- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.681
Aaaa o ne demek hilalllblaa bu haftadan umutlu değilim ben malum annemdeyim ama dikkat edeceğim gened
Haklısın dışarısı soğuk ama tatlım evde yürüyebilirsin Leslie Sansone diye bi hatun var onun videolarına bak yürüyüş yapıyorsun evde ama terletiyor tırt değil yani güzel :)normalde yapıyorum canım ama anneme geldim bi hafta burdayım ve fırtına var resmen burda
Şişşşt kv lere laf yokAyyy melek kaynanamin icine ne girmis gelip gidip kizim sunu soyle yap kizim evinin surasi kirli sil,kizim bilmem ne,tobe tobe
Bence enerjini spora harca sen yinedeay cok enerjiğim iki gündür ya ama spor yapamıyorum kendimi duvarlara vurcemmmm
Bazen kapatıp tekrar açınca öyle oluyo cnmtel oturumumu kapatmış
sabah tartıldım +200 kaçamaksız menümle cünkü wc cıkmadım
Amaninnn unutmusum gurubumuzda guzide bir kv oldugunuŞişşşt kv lere laf yok
Iyi niyetle söylemiştir tatlım
ıay kızlar bu diğer takımlar bizi ne zaman takip etmeyi bırakacak yaa
beril ablam zuhal ablam bide bu takımiçi yarısı her hafta yapalım ne dersiniz
Ivettt lütfen sözlerinize dikkat edinAmaninnn unutmusum gurubumuzda guzide bir kv oldugunuiyi niyetine suphem yok ama ben biraz sorunluyum isime karisilnasini sevmiyorum annemde olsa.
çok fenayim dır ben :)ı
takım içi yarış güzel oluyor evet :)
ben varımm
alıntılarım gitti hilalim. ben haftaya da böyle versem yeter hedefim en az 800 gr yine kendimi biliyom
babamın böreklerini saymadım börek tava böreği olunca 8 büyük üçgen dilim cıktı zaten kocaya anneye babaya 2 dilim koyunca geriye 2 kaldı tavada onları da babam yedi farketmek için saymak gerekmediama bi dilimcik bNa kalsa fena olmazı. cuma tadına bakardım
Fitt_anne perşembe yemezdim tabi canım böreği cuma kacamagına saklardım kız senin için mi fesat adama sarıldım tv baktım töbee yaa onu yapcak olsam buraya mı yazarım kurtlu dilek
Aynen zuhal ablacim zaten bende ideal bir gelin sayilmamIvettt lütfen sözlerinize dikkat edin
Aman o hepimizde var cnm kim isterki kendine karışılsın
Ama büyükler yardımcı olmak babında bazen söylüyolar işte
işin formülü benden anada kv akıl verdiği zaman doğru diyecen tamam diyecen sonra bildiğini çaktırmadan okuyacan ne şiş yansın ne kebap :)Ivettt lütfen sözlerinize dikkat edin
Aman o hepimizde var cnm kim isterki kendine karışılsın
Ama büyükler yardımcı olmak babında bazen söylüyolar işte
Benide araniza alırmısınız9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
9.TAKIM KURALLARI:
*Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.
* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile sayısını bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre,aynı gün içerisinde ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...
* yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyum sağladığı kanaatine varılınca listeye dahil edilir.
*Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip listeye eklenmelidir ,o hafta görevli olan kişi listeyi kontrol edip paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
*her üye haftalık hedef belirlemeli ve hedefine ulaşmalıdır...%30 performans uygulamasında takımımızın ceza almaması için bu gerekli ve zorunludur...
Üyeler saglikli beslenip sok diyetler yapamaz
Gerektiginde detoks yapabilir en fazla 3 günlük
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
TAKIM YÜZDESİ HESAPLAMAK
yüzdeleri toplanarak, kişi sayısına bölünüyor...
Selaaam cook özledim burda kaynatmayi :) tebrik ederim kızlar superdiniz yine tabi rövanş etabimizda bu haftanın iyisi kazansın
Ayricana sessiz ol anacim buse hatırlayacak
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 489.ETAP SONUÇ LİSTELERİ
21-28 Ekim 2016
TAKIM DERECELERİ
9. Takım..................%1,626
5.Takım..................%1,413
2.Takım................%1.243
Emek veren herkese tebrikler canlar
Sakın rehavete kapılmak yok
6.takımla durum 1-1 oldu
Bu hafta çok daha önemli
Herkes pazartesiye eksi olmaya çalışsın
İlk günaydın benden benim uyku duzwkmsddn sanırım tartı ile barisamiycaz
Gunaydin hanimlar
Cumhuriyet cumhuriyet en guzel sey hurriyet
Günaydınnnnn
Hakkı'n haklıdan cok güçlüden yana olduğu bır dönemde yinede Mutlu Bayram'lar kızlar
Gunaydinlar
Günaydın herkese
Günaydınnnnnnn cankuşlar
Hadi bakalım haftasonundan kim galip çıkacak
Mefkurem ya tatlı sensin
Ben de o listeye öyle diyordum ama sık sık yiyince metabolizmam hızlandı sanırım
Bu arada günaydınlar herkese :) cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Günaydın kızlar dün tam menüyü yazarken çocuklar birbirine girdi sonrada vakit bulamadım
Menü
Sabah8:30
Iki dilim tereyağli ekmek 2yk tulum peynir zeytin 4tane marul domates salatalık 1halley
Öğle 13:30
1patlican köylere baharatlayp zeytinyağı döktüm salata yoğurt 1halley
Ara
1elma 1armut 5 büyük üzüm
Aksam18:30
3yk kuru fasulye ye ye bitmedi kaç gündür
4 yk kıyma salata yoğurt
Su L2
Spor yok
Baya cozutmustum ama ödülü bugün toparlar pzt ye eksiyle başlıyorum ibs
ay cok enerjiğim iki gündür ya ama spor yapamıyorum kendimi duvarlara vurcemmmm
Ayyy melek kaynanamin icine ne girmis gelip gidip kizim sunu soyle yap kizim evinin surasi kirli sil,kizim bilmem ne,tobe tobe
Bazen kapatıp tekrar açınca öyle oluyo cnm
Artın halledilmicek bişey değil yeterki kaçamak yapma
çok fenayim dır ben :)
Kimse mükemmel hatasız değilki kuzucumAynen zuhal ablacim zaten bende ideal bir gelin sayilmam
ananın yanındasın bırak çocuğu çık dışarı yürü balım ne güzel işteay cok enerjiğim iki gündür ya ama spor yapamıyorum kendimi duvarlara vurcemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?