- 30 Kasım 2014
- 30.117
- 132.725
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #170.501
60 a ineyim Belkim 57 de düşünebilirimBi de sonrası mı var
evet öyleymiş canım tc verdim öyle verdilerMenü güzel elifcim afiyet olsun
bşk gidiyor busem stres yapma sen
Aklımızda olsun abla sagol :)
Sadece bi simit 4 dilim ekmek diye biliyorum aysem. Bide ekstralar vardı
geçmiş olsun canım. Gene iyi ikna edip alanilmissin benzini normalde karakoldan izin lazim
Bi günlük uykuyla odemler gitmezbahar cim sıkma canını cumaya eksi olursun
Sende benim gibi bunalımami girdin(
valla hergun soyluyoruz ama takmiyorsun bizi bende daha yorum yapmayacağım
recel olmamis abla pilav var ama az allahtan koftur ne bide :) ama spora bayıldım
Afiyet olsun elifcim menun güzel
65 de iyi bir kilo.Boylarımız aynı ama hedefin benmkindn baya azmış ya bnm hedef 65 utansam mı
Kız temizletseydin barievet öyleymiş canım tc verdim öyle verdiler
Dünde arkadaşlsrls çay içecektik okulda termos düştü arabanın içene içindeki cam kırıl butun çsy döşemeye dökül sinir oldum ne çekti bu araba benden ya:)
Afiyet olsun canımmenum ayran detoksu 2,5lt su yeşil çay, zencefilli çay 45dakika tempolu yürüyüş
yoldaydım yalandan temizledim de en yakın zamanda halı yıkama makinesi ile yıkayacamKız temizletseydin bari
Afiyet olsun canım
Yaaa çok tatlı sorma :)
2 buçuk aylık oldular işte daha minicikler
tam bahtsız bedeviyim ya benzin bitti yolda kaldım abimi çağırdım benzinlik zar zor ikna ettin küçük bidon benzin aldık gittik doldurduk çalışmadı meğer az gelmiş
tekrar bi 5lt daha aldık bu sefer doldu 2 saattir yollardayım
Benim suçum yok ama eşime demiştim azaldı alalım diye o benzin baya götürür demişti offff
Uyuduk abla valla gec uyudu abla iyi uyuduk
boz diye demedim tatlım sen pazar regl oldun ben perşembe olmuştum
Güzel menu
Ay allah dusmanima vermesin der babam
maydonoz suyu ic canım
Cok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun dileklerini onlara gu enme onlar kendine göre hesaplıyor araç senin demi o zaman kendine gore ayarla
Kızlar gelemedim oğlum fırsat vermiyor bugün uykumuda uyudum ama neden inmiyor benim tartı kuracağımız valladun +700du bugün +200dum ama pazar -100dum ben ya
Eki Görüntüle 1902718 kızlar yarın buna başlıyorum greyfurt yumurta diyetiymis 68i gömem gerek yoksa bunalıma gircem
Sabah 09.00
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
2 tk vişne reçeli
Domates
İkindi 16.00
Küçük bir kase sulu yoğurt
30 gr tahıllı kıtır uno
1 küçük kare köftür
Akşam 19.30
2 tavuk baget
2 kaşık pilav
Salata
Gün içinde 1 şişe soda, sade nescafe içildi.
Az sonra 2 kupa oolong çayı ve 1 kupa Alman çayı içeceğim.
Yatana kadar 1,5 lt su. Su bugün az oldu biliyorum.
Yaklaşık 4 saat yürüyüş. Yarı normal yarı tempolu.
Kızlar eve geldiğimde tartıldım . Bu arızalı tartı eksi gösteriyordu. Valla şok oldumsevincimi anlatamam
Bu günkü menüm.
Sabah 8.00
1 kk peynir
1 haş yumurta
4 zeytin
1 su bard dimates suyu
Öğlen 15.30
2 parça fırında balık
Akşam 19.00
Salata
2 litre su
30 dk yürüyüş.
Kızlar hiç yürüyüş yspasım yok.
Belki gece leslie yaparım.
Ben taskoprude calisiyorum.geldigimde ve giderken eczaneler kapaniyor evimde su an tarti yok alacagim yakinda ama tavrinizi hic yakistiramadim.engelliyorsaniz it is up to you.
