- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.141
Allah razi olsun canimBasın sağolsun abla..
Kiz seviyomu kiskaniyomu anlamadimOy yavrum
istersen yaparsın canım
Yogurt la bakliyati bir arada sevmiyomkolay lakin ödem oluşturabilecwk bi detoks herkese yaramıyabilir
Canim listede olmasanda gruptasinHayırlı pazartesiler herkese.
Garip bir kilo bildirimi yapayım sizlere.
geçen ptesi 72,6
geçen cuma 74
bugün 73,5
Bugün son bildirimime göre eksideyim.İnşallah cumaya da öyle olurum.
Son 3 kgya rağmen giremediğim giysim yok şu an eskilerden. :) Darısı başınıza :) Eşim de verme artık.Çok taktın sen bu kgya diyip duruyor.Etrafımdakilerde tabi.Ama yok.en az 70i görmek istiyorum artık.Başladım uçlayım.
Listede olmadığım için menü yazmıyorum ama yazmam şart ise yazayım.Menülerimde taze sıkılmış portakal suları,bol meyve vs var.O yüzden de pek yazmıyorum aslında.Enerjiye ve c vitaminine ihtiyacım var şu aralar.Kh alımım az olsa da tam dikkat edebiliyorum diyemem.Hala ciddi halsizlik ve öksürük+griple savaşıyorum.Paylaşımımda çok değil o yüzden.
Bu izin süresi bana kilomu koruyabildiğimi gösterdi. Geri almayacağımı bilmek de güzelmiş :)
Sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli?
Canim bende de öyle oluyorBen geldiğimde muhabbet kesiliyor hep.Şanssızlığıma bak
Kolay gelsin herkese.Öğleden sonra için hazırlık yapmam lazım.
Görüşürüz..
Tamam kaptaniçem. Dünkü menümü yazayım hemen.Geçmişe dönemem şu an.Bugünden itibaren de menülerinize göz atarımCanim listede olmasanda gruptasin
Bizim bir parcamizsin
Menü yaz yorum yap
Kiz seviyomu kiskaniyomu anlamadim
Hic emzik kullannadi
Simdi biberona emzikle yatiyor
Küsmeyelim de trip atalım. Küsersek can sıkıntısından pastaya böreğe sararlar,kederden gözleri döner abla :)Canim bende de öyle oluyor
Küselim bunlara
Kiloyu koruman ne güzel canım maşallahHayırlı pazartesiler herkese.
geçen ptesi 72,6
geçen cuma 74
bugün 73,5
Son 3 kgya rağmen giremediğim giysim yok şu an eskilerden. :) Darısı başınıza :) Eşim de verme artık.Çok taktın sen bu kgya diyip duruyor.Etrafımdakilerde tabi.Ama yok.en az 70i görmek istiyorum artık.Başladım uçlayım.
Listede olmadığım için menü yazmıyorum ama yazmam şart ise yazayım.Menülerimde taze sıkılmış portakal suları,bol meyve vs var.O yüzden de pek yazmıyorum aslında.Enerjiye ve c vitaminine ihtiyacım var şu aralar.Kh alımım az olsa da tam dikkat edebiliyorum diyemem.Hala ciddi halsizlik ve öksürük+griple savaşıyorum.Paylaşımımda çok değil o yüzden.
Bu izin süresi bana kilomu koruyabildiğimi gösterdi. Geri almayacağımı bilmek de güzelmiş :)
fena olmuş ya inşallah çabucak iyileşir adaşim Elifim.Nefes 4270 olmus canim
Ama ikisini ayirin dedi dr
Virus kaldiramiyor minik
Aynen ah bu cocuklar
yapalım yarın anlaştık mi :)bende yapıcam bi iş çıkmazsa beraber yapalım
halledersin kuzum cumaya kadar.günaydın kızçeler
+1.4 kg çıktım malesef. ama regl olduğum için diye düşünüyorum. o yüzden moralimi bozmıycam.
