Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

blaa bu haftadan umutlu değilim ben malum annemdeyim ama dikkat edeceğim gened
Aaaa o ne demek hilalll
Senin bu hafta ektra çaba göstermen lazımki hem verdiğini alma hemde eksiye düş
Kuzum dışarı çıkamasanda mutlaka evde bişeyler yap
Zaten oruçtan meton yavaşladı anca onu spor ve az az sık sık yiyerek hızlandırabilirsin

normalde yapıyorum canım ama anneme geldim bi hafta burdayım ve fırtına var resmen burda
Haklısın dışarısı soğuk ama tatlım evde yürüyebilirsin Leslie Sansone diye bi hatun var onun videolarına bak yürüyüş yapıyorsun evde ama terletiyor tırt değil yani güzel :)

ay kızlar bu diğer takımlar bizi ne zaman takip etmeyi bırakacak yaa
beril ablam zuhal ablam bide bu takımiçi yarısı her hafta yapalım ne dersiniz
ı

takım içi yarış güzel oluyor evet :)
ben varımm

alıntılarım gitti hilalim. ben haftaya da böyle versem yeter hedefim en az 800 gr yine kendimi biliyom

babamın böreklerini saymadım börek tava böreği olunca 8 büyük üçgen dilim cıktı zaten kocaya anneye babaya 2 dilim koyunca geriye 2 kaldı tavada onları da babam yedi farketmek için saymak gerekmedi ama bi dilimcik bNa kalsa fena olmazı. cuma tadına bakardım
Fitt_anne perşembe yemezdim tabi canım böreği cuma kacamagına saklardım kız senin için mi fesat adama sarıldım tv baktım töbee yaa onu yapcak olsam buraya mı yazarım kurtlu dilek

Amaninnn unutmusum gurubumuzda guzide bir kv oldugunuiyi niyetine suphem yok ama ben biraz sorunluyum isime karisilnasini sevmiyorum annemde olsa.
Ivettt lütfen sözlerinize dikkat edin

Aman o hepimizde var cnm kim isterki kendine karışılsın
Ama büyükler yardımcı olmak babında bazen söylüyolar işte

çok fenayim dır ben :)

Ivettt lütfen sözlerinize dikkat edin

Aman o hepimizde var cnm kim isterki kendine karışılsın
Ama büyükler yardımcı olmak babında bazen söylüyolar işte
işin formülü benden anada kv akıl verdiği zaman doğru diyecen tamam diyecen sonra bildiğini çaktırmadan okuyacan ne şiş yansın ne kebap :)

Benide araniza alırmısınız

Selaaam cook özledim burda kaynatmayi :) tebrik ederim kızlar superdiniz yine tabi rövanş etabimizda bu haftanın iyisi kazansın

Ayricana sessiz ol anacim buse hatırlayacak

buse neyi unuttuki neyi hatırlayacak söyle bakim

biz kazancaazz

yine 1. olcaz

İlk günaydın benden benim uyku duzwkmsddn sanırım tartı ile barisamiycaz

Gunaydin hanimlar

Cumhuriyet cumhuriyet en guzel sey hurriyet

Günaydınnnnn
Hakkı'n haklıdan cok güçlüden yana olduğu bır dönemde yinede Mutlu Bayram'lar kızlar

Günaydın herkese

Günaydınnnnnnn cankuşlar

Hadi bakalım haftasonundan kim galip çıkacak

Mefkurem ya tatlı sensin
Ben de o listeye öyle diyordum ama sık sık yiyince metabolizmam hızlandı sanırım

Bu arada günaydınlar herkese :) cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

günaydın kızlar

bayramımız kutlu olsun

hoşgeldin dersaadet

cozutuk menü olmus bugun toparlama günüü

ay cok enerjiğim iki gündür ya ama spor yapamıyorum kendimi duvarlara vurcemmmm

leslie yap hilalim

Ayyy melek kaynanamin icine ne girmis gelip gidip kizim sunu soyle yap kizim evinin surasi kirli sil,kizim bilmem ne,tobe tobe

koptum buna ben

Bazen kapatıp tekrar açınca öyle oluyo cnm

Artın halledilmicek bişey değil yeterki kaçamak yapma

yok kacamak falan yarış var

çok fenayim dır ben :)

fena dileek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…