- 30 Kasım 2014
- 30.122
- 132.740
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.541
Yok Canım köftürKofturu koftedir o yanlış yazmistir diye dusundumdu ben
Hadi inşallah fulyacim gelince tartıda guldurecek bence bu kadar spora
hadi inşallah canım
Bende yazayım menumu
Sabah (10:00)
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
5zeytin
Ara(12:30)
1/2muz
İki tatlı kaşığı yoğurt (oğlundan artan)
Akşam(17:00)
1kase tarhana çorbası bol acılı
Salata
Su:2lt spor:30dk bantta yuruyus
Benimde boğazım iyice kasiniyor iyileşmek gerek acil
Annemlere gidiyorum o yüzden geç kaldım biraz
Saat 9
1 yumurta
2 kaşık erzincan tulum
3 zeytin
1 minik domates
Tere
Saat 12-14-16-18-20 ayran detoksu çorbası
3 mil leslie
Su 3 litre
Anam grup detoxtan yıkılıyorAnnemlere gidiyorum o yüzden geç kaldım biraz
Saat 9
1 yumurta
2 kaşık erzincan tulum
3 zeytin
1 minik domates
Tere
3 mil leslie
Su 3 litre
gidince reglinde biter canımYok Canım köftür
Valla inşallah. Şu an buradaki tartıda eksiyi görüyorum Mutlu oluyorum. Ama tabi gerçek kilomu gösteremiyor. Ben de çok merak ediyorum, aslında menülerimi istediğim gibi düzenleyebilseydim çok daha iyi kilo verirdim. Sporum hergün süper çünkü.
Bir de bu hafta Regl var.
canısı kitap yazsam yeridir arabamla ilgi :) ilk kullanmaya başladım park edemiyorum arabayı kıçı dışarda kalıyo :) nasıl ettiysem yeni formüller bulmaya çalışırken trafiği tıkadım sokak arasıydı indim arabadan başka arabada bekleyen adama abiciğim acemiyim park ediver şu garibi dedim :) adam sağolsun halden anlayan biriymişki park ediverdi:)Gayet güzel canım tartı durumları nasil
Ponim kaç kişi kaç defa anlattı ama ben kolay kolay patlamam ama tahrik var
Girdim valla senin şu gizemli listeyi cuma açıklarsan da bizde catlamaktan kurtulsak 65 diyorsun bide iyice kanima giriyorsun
Allah sagsalim kucağına aldirsin analı babali buyutsun bol bol dinlen ilerde lazim olacak enerjin
kız et yenmez mi bol bol yeseydin tok tutar
Hay maşallah
Kofturu koftedir o yanlış yazmistir diye dusundumdu ben
Dilek bu arabayla sen baya bildiğin komedi filmi ikilisi oldunuz
Bakalım kaç gidecek
Gitsin odemler
Abooo 65
Arada yediklerinden birşey olmaz bence yat uyu açlığın en uyi ilaci
hadi inşallah canım
canım kahvaltı da zeytin tulum peyniri olmasaymış iyiymiş çünkü tuzlu ya belki sıkıntı olurAnnemlere gidiyorum o yüzden geç kaldım biraz
Saat 9
1 yumurta
2 kaşık erzincan tulum
3 zeytin
1 minik domates
Tere
3 mil leslie
Su 3 litre
hafiflwmiş hissediyorsun kendimi ben hissediyorum sankiAnnemlere gidiyorum o yüzden geç kaldım biraz
Saat 9
1 yumurta
2 kaşık erzincan tulum
3 zeytin
1 minik domates
Tere
3 mil leslie
Su 3 litre
menü harika ıhlamur iç yumuşatır gülümBende yazayım menumu
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
5zeytin
1/2muz
Salata
10 kilo aldım Allah mesut etsin Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Doğum kilolarını vermek için her zaman kapımız açık
Gayet güzel canım tartı durumları nasil
Ponim kaç kişi kaç defa anlattı ama ben kolay kolay patlamam ama tahrik var
