Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim kzıım uyku dışında hiç zor bi çocuk değil iştahı da iyidir dediğin gibi ilgi pek yok,benim annm buradayken yememe sorunu yoktu düşün artık

Dikkatttttt
Nane beğene beğene geliyor

gelemedi hala

4 günle fit olsak olurmu tatlıcım

yok abla olmaz olur desem yalan

Valla canim cok degil dun -400 dum bugun tartilmadim bakalim insallah guzel bir eksi olur

bende öyleyim canım az ama olsun napak

Benim kzıım uyku dışında hiç zor bi çocuk değil iştahı da iyidir dediğin gibi ilgi pek yok,benim annm buradayken yememe sorunu yoktu düşün artık

bakıcı ne kadar ilgilenir acaba sevgisel olarak?? inş iyi biri olur

Kizlar aksama arkadaslarda yemege davetliyiz umarim bana gore bir seyler vardir

aman dikkat et bak yenerim yoksa seni hee

4gün yapalım şunu buse

C anim
Canim yaklasik 4 ayda aldim,izne ayrilmadim gruptan ayrilmistim,zaten listeye girmeme 1 ay falan var,6 ay dolmasi gerek,olsun yavasta olsa v ermen guzel

4gün yapalım şunu buse

dilek sus kız kelogscu sen konuşma sanki sen hergün yapıyon

C anim

Canim yaklasik 4 ayda aldim,izne ayrilmadim gruptan ayrilmistim,zaten listeye girmeme 1 ay falan var,6 ay dolmasi gerek,olsun yavasta olsa v ermen guzel

anladım canım olsun yine de gel yaz burda faydası olur sana :)

evet buna şükür ediyom ben de

Hani başlıyodun eda niye hiç görünmedin
Bide tel no falanmı değişti watsapata gruba hiç girmiyon
Abla hemen ertesi gun tableti kirdi ccouk telefonun klavyesi bozuk yazamdum,2 gundur internet yok b iliyosun ben karstayim, tum doguda guneydoguda kesikmis,yeni geldi direk saldirdim, cok zor yaziyo suan klav ye ama yeni tel aldim , ab la bomba gibi basliyorum 77.8 dim .abla zaman buldukc a okuyorum whatsappi ama iste tel musade etmiyo iskenc e gibi yazmak

Tmm cnm bundan sonra gelirsin yeni telinde gelmiş

Sen çıkalı 6 ay olmamışmı demekki ben oldu sandıydım

Bende bitki çayımı içip ajanlık görevimi yapıyorum
Kız hazır çocuk uyurken sende yat dinlen bari

Bu arada bazı takımlar Bu hafta çok iddalı
Ysrın baya heyecanlı olacak heralde
Hadi inşallah ben o heyecanı seviyorum
Eksi olsunda kaç olursa olsun farketmez tatlım

Bu arada beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim
abla ne gülsüm ya

Yok abla ne un nede krema kabak soğan havuç(1tane) kereviz hasliyorum blendardan geçir süt kemik suyu ve sarimsaj ekliyorum bi tasim daha kaynatiyorum
Ben okuldan çıktım kayınvalidemden kızımı aldım ordan pazardan yeşillik aldım eve geldik. Kızımı uyutmaya çalışıyorum,bakıcı arıyorum
canım zaten cok meşakkatli oluyor saba varsa tanidigin güvenilir olabilir yoksada bi kamera alır online izlersin

Kızlar kardeşimin nişanı erkene alındı 10 ocağa kadar 65 olmam lazım
Benim kardeşte ocak sonu
Şifre uygulamamızdan söylşyebilirsiniz
O basılmış abla keşke eski nicki degistirmeseydim 0207
Ohh bilinçli nesil işte bana ne kadar yarışıyorlardı yok sunuds yalasin bununda ucundan isirdim gerek yok efendim zaten akli yetince yiyecek şimdi yemesin
Bu arada bizim miniğimiz cumartesi 1.yaşına giriyor
O yüzden ben kaçamak hakkımı O gün kullanacam
1 lahmacun bi parça pasta olur
Tabi pastanın dış kremasını falan yemem
Nice güzel yaşları olsun
Çok geçmiş olsun cnm

Güzelim sende taktın koşu bandına
Millet evde aleti olmadan nasıl spor yapıyor
Bu Bahane değil sende biliyon
Yok abla alıp koseye koyacak o
Sen de istedigin gibi dusunebilir ve takilabilirsin bacim.
Senin anlamadığım şu ki ilk sayfada kurallar var ve argo bir degimle sen bence daha az aktif bir takımda daha rahat edersin cunku senin bu tavrın burcok kişiyi rahatsız ediyor
Tatlım alıntıları giriyor bu insan cahil değil öğretmenim diyor ve teknoloji mahrumuda değil hiç senin kadar iyi niyetli bakamayacagim
Dikkatttttt
Nane beğene beğene geliyor
Benim geçmiş ancak bitti mübarek ne çene var
Elazigin bir ilcesi ama diyarbakira daha yakin sanirim olaylardan dolayi cekmiyo
ondandircanım

Kizlar aksama arkadaslarda yemege davetliyiz umarim bana gore bir seyler vardir
aman dikkat canım

süpersin bebek

perşembe gününe yakışan menümü iftiharla sunarım:)

11de biraz peynir
1yumurta
maydanoz
3 zeytin

3de ,1 büyük fincan sütlü türk kahvesi

6 da 1tabak tavuk yemeği kabaklı patlıcanlı bol acılı, bir kase baharatlı yogurt

9kahve içerim

4 bardak yeşil çay, 1bardak zencefilli çay, 3,5lt su spor 45dakika yürüyüş yapıcam an itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…