- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.061
Afiyet olsun baby. Yarına hallolur.Kızlar ben +400oldum yine dün ki menumde şöyle
Sabah(9:00)
2yum 1greyfurt
Öğle(13:00)
Kabak çorbası
Akşam(18:30)
Kabak çorbası
Aksam ara(21:00)
1bardak süt
mefkusum sağlıklı mutlu çok güzel ömürler diliyorum kuzumuza. Doğum günü kutlu olsun. Bence hepsini ye ilk torunun ilk doğum günüBu arada bizim miniğimiz cumartesi 1.yaşına giriyor
O yüzden ben kaçamak hakkımı O gün kullanacam
1 lahmacun bi parça pasta olur
Tabi pastanın dış kremasını falan yemem
Afiyet olsun canım inşallah yarın yüzün güler.Geldim kızlar yeme içme bitti uç ogun greyfurt+2yumurta +1dlm peynir
Suyu çok icemedim inşallah yatana kadar içerim
Mutfağı toplayıp çay keyfi yapacağım
harika bi menu suyun sporun da çok güzel nazar değmesin.perşembe gününe yakışan menümü iftiharla sunarım:)
11de biraz peynir
1yumurta
maydanoz
3 zeytin
3de ,1 büyük fincan sütlü türk kahvesi
6 da 1tabak tavuk yemeği kabaklı patlıcanlı bol acılı, bir kase baharatlı yogurt
9kahve içerim
4 bardak yeşil çay, 1bardak zencefilli çay, 3,5lt su spor 45dakika yürüyüş yapıcam an itibariyle
Çok lapamsi Bi menü olmuş yarın inşallah tartida mutlu olursun.menüm
sabah 12.00
1 kase pirinç lapası 1 yk yoğurtlu
16.30
1 kase pirinç lapası 1,5 yk yoğurlu
acıkırsam 1 kase daha yerim
3 lt su
spor yok
Yarın öyle yapacan fıstığımkesinlikle ablam
bende sporsuz zor veriyorumBu hafta hıc yapmadım gıtmedıde
Benım vücutta senın kı gıbı spor ıstıyor
Ben bu hafta sıfır spor yaptımbende sporsuz zor veriyorum
Spor salonuna mi gidiyorsunuz.benim de spor yok.bende sporsuz zor veriyorum
bu saatte tartılayım sonra üstüne bir un helvasi kavurayim dimi o Psikolojiy le cirk suyum kiz 5 gibi geldim eve sabah tartilirim baby si.eliya tartıldınmı detoks işe yaramışmı
Ne çok yemişsin Kiz varya korkuyorum teker teker çökücez bu detokslar dan :)Menüm
07.00
Maydonozlu 2 yumurtalı yağsız tuzsuz omlet
15.00
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
sucu Hiloş.tabikide yenicez kız
anladım baharcım benim oğlanda işe yaramıstı coldmix
sende iyiki varsın elifim seviliyorsun
daha da yükseldi elifim
afiyet olsun elifim
inş işe yarar canım
kız yalan yok valla ben düşünmedim camıs gibi uyudum
evvet hemde ne bombe
afiyet olsun baharcım inş eksiye dusersın
kız ne moral bozuyorsun sıkı tutarsan dusersin
evet canım suyun hikmeti :)
tabikide kacamak yok yapanı oyarız
oyyy minigimiz büyümüşte aşı oluyoryaaa
inş en kısa zamanda düzelir canım
abla olaylar olaylar ancak geldim
ablaaaaaguldurdun valla ya
kızzz ajanlık yapıp tüyomu alıyorsun
yarın kacamak yok o zaman ablaminnosunda yeni yaşı kutlu olsun ablam
ayyy suan bende esra izliyorum abla
bu lafı dediğin kişi takım kaptanı yanlız ve listeye girilecek kişilerin son kararını o veriyor :)
oh masallah abla her fırsatı degerlendir böyle
kız kacamak yok ona göre bugün perşembe
sağol canım
ay gecmiş olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun dilekcim
afiyet olsun busem
5 kez cvp yazamicam kusura bakma :) ooo iyimiş annen farketmedi bizim yerimize o yolar seniayyy salak int yaa 5 kere yollamış
kızlar anneme geldim bugün yaklaşık bihafta burda kalıcam :) tartımı getirdim yanımda ama su orucu gitti annem oyar benisadece bi bardak ayran içtim annem farketmesin diye yemek yicez napcam bilmiyorum bu arada benimle şişko diye dalga gecen kardesimin bazı pantolonları bana olıyor evdekiler şok tabi. annemde fırca attı çok zayıfladın yeter artık diye
patlat be buse onlar yesin sen seyreyle manzarayı :)kızlar annem babam yakınmış bana dışardalarmış bana çağırdım. tava böreği patlatcam şimdi ama yemiycem tabi. hadi görüşürüz
yok arkadaşım evde yapıyorum. inan meraktan soruyorum neden bildirimlerine bakmıyorsun, bakıyorsan sana gelen msj neden cevap vermiyorsun saygısızlık değilmi öğretmenim bu, neden kendini bi öğretmene yakışır bir şekilde ifade etmiyosunSpor salonuna mi gidiyorsunuz.benim de spor yok.
