- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.601
Iyi geceler canimHepinize iyi geceler kizlar ve tabikide musmutlu, kacamaksiz bir hafta sonu olsun insallah
Tebrikler nasil bir kilo vermedir oyle masallah diyelimHehe tanışalım tabiibendeniz Esma selvi boylu çıtır bi ela gözlü desem de inanmayın :)))) 170 boyunda 83 kiloyum sizlerle tanışmaktan şeref duyarım
sorma valla afakablar basıyor insana hala daha öyle biri bisey dedimi terelleniyorjm içten iceay bu etrafa sinir oluyorum zaten her şeyi bilirler lohusa dönemini birini boğmadan bitirmem büyük mucizeydi:)
Ayy kizlar 22.30 da uyuyan ben bu saat oldu totom yeni yer goruyor,malum misafirlerimiz vardi,temizlik,yemek,bulasik,cay,pasta,cerez,meyve derken bu saat oldu kahve faslina gectik ama ben ayip olmazsa uyuyacam dedim ev sahibi uyuyor misafirler oturuyo.Gerci misafir sayilmazlar kv,gorumce,kayin
İyi geceler canım valla banada aynısı oluyor uyku bastiriyor nedenseHepinize iyi geceler kizlar ve tabikide musmutlu, kacamaksiz bir hafta sonu olsun insallah
hoşgeldin esmaHehe tanışalım tabiibendeniz Esma selvi boylu çıtır bi ela gözlü desem de inanmayın :)))) 170 boyunda 83 kiloyum sizlerle tanışmaktan şeref duyarım
kızlar ben kaçtım kocaya vakit ayırmam gerek azcık adama yazık ben pc de o tv de
öpüldünüz
iyi geceler
Sanalda canım
Valla bilemedim ben de teşekkür ederimIyi geceler canim
Tebrikler nasil bir kilo vermedir oyle masallah diyelim
Canim ne dicemi bilemedim ondan oyle yazdim :) biberleri az yagda cevirdim,domatesleri attim icine kivam alana kadar pisirdimhosgledin canm yumurtasiz menemen nasıl oluyor menu gayet guzelmis
Hoşbuldum çocuk olunca yoruyor değil mi kuzular :) çok tatlı varlıklar ama bakmak cidden sabır işi zordur eminim :) iyi gecelerrBu gecelik benden bu kadar hanımlar hepinizi opüyorum dua edin benim cadı uyusun hasta kociste iyilessin bende rahat edim
sorma valla afakablar basıyor insana hala daha öyle biri bisey dedimi terelleniyorjm içten ice
İyi geceler canım valla banada aynısı oluyor uyku bastiriyor nedense
hoşgeldin esma
bizimki taktırıyor aama ona rağmen ev kiyafetlerimiz bizimde lekeli çıkmıyor hain lekeler anında yikamama rağmenİste benim derdimde oydu araba bulmadan satma diyorum
Aman babasi yetiyordu burde bu cikti anne hiyyyy diyor her gordugu minicik toza
Super menu
Hic onluk kullanmadik ev ici lekeliler valla giymiyor tripcan
Bana nispet mi yapiyonuz
inşallah canım
Anladım öyle yazınca merak ettim bende diyet uğruna tarifler değişiyor onunyerina baska bisey kullanarak yapıyorlar ya öyle bir şey sandımCanim ne dicemi bilemedim ondan oyle yazdim :) biberleri az yagda cevirdim,domatesleri attim icine kivam alana kadar pisirdim
hemde fazlasıyla ruhen ayrı bi yorgunluk bedenen ayrı ama dediğin gibi varlıkları büyük mutlulukHoşbuldum çocuk olunca yoruyor değil mi kuzular :) çok tatlı varlıklar ama bakmak cidden sabır işi zordur eminim :) iyi gecelerr
Anladim canim saglikla ver insallah,benimde var ins. direnci d vitamini eksikligi ,emzirdigim icin insulin dirrencine bisey yapamiyorum ama vitamin kullaniyorum. ilac kullaniyosan insulin icin cok verdiriyo denemistim 5 sene onceValla bilemedim ben de teşekkür ederimgerçi insülin direncim vardı vitamini eksikliğim vardı onlar engelliyodu kilo vermemi d vitamini ilacı içip diyetisyenin dediği gibi az az sık sık 2 saatte bir yiyerek hızlıca listelere giriş yaptım aslında sırrım kaba taslak bu konuya da böyle yazacam zaten :)