Sabah 7.00 1 domates bir dilim peynir 1 yumurta sekersiz cay
Oglen 12.00 kofteli patates pirinc corbasi
Aksam 18.30 tavuklu tarhana corbasi ispanak yogurt salata
Ara ogunlerde elma mandalina badem
Spor yok.tesekkur ederim.
Menü güzel elifcim afiyet olsun
bşk gidiyor busem stres yapma sen
Aklımızda olsun abla sagol :)
Sadece bi simit 4 dilim ekmek diye biliyorum aysem. Bide ekstralar vardı
geçmiş olsun canım. Gene iyi ikna edip alanilmissin benzini normalde karakoldan izin lazim
Bi günlük uykuyla odemler gitmezbahar cim sıkma canını cumaya eksi olursun
Sende benim gibi bunalımami girdin(
valla hergun soyluyoruz ama takmiyorsun bizi bende daha yorum yapmayacağım
recel olmamis abla pilav var ama az allahtan koftur ne bide :) ama spora bayıldım
Afiyet olsun elifcim menun güzel
Kızlar menü gene yok :)
Spor yarım saat egzersiz 400 hoplama
Ben tartilamadim.yarin tarti alayim en iyisi.
Menüm
Sabah 3 yk
10 gibi 1 neskafe
İkindi 4 yk
Haşlanmış kırmızı et
Yeşillik 1 domates
1 kare bitter
(Kural olarak et dışında bişey yememeliydim ama çok zormuş bu diyet kendimi durdurmak için yedim bitteri de) bi süre et yemek istemiyorum tuzsuz tadı yoktu onunda. Tuzun kıymetini anladım ya
Su2 l
Spor 25 dk yürüyüş
Tartildim tabi-1 suan :)
Ay ınş cumaya 65 olurum canım ya hedef o bakalım
yürüyüşle telafi olmuştur o zaman abla ama dikkat et genede :)
Sağol canım
evet öyleymiş canım tc verdim öyle verdiler
Dünde arkadaşlsrls çay içecektik okulda termos düştü arabanın içene içindeki cam kırıl butun çsy döşemeye dökül sinir oldum ne çekti bu araba benden ya:)
menum ayran detoksu 2,5lt su yeşil çay, zencefilli çay 45dakika tempolu yürüyüş
çık çık bitmedi sorma busem:)65 miii bombe üstüne bombeeeeeeeee
hadi göreyim seni bana yetişiyon kız beni de geçersin bu gidişle helalll
ay valla nazar çıkıyor heralde geçmiş olsun canım
bombeeeeeeeee
vaşşşş çok iddialı bir menümenüm
sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka
15.00
1 kase yoğurt
18.00
1 kase yoğurt
2,5 lt su
spor yok
Aynı fikirdeyimÖğretmenim ek ders filan fıstık diyorsun ama bir öğretmen neden bu kadar zor anlar daha öncede birçok kisi sana sistemimizi anlattı saatleriyle porsiyonlariyla yaziyoruz ptesi cuma tartiliyoruz ama bence sen bizi zaten tinlamiyorsun ve öğretmen filan da degilsin bu sebepten bende sana yorum yapmayacağım hatta bu kadar sorumsuz gelip gitmende beni rahatsız ettiği icin senden gelen msjlarida gormeyi engelliyorum
güzel menu canım ne zaman bitiyor izin
ben çok umutlu çok heyecanlıyım valla ilk defa kendimi bukadar hedefe yakın hissediyorumBunalımdakiler karamsarlar bir silkelenin bakayım cumaya ne kaldı yeni yıla ne kaldı yaza ne kaldı zaman akıp gidiyor karamsarlığa vakit yok
vaşşşş çok iddialı bir menü
Rakibem guzel bir menu olmus:)menüm
sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka
15.00
1 kase yoğurt
18.00
1 kase yoğurt
2,5 lt su
spor yok
Tamam canım ama ben olsam kesin yikamaciya verirdimyoldaydım yalandan temizledim de en yakın zamanda halı yıkama makinesi ile yıkayacam
bence eksiye dusersin busem. Bak stres te ödem yapar ona gore :) sagol busemmaşallah canım
uppssssss geçmiş olsun canım kötü olmuş
