- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.521
yarın eksisin yüzde de bi milyonKizlar dun biraz karbon alinca bugun 3 ogun ananas yedim,ama tabiki dayanamayip arada ceviz,sut ve bir elma yedim.Suan cok ac hissediyorum oyizden erkenden uyuyayim.
bana hep iyi gelmişti merakla bekliyorum yarını canımCanım n11 ve hepsiburadaya bak. Oralar uygun oluyor. Çeşit de var.
Hadi bakalım. Detoks sonucu ne olacak. Ama o detoksun iyi sonuç verdiğini duymuştum.
Evet burada yürüyüşlerim çok iyi oldu. Öğlene doğru bir çıkıyorum çıkış o çıkış. Deli gibi yürüyüp geliyorum eve. Arada bir yerde dinlenip devam.... Ama bugün dinlenmedim sadece bir dükkanda azcık ayakta bekledim o kadar. O yüzden ayaklarım ve belim çok ağrıdı. Eve gelince bir saatten fazla dinlendim sonra duşa girdim rahatladım.
o nasıl bir yürüyüşdür öyle süpersin
Canım istersen biraz yoğurt ye ve kabuk tarçın çayı iç. Tokluk hissi verir. Ve lütfen çok az yeme. Çok az yemeler sonra yeme patlamasıyla son buluyor. Kıymeti olmuyor.Kizlar dun biraz karbon alinca bugun 3 ogun ananas yedim,ama tabiki dayanamayip arada ceviz,sut ve bir elma yedim.Suan cok ac hissediyorum oyizden erkenden uyuyayim.
bacım yaşını öğrenebilirmiyimBugun sabah 1 yumurta peynir salatalik oglen okulun yemekleri aksam tavuklu tarhana corbasi ispanak yogurt 2 litre su ara ogunlerde yarim elma 5 badem
benimde 1kasoma 68 diye hedeflemiştimEki Görüntüle 1902718 kızlar yarın buna başlıyorum greyfurt yumurta diyetiymis 68i gömem gerek yoksa bunalıma gircem
Yok canim normalde zaten az yemiyorum dayanamiyorum cunku ama dun biraz karbon alinca bugun ceza verdim kendime.Yogurt mantikli canim tesekkur ederimBurada deli yürüyorum derken bunu kastediyordum.
Canım istersen biraz yoğurt ye ve kabuk tarçın çayı iç. Tokluk hissi verir. Ve lütfen çok az yeme. Çok az yemeler sonra yeme patlamasıyla son buluyor. Kıymeti olmuyor.
hacı ben boşunamı seviyorum hem ne yiyecem derdide olmuyor :) ben pulbiber nane karabiber koyuyorum mis miss
10 kilo aldım Allah mesut etsin Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Doğum kilolarını vermek için her zaman kapımız açıkBen verdim kiloları evlendim temmuzda şu an hamileyim hatta kaç kilo oldun
Dur kız bende özendim. Sonra ben de yapayım.hacı ben boşunamı seviyorum hem ne yiyecem derdide olmuyor :) ben pulbiber nane karabiber koyuyorum mis miss
ama intikamımı aldım gazı benzini fulledim 350lira girdi benim adama :)geçmiş olsun. kız kendin takip et boşver adamı onlara bakarsan oohooo böyle olur sonuç.
Gayet güzel canım tartı durumları nasilBu günkü menüm.
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 su bard dimates suyu
Öğlen 15.30
2 parça fırında balık
Akşam 19.00
Salata
2 litre su
30 dk yürüyüş.
Kızlar hiç yürüyüş yspasım yok.
Belki gece leslie yaparım.
