- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.641
tamam affedeyim bariiiiBen onu yazdım sonra Noldu bilmiyorum özür dilerimmpopi yani popüler deme demeee
A aaa niye kız niye kalmamıştamam affedeyim bariiiiay ben anlamaz popi filan benim popilik halimmi kalmışşş
abla dediğim gibi içende olmuşş ben 62 kiloya düşünce tekrar yapacagım son hafta bombası olacakYok olmaz kahvemı isteme benden
Buz gıbı soğurum senden
Popi popüler demek
hayattan bezmiş yorgun bi hatunum anacımA aaa niye kız niye kalmamış
Daş gibi olmana az kaldı amahayattan bezmiş yorgun bi hatunum anacım
Ne demiş ünlü düşünür : herkesin bir popisi vardır !tamam affedeyim bariiiiay ben anlamaz popi filan benim popilik halimmi kalmışşş
ıyı geceler beybisiiBen uyuyayim artık yol yorgunuyum uğrarım yarın iyi gecelerr
kuzu suan video izleyemiyorum annem tepemde yat zıbar diyoNe demiş ünlü düşünür : herkesin bir popisi vardır !
Aşk olsun genç güzel çıtır bi hatun vardı buralarda :)hayattan bezmiş yorgun bi hatunum anacım
bizim grupta ondan bolca var canım benimAşk olsun genç güzel çıtır bi hatun vardı buralarda :)
Haha peki anneye laf olmaz saygılarkuzu suan video izleyemiyorum annem tepemde yat zıbar diyoyat borusu caldı coktan
yok kız yas fazla değil 24 daha :) hadi kaçtım ben
Heralde tatlım gördün bu hafta ne kadar sıktım kendimi gide gide 1 kilo gittien güzel karar bence haftasonu azcık kaçamak yapmak bile iyi gelebilir vücut kıtlık moduna mı geçtiki ablam acaba
teşekürler fıstığımSelamlar Tellioğullarını tebrik etmeye geldim :)))
Inşallah senin içinde kaçamaksız bi haftasonu olur cnmAyy kizlar 22.30 da uyuyan ben bu saat oldu totom yeni yer goruyor,malum misafirlerimiz vardi,temizlik,yemek,bulasik,cay,pasta,cerez,meyve derken bu saat oldu kahve faslina gectik ama ben ayip olmazsa uyuyacam dedim ev sahibi uyuyor misafirler oturuyo.Gerci misafir sayilmazlar kv,gorumce,kayin
ayy bende unuttumBilgileri guncelle canım 87de kalmış hosgeldin
Valla ben böyle yesem dünyada verememTabi kendini tanıtırsan çok memnun olurum :) okuduğumu nasıl görüyorsun bi dee ah bu kırmızı üyeler
Bekarım çocuğum da yok :)
Örnek menü
Sabah 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
3 ceviz
1 yk yaban mersini
Öğlen 12.30
5 ızgara köfte
Salata
Ara 14.00
Yarım simit
Ara 16.30
Yarım simit
Ayran
Akşam 18.30
9-10 yk karnabahar yemeği
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 21.00
1 mandalina
1 bardak tarçınlı süt
Kız susss bizde takip ediyoz kim nerde ne yapmış diyeay kızlar bu diğer takımlar bizi ne zaman takip etmeyi bırakacak yaa
beril ablam zuhal ablam bide bu takımiçi yarısı her hafta yapalım ne dersiniz
yok canikom sen özel misafirsinBaşka takım mı olduk şimdi
Bizde seni özledik bebeğimSelaaam cook özledim burda kaynatmayi :) tebrik ederim kızlar superdiniz yine tabi rövanş etabimizda bu haftanın iyisi kazansın
Kız Bşraz önce ne diyodun senBendemı denesem
Ama kahve cay sınırsız ıctın degılmı
cahal seniiiopi ne kızzzgizliden takip olmaz biz
ayyy ben hemen üstüme alınayım baribizim grupta ondan bolca var canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?