e artı cikman çok doğal tabi sürekli içtim diyorsun her ictigin gıtmedı ya a Bahar :)Gece sürekli su içtim surekli emiyor boğazı kuruduğu icin eskiden olsa o uykusuz gecelerde neler yerdim ben :) bu hic aklıma gelmedi cisle gitmiştir demiştim
Maşallah minige ayır abla malum daha bagisikligi çok zayıf
hayırlısı busecim ararsın cumaya kadar regl odeminide
Ah Kıyamam ben ona anlatsan durumu anlamaz mi Elif cik.Kiz ayirdimda Elif Cok üzülüyor
Birde nefesi Cok seviyoz ona vermiyoz algiliyor
Ay kiyamiyom ikisinede
sıvı orucu nasıl Beril im sıvı almıyor musun yani hiç yoksa sadece sıvı mi alıyorsunDünkü Menü aptalcaydi
Elma ve isoanak ne midesiz oldugunun isareti zaten
Kendimce bugun sivi orucundayim yarin buyük intimal nevsim körlenir
Senin adet duzensizmi yoksa diyetten dolayi hormonlar degisir canim
HOŞGELDİN Canım biraktigin GİBİYİZ napalim. Eksi olman güzel ne kadar istiyorsan o kadar ver boşver eşinin dedikleriniHayırlı pazartesiler herkese.
geçen ptesi 72,6
geçen cuma 74
bugün 73,5
YERİM seni Kız emzige BAKKiz seviyomu kiskaniyomu anlamadim
Hic emzik kullannadi
Simdi biberona emzikle yatiyor
vayy harikasın bende ayakkabıları düzenledim verilenler atilanlar derken iyi bir iş çıkardım :) yemek yapıp spor yapıcam.2*1mile express yapıldı bunada şükür boynumun sol tarafı tutulmuştu ısınınca oda açıldı akşamda fırsat bulursam leslie floor serisi yaparim
Afiyet olsun baya dolu dolu ama hastasın güçlü olman lazım vitamin alman lazım.Haftalar sonra ilk menü: (menü denirse tabi)
09.kahvaltı:
1 haşlama yumurta
1 yk küflü peynir
1 tk bal zencefilli
1 yk dolusu kare doğranmış az yağlı patates kızartması
3 dilim sucuk
çay şekersiz
11 ara
1 türk kahvesi sade
14 öğle
1 kepçe mercimek çorbası
5 tavuk kanat ızgara
yarım kornişon turşusu
18 akşam
tavuk döner ekmeksiz
1 ayran
19 oğlumun doğum günü pastasından 2 çatal.iyiki doğurmuşum ben bu kuzuyu hediyesi kendime :)
spor yok
su 2 lt.
olabilir canom halledersin cumayaKizlar ne yazikki +300 um.gripten midir nedir yoksa dikkat etmistim haftasonu
Teşekkürler :)fena olmuş ya inşallah çabucak iyileşir adaşim Elifim.
yapalım yarın anlaştık mi :)
halledersin kuzum cumaya kadar.
e artı cikman çok doğal tabi sürekli içtim diyorsun her ictigin gıtmedı ya a Bahar :)
Ah Kıyamam ben ona anlatsan durumu anlamaz mi Elif cik.
sıvı orucu nasıl Beril im sıvı almıyor musun yani hiç yoksa sadece sıvı mi alıyorsun
HOŞGELDİN Canım biraktigin GİBİYİZ napalim. Eksi olman güzel ne kadar istiyorsan o kadar ver boşver eşinin dedikleriniCABUCAK İYİLES canim.
YERİM seni Kız emzige BAKhem seviyor hem kıskanır bence normal bişey.
vayy harikasın bende ayakkabıları düzenledim verilenler atilanlar derken iyi bir iş çıkardım :) yemek yapıp spor yapıcam.
Afiyet olsun baya dolu dolu ama hastasın güçlü olman lazım vitamin alman lazım.Yeni yaşınız hayırlı olsun iyiki dogurmussun
olabilir canom halledersin cumaya
O ne kız? İlk kez duyuyorumKızlar tuz lambası kullanan var mi etkili mi
Kız nerelerdesin sen bakim bi gittin bi daha uğramadinIyi günler herkeseMefkurem canım ablam geldim ben kabul edermisiniz
Naptin nerelerdeydin iyimisin Eda cım. Kilo verdin mi aldın mi de bakim heleIyi günler herkeseMefkurem canım ablam geldim ben kabul edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?