Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol bebegim

Gece sürekli su içtim surekli emiyor boğazı kuruduğu icin eskiden olsa o uykusuz gecelerde neler yerdim ben :) bu hic aklıma gelmedi cisle gitmiştir demiştim
Nefes 4270 olmus canim
Ama ikisini ayirin dedi dr
Virus kaldiramiyor minik
Aynen ah bu cocuklar
Maşallah minige ayır abla malum daha bagisikligi çok zayıf
günaydın kızçeler

+1.4 kg çıktım malesef. ama regl olduğum için diye düşünüyorum. o yüzden moralimi bozmıycam.
hayırlısı busecim ararsın cumaya kadar regl odeminide

ben de karşıyım senin gibi canım av a falan yaa

makarna sossuzdu abla

iyiyim 3 hafta gecikmeli olarak regl oldum 3 gün önce onun rahatlaması ve şişkinliği var. arada hapşırıyorum böyle işte ablam. sen nasılsın bakiiim?

evete menün değişik. akşam ekmek 1 dilim olabilirdi ya da çorba var zaten hiç olmasaydı. afiyet olsun bakalım.

güzel menü afiyet olsun canım.

unuttum pro yapmayı kahvaltıyı normal yaptım neyse çok zorlamayayım vücudu perşembe lapa kesin.

günaydın canım.
sanırım geççmişi okumayı çoklu alıntıyı bilmiyorsun bu yüzden de aramıza pek kaynaşamadım.
sorcağın bir şey varsa bu konuda sor halledelim.
yoksa bu kadar az katılımla takıma dahil olman zor olacak canım :)

Günaydın herkese -200

Bu 200 grMa mı sevindi diyebilirsiniz ama dün sabah +300 düm pate işe yaradı bakalım sebze günü ne olacak!

Günaydın kızlar -500 akşama görüşürüz...

Günaydın keşke tartilmasaydim
Cuma:70.4
Dün:70.3 dün tok:70.9
Bugün aç:71.1

Günaydın kızlar.
Ben pazartesiye göre sabitim.

Bana gelirsek normal tartı saatimden erken tartıldım bi 200 300 daha farkeder bence

Cuma 83.1
Bugün 82.5
Fark 600

Günaydın utanarak yazıyorum arti 600 nryazikki
ama bugun tam anlamıyla Karatay kahvaltısı ile güne başladım çok motiveyim cumaya eksi olacağıma emin olabilirsiniz

+200 cumaya eksiye rahat düşerim bu iş bende

Günaydın gençlik
Cumaya gore -200 bakalım önümüzdeki günler ne göstericek. bu arada çorbayı yarın yapıcam 1 gün yapıcam psikolojim öyle diyor

ben kamile ve bahar dışında herkesin durumu gayet iyi.
dilek senin artı durumun çok az zaten eksiye geçersin o ödemdir.

herkesi tebrik ederim kızlar bombesiniz

komedii GÜNAYDIINNNNNNNNN

Kizlar Gece Elif uyumadi ateslendi
Biz Dr gidelim ilerlemeden
Nefeste ne kadar sismanlamis bakip gelelim
Tartiyla randevuma gitmedim moralmi bozup cozutmayim
Ben yarin tartiliyim

Nefes 4270 olmus canim
Ama ikisini ayirin dedi dr
Virus kaldiramiyor minik
Aynen ah bu cocuklar

abla sen yarın tartıl. nefesin kilosuna da maşallah. ama tabi bağışıklık sistemi daha tam gelişemedi demekki. daha minik az büyüsün daha güzel olacak her şey rahat olacak. çok geçmiş olsun

Kiz ayirdimda Elif Cok üzülüyor
Birde nefesi Cok seviyoz ona vermiyoz algiliyor
Ay kiyamiyom ikisinede

böyle artı çıkacak bir cozutmam olmadı canım. cumaya -1 istiyorum

Dünkü Menü aptalcaydi
Elma ve isoanak ne midesiz oldugunun isareti zaten
Kendimce bugun sivi orucundayim yarin buyük intimal nevsim körlenir
Senin adet duzensizmi yoksa diyetten dolayi hormonlar degisir canim

Hayırlı pazartesiler herkese.
Garip bir kilo bildirimi yapayım sizlere.
geçen ptesi 72,6
geçen cuma 74
bugün 73,5
Bugün son bildirimime göre eksideyim.İnşallah cumaya da öyle olurum.
Son 3 kgya rağmen giremediğim giysim yok şu an eskilerden. :) Darısı başınıza :) Eşim de verme artık.Çok taktın sen bu kgya diyip duruyor.Etrafımdakilerde tabi.Ama yok.en az 70i görmek istiyorum artık.Başladım uçlayım.
Listede olmadığım için menü yazmıyorum ama yazmam şart ise yazayım.Menülerimde taze sıkılmış portakal suları,bol meyve vs var.O yüzden de pek yazmıyorum aslında.Enerjiye ve c vitaminine ihtiyacım var şu aralar.Kh alımım az olsa da tam dikkat edebiliyorum diyemem.Hala ciddi halsizlik ve öksürük+griple savaşıyorum.Paylaşımımda çok değil o yüzden.
Bu izin süresi bana kilomu koruyabildiğimi gösterdi. Geri almayacağımı bilmek de güzelmiş :)
Sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…