- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.181
Geldim anacım biraz leptin salgılamaya gittiydimTrip attiyoz huuuu
Kiz ne bayasi altü üstü öküzümle beraber 5Harikasın sultanimmmmm
Evet canım ya bi kaç ay anne ve kV görmesemmi ne
güzel sonuç kız elif
Cumaya bire tamamlarsin
geçmiş olsun abla ya senin çocuk sayısı baya vardı dimi hepsinin hakkından geliyon süperdi
Devam abla durmak yok
regldendirn atarsınız cumaya
Boyuna göre kilon baya iyi bence keşke bende boyuna kadar gelsem ya zor
Kiskancliiiiiiiik
ararsın canım sıkma canini
hoşgeldin kız hatırlıyorum seni gel gel herkes burda
Salatalığı bol ye bari tatlımSebze günü zorluyor biraz kızlar, dün alışverişe Çıkamadım salatalık ve 3 havuç yİcem havuçlar parmak boyunda
Ayri kalmiyor insallah kücüge gecmez canimĆok memnun oldum artı çıkmadığım için mefkuş. Dünkü ishal ve kusma kiloları götürdü herhalde. Simdi eksi zamanı.
Süpersin kuzum.
Cumaya - 2 kg insallah.
Sonuçlar süper.
North River senin ki ödem bence cankm.
Cunaya kadar eksiye dö er o.
Burasi olmasa daha da ileri gider.
Gider kuzum bozma morslini.
Dilek cimaya iyi bir eksi gelecek inşallah.
İnşallah berilim.
Maşallah kuzuma.
Kesinlikle ayır. Benim büyükten küçüğe geçti hemen.
Sen hallederdin onu busem.
Biraz kıskanćlık yapıyodur.
Onu sevmediğinizi düşünüyodur.
Kuzum ya çok minnak daha.
Geçmiş olsun ayşem.
Ay kuzim benim.
Fen değil ayşem.
+300 nf ki kuzum veritiz hrp beraber cumaya kadar.
Kolay gelsin elif.
Ben de haftaya başlıyorum.
O ne kız hić duymadım.
Esin gelirken alsa BariSebze günü zorluyor biraz kızlar, dün alışverişe Çıkamadım salatalık ve 3 havuç yİcem havuçlar parmak boyunda
Kiz nirdesin sen dünde görüsmdikGeldim anacım biraz leptin salgılamaya gittiydim
Buğday yesilmercimeklipirasaboregicilginligi nohut salatalık ev yogurdu ile yaptim ben babyKizlar ayran diyeti çorbası na buğday mi bulgur mu koyuluyor ya tarifler değişik değişik yapanlar huuu haber belim koydum buğdaylar pişiyor bu arada
Yani kisksnmssa içine atsa daha kötü kardeşim doğduğunda kız kardeşim kiskanmis ama başka şekilde belli etmişti resmen motor becerilerini kaybetti yürürken sağa sola çarpmak denge kaybı vs gibi onun yanında hiç sevmedi ama prematüreydi küçük mecbur annem günlerce onunla ilgilendi allahtan sonra atlattik bu süreciNormaliz diyosun teyzesi yani
abla valla bravo benim mide dayanmazCanim bugun sadece cay su kahve iciyom
Midemimim beynimimi yemekten sogutuyom bilemiyom ama
buğday köyüm ben o zamanKimisi buğday Kimisi bulgur kullanıyormuş cnm
Içinde bakliyat olduğu için ben cesaret edemedim yapmaya çünkü bakliyat hiç yaramıyor bana
Inşallah srnde işe yarar
inşallah mefkusum bugün canım tulum peyniri yemek istiyor sürekli ne alakaysa@Yesilsarmasikk edacım hoşgeldin bitanem
Tabiki başlaşimdiye kadar gelmediğin hata
Günahlarınıda söyle bakalım ne alemdesin
@semplice_signora ayşecim bence menün izindeki biri için çok iyi
Sen iyice iyileşte 3 kilo nedirki verirsin
@buseb busecim inşallah eksiye düşersin tatlım sağlıklı dengeli beslen
@masal3487 zeynepcim kaçamak olmadıktan sonra canımızı sıkmıyoruz tatlım
eliya bu haftaya eksiyle çıkmanın avantajı iyi olacak tatlım belki 1 e tamamlarsın
Fitt_anne dilekcim senden en az -1 bekliyorum ona göre
@kkkmevsim5 kamilem hadi artık bütün bahaneleri bırakalım ve istikrarlı olalım
Ne yaptığın değil nekadar kararlı devam ettiğin önemli
Unuttuğum varmı bilemedim
Varsa kulağımı çeksin kusura bakmasın
Bende koymayayim diye düşündüm aslında ama açıklamaları okuyunca vazgeçtim nohut antioksidan görevi görüyormus onların yalancisiyimBen bulgur salatalık koyup yapmıştım.nohut fasulye koymadım o zaman çok kaçamak yaptığm için pek verememiştim :)
Bence sen kendini hayattan sagutuyosun normal ye beril im yavaş olsun sağlam olsun verdiğin kilolar olmami :)Canim bugun sadece cay su kahve iciyom
Midemimim beynimimi yemekten sogutuyom bilemiyom ama
kolaylıklar ponim başka sebze yiyemiyormu sun yeşillik vs.Sebze günü zorluyor biraz kızlar, dün alışverişe Çıkamadım salatalık ve 3 havuç yİcem havuçlar parmak boyunda
Yedilmercimeklipirasaboregicilginligi ne kizBuğday yesilmercimeklipirasaboregicilginligi nohut salatalık ev yogurdu ile yaptim ben baby