Ponim kaç kişi kaç defa anlattı ama ben kolay kolay patlamam ama tahrik varNanem kekiğim sakin ol canım zamanla daha iyi uyum sağlar bize
Menü güzel elifcim afiyet olsun
bşk gidiyor busem stres yapma sen
Aklımızda olsun abla sagol :)
Sadece bi simit 4 dilim ekmek diye biliyorum aysem. Bide ekstralar vardı
geçmiş olsun canım. Gene iyi ikna edip alanilmissin benzini normalde karakoldan izin lazim
Bi günlük uykuyla odemler gitmezbahar cim sıkma canını cumaya eksi olursun
Sende benim gibi bunalımami girdin(
valla hergun soyluyoruz ama takmiyorsun bizi bende daha yorum yapmayacağım
recel olmamis abla pilav var ama az allahtan koftur ne bide :) ama spora bayıldım
Afiyet olsun elifcim menun güzel
Girdim valla senin şu gizemli listeyi cuma açıklarsan da bizde catlamaktan kurtulsak 65 diyorsun bide iyice kanima giriyorsunKızlar menü gene yok :)
Spor yarım saat egzersiz 400 hoplama
Allah sagsalim kucağına aldirsin analı babali buyutsun bol bol dinlen ilerde lazim olacak enerjinKesinlikle şimdi tek derdim miniklerim
kız et yenmez mi bol bol yeseydin tok tutarMenüm
Sabah 3 yk
10 gibi 1 neskafe
İkindi 4 yk
Haşlanmış kırmızı et
Yeşillik 1 domates
1 kare bitter
(Kural olarak et dışında bişey yememeliydim ama çok zormuş bu diyet kendimi durdurmak için yedim bitteri de) bi süre et yemek istemiyorum tuzsuz tadı yoktu onunda. Tuzun kıymetini anladım ya
Su2 l
Spor 25 dk yürüyüş
Hay maşallahTartildim tabi-1 suan :)
Kofturu koftedir o yanlış yazmistir diye dusundumdu benEvet Canım reçel ekstra oldu. Regl Den dolayı Canım istedi. Pilavı az aldım.
Tatlım köftür bir nevi üzüm pestili gibi birşey. Yapılış şekli farklı. Küçük bir kare yedim.
Valla sporlarıma ben de bayılıyorum. Ama inan eve gelinceye kadar belim kopuyor. Kilo var ya bele vuruyor. Ama devam edeceğim. Yarın daha az olabilir. Çünkü yengeme gideceğiz. Otururuz. Sabah giderken 20 ya da 30 dk kısa bir yürüyüş yaparım. Sonra akşam üzeri ayarlayabilirsem yürürüm. O da olmadı evde azcık kıpırdanırım.
Hadi inşallah fulyacim gelince tartıda guldurecek bence bu kadar sporaNorth River Allah'ın izniyle cumartesi akşam evdeyim.
Dilek bu arabayla sen baya bildiğin komedi filmi ikilisi oldunuzevet öyleymiş canım tc verdim öyle verdiler
Dünde arkadaşlsrls çay içecektik okulda termos düştü arabanın içene içindeki cam kırıl butun çsy döşemeye dökül sinir oldum ne çekti bu araba benden ya:)
Bakalım kaç gidecekmenum ayran detoksu 2,5lt su yeşil çay, zencefilli çay 45dakika tempolu yürüyüş
Gitsin odemlermenüm
sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka
15.00
1 kase yoğurt
18.00
1 kase yoğurt
2,5 lt su
spor yok
Abooo 65Tamam canım ama ben olsam kesin yikamaciya verirdim
bence eksiye dusersin busem. Bak stres te ödem yapar ona gore :) sagol busem
iki hafta güzel eksi gideceğimi düşünüyorum canım :) bu hafta hedef 65 ins ucundan da olsa görürüm :)
Afiyet olsun busem
Arada yediklerinden birşey olmaz bence yat uyu açlığın en uyi ilaciKizlar dun biraz karbon alinca bugun 3 ogun ananas yedim,ama tabiki dayanamayip arada ceviz,sut ve bir elma yedim.Suan cok ac hissediyorum oyizden erkenden uyuyayim.
hadi inşallah canımbenimde 1kasoma 68 diye hedeflemiştim
menu güzel de su spor yok galiba hayırdır canım niye keyfin yoksaSabah 2 dilim çavdar ekmeği2 kk peynir
Öğle 3 yk kavurma 4 yk fasulye
Akşam 2 bardak süt
Keyfim hiç YÖK bugün erken yatacağım kızlar size iyi geceler
Kız ucuz doğurcak onda o tempoda kilo filan kalmaz benim kankiyle aynı gun öğrendik gebeligimizi o ikiz dogyrdu 20gubde fitti ben hala dobili10 kilo aldım Allah mesut etsin Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Doğum kilolarını vermek için her zaman kapımız açık
Güzel menü. İyi geceler.Sabah 2 dilim çavdar ekmeği2 kk peynir
Akşam 2 bardak süt
Hayırdır neden keyfin yok menü güzelSabah 2 dilim çavdar ekmeği2 kk peynir
Akşam 2 bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?