canım ben maydonozu hiç sevmiyorum ama sen iç bence ödem nasılsa bu belli moralini bozma boşuna inan stres çok etkiliyor ben de şuan +800 durumundayım. senin ne kalmışki canım. cumaya iyi bir sonuc bile gelir
dene bakalım canım. ben de bugün yoğurt günü yaptım yarına ödemim komple gidecek inş
menü biraz cıslı gibi ama güzel canım afiyet olsun sporuna da maşallah o ne yaa benim haftalık sporumu 1 günde yapmışsın
gayet güzel menü afiyet olsun elifim
ben sana geçmişte defalarca bu durumdan bahsettim ama şükür menün düzelmiş. geçmişi okuyup yorumda yapmaya başlarsan tamamdır canım :)
kahvaltı güzel öğle içtiğin çorbayı ilk kez duyuyorum tadı nasıldı canım :)
menünü beğendim afiyet olsun. su ne kadar içtin onu yazmayı unutmuşsun canım? su çok önemli ihmal etme
bakalım yarına ödem durumum ne olacak gitse de kurtulsam hilalim
çatlattın bizi
iyi fikir
ponim kahvaltı da nasıl yedin kız o eti ııyyy
kalori olarak çok düşük olmuş menü o yüzden bitteri görmüyorum. afiyet olsun. bu arada bende tuzsuz bir şeyin tadını alamıyorum
vay vay vayyy bombesin bombeeeeeeeeee
iki hafta güzel eksi gideceğimi düşünüyorum canım :) bu hafta hedef 65 ins ucundan da olsa görürüm :)65 miii bombe üstüne bombeeeeeeeee
hadi göreyim seni bana yetişiyon kız beni de geçersin bu gidişle helalll
ay valla nazar çıkıyor heralde geçmiş olsun canım
bombeeeeeeeee
Afiyet olsun busemmenüm
sabah 11.00
1 dilim tb ekmek
1 kk beyaz peynir
1 tk acuka
15.00
1 kase yoğurt
18.00
1 kase yoğurt
2,5 lt su
spor yok
o nasıl bir yürüyüşdür öyle süpersinSabah 09.00
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
2 tk vişne reçeli
Domates
İkindi 16.00
Küçük bir kase sulu yoğurt
30 gr tahıllı kıtır uno
1 küçük kare köftür
Akşam 19.30
2 tavuk baget
2 kaşık pilav
Salata
Gün içinde 1 şişe soda, sade nescafe içildi.
Az sonra 2 kupa oolong çayı ve 1 kupa Alman çayı içeceğim.
Yatana kadar 1,5 lt su. Su bugün az oldu biliyorum.
Yaklaşık 4 saat yürüyüş. Yarı normal yarı tempolu.
Kızlar eve geldiğimde tartıldım . Bu arızalı tartı eksi gösteriyordu. Valla şok oldumsevincimi anlatamam
Canım n11 ve hepsiburadaya bak. Oralar uygun oluyor. Çeşit de var.Ben tartilamadim.yarin tarti alayim en iyisi.
Hadi bakalım. Detoks sonucu ne olacak. Ama o detoksun iyi sonuç verdiğini duymuştum.menum ayran detoksu 2,5lt su yeşil çay, zencefilli çay 45dakika tempolu yürüyüş
Evet burada yürüyüşlerim çok iyi oldu. Öğlene doğru bir çıkıyorum çıkış o çıkış. Deli gibi yürüyüp geliyorum eve. Arada bir yerde dinlenip devam.... Ama bugün dinlenmedim sadece bir dükkanda azcık ayakta bekledim o kadar. O yüzden ayaklarım ve belim çok ağrıdı. Eve gelince bir saatten fazla dinlendim sonra duşa girdim rahatladım.menü biraz cıslı gibi ama güzel canım afiyet olsun sporuna da maşallah o ne yaa benim haftalık sporumu 1 günde yapmışsın
bacım daha yeni yıkattım 100tl bayıldım nasıl adama yıkatalom diyim pek masraflı bişey bu araba işi ya bitmiyor masrafıTamam canım ama ben olsam kesin yikamaciya verirdim
bence eksiye dusersin busem. Bak stres te ödem yapar ona gore :) sagol busem
iki hafta güzel eksi gideceğimi düşünüyorum canım :) bu hafta hedef 65 ins ucundan da olsa görürüm :)
Afiyet olsun busem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?