- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.001
Benim kzıım uyku dışında hiç zor bi çocuk değil iştahı da iyidir dediğin gibi ilgi pek yok,benim annm buradayken yememe sorunu yoktu düşün artıkabla bilmem mi yaaben daha önce 20 kg verdiğimde hep evde spor yaptım cardio hemde jullian michaels 30 day shred
ama inan yapasım yok böyleyim bu sefer. o zamanda 57 falan olunca yapmıştım bu sporu. kendimi hantal hissediyorum bu kilolarda. ama haftada 3 gün yapacam söz veriyorum sana tamam mı? daha fazlasını yaparım desem yalan abla.
valla öyle diyosa da ne diyesin? acaba senin çocuk babanneden güven almıyosa falan yemiyor olamaz mı?? öyle şeylerde olabiliyor. ya da ilgi çekmek için yemiyor olabilir?? babanne çok ilgilenmiyorsa sevgisel olarak?
süpersin fulyacıım HELAALLLLLLLLLLLL
Aman tartı önvesi dikkat et cnm olan eksilerde geri gitmesinKizlar aksama arkadaslarda yemege davetliyiz umarim bana gore bir seyler vardir
Kesinlikle yemem abla zaten gittigimiz arkadaslar oyle israr eden cinsten degiller sukur:)Aman tartı önvesi dikkat et cnm olan eksilerde geri gitmesin
Karbon yememeye çalış
Dikkatttttt
Nane beğene beğene geliyor
4 günle fit olsak olurmu tatlıcım
Valla canim cok degil dun -400 dum bugun tartilmadim bakalim insallah guzel bir eksi olur
Benim kzıım uyku dışında hiç zor bi çocuk değil iştahı da iyidir dediğin gibi ilgi pek yok,benim annm buradayken yememe sorunu yoktu düşün artık
Kizlar aksama arkadaslarda yemege davetliyiz umarim bana gore bir seyler vardir
ay ne güzelmiş Allah aşkına ye ölümü gör yemezsen der bizimkilerde:)Kesinlikle yemem abla zaten gittigimiz arkadaslar oyle israr eden cinsten degiller sukur:)
4gün yapalım şunu buseabla bilmem mi yaaben daha önce 20 kg verdiğimde hep evde spor yaptım cardio hemde jullian michaels 30 day shred
ama inan yapasım yok böyleyim bu sefer. o zamanda 57 falan olunca yapmıştım bu sporu. kendimi hantal hissediyorum bu kilolarda. ama haftada 3 gün yapacam söz veriyorum sana tamam mı? daha fazlasını yaparım desem yalan abla.
valla öyle diyosa da ne diyesin? acaba senin çocuk babanneden güven almıyosa falan yemiyor olamaz mı?? öyle şeylerde olabiliyor. ya da ilgi çekmek için yemiyor olabilir?? babanne çok ilgilenmiyorsa sevgisel olarak?
süpersin fulyacıım HELAALLLLLLLLLLLL
Supersin hilalcim masallah sanapeynir ekmek günü olmuş kızafiyet olsun busem
Hosgeldin edacim ben hilal 24 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 4 buçuk aydır burdayım 14 kilo verdim :)
Hani başlıyodun eda niye hiç görünmedinSupersin hilalcim masallah sana
C animmemnun oldum canım. buse ben . 27 yasındayım. 1 yıllık evliyim. kanı hızlıyla kilo veriyorum ama veriyorum şükür
sen ne zaman izine ayrıldın ne kadar süre de aldın 7 kg canım? en azından daha cok almadan dönüyorsun aramıza 2 aya halledersin en geç
Canim yaklasik 4 ayda aldim,izne ayrilmadim gruptan ayrilmistim,zaten listeye girmeme 1 ay falan var,6 ay dolmasi gerek,olsun yavasta olsa v ermen guzelmemnun oldum canım. buse ben . 27 yasındayım. 1 yıllık evliyim. kanı hızlıyla kilo veriyorum ama veriyorum şükür
sen ne zaman izine ayrıldın ne kadar süre de aldın 7 kg canım? en azından daha cok almadan dönüyorsun aramıza 2 aya halledersin en geç
4gün yapalım şunu buse
C anim
Canim yaklasik 4 ayda aldim,izne ayrilmadim gruptan ayrilmistim,zaten listeye girmeme 1 ay falan var,6 ay dolmasi gerek,olsun yavasta olsa v ermen guzel
Abla hemen ertesi gun tableti kirdi ccouk telefonun klavyesi bozuk yazamdum,2 gundur internet yok b iliyosun ben karstayim, tum doguda guneydoguda kesikmis,yeni geldi direk saldirdim, cok zor yaziyo suan klav ye ama yeni tel aldim , ab la bomba gibi basliyorum 77.8 dim .abla zaman buldukc a okuyorum whatsappi ama iste tel musade etmiyo iskenc e gibi yazmakHani başlıyodun eda niye hiç görünmedin
Bide tel no falanmı değişti watsapata gruba hiç girmiyon
Tmm cnm bundan sonra gelirsin yeni telinde gelmişAbla hemen ertesi gun tableti kirdi ccouk telefonun klavyesi bozuk yazamdum,2 gundur internet yok b iliyosun ben karstayim, tum doguda guneydoguda kesikmis,yeni geldi direk saldirdim, cok zor yaziyo suan klav ye ama yeni tel aldim , ab la bomba gibi basliyorum 77.8 dim .abla zaman buldukc a okuyorum whatsappi ama iste tel musade etmiyo iskenc e gibi yazmak
Hadi inşallah ben o heyecanı seviyorumBende bitki çayımı içip ajanlık görevimi yapıyorum
