- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.041
ayyy salak int yaa 5 kere yollamış
kızlar anneme geldim bugün yaklaşık bihafta burda kalıcam :) tartımı getirdim yanımda ama su orucu gitti annem oyar benisadece bi bardak ayran içtim annem farketmesin diye yemek yicez napcam bilmiyorum bu arada benimle şişko diye dalga gecen kardesimin bazı pantolonları bana olıyor evdekiler şok tabi. annemde fırca attı çok zayıfladın yeter artık diye
afiyet olsun canımMenüm
07.00
Maydonozlu 2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet
15.00
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
iyi gecti kuzum amabi bardak ayran içtim işte mecbur. annemler baskın yapmaya gelmiş hadi hazırlan gidiyoruz dediler ablam filansenin koşu bandın mı var canım tuzun kuru gibi konuşuyon hava buz ben söz verememsen yap örnek ol çok istiyon madem
dolu dolu dediğin 2 si toplam 1 çay bardağı
abla şuana kadar 1 çay bardağı yedim. normalde her öğün 1 çay bardağıymış ama o kadar yenmiyo ki
peki
bombe menü suyu arttır ponim
sağ ol hilalim sen nasılsın bakalım :)
bugünün nasıl geçti?
öyle yapıcam canım corba icerim sadece farkettirmemem lazım annem cok fena cünkü kafamı kırar kesinkuzum süpersin ama o diyet birden normale döndürülmüyor diye biliyorum bak sana bir şey olmasın. sıvı tüket püre falan bilemedim ki yaa
kolay gelsin busem sakın bi lokma olsa bile yemeeeekızlar annem babam yakınmış bana dışardalarmış bana çağırdım. tava böreği patlatcam şimdi ama yemiycem tabi. hadi görüşürüz
Dayanılıyomu zorlandınmıGeldim kızlar yeme içme bitti uç ogun greyfurt+2yumurta +1dlm peynir
Suyu çok icemedim inşallah yatana kadar içerim
Mutfağı toplayıp çay keyfi yapacağım
perşembe gününe yakışan menümü iftiharla sunarım:)
11de biraz peynir
1yumurta
maydanoz
3 zeytin
3de ,1 büyük fincan sütlü türk kahvesi
6 da 1tabak tavuk yemeği kabaklı patlıcanlı bol acılı, bir kase baharatlı yogurt
9kahve içerim
4 bardak yeşil çay, 1bardak zencefilli çay, 3,5lt su spor 45dakika yürüyüş yapıcam an itibariyle
Bu hafta hıc yapmadım gıtmedıdebenim mikemmel bi vücudum var hiç şişmez ne zaman spor yapsam ertesi gün eksi çıkarım;l
Sanırım dengelı beslenıp spor yapmak en ıyı yolkaptanım mis gibi koca Bı tabak tavukla doyurdum kendimi yaşasın diyet yapmak:)
Ponıden kh sız bır menü gururla sunarızMenüm
07.00
Maydonozlu 2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet
15.00
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
Ohhhh Berke ayrıldıtabikide yenicez kız
anladım baharcım benim oğlanda işe yaramıstı coldmix
sende iyiki varsın elifim seviliyorsun
daha da yükseldi elifim
afiyet olsun elifim
inş işe yarar canım
kız yalan yok valla ben düşünmedim camıs gibi uyudum
evvet hemde ne bombe
afiyet olsun baharcım inş eksiye dusersın
kız ne moral bozuyorsun sıkı tutarsan dusersin
evet canım suyun hikmeti :)
tabikide kacamak yok yapanı oyarız
oyyy minigimiz büyümüşte aşı oluyoryaaa
inş en kısa zamanda düzelir canım
abla olaylar olaylar ancak geldim
ablaaaaaguldurdun valla ya
kızzz ajanlık yapıp tüyomu alıyorsun
yarın kacamak yok o zaman ablaminnosunda yeni yaşı kutlu olsun ablam
ayyy suan bende esra izliyorum abla
bu lafı dediğin kişi takım kaptanı yanlız ve listeye girilecek kişilerin son kararını o veriyor :)
oh masallah abla her fırsatı degerlendir böyle
kız kacamak yok ona göre bugün perşembe
sağol canım
ay gecmiş olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun dilekcim
afiyet olsun busem
Kız ne deyım sana ekran yenılıyor sandım bır anayyy salak int yaa 5 kere yollamış
kızlar anneme geldim bugün yaklaşık bihafta burda kalıcam :) tartımı getirdim yanımda ama su orucu gitti annem oyar benisadece bi bardak ayran içtim annem farketmesin diye yemek yicez napcam bilmiyorum bu arada benimle şişko diye dalga gecen kardesimin bazı pantolonları bana olıyor evdekiler şok tabi. annemde fırca attı çok zayıfladın yeter artık diye
analar fark eder kaçamazson hilal:)öyle yapıcam canım corba icerim sadece farkettirmemem lazım annem cok fena cünkü kafamı kırar kesin
kolay gelsin busem sakın bi lokma olsa bile yemeeee
Kız yapma etme kendıne ezıyetkızlar annem babam yakınmış bana dışardalarmış bana çağırdım. tava böreği patlatcam şimdi ama yemiycem tabi. hadi görüşürüz
benimde ağrıyor limonlu su yaptı sanki bugünKız ne deyım sana ekran yenılıyor sandım bır an
Miden agrıyor senın annene söyle
Sıcak bır cay ıceyım de barı canıdı
kesinlikle ablamSanırım dengelı beslenıp spor yapmak en ıyı yol
Afıyet olsun kuzum
Motıvasyon tavan sende bugunkızlar bende kaçtım babam gelir bide onu şok edeyimsonrada yemek faslı daha sonra gelirim öpüldünüz
O banada hıc yaramazbenimde ağrıyor limonlu su yaptı sanki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?