Peki kusura bakma.mesajlarima bakiyorum ama dikkatimden kacti sanirim.yok arkadaşım evde yapıyorum. inan meraktan soruyorum neden bildirimlerine bakmıyorsun, bakıyorsan sana gelen msj neden cevap vermiyorsun saygısızlık değilmi öğretmenim bu, neden kendini bi öğretmene yakışır bir şekilde ifade etmiyosun
elıfım nıye boyle yedın Can'ımMenüme gelince
Saat 11:30
2 kaşık et
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
Saat 18:30
1 kk peynir
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Su 1.5 litre 2 olur birazdan
Spor yok ne yazikki
Çökmeyiz evvellallahbu saatte tartılayım sonra üstüne bir un helvasi kavurayim dimi o Psikolojiy le cirk suyum kiz 5 gibi geldim eve sabah tartilirim baby si.
Ne çok yemişsin Kiz varya korkuyorum teker teker çökücez bu detokslar dan :)
sucu Hiloş.
5 kez cvp yazamicam kusura bakma :) ooo iyimiş annen farketmedi bizim yerimize o yolar seni
patlat be buse onlar yesin sen seyreyle manzarayı :)
Afiyet olsun canımperşembe gününe yakışan menümü iftiharla sunarım:)
11de biraz peynir
1yumurta
maydanoz
3 zeytin
3de ,1 büyük fincan sütlü türk kahvesi
6 da 1tabak tavuk yemeği kabaklı patlıcanlı bol acılı, bir kase baharatlı yogurt
9kahve içerim
4 bardak yeşil çay, 1bardak zencefilli çay, 3,5lt su spor 45dakika yürüyüş yapıcam an itibariyle
İnşallah canim cok ihtiyaç varbacım güzel bir eksi gelir inşallah yarın hakkını verdin hafyanın
Oy afiyet olsun lapaci senimenüm
sabah 12.00
1 kase pirinç lapası 1 yk yoğurtlu
16.30
1 kase pirinç lapası 1,5 yk yoğurlu
acıkırsam 1 kase daha yerim
3 lt su
spor yok
Benimde tam tersi sisiyorbenim mikemmel bi vücudum var hiç şişmez ne zaman spor yapsam ertesi gün eksi çıkarım;l
Poni çok merak ediyorum sonucunuMenüm
07.00
15.00
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
Ohhhh bizim yerimize annen yoksun seniayyy salak int yaa 5 kere yollamış
kızlar anneme geldim bugün yaklaşık bihafta burda kalıcam :) tartımı getirdim yanımda ama su orucu gitti annem oyar benisadece bi bardak ayran içtim annem farketmesin diye yemek yicez napcam bilmiyorum bu arada benimle şişko diye dalga gecen kardesimin bazı pantolonları bana olıyor evdekiler şok tabi. annemde fırca attı çok zayıfladın yeter artık diye
amanın onlar yesin sen koklakızlar annem babam yakınmış bana dışardalarmış bana çağırdım. tava böreği patlatcam şimdi ama yemiycem tabi. hadi görüşürüz
Hic zorlanmadı abla bi hafta yapcam valla greyfurt tokluk hissi veriyo yumurta peynirde tok tutuyor vallaDayanılıyomu zorlandınmı
Abla bunlar kim enisteyimi aldatiyon sabah beri canerde canerOhhhh Berke ayrıldı
Caner bana kaldı sıkkıdım sıkkıdım
Yok artikAllahtan Erdem senın yerıne yazmıyor
Bızde bır selin vardı bızım Hasan'la küs olduğumuzda telı elimden almıştı bır kere
Oturmuş yazışmıştı
İnşallah canımAfiyet olsun baby. Yarına hallolur.
mefkusum sağlıklı mutlu çok güzel ömürler diliyorum kuzumuza. Doğum günü kutlu olsun. Bence hepsini ye ilk torunun ilk doğum günü
Afiyet olsun canım inşallah yarın yüzün güler.
harika bi menu suyun sporun da çok güzel nazar değmesin.
