- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.161
canım duydum ama kullanan varmı cevremde bilmiyorum. hatta kardeşim almıştı anneme tuzun kendisini tv nin yanında duruyor radyasyonu emiyor mus. Umarım emiyor dur.Kızlar tuz lambası kullanan var mi etkili mi
Verirsin canım ya sen iste yeter ki.Kızlar bisürü alintiyaptim ama telkapaniverdi gitti hepsi
Genellikle eksi herkes ben hariç tebrik ediyorum hepinizi buhafta hedef yüksek inş ulasabilirizi takım olarak
Harikasın sultanimmmmmBana gelirsek normal tartı saatimden erken tartıldım bi 200 300 daha farkeder bence
Cuma 83.1
Bugün 82.5
Fark 600
Evet canım ya bi kaç ay anne ve kV görmesemmi neİsveç mi kız yoksa :)
günaydın.
gün baya aydın çok iyi ekside sin pattesler ise yaramış.
gunaydin. vuu harikasın.
günaydın
Geçmiş olsun Beril im.
Çok sıvı tüketmis olabilirmisin.
Bahar im uykunu alamadığın için artısın bence. Bu kadar uykuya artı cikman normal bende az uyuyunca böyle durumlar yaşıyorum. İnşallah iyi olur kuzum bugün yaKıyamam ben ona.
oooo harikasın sultanim.
düzene şok kendini bugünden itibaren halledersin sen Kamilem
mutlaka dusersin eksiye.
güzel sonuç kız elifGünaydın gençlik
Cumaya gore -200 bakalım önümüzdeki günler ne göstericek.bu arada çorbayı yarın yapıcam 1 gün yapıcam psikolojim öyle diyor
geçmiş olsun abla ya senin çocuk sayısı baya vardı dimi hepsinin hakkından geliyon süperdiBizide vurdu salgin
Agri gesici aldik geldik
Devam abla durmak yokInsallah canisi Moral bozmadan devam
regldendirn atarsınız cumayagünaydın kızçeler
+1.4 kg çıktım malesef. ama regl olduğum için diye düşünüyorum. o yüzden moralimi bozmıycam.
Boyuna göre kilon baya iyi bence keşke bende boyuna kadar gelsem ya zorHayırlı pazartesiler herkese.
Garip bir kilo bildirimi yapayım sizlere.
geçen ptesi 72,6
geçen cuma 74
bugün 73,5
Bugün son bildirimime göre eksideyim.İnşallah cumaya da öyle olurum.
Son 3 kgya rağmen giremediğim giysim yok şu an eskilerden. :) Darısı başınıza :) Eşim de verme artık.Çok taktın sen bu kgya diyip duruyor.Etrafımdakilerde tabi.Ama yok.en az 70i görmek istiyorum artık.Başladım uçlayım.
Listede olmadığım için menü yazmıyorum ama yazmam şart ise yazayım.Menülerimde taze sıkılmış portakal suları,bol meyve vs var.O yüzden de pek yazmıyorum aslında.Enerjiye ve c vitaminine ihtiyacım var şu aralar.Kh alımım az olsa da tam dikkat edebiliyorum diyemem.Hala ciddi halsizlik ve öksürük+griple savaşıyorum.Paylaşımımda çok değil o yüzden.
Bu izin süresi bana kilomu koruyabildiğimi gösterdi. Geri almayacağımı bilmek de güzelmiş :)
Sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli?
KiskancliiiiiiiikKiz seviyomu kiskaniyomu anlamadim
Hic emzik kullannadi
Simdi biberona emzikle yatiyor
ararsın canım sıkma caniniKizlar ne yazikki +300 um.gripten midir nedir yoksa dikkat etmistim haftasonu
hoşgeldin kız hatırlıyorum seni gel gel herkes burdaIyi günler herkeseMefkurem canım ablam geldim ben kabul edermisiniz
Günaydınn millet güzel haftamız başlasın inşallah
Zaten eksilerle başlamış devamıda öyle olur inşallah
Irem poni tebrikler kızlar
Elif ne güzel herşeye rağmen artı çıkmamışın cnm
Baharcım kaçamak yapmadığına göre bişey şişlik yapmış tatlım canını sıkma
Beril sizede geçmiş olsun cnm inşallah bebişe geçmez
Bana gelirsek normal tartı saatimden erken tartıldım bi 200 300 daha farkeder bence
Cuma 83.1
Bugün 82.5
Fark 600
PAZARTESİ TARTI SONUÇLARI
girgercookkie -500
Muallimea --200
Nanekekkik +700
Elifvecebir sabit
Mefkurem -600
Günaydın utanarak yazıyorum arti 600 nryazikki
ama bugun tam anlamıyla Karatay kahvaltısı ile güne başladım çok motiveyim cumaya eksi olacağıma emin olabilirsiniz
+200 cumaya eksiye rahat düşerim bu iş bende
Cumaya eksisin desene
Nefes 4270 olmus canim
Ama ikisini ayirin dedi dr
Virus kaldiramiyor minik
Aynen ah bu cocuklar
günaydın kızçeler
+1.4 kg çıktım malesef. ama regl olduğum için diye düşünüyorum. o yüzden moralimi bozmıycam.
