- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.261
aa ıspanaga laf yok çok severim sabah öğle akşam yerim o dereceEvet o fotoğrafi gorunce başladı benim diyet maceram
bu tulumlarda mi listede için disin ıspanak oldu
gün boyu çorbamı içtin abla
kız nasıl göreyim telefondan senin gözlerinde maşallah i var he :)İşte ben kuru sert peyniri sevmiyom benimki yumoş olacak
Telden açamıyonmu ben öyle yapıyom tv nin önüne koyuyom bi taraftan tv bakıyom yoksa çok sıkılırım
Afiyet olsun halley in neyse baya spor yapılmış gitmiştir o :)Menü
Sabah(9:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
Domates
Ara(11:00)
150ml sütle kahve
Öğle(13:30)
1kepce tarhana çorbası
1avuc kıyma ile bir yumurtalı kıymalı yumurta
Salata
Ara(saatini hatırlayamadım)
1halley
Akşam(18:00)
1dlm ekmek
2yk menemen
1dlm peynir
Su:2.5 spor: 2*1mile leslie +2*1 zumba beginnes
tr den pek iyi bağlanmıyor rus sitesiya Putin engel koymuş heraldeAyy çok iyi yaptın cnm sağolasın
Açıldı
Bi yere kaydettim ama inşallah kaybolmaz
meton iki kat hızlı çalışıyor değerlendir sen yine de hareket ederek baby :)Bugün de çok yürüdüm. Ama yaramadı sanki. R..... İm ya herhalde o yüzden kendimi hasta gibi hissediyorum. Çok yoruldum bir tuhaf oldum. Hiç keyfim yok.
Bence de alma önüne hedef koy bunu giyicem diye evdekilerden hem motive olursun hem gaza gelirsin hem yeni cici lerin olmuş olurSiyah kumaş pantolon baktım kendime. Bacaklar tamam ama göbekten fermuar çekilmiyor düğme kapanmıyor. Zorla bir tane aldım. Kapanmıyor ama birkaç kilo verince olur. Göbeğe çalışsam artık napim. Moraller yerde ama.
Yeni birşey almayacağım artık. Ev kıyafet dolu. Zayıflayıp onları giyeceğim.
Aynen ben de giydigim kiyafetler dar geliyor yakistiramiyorum bir de kendime boyle de diyet yapamiyorum ki bekar oldugum icin annem ne pisirse onu yiyorum.ayip oluyor.okulda pilav cikti mecbur yedim.azar azar.15 kilo fazlam varSiyah kumaş pantolon baktım kendime. Bacaklar tamam ama göbekten fermuar çekilmiyor düğme kapanmıyor. Zorla bir tane aldım. Kapanmıyor ama birkaç kilo verince olur. Göbeğe çalışsam artık napim. Moraller yerde ama.
Aynen öyle Canım. Her kilo alışımda yeni kıyafet bakmak zorunda kalıyorum. Bıktım artık ve moralim bozuluyor. Ama bunu almaya mecburdum. Siyah kışlık bir pantolona daha ihtiyacım vardı.Bende almıyom cnm ev kıyafet dolu
Sen bi kilo vermeye başla
zaten önce göbekten gidiyor
Evet gerçekten çok yürüyorum. Vücut alışkın değil tabi. Eeee bir de r...... Üstüne tuz biber oldu. Kötü oldum bugün.Son günlerde çok yorulduğun içinde olabilir tatlım dinlen biraz
Hareket ediyorum da r..,,. Den dolayı kötü oldum. Şu an berbat derecede bitkin hissediyorum.meton iki kat hızlı çalışıyor değerlendir sen yine de hareket ederek baby :)
Bence de alma önüne hedef koy bunu giyicem diye evdekilerden hem motive olursun hem gaza gelirsin hem yeni cici lerin olmuş olur
Yok anacım bu kk benim gözlerimi bozduız nasıl göreyim telefondan senin gözlerinde maşallah i var he :)
Kaptanım çok az değil miMenüm
Aksam
2 yumurtalı salata
Leslie 5 mile
Su aksama kadar cooooook ıctım
Hadi bakalım diyetdaşım gelsin eksilerMenüm
Sabah 8'den akşama kadar 3havuç 5 salatalık.
Öğlen 1 kk kadar peynir (olmssa iyi olurdu ama kızıma yediriyordum saniyelik bir hisle attım ağzıma)
Su 1.5
Spor 30 dk evde yürüyüş (başka yapmaya dermanım yok gibi)
Yarın et günü 4 gözle bekliyom
o kurabşyeyi yerken 500 hoplama yapıcağınıda düşünmüşündür heralde tatlımsabah 10 da bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
haşlanmış yumurta
2de 1elma
4gibi sütlü kahve
6gibi okulun bahçesinde beklerken arkadaş kurabiye yapmış getirmiş 1ufacık tuzlu kurabiye yrdim
8 de yani an itibariyle yogurtlu kabak
küçük kase domates ezmesi
Kahve içerim
3lt su 1barfak zencefilli çay, 3 bardak yeşil çay
45dakika yürüyüş
Akşam ve spor güzel cnmMenüm
Aksam
2 yumurtalı salata
Leslie 5 mile
Akşam niye yemek yerine form yedinki tatlımSabah 8:30
2dilim çavdar ekmeği
3 kk peynir
2çk acuka
Öğle 13:00
3yk kavurma
4yk zy fasulye
Akşam 19:00
1paket etiform
Aynı dertten muzdaribim geçen kış aldığım hiç bir kıyafet olmuyorAynen öyle Canım. Her kilo alışımda yeni kıyafet bakmak zorunda kalıyorum. Bıktım artık ve moralim bozuluyor. Ama bunu almaya mecburdum. Siyah kışlık bir pantolona daha ihtiyacım vardı.
