Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kofturu koftedir o yanlış yazmistir diye dusundumdu ben

Hadi inşallah fulyacim gelince tartıda guldurecek bence bu kadar spora

hadi inşallah canım
Yok Canım köftür
Valla inşallah. Şu an buradaki tartıda eksiyi görüyorum Mutlu oluyorum. Ama tabi gerçek kilomu gösteremiyor. Ben de çok merak ediyorum, aslında menülerimi istediğim gibi düzenleyebilseydim çok daha iyi kilo verirdim. Sporum hergün süper çünkü.
Bir de bu hafta Regl var.

Annemlere gidiyorum o yüzden geç kaldım biraz
Saat 9
1 yumurta
2 kaşık erzincan tulum
3 zeytin
1 minik domates
Tere

Saat 12-14-16-18-20 ayran detoksu çorbası

3 mil leslie
Su 3 litre

Kızlar ikinizin de menüsü çok güzel. Su ve sporlar da iyi.

Saat 9
1 yumurta
2 kaşık erzincan tulum
3 zeytin
1 minik domates
Tere

3 mil leslie
Su 3 litre
Anam grup detoxtan yıkılıyor
gidince reglinde biter canım

canısı kitap yazsam yeridir arabamla ilgi :) ilk kullanmaya başladım park edemiyorum arabayı kıçı dışarda kalıyo :) nasıl ettiysem yeni formüller bulmaya çalışırken trafiği tıkadım sokak arasıydı indim arabadan başka arabada bekleyen adama abiciğim acemiyim park ediver şu garibi dedim :) adam sağolsun halden anlayan biriymişki park ediverdi:)

Saat 9
1 yumurta
2 kaşık erzincan tulum
3 zeytin
1 minik domates
Tere

3 mil leslie
Su 3 litre
canım kahvaltı da zeytin tulum peyniri olmasaymış iyiymiş çünkü tuzlu ya belki sıkıntı olur

menü harika ıhlamur iç yumuşatır gülüm

Sağlıklı olsunlar da ben herşeylerine razıyım yetişirim ben onlara

Fitt_anne sen Nasıl hazırlıyorsun? Yazar mısın
bebişim akşam 2kaşık buğday 2kaşık yeşil mercimek, 2kaşık buğdayı ısladım
Sabah pişirdim içine 500gr kadar yoğurt koydum 2lt kadar su koyuyorsun brn okadar koymadım ama biraz yoğun seviyorum içine baharat 2 salatalık doğrayıp iki saatte bir yemem lazımda ama saatler pek düzenli olmadı ne yazık ki

Önce bebeklerim doğsunlar büyüsünler hayırlısıyla önceliğim onlar kilo değil o çok sonraki iş
Merhaba . Bebeklerin sağlıkla hayırlısıyla doğarlar inşallah. Zaten hamilelik döneminde sağlıklı ve ayarlı beslenirsen Doğum sonrası da çok sorun olmaz.

çıtır anne de olursun fit Anne de olursun neyin eksik kız çıtır lardan

aynen felaket birsey gerçekten düşmanı vermesin.

Kızlar gelemedim oğlum fırsat vermiyor bugün uykumuda uyudum ama neden inmiyor benim tartı kuracağımız valla dun +700du bugün +200dum ama pazar -100dum ben ya
verirsin canım sıkıntı yapma.

Eki Görüntüle 1902718 kızlar yarın buna başlıyorum greyfurt yumurta diyetiymis 68i gömem gerek yoksa bunalıma gircem
Hadi bakalım iyi gelir inşallah.

Bugun sabah 1 yumurta peynir salatalik oglen okulun yemekleri aksam tavuklu tarhana corbasi ispanak yogurt 2 litre su ara ogunlerde yarim elma 5 badem
Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım. Koftur un ne olduğunu okudum o kadar yürümüş sun ki maşallah yediklerin kalmamıştır. Eve gittiğinde daha da eksi olmuş olursun inşallah.

Afiyet olsun canım menun güzel. Yürüyüş iyidir ya keşke her zaman fırsat bulabilsem.

Kızlar menü gene yok :)
Spor yarım saat egzersiz 400 hoplama
ölücez kız meraktan :) -1 he vayyssss.

Afiyet olsun canım tuzsuz et kötüdür neyseki atlatmışsın bugünü

pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ha bu kadar şey :)

menum ayran detoksu 2,5lt su yeşil çay, zencefilli çay 45dakika tempolu yürüyüş
vuuu süper

menüm

sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka

15.00
1 kase yoğurt

18.00
1 kase yoğurt

2,5 lt su
spor yok
anam acikmadin mi kız :) afiyet olsun.

Kizlar dun biraz karbon alinca bugun 3 ogun ananas yedim,ama tabiki dayanamayip arada ceviz,sut ve bir elma yedim.Suan cok ac hissediyorum oyizden erkenden uyuyayim.
fena olmuş ya tek ananas yesen napicaktin zeynom. İnşallah bu açlığa değer de mükafatı ni alırsın tartıda.

hacı ben boşunamı seviyorum hem ne yiyecem derdide olmuyor :) ben pulbiber nane karabiber koyuyorum mis miss
Aynen valla miss miss.

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği2 kk peynir
Öğle 3 yk kavurma 4 yk fasulye
Akşam 2 bardak süt
Keyfim hiç YÖK bugün erken yatacağım kızlar size iyi geceler
Afiyet olsun menun güzel. Hasta mi oluyorsun hayırdır canım ya.

ama intikamımı aldım gazı benzini fulledim 350lira girdi benim adama :)
ohhh ne güzel yapmışsın.

Afiyet olsun canım menun güzel. Al önlemini iç bişeyler.

Anam grup detoxtan yıkılıyor
gidince reglinde biter canım
bari tartıda sevinsekte boşa gitmese

olur kız öyle şeyler eltim lüks bi arabanin tampona dokunmuş biraz sağa baktım sola baktım kaçtım diyo ilk kullanmaya başladı 8 kilo verdi stresten )) neler var bacim :)

canım kahvaltı da zeytin tulum peyniri olmasaymış iyiymiş çünkü tuzlu ya belki sıkıntı olur
Ay ne bilim ki ilk kez yapiyorum tulum az tuzlu zaten 3 zeytin den bişey olmaz umarım :)

hafiflwmiş hissediyorsun kendimi ben hissediyorum sanki
hafifim, hafifsin, hafif umarım tartıda öyle der gerçi yarın sonucu goremiycem annemde tartı yok çünkü

Önce bebeklerim doğsunlar büyüsünler hayırlısıyla önceliğim onlar kilo değil o çok sonraki iş
bebiş ler daha önemli şeydam havada karada verir aldigi kiloyu :)

aynen canım ya zaten onlara koştururken veririm herhalde :)) Allah nasip ederse onlar iyi olsun tek duam bu

Hiç sorma nasıl yediğimi uzun süre yiyemem zaten tiksindm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…