Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anacım acsin ac yarın ne yiycek sin inşallah iyi birseyler vardır menüde :)

Afiyet olsun canım bi minik kurabiye guzelmiydi bari 500 hoplamaya sebep oldu da. Menun guzel cano.

Menüm
Aksam
2 yumurtalı salata
Leslie 5 mile
Su aksama kadar cooooook ıctım
Beril im sen, mefkusum ve ponim sefillere oynuyorsunuz hasta falan olmayın anacım ya vitaminsizlikten

Yok anacım bu kk benim gözlerimi bozdu
Benim ekran büyük
Benim ekranda büyük ama göremem kız yinede başka çözüm buldum tv ekranını 2 ye böldum bi tarafta leslie bi tarafta tv kanalı harika oldu valla hiç aklıma gelmemişti oglusumun aklına geldi

Sabah 8:30
2dilim çavdar ekmeği
3 kk peynir
2çk acuka
Öğle 13:00
3yk kavurma
4yk zy fasulye
Akşam 19:00
1paket etiform
Afiyet olsun canım keşke etj form yerine baska birsey olsaymis çok güzel olurmuş.

Sabah domates peynir cay
Oglen okulun yemeklerinden birer olcu
Aksam az pilav tavuk salata
olmamış tabiki canım. Annene diyetin den bahseder sen eminim sana uygun yemekler pişirir.

simit ve kek olmamış canım afiyet olsun.

Apandisit olduğum zaman 1,5 ay yoğurt çorbası içtim 1 g kiloda vermedim benim tecrübemin yönde
Aaa neden çorbayla beslendin ben hep çorba isem verirmiydim acaba merak ettim. Aslında vermen gerekirdi ilginç bi bünye :)

Dünkü Menü aptalcaydi
Elma ve isoanak ne midesiz oldugunun isareti zaten
Kendimce bugun sivi orucundayim yarin buyük intimal nevsim körlenir
Senin adet duzensizmi yoksa diyetten dolayi hormonlar degisir canim

normalde adetim düzenliydi ilk kez böyle oldu çok detoks yaptım o yüzden dengem bozuldu bence abla

Anam bizdede yetti ama ne edek savasacaz iste
Biz Kilo almaya yatkiniz

yiyip yiyip almayanlardan olmak vardı

kısa süredir burda yoksun ve 1 kg almışsın bile canım buna korumak denemez tam anlamıyla çünkü ben ayda 1 kg ala ala bu hale geldim misal hemen toparlayıp diyet yapmak gerekiyor kiloyu azcık alınca. yine de başarı tabiki. aramıza yeniden geleceğin günü bekliyoz bebiş az kaldı hedefine ha gayret

Kiz seviyomu kiskaniyomu anlamadim
Hic emzik kullannadi
Simdi biberona emzikle yatiyor

anam şu tatlılığa bak yaa

yok artık
onu da yerim hee ben de sıpa yok sizinkileri yiyom ben de

koruma menüsü olarak güzel bence

Kizlar ne yazikki +300 um.gripten midir nedir yoksa dikkat etmistim haftasonu

canım bir şey değil o verirsin hemen

inş elifimm

Iyi günler herkese Mefkurem canım ablam geldim ben kabul edermisiniz

daha önce burdaydın belli ki tanışalım canım bizde. tanıtsana kendini

regl beni bitirdi anam yaa

cumaya eksideyim inş kuzum

öyle yapcam abla cuma ya eksiyim inş. motorumda çalışmaya başladı şükür

Canim bugun sadece cay su kahve iciyom
Midemimim beynimimi yemekten sogutuyom bilemiyom ama

abla napıyon sen yaa

Kızlar çok kötü birşey yaptım halley yedim bi tane oğlum uyusun hemen spor yapcam yine

anaaam

ay ben de trip atamıyon aynı senin gibiyim yaa

Bunu sen deme
Gel yarin 3 gün yogurt yapak

ay beril abla ya benimle yapsana yoğurdu ben varım valla korkuyorum regl oldum çok artıdayım eksiye düşmem şarttt

buseb canım bende regl de geçen hafta pazartesi 1,2çıkmıştım cumaya eksi 800 bile düştüm yemene dikkat edersin eksiye düşersin canısı

yaa valla içimi rahatlattın dileğim bayya moralim bozuk ya

Eki Görüntüle 1902171 suan kırmızılı halim diğeri de diyete başladığım 11-13kg arası fark var

anam çok belli bravo yaa darısı başımaaaaaa

Profil resmim nasıl kızlar? çocuklu Lisa

bu hali lisa dan daha iyi canım

bombeeeeeeeeee

yine bir detoks bellikii afiyet olsun ablam

halley dışında güzel canım

Bugün de çok yürüdüm. Ama yaramadı sanki. R..... İm ya herhalde o yüzden kendimi hasta gibi hissediyorum. Çok yoruldum bir tuhaf oldum. Hiç keyfim yok.

