- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.201
Canim birsey kalmadi dayan azicikKahvaltıda neyle başlanıyosa o yenmeli kuralı var ya bnde okuldan gelirken almadım bişey böyle devam edicem. Cumaya ne kaldı şunun şurasında
Baş ağrısı var mı sende de beyne gilikoz gitmiyo ya ondan mı kiSalatalığı bol ye bari tatlım
Benide sebze günü en zorlayan günlerden
Bi tane yiyince gerisi hep geliyo ama sen spor yapıcam diyosn arada olıyor ya hepimizin gözünün döndüğü zamanlar takma kafana sen eritirsi nKızlar çok kötü birşey yaptım halley yedim bi taneoğlum uyusun hemen spor yapcam yine
arkadaş ortamında bi gün bu kadınların trip atma konusunu konuşuyorduk, eşim dileğin hiç böyle bi huyu yok demişti, ben trip atamıyorum neye kızgınım neye kırıldım pat pat söylerim ben içime atıp çatlayıcama o çatlasın:)
Eşim sizden çok trip atıyo ya güzelmiş bu konudaki huyunuz.Ben tribi bilmem direk catarimmmm
en güzeli bende trip atmam çünkü karşımdaki o Tribi yicem bi adam değilarkadaş ortamında bi gün bu kadınların trip atma konusunu konuşuyorduk, eşim dileğin hiç böyle bi huyu yok demişti, ben trip atamıyorum neye kızgınım neye kırıldım pat pat söylerim ben içime atıp çatlayıcama o çatlasın:)
Bende hazırladım bileeliya bacım ben buğday koyuyorum
ovv çok fenaymis neyse az kaldı dayan baby.Canm sabah neyle başlanıyosa onunla devam edilmeesi gerek aceleyle çıktık salatalık havuç aldı eşim dolaptan yıkayamadm bile okulda yıkayp yedim artık olsun ya benm için daha iyi 1.5 kilo verebilsm keşke
glikoz un dibine dibine vurmak istiyorum suan un helvasi kokuyor kaç gündür burnunaBaş ağrısı var mı sende de beyne gilikoz gitmiyo ya ondan mı ki
dün çocuklar geldi ya cnm kahvaltıya oğlanlar maça gitti gelinle çocuk kaldı yemek falan hazırladıkKiz nirdesin sen dünde görüsmdik
müjdeeee 500 hoplama kazandınız hanfendiiiKızlar çok kötü birşey yaptım halley yedim bi taneoğlum uyusun hemen spor yapcam yine
kendine eziyet etme dicemdeHayirlisi artik canim
Elifte ceneye vurdu kiskancligi
Kiz dayanilmiyor zaten aksam belki yumurtali salata Yerim
ayyy cumaya tartıdaki sevincini düşünsene tatlımKahvaltıda neyle başlanıyosa o yenmeli kuralı var ya bnde okuldan gelirken almadım bişey böyle devam edicem. Cumaya ne kaldı şunun şurasında
Sen daha fazla verecem diyosan seni tutmayalım babyablam ayıp ettin sen istersiniz yapmammı ben
Valla bende nazlanmak istiyomda benimkinin hiç o taraflarda bezi yoken güzeli bende trip atmam çünkü karşımdaki o Tribi yicem bi adam değilama annemle babama çok pis trip atarım illallah
keşke ama Sanki 1-1.5 Verecekmişİm gibi hissediyorumdün çocuklar geldi ya cnm kahvaltıya oğlanlar maça gitti gelinle çocuk kaldı yemek falan hazırladık
Akşamda yemek çay faslı falan öyle geçti
müjdeeee 500 hoplama kazandınız hanfendiii
kendine eziyet etme dicemde
Dediğimi yap yaptığumı yapma kuzum
ayyy cumaya tartıdaki sevincini düşünsene tatlım
Hem niye sen 1.5 a taktınki en az 2.5 gidecek inşallah
Ayy hala 1.5 diyorkeşke ama Sanki 1-1.5 Verecekmişİm gibi hissediyorum
Bende nutella şarkısı söylüyorum kaÇ gündüren güzeli bende trip atmam çünkü karşımdaki o Tribi yicem bi adam değilama annemle babama çok pis trip atarım illallah ederler bazen
Bende hazırladım bile
ovv çok fenaymis neyse az kaldı dayan baby.