Benim de kilom bölgesel. Eşit değil maalesef. Göğüs ve katın bölgesi çok. Çok şükür sağlıklıyım ama görüntüm moralimi bozuyor.
Evet gerçekten çok yürüyorum. Vücut alışkın değil tabi. Eeee bir de r...... Üstüne tuz biber oldu. Kötü oldum bugün.
Hareket ediyorum da r..,,. Den dolayı kötü oldum. Şu an berbat derecede bitkin hissediyorum.
Evet Canım yaaa haklısın valla. Ev kıyafet dolu. En sevdiğim ve kiloma yakın bir iki şeyi önüme koyayım. Bunu şu güne kadar giyeceğim deyip zayıflayayım motive olayım. Yeni almış gibi olur
Dışarıdayım abla fırsatım olmadı CIs yemekten iyidir dedimHadi bakalım diyetdaşım gelsin eksiler
o kurabşyeyi yerken 500 hoplama yapıcağınıda düşünmüşündür heralde tatlım
Akşam ve spor güzel cnm
Akşam niye yemek yerine form yedinki tatlım
Yılbaşına çoğunu giyecez tatlımAynı dertten muzdaribim geçen kış aldığım hiç bir kıyafet olmuyor
Benim 28 kilo fazlam var. Evde en son tartıldığımda 88 dim. Şu an evde değildim kilomu bilmiyorum. Bir hafta sonra tartılabileceğim. Yine aynı desen yani 27-28 kilo fazlam var. Çünkü 60 kiloya inmek istiyorum.Aynen ben de giydigim kiyafetler dar geliyor yakistiramiyorum bir de kendime boyle de diyet yapamiyorum ki bekar oldugum icin annem ne pisirse onu yiyorum.ayip oluyor.okulda pilav cikti mecbur yedim.azar azar.15 kilo fazlam var
Canım bence akşama kadar su çok dengeli olmamış. Kusura bakma ama vücuduna eziyet ediyorsun. Sonra hasta olma. Akşam yemeğin güzel amaMenüm
Aksam
2 yumurtalı salata
Leslie 5 mile
Mesela onu yarım paket yiyip yanında 1 ayran alıp içebilseydin daha iyi olurdu hem doyurucuDışarıdayım abla fırsatım olmadı CIs yemekten iyidir dedim
Aynen bu fotoğrafa kadar aynadakinin yine gideri vardı : DKız bende önceden kendimi şişman görmezdim
Sanki resimlerdeki videyodaki ben ben değildim
Şimdi bile çok şişman görünüyom
Evet cnm çorba içtim. içim dışım vitamin doldu
Halleyden sonra vicdanı oldu galibaAkşam menemeni az yemişin tatlım
1 tabak yiyip yanındada yoğurt daha iyi olurdu
İnşallah bende ekledimAyy çok iyi yaptın cnm sağolasın
Açıldı
Bi yere kaydettim ama inşallah kaybolmaz
Canım regl i niye noktaliyonBugün de çok yürüdüm. Ama yaramadı sanki. R..... İm ya herhalde o yüzden kendimi hasta gibi hissediyorum. Çok yoruldum bir tuhaf oldum. Hiç keyfim yok.
Biraz azimls evdekiler olur canım sıkma caniniSiyah kumaş pantolon baktım kendime. Bacaklar tamam ama göbekten fermuar çekilmiyor düğme kapanmıyor. Zorla bir tane aldım. Kapanmıyor ama birkaç kilo verince olur. Göbeğe çalışsam artık napim. Moraller yerde ama.
Anam açlıktan ölmedin miMenüm
Sabah 8'den akşama kadar 3havuç 5 salatalık.
Öğlen 1 kk kadar peynir (olmssa iyi olurdu ama kızıma yediriyordum saniyelik bir hisle attım ağzıma)
Su 1.5
Spor 30 dk evde yürüyüş (başka yapmaya dermanım yok gibi)
Yarın et günü 4 gözle bekliyom
canım menü yazdan azar azar ne kadar ne yeyip ne iciyorsun sanırım sen takimda hayalet üye olarak gelip gideceksinAynen ben de giydigim kiyafetler dar geliyor yakistiramiyorum bir de kendime boyle de diyet yapamiyorum ki bekar oldugum icin annem ne pisirse onu yiyorum.ayip oluyor.okulda pilav cikti mecbur yedim.azar azar.15 kilo fazlam var
aksamı erken saate ceksen dileğim çok geç kalıyorsabah 10 da bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
domates
közlenmiş 4 biber
maydanoz
haşlanmış yumurta
2de 1elma
4gibi sütlü kahve
6gibi okulun bahçesinde beklerken arkadaş kurabiye yapmış getirmiş 1ufacık tuzlu kurabiye yrdim
8 de yani an itibariyle yogurtlu kabak
küçük kase domates ezmesi
Kahve içerim
3lt su 1barfak zencefilli çay, 3 bardak yeşil çay
45dakika yürüyüş
Abla suyla yaşadın yani Allah korusun bi kıtlık felaket olsa bu grupta çoğu kişi hayatta kalır ilk ben olurumMenüm
Aksam
2 yumurtalı salata
Leslie 5 mile
formun açıklamasını yapmissin zaten canım afiyet olsunSabah 8:30
2dilim çavdar ekmeği
3 kk peynir
2çk acuka
Öğle 13:00
3yk kavurma
4yk zy fasulye
Akşam 19:00
1paket etiform
Ağzından bal damlıyor ablacımYılbaşına çoğunu giyecez tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?