- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.541
Normal menümü iftiharla sunarım efenim
Tartı olduğu için kahvaltı geçe kaldı
10.45 __
1 kabaklı 1 yumurtalı omlet
4-5zeytin
2 dil.kızarmış ekm.
13.30 _
4-5 kş etli sebzeli güveç
Yoğurt ve suyu
18.30
1 kase balkabağı çorbası
2 servis kş yumurtalı pırasa
Salata
Su 2 lt olur
Spor sözde öğleden sonra yapacaktım ama çok telaş çıktı başıma
Menü süper olmuş valla şimdiden afiyet olsun ben çok severim Türk kahvesini 7/24 icebilirim yani mesleğin neydi geç saatlerde calisiyorsunKızlar görümcem kahveye çağırdı ben oraya gidiyom
Yan tarafta oturuyor eltim gelmiş
Sonrada işe gidecem
Geç vakit bakarım size bayyy
ayy ne güzel detoksmus onlar kizPes kız sana
Yarıştayız bızemı soruyom
Onlar ıse yaramaz baklava yada börek detoksu yap
Hatta takımca yapın
Dün babana hanı börek yaptıydın yaheheee börek mörek yook
karnım çok şiş balıktan sanırım. birden güzel menü çıkarınca mide hazmedemedi bence
normale dönüş
süper
geçmiş olsun ucuz aatlatmışsınız abla
evet abla uzun süredir böyle güzel menüm yoktu. teşekkürler.
selam canım . evine dönünce rahat edeceksin az kalmış. geçmiş olsun başın daha iyidir inş.
mefkuş güzel menü heh şöyle biraz bir şey yiyek yaa
tamam ablamm
muckk
Geliyom geliyomHadı gel artık fıstık
Saol Canım. Şimdi daha iyiyim.iyi geceler hanımlar
Bir bbilseniz başıma ne geldi vallahi bittim akşam eşim işten geldi hastaymış yemek yemek istemedi ıhlamur istedi mutfağa bir gittim halı sırılsıklam birinin lavabosu sanırım ters tepmis yada lavabo temizletmisler iki uç gündür inşaat sesi eksik olmuyordu evde anlicaniz kaç saattir mutfakta boğusuyorum velhasıl kelam ben pert halı şimdilik banyo da inşallah yarına kadar bisey olmaz yarın halı yikamaciyi arıcam artık
Ay hadi geçmiş olsun canım benim ucuz atlatmissiniz ben o kadar şanslı olamadın vallayok canım herhangi bi diyete bagli kalmamistim ilk 25 kilo verdiğimde sağlıklı ve dengeli beslenerek plates ve p90x ile desteklenmiştir olur canım yazarım saatlerinide
geçmiş olsun hayatım Aman dikkat et kendini zorlama az ama öz yap ki devamlı olsun şimdiden hayırlı yolculuklar
Ama bıze göre degıl bılıyon ya......Menü süper olmuş valla şimdiden afiyet olsun ben çok severim Türk kahvesini 7/24 icebilirim yani mesleğin neydi geç saatlerde calisiyorsun
ayy ne güzel detoksmus onlar kiz
Ama bıze göre degıl bılıyon ya......Menü süper olmuş valla şimdiden afiyet olsun ben çok severim Türk kahvesini 7/24 icebilirim yani mesleğin neydi geç saatlerde calisiyorsun
ayy ne güzel detoksmus onlar kiz
Sende supersin canım 5te 5mi yapsam bendeBizim takım çok iyi iş çıkardı bu hafta harikasınız kızlar
Sıpa bunlarzorlamiyorum tatlım sadece teşvik etmeye çalışıyorum istemediği bir şeyi hayatta yaptiramazsjn bizim konuşmamızda sıkıntılıherşeyi anlıyor bizdik dediklerimide yapıyor ama konuşmuyor geçen eşimin arkadaşlarına oturmaya gittik orda anne baba dedirtmeye çalıştılar cimcime daha önce hiç konuşmamıştı anneyi de babayı da orda söyledi ilk ama şimdi kızım herşeye baba diyor anneyi bi kere duydum bir daha demedi sıpa varsa yoksa baba sen taşı doğur buyut cefasını cek sefayi babası sursun sağlığı iyi olsun da varsın geç konussun geç yurusun
Istedigin gibi davran sizin kompleksli oldugunuzu dusunuyorum.byee
Ay hadi çok sukur güle güleZaten burda mutlu degilim.iki gram daha fazla zayiflayamadiniz diye beni kiriyorsunuz.ben gidiyorum.komplekslerinizden kurtulun bence.