Girdim valla senin şu gizemli listeyi cuma açıklarsan da bizde catlamaktan kurtulsak 65 diyorsun bide iyice kanima giriyorsun
Allah sagsalim kucağına aldirsin analı babali buyutsun bol bol dinlen ilerde lazim olacak enerjin
kız et yenmez mi bol bol yeseydin tok tutar
Hay maşallah
Kofturu koftedir o yanlış yazmistir diye dusundumdu ben
Dilek bu arabayla sen baya bildiğin komedi filmi ikilisi oldunuz
Bakalım kaç gidecek
Gitsin odemler
Abooo 65
Arada yediklerinden birşey olmaz bence yat uyu açlığın en uyi ilaci
hadi inşallah canım
bebişim akşam 2kaşık buğday 2kaşık yeşil mercimek, 2kaşık buğdayı ısladımFitt_anne sen Nasıl hazırlıyorsun? Yazar mısın
Merhaba . Bebeklerin sağlıkla hayırlısıyla doğarlar inşallah. Zaten hamilelik döneminde sağlıklı ve ayarlı beslenirsen Doğum sonrası da çok sorun olmaz.Önce bebeklerim doğsunlar büyüsünler hayırlısıyla önceliğim onlar kilo değil o çok sonraki iş
Merhaba . Bebeklerin sağlıkla hayırlısıyla doğarlar inşallah. Zaten hamilelik döneminde sağlıklı ve ayarlı beslenirsen Doğum sonrası da çok sorun olmaz.
çıtır anne de olursun fit Anne de olursun neyin eksik kız çıtır lardanCanım lapa iyi oldu ama daha geçen hafta yaptım.
Bu hafta ne giderse artık.
Detoks yapmayacağım.
Haftaya 5 te 5 yapacağım bende.
Kasım da fiyet başkadır deyip bomba gibi başlayacağım
İnşallah maşallah kalmadı beril.
Bu iß olacak artık.
Hadi bakalım buse yarına güzrl sonuç gelecek gibi duruyor.
Ahhh kuzum senin baßına gelenler.
Sen bif dua okut evdd canım.
Maşallah kaç kilo vetdin.
Istiyorum afaßım.
Kızlara çıtır anne olmak istiyorum.
Bir de kendimi ezikliyorum böğle nedense.
Zayıf olup özgüven patlaması yaşamak istiyorum.
Maßallah üçüz.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Tek yumurya mı. Yoksa 3 yumurta mı.
Dilekçim geçmiş olsun
Hemen haftaya deniyeceğim.
aynen felaket birsey gerçekten düşmanı vermesin.Uyuduk abla valla gec uyudu abla iyi uyuduk
boz diye demedim tatlım sen pazar regl oldun ben perşembe olmuştum
Güzel menu
Ay allah dusmanima vermesin der babam
maydonoz suyu ic canım
Cok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun dileklerini onlara gu enme onlar kendine göre hesaplıyor araç senin demi o zaman kendine gore ayarla
verirsin canım sıkıntı yapma.Kızlar gelemedim oğlum fırsat vermiyor bugün uykumuda uyudum ama neden inmiyor benim tartı kuracağımız valladun +700du bugün +200dum ama pazar -100dum ben ya
Hadi bakalım iyi gelir inşallah.Eki Görüntüle 1902718 kızlar yarın buna başlıyorum greyfurt yumurta diyetiymis 68i gömem gerek yoksa bunalıma gircem
Afiyet olsun.Bugun sabah 1 yumurta peynir salatalik oglen okulun yemekleri aksam tavuklu tarhana corbasi ispanak yogurt 2 litre su ara ogunlerde yarim elma 5 badem
Afiyet olsun canım. Koftur un ne olduğunu okudum o kadar yürümüş sun ki maşallah yediklerin kalmamıştır. Eve gittiğinde daha da eksi olmuş olursun inşallah.Sabah 09.00
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
2 tk vişne reçeli
Domates
İkindi 16.00
Küçük bir kase sulu yoğurt
30 gr tahıllı kıtır uno
1 küçük kare köftür
Akşam 19.30
2 tavuk baget
2 kaşık pilav
Salata
Gün içinde 1 şişe soda, sade nescafe içildi.