Kız hazır çocuk uyurken sende yat dinlen bari
Bu arada bazı takımlar Bu hafta çok iddalı
Ysrın baya heyecanlı olacak heralde
abla ne gülsüm yaEksi olsunda kaç olursa olsun farketmez tatlım
Bu arada beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim
Yok abla ne un nede krema kabak soğan havuç(1tane) kereviz hasliyorum blendardan geçir süt kemik suyu ve sarimsaj ekliyorum bi tasim daha kaynatiyorumGreyfurt sevmem ama Can'ım cektı sımdı amaaaaaaa yememmmmmm
Yalnız olaman canısı bızdekı bu yeme askı varken
Güzel olmuş
Su az bıraz az
Bende yatamadı o ya
Kabak çorbasına un koymadın degılmı
Sen bır tarıfı ver bakalım yapalım benım bıldıgımde ya un ya krema oluyor
Nıye kız - 400 çok degıl
Insallah
Bırsey yemıyomkı kaçamak yapıyım be ya
Hasta degılız buse rutın kontrollerımız bızım
Bende de çok oluyor bu durum
Deme kız bızım ılk asımız der Ateş yapar dedı ama sımdı ıyıyız uyuyoz bakalım
Yakın degıl canım bıde burda bır cafe var süper kahve yapıyor
Ay olmasın bızım Ateş derdımız ya
Bu dayanamaz kı
Bende topluyacamda totıs kalkmıyor
Ben yenı geldım
Sende yat bıraz canım
Evde yatış pozısyonuna gecıyom
Iyı o Zaman -100 um
canım zaten cok meşakkatli oluyor saba varsa tanidigin güvenilir olabilir yoksada bi kamera alır online izlersinBen okuldan çıktım kayınvalidemden kızımı aldım ordan pazardan yeşillik aldım eve geldik. Kızımı uyutmaya çalışıyorum,bakıcı arıyorum
Benim kardeşte ocak sonuKızlar kardeşimin nişanı erkene alındı 10 ocağa kadar 65 olmam lazım
O basılmış abla keşke eski nicki degistirmeseydim 0207Şifre uygulamamızdan söylşyebilirsiniz
Ohh bilinçli nesil işte bana ne kadar yarışıyorlardı yok sunuds yalasin bununda ucundan isirdim gerek yok efendim zaten akli yetince yiyecek şimdi yemesinDüşmeşisine bişey diyemezsin cnm çocuk bu heryerde herkesin yanında düşebilir
Ama pijamaylada dışarı çıkılmaz
Birazda kişinin ne kadar bilinçli olduğuyla alakalı
Mesela benim gelin diyor sana bırakınca içim daha rahat ediyor Ama kendi annesi durmadan çocuğun ağzına bişeyler veriyomuş
Bende aksine sağlıksız hiç bişey vermem
Tatlıya alışsın istemiyorum
Nice güzel yaşları olsunBu arada bizim miniğimiz cumartesi 1.yaşına giriyor
O yüzden ben kaçamak hakkımı O gün kullanacam
1 lahmacun bi parça pasta olur
Tabi pastanın dış kremasını falan yemem
Yok abla alıp koseye koyacak oÇok geçmiş olsun cnm
Güzelim sende taktın koşu bandına
Millet evde aleti olmadan nasıl spor yapıyor
Bu Bahane değil sende biliyon
Senin anlamadığım şu ki ilk sayfada kurallar var ve argo bir degimle sen bence daha az aktif bir takımda daha rahat edersin cunku senin bu tavrın burcok kişiyi rahatsız ediyorSen de istedigin gibi dusunebilir ve takilabilirsin bacim.
Tatlım alıntıları giriyor bu insan cahil değil öğretmenim diyor ve teknoloji mahrumuda değil hiç senin kadar iyi niyetli bakamayacagimCanım bence bir yanlış anlama var ortada. Bana öyle geliyor. Aslında karışmak istemedim ama Arkadaş bence daha yeni alışıyor bize. Uyum sağlar. Olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum ben.
Menü güzel geldi bana. Zaten çorbayı da çok severim, afiyet olsun.
Görmedik o Zaman
Can'ım yersin tabi. Torununun doğum günü. Ayarlı yersin . O kadar olur.
Benim geçmiş ancak bitti mübarek ne çene varDikkatttttt
Nane beğene beğene geliyor
ondandircanımElazigin bir ilcesi ama diyarbakira daha yakin sanirim olaylardan dolayi cekmiyo
aman dikkat canımKizlar aksama arkadaslarda yemege davetliyiz umarim bana gore bir seyler vardir
süpersin bebekSabah kuzenle kahvaltı yaptık. Sonra kahve içmeye gittik. Güzel geçti. Onu işe gönderdikten sonra 1 saat tempolu yürüyüş yapıp 30-40 dk sağa sola bakarak azcık dinlendim. Ardından 1 saat daha tempolu yürüyüş yaptım. Eve geldim. Azcık dinlendim. Şimdi arkadaşla konuştuk yaklaşık 1 saat sonra buluşacağız. Eee ben de giyinip çıkayım ki Oraya yürüyeyim. Spor olsun. Arabaya binmeyeyim.
Sağoladın cnmNice güzel yaşları olsun
bacım güzel bir eksi gelir inşallah yarın hakkını verdin hafyanınGeldim kızlar yeme içme bitti uç ogun greyfurt+2yumurta +1dlm peynir
Suyu çok icemedim inşallah yatana kadar içerim
Mutfağı toplayıp çay keyfi yapacağım
Geldim kızlar yeme içme bitti uç ogun greyfurt+2yumurta +1dlm peynir
Suyu çok icemedim inşallah yatana kadar içerim
Mutfağı toplayıp çay keyfi yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?