Güzel olmuşNihayet burdayim kizlar
Menu
07.30 3- 4 kasik yumurtasiz menemen,8 zeytin , peynir,bir lokma ekmek
12.30 3 tane dolma(bulgurla doldurdum)
Yogurt
16.00 1 bardak sut,8 badem,7 findik
19.30 salata,buharda brokoli karnabahar,yogurt
2,5 litre su ,spor yok
Gerılmeyelım metoyu durdurmayalım
Havada karada gırersınBu hafta bende de listeye 8 li rakamlarla girebilme heyecanı var
Kolay gelsın o Zaman fıstıkÖnceden gördüydüm cnm
Izin dönüşü tanışmaya gittiydik aileyle
Haftaya cumarteside onlar bize gelecek
Ayy örgü örüyolardı fazla durmadım birazdan gşdecem zaten
Çok geçmiş olsun cnm yaa
Aynı soğuk espriyi yapmayım bu seferde
Yaşlı bi kadına refagat ediyom cnm haftada 2 gün
baya gezdin fıstık enerjiyi doldurup gel artık sıra kilo vermekte
ohhh mis gibi olmuştur
menü Çok güzel cnm
vakti zamanı gelince kendi yürür zaten cnm
Sen gıbı dusunuyom bendeGüzelim ben atak falan istemiyom metom iyice durdu
Normal beslenip ne kadar giderse artık
Yarın mecburen cıss olacağı için pazar bişey yapabilirim bide perşembe
Onun harici Normal menüyle devam edicem yoksa çok stres oluyorum
Çok etkıleyecegını sanmıyomNe yazıkki izin dönüşü olduğu için eksiyle girecek
Kaçamak 3 gün gerıye götürüyor benden soylemesıen güzel karar bence haftasonu azcık kaçamak yapmak bile iyi gelebilir vücut kıtlık moduna mı geçtiki ablam acaba
Bırıncılık çok önemlı ama bızım bır bütün olmamız daha önemlıBeril kaptanım oyle dedi ama yinede cumaya kadar performans önemli takıma pek faydam olma canım ayrıldığında 78,5 dum şimdi 9o larla olacak elimden geldiğince farkı azaltmaya caliscam
Aynen
öyle de bi site sonra sabrım sonuna geliyor iste
Sanada canımHepinize iyi geceler kizlar ve tabikide musmutlu, kacamaksiz bir hafta sonu olsun insallah
Tanıtıyımmı kendımı yoksa sen tanıyormusun cıcımHehe tanışalım tabiibendeniz Esma selvi boylu çıtır bi ela gözlü desem de inanmayın :)))) 170 boyunda 83 kiloyum sizlerle tanışmaktan şeref duyarım
Kız yemekten degıl
Örnek bır menü yazsanValla bilemedim ben de teşekkür ederimgerçi insülin direncim vardı vitamini eksikliğim vardı onlar engelliyodu kilo vermemi d vitamini ilacı içip diyetisyenin dediği gibi az az sık sık 2 saatte bir yiyerek hızlıca listelere giriş yaptım aslında sırrım kaba taslak bu konuya da böyle yazacam zaten :)
EvlımısınHoşbuldum çocuk olunca yoruyor değil mi kuzular :) çok tatlı varlıklar ama bakmak cidden sabır işi zordur eminim :) iyi gecelerr
Amin teşekkür ederim çocuğunuz varmış sizin de Allah bağışlasın :) insülin için ilaç kullanmıyorum yürüyüş ve diyetle geçer diyorlar bilmiyorum ama d vitamini için kullanıyorum vitamin eksikliği metabolizmayı çok yavaşlatıyormuş o yüzden çok önemliAnladim canim saglikla ver insallah,benimde var ins. direnci d vitamini eksikligi ,emzirdigim icin insulin dirrencine bisey yapamiyorum ama vitamin kullaniyorum. ilac kullaniyosan insulin icin cok verdiriyo denemistim 5 sene once
Canim kendim yasamis gibi uzuldum kolay gelsin gecmis olsuniyi geceler hanımlar