Az sonra 2 kupa oolong çayı ve 1 kupa Alman çayı içeceğim.
Yatana kadar 1,5 lt su. Su bugün az oldu biliyorum.
Yaklaşık 4 saat yürüyüş. Yarı normal yarı tempolu.
Kızlar eve geldiğimde tartıldım . Bu arızalı tartı eksi gösteriyordu. Valla şok oldumsevincimi anlatamam
Afiyet olsun canım menun güzel. Yürüyüş iyidir ya keşke her zaman fırsat bulabilsem.Bu günkü menüm.
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 su bard dimates suyu
Öğlen 15.30
2 parça fırında balık
Akşam 19.00
Salata
2 litre su
30 dk yürüyüş.
Kızlar hiç yürüyüş yspasım yok.
Belki gece leslie yaparım.
ölücez kız meraktan :) -1 he vayyssss.Kızlar menü gene yok :)
Spor yarım saat egzersiz 400 hoplama
Afiyet olsun canım tuzsuz et kötüdür neyseki atlatmışsın bugünüMenüm
Sabah 3 yk
10 gibi 1 neskafe
İkindi 4 yk
Haşlanmış kırmızı et
Yeşillik 1 domates
1 kare bitter
(Kural olarak et dışında bişey yememeliydim ama çok zormuş bu diyet kendimi durdurmak için yedim bitteri de) bi süre et yemek istemiyorum tuzsuz tadı yoktu onunda. Tuzun kıymetini anladım ya
Su2 l
Spor 25 dk yürüyüş
pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ha bu kadar şey :)evet öyleymiş canım tc verdim öyle verdiler
Dünde arkadaşlsrls çay içecektik okulda termos düştü arabanın içene içindeki cam kırıl butun çsy döşemeye dökül sinir oldum ne çekti bu araba benden ya:)
vuuu süpermenum ayran detoksu 2,5lt su yeşil çay, zencefilli çay 45dakika tempolu yürüyüş
anam acikmadin mi kız :) afiyet olsun.menüm
sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka
15.00
1 kase yoğurt
18.00
1 kase yoğurt
2,5 lt su
spor yok
fena olmuş ya tek ananas yesen napicaktin zeynom. İnşallah bu açlığa değer de mükafatı ni alırsın tartıda.Kizlar dun biraz karbon alinca bugun 3 ogun ananas yedim,ama tabiki dayanamayip arada ceviz,sut ve bir elma yedim.Suan cok ac hissediyorum oyizden erkenden uyuyayim.
Aynen valla miss miss.hacı ben boşunamı seviyorum hem ne yiyecem derdide olmuyor :) ben pulbiber nane karabiber koyuyorum mis miss
Afiyet olsun menun güzel. Hasta mi oluyorsun hayırdır canım ya.Sabah 2 dilim çavdar ekmeği2 kk peynir
Öğle 3 yk kavurma 4 yk fasulye
Akşam 2 bardak süt
Keyfim hiç YÖK bugün erken yatacağım kızlar size iyi geceler
ohhh ne güzel yapmışsın.ama intikamımı aldım gazı benzini fulledim 350lira girdi benim adama :)
Afiyet olsun canım menun güzel. Al önlemini iç bişeyler.Bende yazayım menumu
1yumurta
1kk peynir
1dlm ekmek
5zeytin
1/2muz
Salata
bari tartıda sevinsekte boşa gitmeseAnam grup detoxtan yıkılıyor
gidince reglinde biter canım
olur kız öyle şeyler eltim lüks bi arabanin tampona dokunmuş biraz sağa baktım sola baktım kaçtım diyo ilk kullanmaya başladı 8 kilo verdi strestencanısı kitap yazsam yeridir arabamla ilgi :) ilk kullanmaya başladım park edemiyorum arabayı kıçı dışarda kalıyo :) nasıl ettiysem yeni formüller bulmaya çalışırken trafiği tıkadım sokak arasıydı indim arabadan başka arabada bekleyen adama abiciğim acemiyim park ediver şu garibi dedim :) adam sağolsun halden anlayan biriymişki park ediverdi:)
Ay ne bilim ki ilk kez yapiyorum tulum az tuzlu zaten 3 zeytin den bişey olmaz umarım :)canım kahvaltı da zeytin tulum peyniri olmasaymış iyiymiş çünkü tuzlu ya belki sıkıntı olur
hafifim, hafifsin, hafifhafiflwmiş hissediyorsun kendimi ben hissediyorum sanki
bebiş ler daha önemli şeydam havada karada verir aldigi kiloyu :)Önce bebeklerim doğsunlar büyüsünler hayırlısıyla önceliğim onlar kilo değil o çok sonraki iş
Amin inşAllah Canım. Çok Mutlu olurum valla. Umarım buradaki tartı beni yanıltmıyordur.Afiyet olsun canım. Koftur un ne olduğunu okudum o kadar yürümüş sun ki maşallah yediklerin kalmamıştır. Eve gittiğinde daha da eksi olmuş olursun inşallah.