canım ben de reglim artıdayım bayaa keyfim yok o yüzden benim de

benim de dolap içine giremediğim eşyayla dolu alma canım bir şey ben de almıyorum dolaptakilere girsem yeter artar

çok az canım yaa acından ölcen kızz

Aynen ben de giydigim kiyafetler dar geliyor yakistiramiyorum bir de kendime boyle de diyet yapamiyorum ki bekar oldugum icin annem ne pisirse onu yiyorum.ayip oluyor.okulda pilav cikti mecbur yedim.azar azar.15 kilo fazlam var

15 kg da az değil canım ya az az yiyerek nasıl vereceksen bir şekilde bi düzen oturtman lazım. kendin evde hazırlamakla başla bence

kurabiye ufacıksa iyi canım onun dışında güzel zaten afiyet olsun

Menüm
Aksam
2 yumurtalı salata
Leslie 5 mile

abla valla çok az yaa

2dilim çavdar ekmeği
3 kk peynir
2çk acuka
3yk kavurma
4yk zy fasulye
1paket etiform

etiform dışında güzel canım yoğurt yesen daha iyiydi valla

Sabah domates peynir cay

canım geçmişi okumuyorsun yazıp gidiyorsun daha önce de yazdım sana görmedim. bizim takımımız daha fazla katılım ve sorumluluk gerektiriyor. sorun neyse yaz halledelim bu şekilde listeye girebilecek gibi durmuyorsun bence

menün de ne desem ki biz menüleri de böyle yazmıyoruz. saatleri yazıyoruz suyu ve sporu da yazıyoruz. yorum yok menüne

simitin saati erken ve kararında olmuş düne göre daha iyi bir menü afiyet olsun ayşem

menüm

sabah 10.00
2 dilim tb ekmek
2 kk beyaz peynir

öğle 15.00
1 bardak süt

akşam 19.00
1 dilim 1b ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka
1 kase yoğurt

2 lt su
spor yok

kızlar bugün ekmekler bana iyi geldi wc ye çıktım. ekmek yediğimde wc ye çıktığımı farkettim. et yediğime pro yaptığımda mesela wc ye çıkamıyorum. sanırım bana lifli ve sebzeli menü lazım.

daha önce burdaydın belli ki tanışalım canım bizde. tanıtsana kendini
Canım ismim eda ,öğretmenim, 2 çocuğum var 4 yaşında oglum,1,5 yaşında kizim. 80 kiloyla mart ayında katılıp 72 ye düşmüştüm gruptan ayrıldım şimdi 77 falan aldım ne yaZıkki. Ismin neydi canim

canım ben de reglim artıdayım bayaa keyfim yok o yüzden benim de

benim de dolap içine giremediğim eşyayla dolu alma canım bir şey ben de almıyorum dolaptakilere girsem yeter artar
Ben de artıdayım canım. Balon gibi oldum napim. Az önce iki kupa oolong çayı içtim. Ödem gitsin diye.
Aslında benim de öyle. Ayıptır söylemesi dünya kadar kıyafet var. Hiç ihtiyacım yok yeni kıyafete. Ama olmuyor işte. Olmayınca da mecbur yeni bedene göre kıyafet bakıyorsun,

memnun oldum canım. buse ben . 27 yasındayım. 1 yıllık evliyim. kanı hızlıyla kilo veriyorum ama veriyorum şükür
sen ne zaman izine ayrıldın ne kadar süre de aldın 7 kg canım? en azından daha cok almadan dönüyorsun aramıza 2 aya halledersin en geç

Günaydın herkese -200
Tebrikler ponicim
Günaydın kızlar -500 akşama görüşürüz...
Supersin canım tebrikler
Kizlar Gece Elif uyumadi ateslendi
Biz Dr gidelim ilerlemeden
Nefeste ne kadar sismanlamis bakip gelelim
Tartiyla randevuma gitmedim moralmi bozup cozutmayim
Ben yarin tartiliyim
Geçmiş olsun abla :*
Günaydın keşke tartilmasaydim
Cuma:70.4
Dün:70.3 dün tok:70.9
Bugün aç:71.1
canım bence artı çıkmanın sebebi hem uykusuzluk ödem yapmıştır hemde ictigin sulardir
Günaydın kızlar.
Ben pazartesiye göre sabitim.
cumaya eksi olursun canım
Bana gelirsek normal tartı saatimden erken tartıldım bi 200 300 daha farkeder bence