Bir bbilseniz başıma ne geldi vallahi bittim akşam eşim işten geldi hastaymış yemek yemek istemedi ıhlamur istedi mutfağa bir gittim halı sırılsıklam birinin lavabosu sanırım ters tepmis yada lavabo temizletmisler iki uç gündür inşaat sesi eksik olmuyordu evde anlicaniz kaç saattir mutfakta boğusuyorum velhasıl kelam ben pert halı şimdilik banyo da inşallah yarına kadar bisey olmaz yarın halı yikamaciyi arıcam artık
Evet kesinlikle etkiliyo diyet ve yuruyus,ama zor kilo veriliyo o yuzden dedim canim,azminin devam etmesi dilegiyle canimAmin teşekkür ederim çocuğunuz varmış sizin de Allah bağışlasın :) insülin için ilaç kullanmıyorum yürüyüş ve diyetle geçer diyorlar bilmiyorum ama d vitamini için kullanıyorum vitamin eksikliği metabolizmayı çok yavaşlatıyormuş o yüzden çok önemli
Cok guzel abla afieyt olsunNormal menümü iftiharla sunarım efenim
Tartı olduğu için kahvaltı geçe kaldı
10.45 __
1 kabaklı 1 yumurtalı omlet
4-5zeytin
2 dil.kızarmış ekm.
13.30 _
4-5 kş etli sebzeli güveç
Yoğurt ve suyu
18.30
1 kase balkabağı çorbası
2 servis kş yumurtalı pırasa
Salata
Su 2 lt olur
Spor sözde öğleden sonra yapacaktım ama çok telaş çıktı başıma
Tabi kendini tanıtırsan çok memnun olurum :) okuduğumu nasıl görüyorsun bi dee ah bu kırmızı üyelerGüzel olmuş
Gerılmeyelım metoyu durdurmayalım
Herkes eksı olsun yeter
Havada karada gırersın
Kolay gelsın o Zaman fıstık
Sen gıbı dusunuyom bende
Çok etkıleyecegını sanmıyom
Hafta sayısıda çok
Kaçamak 3 gün gerıye götürüyor benden soylemesı
Bırıncılık çok önemlı ama bızım bır bütün olmamız daha önemlı
Sanada canım
Tanıtıyımmı kendımı yoksa sen tanıyormusun cıcım
Epeydır bızım takımı okuyorsun ya
Kız yemekten degıl
Cınemadayım kızlarla catlalıyom burda ama mecburrrr
Örnek bır menü yazsan
Evlımısın
Çocuk varmı
Bız görürüzTabi kendini tanıtırsan çok memnun olurum :) okuduğumu nasıl görüyorsun bi dee ah bu kırmızı üyeler
Bekarım çocuğum da yok :)
Örnek menü
Sabah 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
3 ceviz
1 yk yaban mersini
Öğlen 12.30
5 ızgara köfte
Salata
Ara 14.00
Yarım simit
Ara 16.30
Yarım simit
Ayran
Akşam 18.30
9-10 yk karnabahar yemeği
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 21.00
1 mandalina
1 bardak tarçınlı süt
39 yasındayımTabi kendini tanıtırsan çok memnun olurum :) okuduğumu nasıl görüyorsun bi dee ah bu kırmızı üyeler
Bekarım çocuğum da yok :)
Örnek menü
Sabah 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
3 ceviz
1 yk yaban mersini
Öğlen 12.30
5 ızgara köfte
Salata
Ara 14.00
Yarım simit
Ara 16.30
Yarım simit
Ayran
Akşam 18.30
9-10 yk karnabahar yemeği
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 21.00
1 mandalina
1 bardak tarçınlı süt
yok be ablam ceza olmazda bi 500 hoplama yapın haftaya yenersiniz biziAferim Size
Koskocaman tebrikler
Her ceza basimiz üstüne
midem iyi kuzum fazla yapmadıgım için sorun olmadı sanırım :)1. OLMUŞUZ AĞALARR DOST DUYSUUUNNNNNNNN
DÜŞMAN ÇATLASINNNNNNNN
onu minnak şeyi yerim yerimmm
he bi de ağladın hemen gömül helvaya
sanmam
olsun tabi ilk galibiyetim bu
süpersin hedefine ulaştın çoktan bombesin
sanmamm
kız erişte akşam olmayaydı iyiydiii
afiyet olsun
hakettin bu kaçamakları ne diyek
menü güzel ama miden nasıl merak ettim hilalim?
