Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

en güzel karar bence haftasonu azcık kaçamak yapmak bile iyi gelebilir vücut kıtlık moduna mı geçtiki ablam acaba

teşekkür ederim canım aynen vakti zamanı gelince yururde ben etraftan biktigim için biraz bunalıyorum sanirim
kuzum 9 aylık mış zaten küçük dahs ya yürür her çocuğun yürüme konuşma dönemi aynı değildir arkadaşım kızı 2,5 yaşındaydı anasından başka kimse ne dediğini anlamazdı şimdi 4 yaşında şakır şakır konuşuyo işin özeti vakti saati vardır senin fıstığı nında yürütmesinin

sende listede olacakmısın bu hafta, o zaman şimdiden ilan ediyorum 1.liğimizi
Beril kaptanım oyle dedi ama yinede cumaya kadar performans önemli takıma pek faydam olma canım ayrıldığında 78,5 dum şimdi 9o larla olacak elimden geldiğince farkı azaltmaya caliscam
Ne yazıkki izin dönüşü olduğu için eksiyle girecek
Aynen
Aman kuzum kime ne herkes kendi işine baksın
öyle de bi site sonra sabrım sonuna geliyor iste

gayet güzel sultanım

okadar etkilemez listeyi canım

, 19 aylık canım benim aynen canım bende öyle dusunuyorum ama bunu etrafa anlatmak güç

ay araba almak ne kadar zor bişey 1sene aradık kırığı döküğü vurdusu değişeni olmasın diye arabayı aldığım gün sahibinden com sildim tel gına geldiydi :)
İste benim derdimde oydu araba bulmadan satma diyorum
ay ne güzel işte titiz erkek candır bendede kız var aklında olsun:)
Aman babasi yetiyordu burde bu cikti anne hiyyyy diyor her gordugu minicik toza
Super menu
Hic onluk kullanmadik ev ici lekeliler valla giymiyor tripcan
bacım elinden geleni yapıyorsun olduğu kadar artık bardağın dolu tarafından baksana kız 60lı rakamlaradayız
Bana nispet mi yapiyonuz
Arti olmaktan iyi canim sıkma canini bu hafta acisini cikarirsin
inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…