Kiz ayirdimda Elif Cok üzülüyor
Birde nefesi Cok seviyoz ona vermiyoz algiliyor
Ay kiyamiyom ikisinede
Hayırlı pazartesiler herkese.
Garip bir kilo bildirimi yapayım sizlere.
geçen ptesi 72,6
geçen cuma 74
bugün 73,5
Bugün son bildirimime göre eksideyim.İnşallah cumaya da öyle olurum.
Son 3 kgya rağmen giremediğim giysim yok şu an eskilerden. :) Darısı başınıza :) Eşim de verme artık.Çok taktın sen bu kgya diyip duruyor.Etrafımdakilerde tabi.Ama yok.en az 70i görmek istiyorum artık.Başladım uçlayım.
Listede olmadığım için menü yazmıyorum ama yazmam şart ise yazayım.Menülerimde taze sıkılmış portakal suları,bol meyve vs var.O yüzden de pek yazmıyorum aslında.Enerjiye ve c vitaminine ihtiyacım var şu aralar.Kh alımım az olsa da tam dikkat edebiliyorum diyemem.Hala ciddi halsizlik ve öksürük+griple savaşıyorum.Paylaşımımda çok değil o yüzden.
Bu izin süresi bana kilomu koruyabildiğimi gösterdi. Geri almayacağımı bilmek de güzelmiş :)
Sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli?
Kiz seviyomu kiskaniyomu anlamadim
Hic emzik kullannadi
Simdi biberona emzikle yatiyor
Haftalar sonra ilk menü: (menü denirse tabi)
09.kahvaltı:
1 haşlama yumurta
1 yk küflü peynir
1 tk bal zencefilli
1 yk dolusu kare doğranmış az yağlı patates kızartması
3 dilim sucuk
çay şekersiz
11 ara
1 türk kahvesi sade
14 öğle
1 kepçe mercimek çorbası
5 tavuk kanat ızgara
yarım kornişon turşusu
18 akşam
tavuk döner ekmeksiz
1 ayran
19 oğlumun doğum günü pastasından 2 çatal.iyiki doğurmuşum ben bu kuzuyu hediyesi kendime :)
spor yok
su 2 lt.
Kizlar ne yazikki +300 um.gripten midir nedir yoksa dikkat etmistim haftasonu
Ogluşumun sınavları başladı iyice doyurayim. Sımdı yemeğe gelir öptüm sizi.
Kızlar tuz lambası kullanan var mi etkili mi
Bence de bir müddet görmeHarikasın sultanimmmmm
Evet canım ya bi kaç ay anne ve kV görmesemmi ne
güzel sonuç kız elif
Cumaya bire tamamlarsin
geçmiş olsun abla ya senin çocuk sayısı baya vardı dimi hepsinin hakkından geliyon süperdi
Devam abla durmak yok
regldendirn atarsınız cumaya
Boyuna göre kilon baya iyi bence keşke bende boyuna kadar gelsem ya zor
Kiskancliiiiiiiik
ararsın canım sıkma canini
hoşgeldin kız hatırlıyorum seni gel gel herkes burda
Elif im sınavlarda sabır ve bol enerji diliyorum sanaĆok memnun oldum artı çıkmadığım için mefkuş. Dünkü ishal ve kusma kiloları götürdü herhalde. Simdi eksi zamanı.
Süpersin kuzum.
Cumaya - 2 kg insallah.
Sonuçlar süper.
@nanekekik senin ki ödem bence cankm.
Cunaya kadar eksiye dö er o.
Burasi olmasa daha da ileri gider.
Gider kuzum bozma morslini.
Dilek cimaya iyi bir eksi gelecek inşallah.
İnşallah berilim.