sağ ol kamilem
evet somona da kavuştum sonunda
sağ ol hilalim
arada sohbete gel canım :)Peki ben 6. takıma gidiyorum o zaman
daha yeni geldiği için sanırım kaptan beril ablaKamile neden listede yok
sagol busem haftaya sizdende bi atak beklerizanam senden bu yorumu almak büyük şereffffff
eee napak yani öperik bükemediğimiz bileğiii
TEBRİKLER TELLİ TURNALAAAAARRRRRRRRRR
afiyet olsun canımMenü
Sabah 1d çavdar ekmeği 2 kk peynir
Öğle 1 kase yoğurtlu kabak
Akşam1 avuç Mısır patlağı 1.5 elma 1 saat spor yapıldı
ay abla allah korusun biz bu gazla baya süre lider gideriz benceBirinci olmasadık bu menülere sacımı basımı yolardım ekranın bu yanında
ay sonunda düzgün menüMenüm
1 sandwıch ekmegı
1 yum
1 mınık domates 1 bıber
Aksam
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 kepçe çorba
Su ıcıyorum ıns 2 olur
Spor avm yürüyüşü ama onu sayman yok
ablam gecmiş olsun kılpayı kurtarmıssınızİyi akşamlar canlar
Bugün nerdeyse bizim kalorifer cortu çekiyodu
Kazanın arkasındaki borusu çürümüş
Sağolsun benim oğlan baya uğraştı bi şekilde halletti yoksa koca kazanı değiştirmek gerekiyodu bisürü masraf
Yüreğim ağzıma geldiydi
Sonrada küçük oğlan gelin adayını getirdi beraber yemek yedik biraz önce gittiler
Sen karataymı yapıcan tatlım
Erişteyi cuma kaçamağı sayalım diğerleri çok güzel
Bşde menünü saatleriyle yaz su ve sporunuda ekle
Valla böyle diyerek duygu sömürüsü yapamazsın güzellik
Vur deyince öldürmşün cnm
bence oruçtan sonraki gün için fazla olmuş cnm inşallah rahatsız olmazsın
kız buse hepsi harika olmuş efferim
Ellerine sağlık tatlım
Tebrikleri memnuniyetle alabiliriz
Anacım bazı menüleri görünce zaten nevrim döndü
Sopa terlik ne bulursam fırlatacam
izin kilosuna dönmedi cnm
kaçamak yok ama akşamda pek güzel değil
Sporun güzel maşallah
hayırlı yolculuklar ablacımSelam kızlar. Herkesi tebrik ederim. Çok güzel rakamlar var.
Bugün yine çok güzel yürüdüm. Ama sanırım otururken birden 2 haftadır hergün çok aktif şekilde ve uzun süre yürümem vücudu etkiledi. Yorgunluk sinyallerini aldım bugün. Gerçekten halim kalmadı.
Ama dedim zaten yarın dönüyoruz bugün de Ağrılara rağmen yürüyüşü bırakmayayım. Çok yorgun geldim eve. Yarın da dönüyoruz diye iki kuzenim eşleri ve çocuklarıyla yemeğe geldi. Üstüne çay faslı, çocuk gürültüsü bittim iyice. Allahtan erken kalktılar. Şimdi azcık oturma fırsatı buldum. Azcık başımın Ağrısı geçsin valizin üstünü kapatacağım. Dün gece toplamıştım zaten ama son toparlamayı yapmam gerek.
afiyet olsun ablam menü cokgüzelNormal menümü iftiharla sunarım efenim
Tartı olduğu için kahvaltı geçe kaldı
10.45 __
1 kabaklı 1 yumurtalı omlet
4-5zeytin
2 dil.kızarmış ekm.
