- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.621
Evet diyetisyen verdi kepekli bulursan daha iyi olur ama bulamazsan sokak simidi al pastane simidi olmaz dedi ben genelde kepekli yiyorumBız görürüz
Kk da ne olur ne bıter bılırım az cok dermişim
Bu menüdekı simitler dıyetısyenmı verdı
Maşallah 4 çocuk benim de hayalim hatta birinci erkek ikinci kız üçüncü kız dördüncü erkek diye plan yapmıştım ahaha39 yasındayım
4 çocuk var
176 boy kılom cokkkk
Cansin emziriyorumya karbonhidratsiz olmuyo bulgurda inanilmaz sislik yapiyo bende en uygun cuma ,pazartesi oluyo,seni tebrik ederim canim mukemmelsindolmaları cuma kacamagı sayalım afiyet olsun canım
anladım tatlımCansin emziriyorumya karbonhidratsiz olmuyo bulgurda inanilmaz sislik yapiyo bende en uygun cuma ,pazartesi oluyo,seni tebrik ederim canim mukemmelsin
Hılal bu oruç sende ne gıbı degısıklık yaptıyok be ablam ceza olmazda bi 500 hoplama yapın haftaya yenersiniz bizi
midem iyi kuzum fazla yapmadıgım için sorun olmadı sanırım :)
arada sohbete gel canım :)
daha yeni geldiği için sanırım kaptan beril abla
sagol busem haftaya sizdende bi atak bekleriz
afiyet olsun canım
ay abla allah korusun biz bu gazla baya süre lider gideriz bence
ay sonunda düzgün menüafiyet olsun ablam
ablam gecmiş olsun kılpayı kurtarmıssınız
hayırlı yolculuklar ablacım
afiyet olsun ablam menü cokgüzel
görüşürüz ablacım :)
kızzz sen bide taktikmi istiyon izlediklerin yetmedimi
kolay gelsin abla iyi geceler
bak bak bide rövans istiyoooo yenilmeye doymayan pehlivan seni
sagol kuzum
kız babanın yedıklerinimi saydın sennn
iyi geceler busem
dolmaları cuma kacamagı sayalım afiyet olsun canım
sagol dilekcim
kız bizim izlenmediğimiz zaman yokki bütün takımlar bizi takiip ediyo
sagol canım :)
nolduuuu ablaa
biz bagımlılık yaparız sekerim
iyi geceler canım
merhaba canım bende hilal 24 yasındayım
iyi geceler tatlım kociş ve halı içinde gecmiş olsun
Canim bana az geldi sanki ama afiyet olsunMenü
Sabah 1d çavdar ekmeği 2 kk peynir
Öğle 1 kase yoğurtlu kabak
Akşam1 avuç Mısır patlağı 1.5 elma 1 saat spor yapıldı
Başka takım mı olduk şimdiay kızlar bu diğer takımlar bizi ne zaman takip etmeyi bırakacak yaa
beril ablam zuhal ablam bide bu takımiçi yarısı her hafta yapalım ne dersiniz
valla kötü bi etki olmadı abla aksine normalde cok zor yataktan kalkarım sabahları 2, günden beri hemen kalkıyorum halsizlik uyku sersemliği yok daha enerjiğim oturdugum zaman sıkılıyordum uykum geliyordu şimdi oda yok. hatta bugün annemin mutfagı indirip bastan yaptımHılal bu oruç sende ne gıbı degısıklık yaptı
aynı takımdaydıkta benmi hatırlamadımBaşka takım mı olduk şimdi
Yok yok diğer takımlar falan deyince bi dışlanmış hissettimaynı takımdaydıkta benmi hatırlamadım
yok kız sadece sen değil kac tane takım bizi takipte ondan dedimYok yok diğer takımlar falan deyince bi dışlanmış hissettim
sen bizi unuttun eceeeSelaaam cook özledim burda kaynatmayi :) tebrik ederim kızlar superdiniz yine tabi rövanş etabimizda bu haftanın iyisi kazansın
Aşk olsunsen bizi unuttun eceeeartık hiç gelmiyosun bizim takıma
Popisiniz yaniiyok kız sadece sen değil kac tane takım bizi takipte ondan dedimaksine amacım dışlamak değil biz sohbeti severiz sende gel canım
Bendemı denesemvalla kötü bi etki olmadı abla aksine normalde cok zor yataktan kalkarım sabahları 2, günden beri hemen kalkıyorum halsizlik uyku sersemliği yok daha enerjiğim oturdugum zaman sıkılıyordum uykum geliyordu şimdi oda yok. hatta bugün annemin mutfagı indirip bastan yaptım
Ayricana sessiz ol anacim buse hatırlayacaksen bizi unuttun eceeeartık hiç gelmiyosun bizim takıma
sus kız bide konusuyor ben seni tebriğe geldim insan bi tesekkür eder bariiAşk olsunvalla unutmadım ama internet sıkıntılı yurdun 6. Takıma bile zor girdiğim oluyor hiç unutur muyum ben sizi
popi ne kızzzPopisiniz yaniizaten kırmızı üyeler görüyomuş ben de gizliden takipteyim sanıyorum hehe
normalde yasak abla ama içenler olmuşBendemı denesem
Ama kahve cay sınırsız ıctın degılmı
duysun kız duysun gelsinn oysun seniiiiiAyricana sessiz ol anacim buse hatırlayacak
Ben onu yazdım sonra Noldu bilmiyorum özür dilerimmsus kız bide konusuyor ben seni tebriğe geldim insan bi tesekkür eder barii
popi ne kızzzgizliden takip olmaz bizde kuzu
normalde yasak abla ama içenler olmuş
duysun kız duysun gelsinn oysun seniiiii
Yok olmaz kahvemı isteme bendensus kız bide konusuyor ben seni tebriğe geldim insan bi tesekkür eder barii
popi ne kızzzgizliden takip olmaz bizde kuzu
normalde yasak abla ama içenler olmuş
duysun kız duysun gelsinn oysun seniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?