Çok lapamsi Bi menü olmuş yarın inşallah tartida mutlu olursun.
güzel canım tartı öncesi herkes acMenüme gelince
2 kaşık et
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Spor yok ne yazikki
teşekkür ederim canım msj dikkate aldığın için. şimdi arkadaşım anlaşalım bizimle beraber kilo verme yolunda ilerliywceksen aynı frekanslarda olmamız şart ki şuan takımla bir iletişim problemin var, bilinçli olarak yaptığını düşünmek istemiyorum lakin yazı dilin biraz sıkıntılı, misal sabah benim şartlarımo bu dediğin kişi buranın kaptanı, senin anlayacağın dilden söyleyin idari amiri, nasıl okulda müdüre benim şartlarım bu diyemezsen burda kaptanada bunu diyemezsin... bacım yeniden bismillah diyelim bugün ilk günün olsun Kaptan dan ve msj larına cevap vermediğin diğer arkadaşlardan bi özür dile, sonra kuralları oku uygulamaya geç, bak bakalım ozaman iki ayda bu takım seni hedefe nasıl ulaştıtıyorPeki kusura bakma.mesajlarima bakiyorum ama dikkatimden kacti sanirim.
ben çok umutluyum takımından bikerw kimse artı olmıyacak 1kilo üstü verende çok olucakÇökmeyiz evvellallah
ayy ablaOhhhh Berke ayrıldı
Caner bana kaldı sıkkıdım sıkkıdım
abla az hasarla yırttım ablam benim için tavuklu mantar yaptı fırında bende mantarlarını yedim tavukları ogluşa yedirdim anlamadılarKız ne deyım sana ekran yenılıyor sandım bır an
Miden agrıyor senın annene söyle
Sıcak bır cay ıceyım de barı canıdı
kaçtım bileanalar fark eder kaçamazson hilal:)
ay yok abla yaparsa neler olur biliyor yemez yaniAllahtan Erdem senın yerıne yazmıyor
Bızde bır selin vardı bızım Hasan'la küs olduğumuzda telı elimden almıştı bır kere
Oturmuş yazışmıştı
aynen ablam sabah tartı güzel seyler dediMotıvasyon tavan sende bugun
afiyet olsun cuma öncesi olmamışMenum
sabah 10.301 yumurta peynir domates salatalik bir dilim kepekli ekmek
oglen12.00 yarim simit sut
Aksam 16.00 tavuk durum ayran
Biliyorum durum tarti oncesi olmadi kardesime sozum vardi da.bir de meyve var elma mandalina 2 litre su
bu saatte tartılayım sonra üstüne bir un helvasi kavurayim dimi o Psikolojiy le cirk suyum kiz 5 gibi geldim eve sabah tartilirim baby si.
Ne çok yemişsin Kiz varya korkuyorum teker teker çökücez bu detokslar dan :)
sucu Hiloş.
5 kez cvp yazamicam kusura bakma :) ooo iyimiş annen farketmedi bizim yerimize o yolar seni
patlat be buse onlar yesin sen seyreyle manzarayı :)
peynirci seniMenüme gelince
2 kaşık et
1 kk peynir
1 dilim tam buğday
1 kk peynir
1 yumurta
1 kaşık tulum peyniri
Domates
Spor yok ne yazikki
ya bi saatlik yol canım ben gidince kalırım yoluzun cocukla sürekli gidilmiyo ondanAfiyet olsun canım
İnşallah canim cok ihtiyaç var
Oy afiyet olsun lapaci seni
Benimde tam tersi sisiyor
Poni çok merak ediyorum sonucunu
Ohhhh bizim yerimize annen yoksun seni
Kız erdem niye gondermiyo ki cok mu uzak anaya gidilmez mi ya haftada iki kesin:)
amanın onlar yesin sen kokla
Hic zorlanmadı abla bi hafta yapcam valla greyfurt tokluk hissi veriyo yumurta peynirde tok tutuyor valla
Abla bunlar kim enisteyimi aldatiyon sabah beri canerde caner
Yok artik
İnşallah canım
güzel canım tartı öncesi herkes ac
Canım güzel de, yatana kadar acıkmayacak mısın?Menüm
07.00
15.00
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
Zayıflamak güzel his....ayyy salak int yaa 5 kere yollamış
Afiyet olsun.Menum
sabah 10.301 yumurta peynir domates salatalik bir dilim kepekli ekmek
oglen12.00 yarim simit sut
Aksam 16.00 tavuk durum ayran
Biliyorum durum tarti oncesi olmadi kardesime sozum vardi da.bir de meyve var elma mandalina 2 litre su
Öyleyse çok iyi. Bakalım kaç çıkacaksın.Bir hafta oldu baslayali.bir iki kilo anca vermisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?