13.30 _
4-5 kş etli sebzeli güveç
Yoğurt ve suyu
18.30
1 kase balkabağı çorbası
2 servis kş yumurtalı pırasa
Salata
Su 2 lt olur
Spor sözde öğleden sonra yapacaktım ama çok telaş çıktı başıma
görüşürüz ablacım :)Kızlar görümcem kahveye çağırdı ben oraya gidiyom
Yan tarafta oturuyor eltim gelmiş
Sonrada işe gidecem
Geç vakit bakarım size bayyy
kızzz sen bide taktikmi istiyon izlediklerin yetmedimibem yetişirimm heryere merak yapmayıntaktiklere açığım perşembeye lapa mı yapsam ananas mı bilemedim siz ne dersiniz
kolay gelsin abla iyi geceler@buseb daha iyiyim busecim saol.
Hadi ben kalkıp valizi toparlayayım. Zaten şarjım da bitiyor.
Herkese iyi geceler
bak bak bide rövans istiyoooo yenilmeye doymayan pehlivan seniSende supersin canım 5te 5mi yapsam bende
Sıpa bunlar
Ay hadi çok sukur güle güle
Cuma gününe bütün menüler süper
Abooo seferogullari rovanji yok mu bunun
Güzel menuler
Benim gelmek uzun sürüyor babayla oyna diyorum tel elimde ya gelip gidip ustume atliyor
geçmiş olsun canim iki turlude inşallah çocuğa gecmez
sagol kuzumyenilmiş ya
ben zaten tellioğullarıni tutuyor dum:)
tebrik ederim kızlar 1.ananızın ak sütü gibi helal olsun
kız babanın yedıklerinimi saydın sennnabla bana bırakmadılar ki sağ olsun sırf babam 4 dilim yedi zaten
olsa belki yerdim hee çaktırma
iyi geceler busemkızlar ben kaçtım kocaya vakit ayırmam gerek azcık adama yazık ben pc de o tv de
öpüldünüz
iyi geceler
dolmaları cuma kacamagı sayalım afiyet olsun canımNihayet burdayim kizlar
Menu
07.30 3- 4 kasik yumurtasiz menemen,8 zeytin , peynir,bir lokma ekmek
12.30 3 tane dolma(bulgurla doldurdum)
Yogurt
16.00 1 bardak sut,8 badem,7 findik
19.30 salata,buharda brokoli karnabahar,yogurt
2,5 litre su ,spor yok
sagol dilekcimcanım teşekkür ederim sende harika iş çıkardın
kız bizim izlenmediğimiz zaman yokki bütün takımlar bizi takiip ediyo
sagol canım :)Selamlar Tellioğullarını tebrik etmeye geldim :)))
nolduuuu ablaaİmdatttttttttttt
Catlıyommmm
biz bagımlılık yaparız sekerimAyy kizlar 22.30 da uyuyan ben bu saat oldu totom yeni yer goruyor,malum misafirlerimiz vardi,temizlik,yemek,bulasik,cay,pasta,cerez,meyve derken bu saat oldu kahve faslina gectik ama ben ayip olmazsa uyuyacam dedim ev sahibi uyuyor misafirler oturuyo.Gerci misafir sayilmazlar kv,gorumce,kayin
iyi geceler canımHepinize iyi geceler kizlar ve tabikide musmutlu, kacamaksiz bir hafta sonu olsun insallah
merhaba canım bende hilal 24 yasındayımHehe tanışalım tabiibendeniz Esma selvi boylu çıtır bi ela gözlü desem de inanmayın :)))) 170 boyunda 83 kiloyum sizlerle tanışmaktan şeref duyarım
iyi geceler tatlım kociş ve halı içinde gecmiş olsunBu gecelik benden bu kadar hanımlar hepinizi opüyorum dua edin benim cadı uyusun hasta kociste iyilessin bende rahat edim
sorma valla afakablar basıyor insana hala daha öyle biri bisey dedimi terelleniyorjm içten ice
İyi geceler canım valla banada aynısı oluyor uyku bastiriyor nedense
hoşgeldin esma
Iyi dayaniyosun kaptanimMenüm
1 sandwıch ekmegı
1 yum
1 mınık domates 1 bıber
Aksam
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 kepçe çorba
Su ıcıyorum ıns 2 olur
Spor avm yürüyüşü ama onu sayman yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?