- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.561
ay ne güzel işte titiz erkek candırhahaaa
Dileğim bildiğin eşkıyabirde titiz ki yemek yerken üzerine dökün ve ara verip değişiyoruz hiç benim huylarim değil yengeç burcu babasına çekmiş tripcan iki tane
hazır yarında tatilken diyosun e bide kilo verilmiş kutlamak lazım seni gidi seni:)kızlar ben kaçtım kocaya vakit ayırmam gerek azcık adama yazık ben pc de o tv de
öpüldünüz
iyi geceler
benimde 1kilo var hedefi tutturmaya yaparım herhaldee vKIZLAR HEDEFİNE YAKIN OLANLAR SALI GÜNÜ AYIN 1 İNE KADAR TUTTURMAYA ÇALIŞSIN. BEN ÖYLE YAPCAM NE KADAR YAKLAŞIRSAM KARDIR. 1.6 FAZLAYIM ŞUAN HEDEFTEN
Ay o yemek yerken dokmelerden gına geldi yemek mi Hüma yi yor huma mi onu belli olmuyor günde 5 kere rahat degistiriyoruz mutfak onluklerimi heba ettim gene olmadihahaaa
Dileğim bildiğin eşkıyabirde titiz ki yemek yerken üzerine dökün ve ara verip değişiyoruz hiç benim huylarim değil yengeç burcu babasına çekmiş tripcan iki tane
19 aylık olduk canım bizimki çok temkinli ya güvenmediği için yürümüyorcanım kaç aylık senin fıstık, yürür ya şuanki paytak hallerinin tadını çıkarın en güzel zamanları bebişlerin bu zamanları bence
anam bizimkileri 3,5kilo aşağısı kesmiyor :)
iyi geceler canım ben de kızı uyutayim yarım bugün çok uykusuz ve yorgunumkızlar ben kaçtım kocaya vakit ayırmam gerek azcık adama yazık ben pc de o tv de
öpüldünüz
iyi geceler
bacım elinden geleni yapıyorsun olduğu kadar artıkBerilim ya kaç aydır hep gram gram iki kez 1 kilo civari verdim ozeniyom kız verenlere benim vücut niye boyle ki
kaçamazsız harika bir menüNihayet burdayim kizlar
Menu
07.30 3- 4 kasik yumurtasiz menemen,8 zeytin , peynir,bir lokma ekmek
12.30 3 tane dolma(bulgurla doldurdum)
Yogurt
16.00 1 bardak sut,8 badem,7 findik
19.30 salata,buharda brokoli karnabahar,yogurt
2,5 litre su ,spor yok
Arti olmaktan iyi canim sıkma canini bu hafta acisini cikarirsinÇok güzel vermiştiniz kızlar benden giden iki yüz
70.4
70.2
%0.28
canım teşekkür ederim sende harika iş çıkardınkızlar tek tek yazamadım ama süpersinizzzzz valla tebrik ederim
@MuallimeAFitt_anne kızlar sizi ayrıca tebrik ederim
askrhpozitif sende hoşgeldin canım hilal ben :)
Canim cok tesekurlerkaçamazsız harika bir menü
hosgledin canm yumurtasiz menemen nasıl oluyor menu gayet guzelmisNihayet burdayim kizlar
Menu
Yogurt
2,5 litre su ,spor yok
Bu hafta bende de listeye 8 li rakamlarla girebilme heyecanı var
Önceden gördüydüm cnmYazarım Can'ım
Ama genelde
10-18 oluyor
Kalorıferede gecmıs olsun
Kız begendınmı kızı
Ayy örgü örüyolardı fazla durmadım birazdan gşdecem zatenIyı eglenceler
Çok geçmiş olsun cnm yaayi geceler hanımlar
Bir bbilseniz başıma ne geldi vallahi bittim akşam eşim işten geldi hastaymış yemek yemek istemedi ıhlamur istedi mutfağa bir gittim halı sırılsıklam birinin lavabosu sanırım ters tepmis yada lavabo temizletmisler iki uç gündür inşaat sesi eksik olmuyordu evde anlicaniz kaç saattir mutfakta boğusuyorum velhasıl kelam ben pert halı şimdilik banyo da inşallah yarına kadar bisey olmaz yarın halı yikamaciyi arıcam artık
Aynı soğuk espriyi yapmayım bu seferdeMenü süper olmuş valla şimdiden afiyet olsun ben çok severim Türk kahvesini 7/24 icebilirim yani mesleğin neydi geç saatlerde calisiyorsun
baya gezdin fıstık enerjiyi doldurup gel artık sıra kilo vermektel Canım. Şimdi daha iyiyim.
Yok zaten gezmeler bitti. Yarın dönüyorum bu kadar yürüyüş yapma imkanım yok. Evde bişiler ayarlayacağım. Teşekkür ederim
ohhh mis gibi olmuşturbugün bi gelemedim, görmemişin arabası olmuş 3 saat yıkamış:) geçen gün bi demlik çayı dökünce anca temizledim ama pırıl pırıl oldu
menü Çok güzel cnmNihayet burdayim kizlar
Menu
Yogurt
2,5 litre su ,spor yok
vakti zamanı gelince kendi yürür zaten cnm9 aylık olduk canım bizimki çok temkinli ya güvenmediği için yürümüyor
kesinlikle yemezdin ertesi günün tartı günü oldugunu bilen buse iştahına rağmen yemez canımabla bana bırakmadılar ki sağ olsun sırf babam 4 dilim yedi zaten
olsa belki yerdim hee çaktırma
sende listede olacakmısın bu hafta, o zaman şimdiden ilan ediyorum 1.liğimiziBu hafta bende de listeye 8 li rakamlarla girebilme heyecanı var
teşekkür ederim canım aynen vakti zamanı gelince yururde ben etraftan biktigim için biraz bunalıyorum sanirimÖnceden gördüydüm cnm
Izin dönüşü tanışmaya gittiydik aileyle
Haftaya cumarteside onlar bize gelecek
Ayy örgü örüyolardı fazla durmadım birazdan gşdecem zaten
Çok geçmiş olsun cnm yaa
Aynı soğuk espriyi yapmayım bu seferde
Yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm haftada 2 gün
baya gezdin fıstık enerjiyi doldurup gel artık sıra kilo vermekte
ohhh mis gibi olmuştur
menü Çok güzel cnm
vakti zamanı gelince kendi yürür zaten cnm
Güzelim ben atak falan istemiyom metom iyice durdu
Ne yazıkki izin dönüşü olduğu için eksiyle gireceksende listede olacakmısın bu hafta, o zaman şimdiden ilan ediyorum 1.liğimizi
Aman kuzum kime ne herkes kendi işine baksınteşekkür ederim canım aynen vakti zamanı gelince yururde ben etraftan biktigim için biraz bunalıyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?