- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.241
Allah tüm dualarımızı kabul buyursun cnm kilo verme yolumdaki ilham kaynağımsın napayım çok şey borçluyum sana, bol bol dua alıyon
Ayy şöyle insanın içini ferahlatan bişeyler koysanProfil resmim nasıl kızlar? çocuklu Lisa
benimki de aynı işte döner arkasini gider bide yaptığın Nazla kalırsınValla bende nazlanmak istiyomda benimkinin hiç o taraflarda bezi yok
Sağolsun kendisi çok umursar
Ayy ben ona bulasmiyim ben 1 kaşığa kanMAM kankaBende nutella şarkısı söylüyorum kaÇ gündür
1.5kg verebilirsem 1 kaşık nutella yicem ödül olarak
Ay tel otomatik kopyalanmış yeşil mercimek nohut olacaktı o ben bi ara karatay yaotim hemde cok pis harfi harfine bu telefonun hafızasında kalmış fırında yesilmercimeklipirasaboregicilginligi diye bi tarif vardı
Abla 2tur zumba yaptım erimistir inşallah sabah tartiyi öğle gorunce sinir oldum yemiyorum böyle oluyor diyeyedim pişman oldum çok yaklaştım 69 a birakmiycam
Telafi etttim inşallah canım durduk yere kendime is çıkardım :)
Bi tripcan da bende var bende patavatsız içimde kalmayacak babaannem içinizde b... Başka pislik olmasın derdi o hesap
yok yok bak sonra pişman olmak var
Eki Görüntüle 1902165
Kiz hedefe odaklan
kız yapın 3 mile ustunede 2 mil alsana 5 milAbla 5mile yok nerden bul link ver 3mile strong var artık max
Vayy DEĞİŞİM MÜTHİŞ BabyEki Görüntüle 1902171 suan kırmızılı halim diğeri de diyete başladığım 11-13kg arası fark var
Süper bi fark var bravo vallaEki Görüntüle 1902171 suan kırmızılı halim diğeri de diyete başladığım 11-13kg arası fark var
kız ne o tulum peynirimi aşerdin ben hiç sevmemMenumu yazıp lesli yle randevuma gidiyorum kızlar.
Saat 8
1 kaşık az tuzlu tulum peyniri
1 yumurta
1 ceviz
Saat 11
Yarim kaşık tulum peyniri :)
Saat 13
4 kaşık ıspanak pirinçsiz
1 kase yoğurt
Saat 15
1 dilim elma
Yarım kaşık tulum peyniri
Saat 17:30
5 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Salata
Su 2 litre oldu 3 u bulur yatana kadar
Spor lesliyle randevuma gidiyorum yazarım bitince
ahhh ahhh ne 3-5 ben şişeyi bitirebilirimAyy ben ona bulasmiyim ben 1 kaşığa kanMAM kanka3-5 i bulur o. Normalde canım tatlı istemez hiç, nolduysa 3 günd
mefkusum öyle kokulu falan değil benim ki bilmiyorum senin sevmediğin nasıl. Kokulu falan olsa asla yiyemem sert bi peynir böyle ağzına alıyorsun miss gibi yiyorsunkız ne o tulum peynirimi aşerdin ben hiç sevmem
Menü tabiki güzel cnm
ahhh ahhh ne 3-5 ben şişeyi bitirebilirim
Afiyet olsun mefkusum. Spor unda miss olmuş miss. Ben hala yapamadım tv bağlanmıyor nete ne oldu anlamadım uğraşıyorum.Hadi kızlar kapanmadımı tükkanlar
Bendeniz sebze çorbası içti
Içinde soğan sarımsak kabak pırasa maydonoz dereotu ısbanak var bol ekşili
5 mil diye başladım ama omuzum zorlandığı için 45 dk sını yaptım 3 mil oldu
Ben en iyisi banta devam edeyim
Su çooook
Evet o fotoğrafi gorunce başladı benim diyet maceramAaaa gerçektinmi fark daha fazla gibi dıruyor
Öncekinde hamile gibisin
Profil resmim nasıl kızlar? çocuklu Lisa
bu tulumlarda mi listede için disin ıspanak olduMenumu yazıp lesli yle randevuma gidiyorum kızlar.
Saat 8
1 kaşık az tuzlu tulum peyniri
1 yumurta
1 ceviz
Saat 11
Yarim kaşık tulum peyniri :)
Saat 13
4 kaşık ıspanak pirinçsiz
1 kase yoğurt
Saat 15
1 dilim elma
Yarım kaşık tulum peyniri
Saat 17:30
5 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Salata
Su 2 litre oldu 3 u bulur yatana kadar
Spor lesliyle randevuma gidiyorum yazarım bitince
gün boyu çorbamı içtin ablaHadi kızlar kapanmadımı tükkanlar
Bendeniz sebze çorbası içti
Içinde soğan sarımsak kabak pırasa maydonoz dereotu ısbanak var bol ekşili
5 mil diye başladım ama omuzum zorlandığı için 45 dk sını yaptım 3 mil oldu
Ben en iyisi banta devam edeyim
Su çooook
İşte ben kuru sert peyniri sevmiyom benimki yumoş olacakmefkusum öyle kokulu falan değil benim ki bilmiyorum senin sevmediğin nasıl. Kokulu falan olsa asla yiyemem sert bi peynir böyle ağzına alıyorsun miss gibi yiyorsunsert peyniri severim ben. Erzincan Tulumu dene bi ara :)
Afiyet olsun mefkusum. Spor unda miss olmuş miss. Ben hala yapamadım tv bağlanmıyor nete ne oldu anlamadım uğraşıyorum.
Kız bende önceden kendimi şişman görmezdimEvet o fotoğrafi gorunce başladı benim diyet maceram
bu tulumlarda mi listede için disin ıspanak oldu
gün boyu çorbamı içtin abla
Akşam menemeni az yemişin tatlımMenü
Sabah(9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
Domates
Ara(11:00)
150ml sütle kahve
Öğle(13:30)
1kepce tarhana çorbası
1avuc kıyma ile bir yumurtalı kıymalı yumurta
Salata
Ara(saatini hatırlayamadım)
1halley
Akşam(18:00)
1dlm ekmek
2yk menemen
1dlm peynir
Su:2.5 spor: 2*1mile leslie +2*1 zumba beginnes
Ayy çok iyi yaptın cnm sağolasın
Bende almıyom cnm ev kıyafet doluSiyah kumaş pantolon baktım kendime. Bacaklar tamam ama göbekten fermuar çekilmiyor düğme kapanmıyor. Zorla bir tane aldım. Kapanmıyor ama birkaç kilo verince olur. Göbeğe çalışsam artık napim. Moraller yerde ama.
Yeni birşey almayacağım artık. Ev kıyafet dolu. Zayıflayıp onları giyeceğim.
Son günlerde çok yorulduğun içinde olabilir tatlım dinlen birazBugün de çok yürüdüm. Ama yaramadı sanki. R..... İm ya herhalde o yüzden kendimi hasta gibi hissediyorum. Çok yoruldum bir tuhaf oldum. Hiç keyfim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?