glikoz un dibine dibine vurmak istiyorum suan un helvasi kokuyor kaç gündür burnuna
Ay tel otomatik kopyalanmış yeşil mercimek nohut olacaktı o ben bi ara karatay yaotim hemde cok pis harfi harfine bu telefonun hafızasında kalmış fırında yesilmercimeklipirasaboregicilginligi diye bi tarif vardıYedilmercimeklipirasaboregicilginligi ne kizbende ev yoğurdu kullanım Allah ima şükür evime hazır yoğurt girmez :)
Abla 2tur zumba yaptım erimistir inşallah sabah tartiyi öğle gorunce sinir oldum yemiyorum böyle oluyor diyeKiz ne ettin niye yedin minik kus
Telafi etttim inşallah canım durduk yere kendime is çıkardım :)Bi tane yiyince gerisi hep geliyo ama sen spor yapıcam diyosn arada olıyor ya hepimizin gözünün döndüğü zamanlar takma kafana sen eritirsi n
Bi tripcan da bende var bende patavatsız içimde kalmayacak babaannem içinizde b... Başka pislik olmasın derdi o hesapEşim sizden çok trip atıyo ya güzelmiş bu konudaki huyunuz.
yok yok bak sonra pişman olmak varen güzeli bende trip atmam çünkü karşımdaki o Tribi yicem bi adam değilama annemle babama çok pis trip atarım illallah ederler bazen
Bende hazırladım bile
ovv çok fenaymis neyse az kaldı dayan baby.
glikoz un dibine dibine vurmak istiyorum suan un helvasi kokuyor kaç gündür burnuna
İnşaallah abla ya 2-2.5 kg versem ocak sonuna kadar 12 kg vermiş olsam keşkeAyy hala 1.5 diyor
Kız sen kaçamaksız normal diyetle 2 vermiş kadınsın emin ol daha fazla olacak
Beynini öyle kodla
Sen 1.5 der durursan vücut niye daha fazlasını versinki
daha Normal sporunu yapacaksan olurrrMefkurem 26dk zumba yaptım 500hoplamaya esitlesek
Kiz benle yasanmaz da bakma senEşim sizden çok trip atıyo ya güzelmiş bu konudaki huyunuz.
Bunu sen demedün çocuklar geldi ya cnm kahvaltıya oğlanlar maça gitti gelinle çocuk kaldı yemek falan hazırladık
Akşamda yemek çay faslı falan öyle geçti
müjdeeee 500 hoplama kazandınız hanfendiii
kendine eziyet etme dicemde
Dediğimi yap yaptığumı yapma kuzum
ayyy cumaya tartıdaki sevincini düşünsene tatlım
Hem niye sen 1.5 a taktınki en az 2.5 gidecek inşallah
Deme kizValla bende nazlanmak istiyomda benimkinin hiç o taraflarda bezi yok
Sağolsun kendisi çok umursar
Sen iscec mi yapiyonkeşke ama Sanki 1-1.5 Verecekmişİm gibi hissediyorum
Kiz hedefe odaklanAy tel otomatik kopyalanmış yeşil mercimek nohut olacaktı o ben bi ara karatay yaotim hemde cok pis harfi harfine bu telefonun hafızasında kalmış fırında yesilmercimeklipirasaboregicilginligi diye bi tarif vardı
Abla 2tur zumba yaptım erimistir inşallah sabah tartiyi öğle gorunce sinir oldum yemiyorum böyle oluyor diyeyedim pişman oldum çok yaklaştım 69 a birakmiycam
Telafi etttim inşallah canım durduk yere kendime is çıkardım :)
Bi tripcan da bende var bende patavatsız içimde kalmayacak babaannem içinizde b... Başka pislik olmasın derdi o hesap
yok yok bak sonra pişman olmak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?