Cuma 83.1
Bugün 82.5
Fark 600
ooo tebrikler abla
Günaydın utanarak yazıyorum arti 600 nryazikki
ama bugun tam anlamıyla Karatay kahvaltısı ile güne başladım çok motiveyim cumaya eksi olacağıma emin olabilirsiniz
Cumaya toparla canım :)
+200 cumaya eksiye rahat düşerim bu iş bende
hadi bakalım dilekcim cumaya eksi bekliyoruz
ısveç ne kız bilmiyorum onu
Günaydın gençlik
Cumaya gore -200 bakalım önümüzdeki günler ne göstericek. bu arada çorbayı yarın yapıcam 1 gün yapıcam psikolojim öyle diyor
Tebrikler elifim
Nefes 4270 olmus canim
Ama ikisini ayirin dedi dr
Virus kaldiramiyor minik
Aynen ah bu cocuklar
Bata toparlamış abla nefesimiz maşallah :)
günaydın kızçeler

+1.4 kg çıktım malesef. ama regl olduğum için diye düşünüyorum. o yüzden moralimi bozmıycam.
tabiki bozmicaz busem :) spora ağırlık ver biraz cumaya atarsin odemi
aysecim burda olmamana rağmen kilonu koruman güzel :)
Menü burda olmamana rağmen iyi canım afiyet olsun
Kizlar ne yazikki +300 um.gripten midir nedir yoksa dikkat etmistim haftasonu
cumaya eksiye dusersin canım
Kızlar tuz lambası kullanan var mi etkili mi
gorumcem almıştı ama kullanmadı
Iyi günler herkese Mefkurem canım ablam geldim ben kabul edermisiniz
hoşgeldin canım kendini tanitsan bizde tanisak
Kızlar çok kötü birşey yaptım halley yedim bi tane oğlum uyusun hemen spor yapcam yine
ceza ni çekeceksin baharcim
Eki Görüntüle 1902171 suan kırmızılı halim diğeri de diyete başladığım 11-13kg arası fark var
baya fark var canim
Izmir tulumumu yiyorsun elifim. Cok severim ben onu afiyet olsun :)
Afiyet olsun ablacim
Halley hiçc olmamis afiyet olsun canım
abla eski kiyafetlerini koy gözünün önüne seni hirslandirsin. Ben öyle yapıyorum bekarliktan kalma bi pantolonumu :)
Afiyet olsun canım
Kız o kurabiye ne öyle hemen telafi et bakayım ceza geldi iste
Menüm
Aksam
2 yumurtalı salata
Leslie 5 mile
Afiyet olsun abla sabah ta yeseydin keşke
2dilim çavdar ekmeği
3 kk peynir
2çk acuka
3yk kavurma
4yk zy fasulye
1paket etiform
canım geçen günde söyledim form krakerlerin kalori miktarı neredeyse aynı hemde katkı maddeli sonuçta afiyet olsun
Sabah domates peynir cay
canım tam menü yazsan katılım yapsan afiyet olsun
Vuhuu uçmuş menü aysem kekler simitler afiyet olsun

Hoşgeldin Canım. Maalesef sabit bir kiloda kalamıyoruz. Millet Nasıl kalıyor bilmem.

ben de çok şişim suan bile karnım şişlikten çok kötü ağrıyor
ben inat ettim canım yeni bir şey almıyorum direniyorum. artık bazı kıyafetler oluyor şükür ama dolap dolusu olmayan kıyafetim var hala

amin hilalim yaa nasıl bu kadar artıyım bu nasıl ödem yaa moralini bozuyor insanın

peynir ekmek günü olmuş kız afiyet olsun busem
Hosgeldin edacim ben hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 4 buçuk aydır burdayım 14 kilo verdim :)

Hosgeldin edacim ben hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 4 buçuk aydır burdayım 14 kilo verdim :)

Yok ben de öyle yapıcam. Ama bir siyah pantolon gerekiyordu ilave olarak. Onun da zaten az önce yazdığım gibi şu an itibariyle önü kapanmıyor. Bir iki kilo gitmesi gerekli.

karnım davul gibi kızlar gazdan çatlamazsam iyi arkadaşım vardı ben de bugün kurabiye falan çıkardım ona. börek yaptım o yedi ben baktım. koca da bugün geç gelcek o yüzden yemek yoktu yine evde. ekmek peynir geçti günüm. tek iyi yanı wc ye çıktım sevindim.

İyi olmuş. WC ye çıkmamak çok kötü. İyi bilirim.

Ee yine hiç yemek yememişinki tatlım
Sebze konusunda haklısın da hani nerde

evet çok kolaydı valla ohh al ekmeği peyniri mis

Yok ben de öyle yapıcam. Ama bir siyah pantolon gerekiyordu ilave olarak. Onun da zaten az önce yazdığım gibi şu an itibariyle önü kapanmıyor. Bir iki kilo gitmesi gerekli.

verirsin canım 2 kg dediğin nedir ki 1 haftana bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…