Bugunu yemek bazında bitirdim hanımlar
Aç karnına
1 bardak ceviz suyu
KAHVALTI
1 domates
1 sivribiber
1 tutam maydanoz
Biraz kaşar peyniri
2 haşlanmış baharatlı gezen tavuk yumurtasi
1 fincan tek şekerli bergamutlu siyah çay
ARA
1 fincan dibek Türk kahvesi
3 kayısı
8-9 fındık
AKŞAM
1 kepçe mercimek çorbası
5 yemek kaşığı sarımsaklı limonlu soslu erişte
1 tane biber turşusu
1 mandalina
Bu saatten sonra bol su ve güllü yeşil cay içerim artık
İyi akşamlar herkese
Menüm
07.00
1 d ekmek
5 zeytin
1 kk peynir
Domates tere
14.00
1 ıspanaklı börek
1 d kek
1 yk kabak tatlısı
Su1.5
Spor 45 dk tempolu yürüyüş
İkindi misafirlikteydm pek olmadı arkadaşlar ama bnde insanım bnmde nefsm var isteyerek yedim açıkcası ama pazartesiye kadar dengeleyeceğimi düşünüyorum
kızz sonuc belli
haftaya ablam bugun değil
kız menüyüde yaz bakim
ay cimcimeye bak bizimkide cümle de cok sıkıntı yasıyor. mesela acıkınca ben ac yada muamed ac diyo
kimse seni kıracak bişi demedi ama sen inatla ne dogru düzgün yorumlara cevap verdin nede kendini tanıttın. ben 4 bucuk aydır burdayım kimsedende bişi görmedim
afiyet olsun canım cumaya göre güzel menü
kız masallah cosmussunafiyet olsun
menum
sabah 10
bir bardak portakal suyu
kk peynir
öğle 14
2 dilim tb ekmeği
kk peynir
bir kornişon tursudan sandivc
yarım bardak ayran
ara 16
3 kare bitter çikolata
aksam 19,30
bir kase domates çorbası
1 pişmis domates
3 parca ızgara tavuk göğsü
su 2 ye yakın
spor yok
Cuma gününe bütün menüler süpermenüm
sabah 11.00
1,5 tb ekmek
2 tk acuka
1 kk b. peynir
öğle 15.00
6 yk az yağlı soğanlı mantar
1 yk yoğurt
akşam 19.30
1 porsiyon ızgara somon
1 kase yağsız limonlu salata
3 lt su
40 dk yürüyüş
Abooo seferogullari rovanji yok mu bununEvet kızlar sıra geldi grupiçi yarışma sonucunaaaa
SEFEROGULLARI
@burcugncy Bildirim yapmadı listeye dahil etmedim
Fitt_anne 2 kg %2,82
buseb 0,8 kg %1,28
North River 0,2 kg %0.28
@kkkmevsim5 0,5 kg %0,66
@elifvecebir 0,8 kg %0.98
berilceee 1,1 kg %1.14
TELLIOGULLARI
@eliya 0,8 kg %1.13
@gingercookkie 0,7 kg %0.74
@MuallimeA 2,7 kg %3.48
masal3487 0,7 kg %1,07
@mefkurem 1,1 kg %1.32
@CurukElma 2,1 kg %3.09
SONUÇLAR
SEFEROGULLARI 1,193
TELLIOGULLARI 1,805
Menü
Sabah 1d çavdar ekmeği 2 kk peynir
Öğle 1 kase yoğurtlu kabak
Akşam1 avuç Mısır patlağı 1.5 elma 1 saat spor yapıldı
Menüm
1 sandwıch ekmegı
1 yum
1 mınık domates 1 bıber
Aksam
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 kepçe çorba
Su ıcıyorum ıns 2 olur
Spor avm yürüyüşü ama onu sayman yok
Güzel menulerNormal menümü iftiharla sunarım efenim
Tartı olduğu için kahvaltı geçe kaldı
10.45 __
1 kabaklı 1 yumurtalı omlet
4-5zeytin
2 dil.kızarmış ekm.
