- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.581
en güzel karar bence haftasonu azcık kaçamak yapmak bile iyi gelebilir vücut kıtlık moduna mı geçtiki ablam acabaGüzelim ben atak falan istemiyom metom iyice durdu
Normal beslenip ne kadar giderse artık
Yarın mecburen cıss olacağı için pazar bişey yapabilirim bide perşembe
Onun harici Normal menüyle devam edicem yoksa çok stres oluyorum
kuzum 9 aylık mış zaten küçük dahs ya yürür her çocuğun yürüme konuşma dönemi aynı değildir arkadaşım kızı 2,5 yaşındaydı anasından başka kimse ne dediğini anlamazdı şimdi 4 yaşında şakır şakır konuşuyo işin özeti vakti saati vardır senin fıstığı nında yürütmesininteşekkür ederim canım aynen vakti zamanı gelince yururde ben etraftan biktigim için biraz bunalıyorum sanirim
Beril kaptanım oyle dedi ama yinede cumaya kadar performans önemli takıma pek faydam olma canım ayrıldığında 78,5 dum şimdi 9o larla olacak elimden geldiğince farkı azaltmaya caliscamsende listede olacakmısın bu hafta, o zaman şimdiden ilan ediyorum 1.liğimizi
AynenNe yazıkki izin dönüşü olduğu için eksiyle girecek
öyle de bi site sonra sabrım sonuna geliyor isteAman kuzum kime ne herkes kendi işine baksın
gayet güzel sultanımNormal menümü iftiharla sunarım efenim
Tartı olduğu için kahvaltı geçe kaldı
10.45 __
1 kabaklı 1 yumurtalı omlet
4-5zeytin
2 dil.kızarmış ekm.
13.30 _
4-5 kş etli sebzeli güveç
Yoğurt ve suyu
18.30
1 kase balkabağı çorbası
2 servis kş yumurtalı pırasa
Salata
Su 2 lt olur
Spor sözde öğleden sonra yapacaktım ama çok telaş çıktı başıma
okadar etkilemez listeyi canımBeril kaptanım oyle dedi ama yinede cumaya kadar performans önemli takıma pek faydam olma canım ayrıldığında 78,5 dum şimdi 9o larla olacak elimden geldiğince farkı azaltmaya caliscam
Aynen
öyle de bi site sonra sabrım sonuna geliyor iste
, 19 aylık canım benimkuzum 9 aylık mış zaten küçük dahs ya yürür her çocuğun yürüme konuşma dönemi aynı değildir arkadaşım kızı 2,5 yaşındaydı anasından başka kimse ne dediğini anlamazdı şimdi 4 yaşında şakır şakır konuşuyo işin özeti vakti saati vardır senin fıstığı nında yürütmesinin
bütün sülale yurdışındamısız mefkuşumKızlar görümcem kahveye çağırdı ben oraya gidiyom
Yan tarafta oturuyor eltim gelmiş
Sonrada işe gidecem
Geç vakit bakarım size bayyy
Umarım canım başarıya gölge dusurmek istememokadar etkilemez listeyi canım
Eşimin ailesi burda cnm benimkiler tr debütün sülale yurdışındamısız mefkuşum
ay bu etrafa sinir oluyorum zaten her şeyi bilirler lohusa dönemini birini boğmadan bitirmem büyük mucizeydi:), 19 aylık canım benimaynen canım bende öyle dusunuyorum ama bunu etrafa anlatmak güç
cezalık bi durum yok bence :) bacılarıyız kıyamazlar hem bize:)Aferim Size
Koskocaman tebrikler
Her ceza basimiz üstüne
Kız ben senı tebrık ederım gel bır tanısakSelamlar Tellioğullarını tebrik etmeye geldim :)))
Hehe tanışalım tabiiKız ben senı tebrık ederım gel bır tanısak
Bır en boy koordınat ver bakemmm
İste benim derdimde oydu araba bulmadan satma diyorumay araba almak ne kadar zor bişey 1sene aradık kırığı döküğü vurdusu değişeni olmasın diye arabayı aldığım gün sahibinden com sildim tel gına geldiydi :)
Aman babasi yetiyordu burde bu cikti anne hiyyyy diyor her gordugu minicik tozaay ne güzel işte titiz erkek candırbendede kız var aklında olsun:)
Super menuNihayet burdayim kizlar
Menu
07.30 3- 4 kasik yumurtasiz menemen,8 zeytin , peynir,bir lokma ekmek
12.30 3 tane dolma(bulgurla doldurdum)
Yogurt
16.00 1 bardak sut,8 badem,7 findik
19.30 salata,buharda brokoli karnabahar,yogurt
2,5 litre su ,spor yok
Hic onluk kullanmadik ev ici lekeliler valla giymiyor tripcanAy o yemek yerken dokmelerden gına geldi yemek mi Hüma yi yor huma mi onu belli olmuyor günde 5 kere rahat degistiriyoruz mutfak onluklerimi heba ettim gene olmadi
19 aylık olduk canım bizimki çok temkinli ya güvenmediği için yürümüyor
iyi geceler canım ben de kızı uyutayim yarım bugün çok uykusuz ve yorgunum
Bana nispet mi yapiyonuzbacım elinden geleni yapıyorsun olduğu kadar artıkbardağın dolu tarafından baksana kız 60lı rakamlaradayız
inşallah canımArti olmaktan iyi canim sıkma canini bu hafta acisini cikarirsin
Bilgileri guncelle canım 87de kalmış hosgeldinHehe tanışalım tabiibendeniz Esma selvi boylu çıtır bi ela gözlü desem de inanmayın :)))) 170 boyunda 83 kiloyum sizlerle tanışmaktan şeref duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?