Yani kisksnmssa içine atsa daha kötü kardeşim doğduğunda kız kardeşim kiskanmis ama başka şekilde belli etmişti resmen motor becerilerini kaybetti yürürken sağa sola çarpmak denge kaybı vs gibi onun yanında hiç sevmedi ama prematüreydi küçük mecbur annem günlerce onunla ilgilendi allahtan sonra atlattik bu süreci
abla valla bravo benim mide dayanmaz
ablam ayıp ettin sen istersiniz yapmammı ben@Yesilsarmasikk edacım hoşgeldin bitanem
Tabiki başlaşimdiye kadar gelmediğin hata
Günahlarınıda söyle bakalım ne alemdesin
@semplice_signora ayşecim bence menün izindeki biri için çok iyi
Sen iyice iyileşte 3 kilo nedirki verirsin
@buseb busecim inşallah eksiye düşersin tatlım sağlıklı dengeli beslen
@masal3487 zeynepcim kaçamak olmadıktan sonra canımızı sıkmıyoruz tatlım
eliya bu haftaya eksiyle çıkmanın avantajı iyi olacak tatlım belki 1 e tamamlarsın
Fitt_anne dilekcim senden en az -1 bekliyorum ona göre
@kkkmevsim5 kamilem hadi artık bütün bahaneleri bırakalım ve istikrarlı olalım
Ne yaptığın değil nekadar kararlı devam ettiğin önemli
Unuttuğum varmı bilemedim
Varsa kulağımı çeksin kusura bakmasın
cumaya ne yapıp edip eksi çıkıcaz artı çıkanın takımdan çekeceği var:)Harikasın sultanimmmmm
Evet canım ya bi kaç ay anne ve kV görmesemmi ne
güzel sonuç kız elif
Cumaya bire tamamlarsin
geçmiş olsun abla ya senin çocuk sayısı baya vardı dimi hepsinin hakkından geliyon süperdi
Devam abla durmak yok
regldendirn atarsınız cumaya
Boyuna göre kilon baya iyi bence keşke bende boyuna kadar gelsem ya zor
Kiskancliiiiiiiik
ararsın canım sıkma canini
hoşgeldin kız hatırlıyorum seni gel gel herkes burda
arkadaş ortamında bi gün bu kadınların trip atma konusunu konuşuyorduk, eşim dileğin hiç böyle bi huyu yok demişti, ben trip atamıyorum neye kızgınım neye kırıldım pat pat söylerim ben içime atıp çatlayıcama o çatlasın:)Trip attiyoz huuuu
Hayirlisi artik canimBuğday yesilmercimeklipirasaboregicilginligi nohut salatalık ev yogurdu ile yaptim ben baby
Yani kisksnmssa içine atsa daha kötü kardeşim doğduğunda kız kardeşim kiskanmis ama başka şekilde belli etmişti resmen motor becerilerini kaybetti yürürken sağa sola çarpmak denge kaybı vs gibi onun yanında hiç sevmedi ama prematüreydi küçük mecbur annem günlerce onunla ilgilendi allahtan sonra atlattik bu süreci
abla valla bravo benim mide dayanmaz
Ay valla resmen kendimi ezikliyom Ben yabuğday köyüm ben o zamaninşallah iyi olur merak ediyorum sonucu.
inşallah mefkusum bugün canım tulum peyniri yemek istiyor sürekli ne alakaysa
Bende koymayayim diye düşündüm aslında ama açıklamaları okuyunca vazgeçtim nohut antioksidan görevi görüyormus onların yalancisiyim
Bence sen kendini hayattan sagutuyosun normal ye beril im yavaş olsun sağlam olsun verdiğin kilolar olmami :)
kolaylıklar ponim başka sebze yiyemiyormu sun yeşillik vs.
Kiz ne ettin niye yedin minik kusKızlar çok kötü birşey yaptım halley yedim bi taneoğlum uyusun hemen spor yapcam yine
Kahvaltıda neyle başlanıyosa o yenmeli kuralı var ya bnde okuldan gelirken almadım bişey böyle devam edicem. Cumaya ne kaldı şunun şurasındaEsin gelirken alsa Bari
Cok az canim
Canm sabah neyle başlanıyosa onunla devam edilmeesi gerek aceleyle çıktık salatalık havuç aldı eşim dolaptan yıkayamadm bile okulda yıkayp yedim artık olsun ya benm için daha iyi 1.5 kilo verebilsm keşkebuğday köyüm ben o zamaninşallah iyi olur merak ediyorum sonucu.
inşallah mefkusum bugün canım tulum peyniri yemek istiyor sürekli ne alakaysa
Bende koymayayim diye düşündüm aslında ama açıklamaları okuyunca vazgeçtim nohut antioksidan görevi görüyormus onların yalancisiyim
Bence sen kendini hayattan sagutuyosun normal ye beril im yavaş olsun sağlam olsun verdiğin kilolar olmami :)
kolaylıklar ponim başka sebze yiyemiyormu sun yeşillik vs.
Ben tribi bilmem direk catarimmmmarkadaş ortamında bi gün bu kadınların trip atma konusunu konuşuyorduk, eşim dileğin hiç böyle bi huyu yok demişti, ben trip atamıyorum neye kızgınım neye kırıldım pat pat söylerim ben içime atıp çatlayıcama o çatlasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?