- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.461
zorlamiyorum tatlım sadece teşvik etmeye çalışıyorum istemediği bir şeyi hayatta yaptiramazsjn bizim konuşmamızda sıkıntılıcanım hiç çocugu zorlama ben hiçbişeye zorlamıyorum 3.5 yasında olacak neredeyse 10 aylıkken yürümeye basladı. konusmamızda biraz sıkıntı var canı isterse konusuyor yoksa hayatta konusmuyor
Bana kabalasmis olman yalnis degilmi
Ki Ben gercekten kendimi zor tuttum yinede kendi tarzimla yazmadim sana
Bu takimda istedigin kadar yazisabilirsin ama listeye giremezsin
Ögretmenim Bana demistinizya istedigimi yapmami
Tesekkür ederim örtmenimIstedigin gibi davran sizin kompleksli oldugunuzu dusunuyorum.byee
Tamam örtmenimZaten burda mutlu degilim.iki gram daha fazla zayiflayamadiniz diye beni kiriyorsunuz.ben gidiyorum.komplekslerinizden kurtulun bence.
Bugün değil cnm önümüzdeki hafta sıra bizdeMefkus halledebilirmisin
Benim kizlar geldi yemek fasli var
Kirlileri vs
Yapamassan yarin hallederim
1 yıldır buradayım ama 6 ay ara verdim baktım olmuyor kürkçü dükkanına geri döndüm iki ay önce. Biz senle meslektaşız ben ayrıca evliym ve küçük çocuğum var burada özellikle vakit ayırıyorum yoksa 20 kiloyu kesinlikle veremezdim. Senden istenileni yapsan sende yanlışta olsa kendi fikrini söylemen ne bileyim yaşadığın iyi veya kötü olayları paylaşsan biz içimize alırız ama sen önemsemiyo görünüyorsun burayı ve yorumları habern olsun,deneme süren 2 hafta bu iki haftanın sonunda berilceee yani kaptanımız swnin gruba alınıp alonmayacağına karar verecek biraz çaba göster lütfen kendi iyiliğin içinSiz ne zamandan beri bu gruptasiniz
Kimse kompleks yapmıyor hocam herkes sizi uyardı neyse kendiniz bilirsinizZaten burda mutlu degilim.iki gram daha fazla zayiflayamadiniz diye beni kiriyorsunuz.ben gidiyorum.komplekslerinizden kurtulun bence.
bakalım bakalım ne olacak :) bir kere yaptık yine yaparız :)Kaybettiniz simdiden sekerim
kızz sonuc belliKızlar tebrikler rövanşda görüşürüz :)
haftaya ablam bugun değilMefkus halledebilirmisin
Benim kizlar geldi yemek fasli var
Kirlileri vs
Yapamassan yarin hallederim
kız menüyüde yaz bakimAy kızlar bol ödüllü bi gün oldu be yaaa akşam yemeği ile birlikte fabrika ayarları na dönüyorum
ay cimcimeye bak bizimkide cümle de cok sıkıntı yasıyor. mesela acıkınca ben ac yada muamed ac diyozorlamiyorum tatlım sadece teşvik etmeye çalışıyorum istemediği bir şeyi hayatta yaptiramazsjn bizim konuşmamızda sıkıntılıherşeyi anlıyor bizdik dediklerimide yapıyor ama konuşmuyor geçen eşimin arkadaşlarına oturmaya gittik orda anne baba dedirtmeye çalıştılar cimcime daha önce hiç konuşmamıştı anneyi de babayı da orda söyledi ilk ama şimdi kızım herşeye baba diyor anneyi bi kere duydum bir daha demedi sıpa varsa yoksa baba sen taşı doğur buyut cefasını cek sefayi babası sursun sağlığı iyi olsun da varsın geç konussun geç yurusun
Istedigin gibi davran sizin kompleksli oldugunuzu dusunuyorum.byee
kimse seni kıracak bişi demedi ama sen inatla ne dogru düzgün yorumlara cevap verdin nede kendini tanıttın. ben 4 bucuk aydır burdayım kimsedende bişi görmedimZaten burda mutlu degilim.iki gram daha fazla zayiflayamadiniz diye beni kiriyorsunuz.ben gidiyorum.komplekslerinizden kurtulun bence.
afiyet olsun canım cumaya göre güzel menüBugunu yemek bazında bitirdim hanımlar
Aç karnına
1 bardak ceviz suyu
KAHVALTI
1 domates
1 sivribiber
1 tutam maydanoz
Biraz kaşar peyniri
2 haşlanmış baharatlı gezen tavuk yumurtasi
1 fincan tek şekerli bergamutlu siyah çay
ARA
1 fincan dibek Türk kahvesi
3 kayısı
8-9 fındık
AKŞAM
1 kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı sarımsaklı limonlu soslu erişte
1 tane biber turşusu
1 mandalina
Bu saatten sonra bol su ve güllü yeşil cay içerim artık
kız masallah cosmussunİyi akşamlar herkese
Menüm
07.00
1 d ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Domates tere
14.00
1 ıspanaklı börek
1 d kek
1 yk kabak tatlısı
Su1.5
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
İkindi misafirlikteydm pek olmadı arkadaşlar ama bnde insanım bnmde nefsm var isteyerek yedim açıkcası ama pazartesiye kadar dengeleyeceğimi düşünüyorum
Tesekkür ederim örtmenim
Cok tatlisin berilceTamam örtmenim
Umarim sen buranin disinda iki gramda olsa kilo verirsin sekerim:)Zaten burda mutlu degilim.iki gram daha fazla zayiflayamadiniz diye beni kiriyorsunuz.ben gidiyorum.komplekslerinizden kurtulun bence.
şimdi paylaşıma baktım caım tabıkı 1.yizKizlar kacinci olduk ayy gecmisi okuyamadim misafirlerden merak ettim:)
Ooo super tebrik ediyorum hepinizişimdi paylaşıma baktım caım tabıkı 1.yiz
sağol canımOoo super tebrik ediyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?