13.30 _
4-5 kş etli sebzeli güveç
Yoğurt ve suyu
18.30
1 kase balkabağı çorbası
2 servis kş yumurtalı pırasa
Salata
Su 2 lt olur
Spor sözde öğleden sonra yapacaktım ama çok telaş çıktı başıma
Benim gelmek uzun sürüyor babayla oyna diyorum tel elimde ya gelip gidip ustume atliyorNane kekık kokusu gelıyor burnuma
Benım sırıne beğene beğene gelıyor yaw
geçmiş olsun canim iki turlude inşallah çocuğa gecmeziyi geceler hanımlar
Bir bbilseniz başıma ne geldi vallahi bittim akşam eşim işten geldi hastaymış yemek yemek istemedi ıhlamur istedi mutfağa bir gittim halı sırılsıklam birinin lavabosu sanırım ters tepmis yada lavabo temizletmisler iki uç gündür inşaat sesi eksik olmuyordu evde anlicaniz kaç saattir mutfakta boğusuyorum velhasıl kelam ben pert halı şimdilik banyo da inşallah yarına kadar bisey olmaz yarın halı yikamaciyi arıcam artık
Ay hadi geçmiş olsun canım benim ucuz atlatmissiniz ben o kadar şanslı olamadın vallayok canım herhangi bi diyete bagli kalmamistim ilk 25 kilo verdiğimde sağlıklı ve dengeli beslenerek plates ve p90x ile desteklenmiştir olur canım yazarım saatlerinide
geçmiş olsun hayatım Aman dikkat et kendini zorlama az ama öz yap ki devamlı olsun şimdiden hayırlı yolculuklar
yenilmiş yaEvet kızlar sıra geldi grupiçi yarışma sonucunaaaa
SEFEROGULLARI
@burcugncy Bildirim yapmadı listeye dahil etmedim
Fitt_anne 2 kg %2,82
buseb 0,8 kg %1,28
North River 0,2 kg %0.28
@kkkmevsim5 0,5 kg %0,66
@elifvecebir 0,8 kg %0.98
berilceee 1,1 kg %1.14
TELLIOGULLARI
@eliya 0,8 kg %1.13
@gingercookkie 0,7 kg %0.74
@MuallimeA 2,7 kg %3.48
masal3487 0,7 kg %1,07
@mefkurem 1,1 kg %1.32
@CurukElma 2,1 kg %3.09
SONUÇLAR
SEFEROGULLARI 1,193
TELLIOGULLARI 1,805
Tebrik ederim hepiciginizi1. sanirsam masalim
canısı dönüyormusun iyi gezdin ama bu enerji hedefe kadar yeter sanabuseb daha iyiyim busecim saol.
Hadi ben kalkıp valizi toparlayayım. Zaten şarjım da bitiyor.
Herkese iyi geceler
Atatürk gibi oğlan diyosun yaniAy profildeki senin bizdik mi
Ogluma gelin adayı buldum aa dostlar bak benimkide cok yakışıklıdır oğlum diye demiyorum mavi gözlü kumral beyaz tenli
hahaaaAtatürk gibi oğlan diyosun yani
Oy maşallah maşallah esimde arabayı satıyor dedim hemen yenisine bak alışınca olmuyor arabasizbugün bi gelemedim, görmemişin arabası olmuş 3 saat yıkamış:) geçen gün bi demlik çayı dökünce anca temizledim ama pırıl pırıl oldu
canım kaç aylık senin fıstık, yürür ya şuanki paytak hallerinin tadını çıkarın en güzel zamanları bebişlerin bu zamanları benceSelam kizlar
ceviz suyu icildi kahvaltı geçte olsa yapıldı ev toparlandı küçük cadiyla oyun oynandı yürümeye inat ediyor sıpa ya nasıl Güvenini kazanacagim bu findik kurdunun bilemiyorum anneanne dedeye güveniyor babayla bize güvenmiyor
gerçekten çok cana yakınsiniz hepiniz ayri ayrı inşallah haftaya ki hedefimiz 89,9 da olsa 8 i gormek
Elimden geldikçe kacirmamaya calisicam canım bir hafta sonları zorlanirim esim evde hafta sonları
memnun oldum hilalcim
valla siz delisiniz anem herkes süper kilolar vermiş ama hiç memnun degiller nazara gelmemek için yapıyorsunuz biliyorum ben
Dün babana hanı börek yaptıydın ya
Dedım hazır cuma der yer benım bıcırık
Sağol canım yadimi aynen bence dee
ay çok geçmiş olsun canım ya ne diyeyim tühhh
neyseki farkettin kurtardın.
4 x1 m² pek mümkün değil ya banyoda suyunu akitiyorHalı kucukse küvette yıkasan olmazmı Canım
Hem esıne hem mutfağa gecmıs olsun
Sporu daha bende rayına koyamadımGeliyom geliyombekleyin beni
Saol Canım. Şimdi daha iyiyim.
Yok zaten gezmeler bitti. Yarın dönüyorum bu kadar yürüyüş yapma imkanım yok. Evde bişiler ayarlayacağım. Teşekkür ederim.
Biliyorum biliyorumAma bıze göre degıl bılıyon ya......
inşallah canım uzak duruyor ama bakalım zaten dış sorunumuz varSende supersin canım 5te 5mi yapsam bende
Sıpa bunlar
Ay hadi çok sukur güle güle
Cuma gününe bütün menüler süper
Abooo seferogullari rovanji yok mu bunun
Güzel menuler
Benim gelmek uzun sürüyor babayla oyna diyorum tel elimde ya gelip gidip ustume atliyor
geçmiş olsun canim iki turlude inşallah çocuğa gecmez
ay araba almak ne kadar zor bişey 1sene aradık kırığı döküğü vurdusu değişeni olmasın diye arabayı aldığım gün sahibinden com sildim tel gına geldiydi :)Oy maşallah maşallah esimde arabayı satıyor dedim hemen yenisine bak alışınca olmuyor arabasiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?