Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben tribi bilmem direk catarimmmm
Eşim sizden çok trip atıyo ya güzelmiş bu konudaki huyunuz.

en güzeli bende trip atmam çünkü karşımdaki o Tribi yicem bi adam değil ama annemle babama çok pis trip atarım illallah ederler bazen

eliya bacım ben buğday koyuyorum
Bende hazırladım bile

Canm sabah neyle başlanıyosa onunla devam edilmeesi gerek aceleyle çıktık salatalık havuç aldı eşim dolaptan yıkayamadm bile okulda yıkayp yedim artık olsun ya benm için daha iyi 1.5 kilo verebilsm keşke
ovv çok fenaymis neyse az kaldı dayan baby.

Baş ağrısı var mı sende de beyne gilikoz gitmiyo ya ondan mı ki
glikoz un dibine dibine vurmak istiyorum suan un helvasi kokuyor kaç gündür burnuna

Kiz nirdesin sen dünde görüsmdik
dün çocuklar geldi ya cnm kahvaltıya oğlanlar maça gitti gelinle çocuk kaldı yemek falan hazırladık
Akşamda yemek çay faslı falan öyle geçti

Kızlar çok kötü birşey yaptım halley yedim bi tane oğlum uyusun hemen spor yapcam yine
müjdeeee 500 hoplama kazandınız hanfendiii

Hayirlisi artik canim
Elifte ceneye vurdu kiskancligi
Kiz dayanilmiyor zaten aksam belki yumurtali salata Yerim
kendine eziyet etme dicemde
Dediğimi yap yaptığumı yapma kuzum

Kahvaltıda neyle başlanıyosa o yenmeli kuralı var ya bnde okuldan gelirken almadım bişey böyle devam edicem. Cumaya ne kaldı şunun şurasında
ayyy cumaya tartıdaki sevincini düşünsene tatlım
Hem niye sen 1.5 a taktınki en az 2.5 gidecek inşallah

en güzeli bende trip atmam çünkü karşımdaki o Tribi yicem bi adam değil ama annemle babama çok pis trip atarım illallah
Valla bende nazlanmak istiyomda benimkinin hiç o taraflarda bezi yok
Sağolsun kendisi çok umursar

keşke ama Sanki 1-1.5 Verecekmişİm gibi hissediyorum

Bende nutella şarkısı söylüyorum kaÇ gündür
1.5kg verebilirsem 1 kaşık nutella yicem ödül olarak

Yedilmercimeklipirasaboregicilginligi ne kiz bende ev yoğurdu kullanım Allah ima şükür evime hazır yoğurt girmez :)
Ay tel otomatik kopyalanmış yeşil mercimek nohut olacaktı o ben bi ara karatay yaotim hemde cok pis harfi harfine bu telefonun hafızasında kalmış fırında yesilmercimeklipirasaboregicilginligi diye bi tarif vardı
Kiz ne ettin niye yedin minik kus
Abla 2tur zumba yaptım erimistir inşallah sabah tartiyi öğle gorunce sinir oldum yemiyorum böyle oluyor diye yedim pişman oldum çok yaklaştım 69 a birakmiycam
Bi tane yiyince gerisi hep geliyo ama sen spor yapıcam diyosn arada olıyor ya hepimizin gözünün döndüğü zamanlar takma kafana sen eritirsi n
Telafi etttim inşallah canım durduk yere kendime is çıkardım :)
Eşim sizden çok trip atıyo ya güzelmiş bu konudaki huyunuz.
Bi tripcan da bende var bende patavatsız içimde kalmayacak babaannem içinizde b... Başka pislik olmasın derdi o hesap
yok yok bak sonra pişman olmak var

Bunu sen deme
Gel yarin 3 gün yogurt yapak

Kiz hedefe odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…