Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet öyleymiş canım tc verdim öyle verdiler
Dünde arkadaşlsrls çay içecektik okulda termos düştü arabanın içene içindeki cam kırıl butun çsy döşemeye dökül sinir oldum ne çekti bu araba benden ya:)

Kız temizletseydin bari
menum ayran detoksu 2,5lt su yeşil çay, zencefilli çay 45dakika tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım

Yaaa çok tatlı sorma :)
2 buçuk aylık oldular işte daha minicikler

maşallah canım

uppssssss geçmiş olsun canım kötü olmuş

Kızlar gelemedim oğlum fırsat vermiyor bugün uykumuda uyudum ama neden inmiyor benim tartı kuracağımız valla dun +700du bugün +200dum ama pazar -100dum ben ya

canım ben maydonozu hiç sevmiyorum ama sen iç bence ödem nasılsa bu belli moralini bozma boşuna inan stres çok etkiliyor ben de şuan +800 durumundayım. senin ne kalmışki canım. cumaya iyi bir sonuc bile gelir

Eki Görüntüle 1902718 kızlar yarın buna başlıyorum greyfurt yumurta diyetiymis 68i gömem gerek yoksa bunalıma gircem

dene bakalım canım. ben de bugün yoğurt günü yaptım yarına ödemim komple gidecek inş

menü biraz cıslı gibi ama güzel canım afiyet olsun sporuna da maşallah o ne yaa benim haftalık sporumu 1 günde yapmışsın

gayet güzel menü afiyet olsun elifim

Ben taskoprude calisiyorum.geldigimde ve giderken eczaneler kapaniyor evimde su an tarti yok alacagim yakinda ama tavrinizi hic yakistiramadim.engelliyorsaniz it is up to you.

ben sana geçmişte defalarca bu durumdan bahsettim ama şükür menün düzelmiş. geçmişi okuyup yorumda yapmaya başlarsan tamamdır canım :)

Sabah 7.00 1 domates bir dilim peynir 1 yumurta sekersiz cay
Oglen 12.00 kofteli patates pirinc corbasi
Aksam 18.30 tavuklu tarhana corbasi ispanak yogurt salata
Ara ogunlerde elma mandalina badem
Spor yok.tesekkur ederim.

kahvaltı güzel öğle içtiğin çorbayı ilk kez duyuyorum tadı nasıldı canım :)
menünü beğendim afiyet olsun. su ne kadar içtin onu yazmayı unutmuşsun canım? su çok önemli ihmal etme

bakalım yarına ödem durumum ne olacak gitse de kurtulsam hilalim

Kızlar menü gene yok :)
Spor yarım saat egzersiz 400 hoplama

çatlattın bizi

Ben tartilamadim.yarin tarti alayim en iyisi.

iyi fikir

ponim kahvaltı da nasıl yedin kız o eti ııyyy
kalori olarak çok düşük olmuş menü o yüzden bitteri görmüyorum. afiyet olsun. bu arada bende tuzsuz bir şeyin tadını alamıyorum

Tartildim tabi -1 suan :)

vay vay vayyy bombesin bombeeeeeeeeee

Ay ınş cumaya 65 olurum canım ya hedef o bakalım

yürüyüşle telafi olmuştur o zaman abla ama dikkat et genede :)

Sağol canım

65 miii bombe üstüne bombeeeeeeeee

hadi göreyim seni bana yetişiyon kız beni de geçersin bu gidişle helalll

ay valla nazar çıkıyor heralde geçmiş olsun canım

bombeeeeeeeee

bombeeeeeeeee
çık çık bitmedi sorma busem:)

Aynı fikirdeyim

Bunalımdakiler karamsarlar bir silkelenin bakayım cumaya ne kaldı yeni yıla ne kaldı yaza ne kaldı zaman akıp gidiyor karamsarlığa vakit yok
ben çok umutlu çok heyecanlıyım valla ilk defa kendimi bukadar hedefe yakın hissediyorum

yoldaydım yalandan temizledim de en yakın zamanda halı yıkama makinesi ile yıkayacam
Tamam canım ama ben olsam kesin yikamaciya verirdim
bence eksiye dusersin busem. Bak stres te ödem yapar ona gore :) sagol busem

bombeeeeeeeee
iki hafta güzel eksi gideceğimi düşünüyorum canım :) bu hafta hedef 65 ins ucundan da olsa görürüm :)
menüm

sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka

15.00
1 kase yoğurt

18.00
1 kase yoğurt

2,5 lt su
spor yok
Afiyet olsun busem

o nasıl bir yürüyüşdür öyle süpersin

Ben tartilamadim.yarin tarti alayim en iyisi.
Canım n11 ve hepsiburadaya bak. Oralar uygun oluyor. Çeşit de var.

Hadi bakalım. Detoks sonucu ne olacak. Ama o detoksun iyi sonuç verdiğini duymuştum.

menü biraz cıslı gibi ama güzel canım afiyet olsun sporuna da maşallah o ne yaa benim haftalık sporumu 1 günde yapmışsın
Evet burada yürüyüşlerim çok iyi oldu. Öğlene doğru bir çıkıyorum çıkış o çıkış. Deli gibi yürüyüp geliyorum eve. Arada bir yerde dinlenip devam.... Ama bugün dinlenmedim sadece bir dükkanda azcık ayakta bekledim o kadar. O yüzden ayaklarım ve belim çok ağrıdı. Eve gelince bir saatten fazla dinlendim sonra duşa girdim rahatladım.

bacım daha yeni yıkattım 100tl bayıldım nasıl adama yıkatalom diyim pek masraflı bişey bu araba işi ya bitmiyor masrafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…