Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım hiç çocugu zorlama ben hiçbişeye zorlamıyorum 3.5 yasında olacak neredeyse 10 aylıkken yürümeye basladı. konusmamızda biraz sıkıntı var canı isterse konusuyor yoksa hayatta konusmuyor
zorlamiyorum tatlım sadece teşvik etmeye çalışıyorum istemediği bir şeyi hayatta yaptiramazsjn bizim konuşmamızda sıkıntılı herşeyi anlıyor bizdik dediklerimide yapıyor ama konuşmuyor geçen eşimin arkadaşlarına oturmaya gittik orda anne baba dedirtmeye çalıştılar cimcime daha önce hiç konuşmamıştı anneyi de babayı da orda söyledi ilk ama şimdi kızım herşeye baba diyor anneyi bi kere duydum bir daha demedi sıpa varsa yoksa baba sen taşı doğur buyut cefasını cek sefayi babası sursun sağlığı iyi olsun da varsın geç konussun geç yurusun

Bugunu yemek bazında bitirdim hanımlar
Aç karnına
1 bardak ceviz suyu
KAHVALTI
1 domates
1 sivribiber
1 tutam maydanoz
Biraz kaşar peyniri
2 haşlanmış baharatlı gezen tavuk yumurtasi
1 fincan tek şekerli bergamutlu siyah çay

ARA
1 fincan dibek Türk kahvesi
3 kayısı
8-9 fındık

AKŞAM
1 kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı sarımsaklı limonlu soslu erişte
1 tane biber turşusu
1 mandalina

Bu saatten sonra bol su ve güllü yeşil cay içerim artık

Siz ne zamandan beri bu gruptasiniz
1 yıldır buradayım ama 6 ay ara verdim baktım olmuyor kürkçü dükkanına geri döndüm iki ay önce. Biz senle meslektaşız ben ayrıca evliym ve küçük çocuğum var burada özellikle vakit ayırıyorum yoksa 20 kiloyu kesinlikle veremezdim. Senden istenileni yapsan sende yanlışta olsa kendi fikrini söylemen ne bileyim yaşadığın iyi veya kötü olayları paylaşsan biz içimize alırız ama sen önemsemiyo görünüyorsun burayı ve yorumları habern olsun,deneme süren 2 hafta bu iki haftanın sonunda berilceee yani kaptanımız swnin gruba alınıp alonmayacağına karar verecek biraz çaba göster lütfen kendi iyiliğin için

İyi akşamlar herkese
Menüm
07.00
1 d ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Domates tere

14.00
1 ıspanaklı börek
1 d kek
1 yk kabak tatlısı

Su1.5
Spor 45 dk tempolu yürüyüş

İkindi misafirlikteydm pek olmadı arkadaşlar ama bnde insanım bnmde nefsm var isteyerek yedim açıkcası ama pazartesiye kadar dengeleyeceğimi düşünüyorum

Kızlar tebrikler rövanşda görüşürüz :)
kızz sonuc belli
Mefkus halledebilirmisin
Benim kizlar geldi yemek fasli var
Kirlileri vs
Yapamassan yarin hallederim
haftaya ablam bugun değil
Ay kızlar bol ödüllü bi gün oldu be yaaa akşam yemeği ile birlikte fabrika ayarları na dönüyorum
kız menüyüde yaz bakim
ay cimcimeye bak bizimkide cümle de cok sıkıntı yasıyor. mesela acıkınca ben ac yada muamed ac diyo
Istedigin gibi davran sizin kompleksli oldugunuzu dusunuyorum.byee

Zaten burda mutlu degilim.iki gram daha fazla zayiflayamadiniz diye beni kiriyorsunuz.ben gidiyorum.komplekslerinizden kurtulun bence.
kimse seni kıracak bişi demedi ama sen inatla ne dogru düzgün yorumlara cevap verdin nede kendini tanıttın. ben 4 bucuk aydır burdayım kimsedende bişi görmedim
afiyet olsun canım cumaya göre güzel menü
kız masallah cosmussun afiyet olsun

menum
sabah 10
bir bardak portakal suyu
kk peynir
öğle 14
2 dilim tb ekmeği
kk peynir
bir kornişon tursudan sandivc
yarım bardak ayran
ara 16
3 kare bitter çikolata
aksam 19,30
bir kase domates çorbası
1 pişmis domates
3 parca ızgara tavuk göğsü
su 2 ye yakın
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…