Maşallah kuzuma.
Kesinlikle ayır. Benim büyükten küçüğe geçti hemen.
Sen hallederdin onu busem.
Biraz kıskanćlık yapıyodur.
Onu sevmediğinizi düşünüyodur.
Kuzum ya çok minnak daha.
Geçmiş olsun ayşem.
Ay kuzim benim.
Fen değil ayşem.
+300 nf ki kuzum veritiz hrp beraber cumaya kadar.
Kolay gelsin elif.
Ben de haftaya başlıyorum.
O ne kız hić duymadım.
Kimisi buğday Kimisi bulgur kullanıyormuş cnmKizlar ayran diyeti çorbası na buğday mi bulgur mu koyuluyor ya tarifler değişik değişik yapanlar huuu haber belim koydum buğdaylar pişiyor bu arada
Yaz tabiki kötü gördügpn menüleri elestirTamam kaptaniçem. Dünkü menümü yazayım hemen.Geçmişe dönemem şu an.Bugünden itibaren de menülerinize göz atarım
Nefes nasıl? Kıskançlık sezdim ben biraz Elifle..
Normaliz diyosun teyzesi yanikıskanıyor vede seviyordur birileri varken kıymete biner benim kardeşim der sonra kıskanır benim sipada eltimin kız biberon kullaniyo diye biberon aldırdı kullanmiyoruzda ortada geziyor içine su kiydurup emzik ucunu içeri doğru bastırıp etrafı ıslatıyoruz anca
Trip attiyoz huuuuKüsmeyelim de trip atalım. Küsersek can sıkıntısından pastaya böreğe sararlar,kederden gözleri döner abla :)
Ben bulgur salatalık koyup yapmıştım.nohut fasulye koymadım o zaman çok kaçamak yaptığm için pek verememiştim :)Kizlar ayran diyeti çorbası na buğday mi bulgur mu koyuluyor ya tarifler değişik değişik yapanlar huuu haber belim koydum buğdaylar pişiyor bu arada
Bak yazda gorelim patateslerikiHaftalar sonra ilk menü: (menü denirse tabi)
09.kahvaltı:
1 haşlama yumurta
1 yk küflü peynir
1 tk bal zencefilli
1 yk dolusu kare doğranmış az yağlı patates kızartması
3 dilim sucuk
çay şekersiz
11 ara
1 türk kahvesi sade
14 öğle
1 kepçe mercimek çorbası
5 tavuk kanat ızgara
yarım kornişon turşusu
18 akşam
tavuk döner ekmeksiz
1 ayran
19 oğlumun doğum günü pastasından 2 çatal.iyiki doğurmuşum ben bu kuzuyu hediyesi kendime :)
spor yok
su 2 lt.
Dikkat ettinse sorun etme hicKizlar ne yazikki +300 um.gripten midir nedir yoksa dikkat etmistim haftasonu
Canim bugun sadece cay su kahve iciyomfena olmuş ya inşallah çabucak iyileşir adaşim Elifim.
yapalım yarın anlaştık mi :)
halledersin kuzum cumaya kadar.
e artı cikman çok doğal tabi sürekli içtim diyorsun her ictigin gıtmedı ya a Bahar :)
Ah Kıyamam ben ona anlatsan durumu anlamaz mi Elif cik.
sıvı orucu nasıl Beril im sıvı almıyor musun yani hiç yoksa sadece sıvı mi alıyorsun
HOŞGELDİN Canım biraktigin GİBİYİZ napalim. Eksi olman güzel ne kadar istiyorsan o kadar ver boşver eşinin dedikleriniCABUCAK İYİLES canim.
YERİM seni Kız emzige BAKhem seviyor hem kıskanır bence normal bişey.
vayy harikasın bende ayakkabıları düzenledim verilenler atilanlar derken iyi bir iş çıkardım :) yemek yapıp spor yapıcam.
Afiyet olsun baya dolu dolu ama hastasın güçlü olman lazım vitamin alman lazım.Yeni yaşınız hayırlı olsun iyiki dogurmussun
olabilir canom halledersin cumaya
Bizde seni muccchOgluşumun sınavları başladı iyice doyurayim. Sımdı yemeğe gelir öptüm sizi.
Ben almstim birsey farketmedim attim sonra Cok toz topluyor diyeKızlar tuz lambası kullanan var mi etkili mi
Sen kimsin canim bizde tanisssakkkIyi günler herkeseMefkurem canım ablam geldim ben kabul edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?