güzel mi nasıl tadı. İnşallah yarın çıkarsın wc ye çok kötü oluyor insan ya. Başlarsınız kuzum ya yarın karataya.
iyice kafaya koydum yapıcam ya :) varmı püf noktası falan.
o kadar nasıl bekliyek Hiloş
Merhaba kızlar dün pek gelwmedm menümu yazayım
Yoğurt zeytin 5 tane
Ogle 13 00
1 kase kelle paça
Bi kaç parça ördek eti
Salata yoğurt
Ara
2elma
1dilim ekmek
Salata 2 b ayran
Su az oldu
tabiki canım geçici bi rahatsızlık vazgeçmek yok. Yarın yaparsın inşallah sporunu.
pro güzel oluyor ya ben seviyorum hemde ise yarıyor :) yapman gerekeni yapmışsın tavsiye olarak sıcak suyla sık sık temizle burnunu bana iyi geliyor.
deniyim ya merak ettim :)
probleminizi çözün canım bir hep burdayız. Hayırlısıyla git gel kilo almadan gel tabi devam edersin.
ahh canım benim Kıyamam azmin icinde tebriks. bizde de buyuk oglan icin tiramisu, eşim için şekerpare, küçük oğlan içinde tuzlu kurabiye var hemde kendi elcegizimle yaptım ahh ahh busem bi kurtulsak şu kilolardan dengeli dengeli yesek herseyden. Usandim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?