Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum süpersin ama o diyet birden normale döndürülmüyor diye biliyorum bak sana bir şey olmasın. sıvı tüket püre falan bilemedim ki yaa

Menüm
07.00
Maydonozlu 2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet

15.00
1 kase yoğurt

Su 1.5 lt
Spor yok
afiyet olsun canım
iyi gecti kuzum amabi bardak ayran içtim işte mecbur. annemler baskın yapmaya gelmiş hadi hazırlan gidiyoruz dediler ablam filan erdem bi aydır yollamıyor anneme annemde emir vaki yaptı işin iyi yanı erdem c.tesi tuzlaya gidiyor orda iş varmıs orda kalacaklar bi hafta

kuzum süpersin ama o diyet birden normale döndürülmüyor diye biliyorum bak sana bir şey olmasın. sıvı tüket püre falan bilemedim ki yaa
öyle yapıcam canım corba icerim sadece farkettirmemem lazım annem cok fena cünkü kafamı kırar kesin
kızlar annem babam yakınmış bana dışardalarmış bana çağırdım. tava böreği patlatcam şimdi ama yemiycem tabi. hadi görüşürüz
kolay gelsin busem sakın bi lokma olsa bile yemeeee

Ohhhh Berke ayrıldı
Caner bana kaldı sıkkıdım sıkkıdım

Kız ne deyım sana ekran yenılıyor sandım bır an
Miden agrıyor senın annene söyle
Sıcak bır cay ıceyım de barı canıdı

berilceee Mefkurem ablalarım bu arada telefon bende değil erdemde wp den yazarsanız yazamam haberiniz olsun
Allahtan Erdem senın yerıne yazmıyor
Bızde bır selin vardı bızım Hasan'la küs olduğumuzda telı elimden almıştı bır kere
Oturmuş yazışmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…