Bence verdin Fulya cım menülerin güzel aşırı bi kaçamak yapmıyorsun yüzün gülecek bence.Amin inşAllah Canım. Çok Mutlu olurum valla. Umarım buradaki tartı beni yanıltmıyordur.
Acıdım arabaya yaevet öyleymiş canım tc verdim öyle verdiler
Dünde arkadaşlsrls çay içecektik okulda termos düştü arabanın içene içindeki cam kırıl butun çsy döşemeye dökül sinir oldum ne çekti bu araba benden ya:)
Bence verdin Fulya cım menülerin güzel aşırı bi kaçamak yapmıyorsun yüzün gülecek bence.
Acıdım arabaya ya
bari tartıda sevinsekte boşa gitmese
olur kız öyle şeyler eltim lüks bi arabanin tampona dokunmuş biraz sağa baktım sola baktım kaçtım diyo ilk kullanmaya başladı 8 kilo verdi stresten)) neler var bacim :)
Ay ne bilim ki ilk kez yapiyorum tulum az tuzlu zaten 3 zeytin den bişey olmaz umarım :)
hafifim, hafifsin, hafifumarım tartıda öyle der gerçi yarın sonucu goremiycem annemde tartı yok çünkü
bebiş ler daha önemli şeydam havada karada verir aldigi kiloyu :)
Hiç sorma nasıl yediğimi uzun süre yiyemem zaten tiksindm birazmaşallah canım
uppssssss geçmiş olsun canım kötü olmuş
canım ben maydonozu hiç sevmiyorum ama sen iç bence ödem nasılsa bu belli moralini bozma boşuna inan stres çok etkiliyor ben de şuan +800 durumundayım. senin ne kalmışki canım. cumaya iyi bir sonuc bile gelir
dene bakalım canım. ben de bugün yoğurt günü yaptım yarına ödemim komple gidecek inş
menü biraz cıslı gibi ama güzel canım afiyet olsun sporuna da maşallah o ne yaa benim haftalık sporumu 1 günde yapmışsın
gayet güzel menü afiyet olsun elifim
ben sana geçmişte defalarca bu durumdan bahsettim ama şükür menün düzelmiş. geçmişi okuyup yorumda yapmaya başlarsan tamamdır canım :)
kahvaltı güzel öğle içtiğin çorbayı ilk kez duyuyorum tadı nasıldı canım :)
menünü beğendim afiyet olsun. su ne kadar içtin onu yazmayı unutmuşsun canım? su çok önemli ihmal etme
bakalım yarına ödem durumum ne olacak gitse de kurtulsam hilalim
çatlattın bizi
iyi fikir
ponim kahvaltı da nasıl yedin kız o eti ııyyy
kalori olarak çok düşük olmuş menü o yüzden bitteri görmüyorum. afiyet olsun. bu arada bende tuzsuz bir şeyin tadını alamıyorum
vay vay vayyy bombesin bombeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?