Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz ne bayasi altü üstü öküzümle beraber 5

Ayri kalmiyor insallah kücüge gecmez canim

Kizlar ayran diyeti çorbası na buğday mi bulgur mu koyuluyor ya tarifler değişik değişik yapanlar huuu haber belim koydum buğdaylar pişiyor bu arada
Buğday yesilmercimeklipirasaboregicilginligi nohut salatalık ev yogurdu ile yaptim ben baby
Normaliz diyosun teyzesi yani
Yani kisksnmssa içine atsa daha kötü kardeşim doğduğunda kız kardeşim kiskanmis ama başka şekilde belli etmişti resmen motor becerilerini kaybetti yürürken sağa sola çarpmak denge kaybı vs gibi onun yanında hiç sevmedi ama prematüreydi küçük mecbur annem günlerce onunla ilgilendi allahtan sonra atlattik bu süreci
Canim bugun sadece cay su kahve iciyom
Midemimim beynimimi yemekten sogutuyom bilemiyom ama
abla valla bravo benim mide dayanmaz

Kimisi buğday Kimisi bulgur kullanıyormuş cnm
Içinde bakliyat olduğu için ben cesaret edemedim yapmaya çünkü bakliyat hiç yaramıyor bana
Inşallah srnde işe yarar
buğday köyüm ben o zaman inşallah iyi olur merak ediyorum sonucu.

inşallah mefkusum bugün canım tulum peyniri yemek istiyor sürekli ne alakaysa

Ben bulgur salatalık koyup yapmıştım.nohut fasulye koymadım o zaman çok kaçamak yaptığm için pek verememiştim :)
Bende koymayayim diye düşündüm aslında ama açıklamaları okuyunca vazgeçtim nohut antioksidan görevi görüyormus onların yalancisiyim

Canim bugun sadece cay su kahve iciyom
Midemimim beynimimi yemekten sogutuyom bilemiyom ama
Bence sen kendini hayattan sagutuyosun normal ye beril im yavaş olsun sağlam olsun verdiğin kilolar olmami :)

Sebze günü zorluyor biraz kızlar, dün alışverişe Çıkamadım salatalık ve 3 havuç yİcem havuçlar parmak boyunda
kolaylıklar ponim başka sebze yiyemiyormu sun yeşillik vs.

Yedilmercimeklipirasaboregicilginligi ne kiz bende ev yoğurdu kullanım Allah ima şükür evime hazır yoğurt girmez :)

ablam ayıp ettin sen istersiniz yapmammı ben

cumaya ne yapıp edip eksi çıkıcaz artı çıkanın takımdan çekeceği var:)

Trip attiyoz huuuu
arkadaş ortamında bi gün bu kadınların trip atma konusunu konuşuyorduk, eşim dileğin hiç böyle bi huyu yok demişti, ben trip atamıyorum neye kızgınım neye kırıldım pat pat söylerim ben içime atıp çatlayıcama o çatlasın:)

Hayirlisi artik canim
Elifte ceneye vurdu kiskancligi
Kiz dayanilmiyor zaten aksam belki yumurtali salata Yerim

Ay valla resmen kendimi ezikliyom Ben ya

Canm sabah neyle başlanıyosa onunla devam edilmeesi gerek aceleyle çıktık salatalık havuç aldı eşim dolaptan yıkayamadm bile okulda yıkayp yedim artık olsun ya benm için daha iyi 1.5 kilo verebilsm keşke

Ben tribi bilmem direk catarimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…