- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.701
seninde canimMefkurem ya tatlı sensin
Ben de o listeye öyle diyordum ama sık sık yiyince metabolizmam hızlandı sanırım
Bu arada günaydınlar herkese :) cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
olur arada hele sure uzatinxa içine neler giriyormuş ben burdakilerin yalancisiyim benimki uzaktaAyyy melek kaynanamin icine ne girmis gelip gidip kizim sunu soyle yap kizim evinin surasi kirli sil,kizim bilmem ne,tobe tobe
Anamm o nasıl nick kızzBenide araniza alırmısınız
kesin alalım seni nick bayıldım matrak bişeysin belliBenide araniza alırmısınız
selam kızlar haftasonu diye uyudum bugun nasılda güzel oldu dün biraz fazla kaçırdım bugun telafi etmeliyim hemen ocağa bitki çayı için suyumu koyuyorum
Benide araniza alırmısınız
30 yaşındayım 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir evladim varAnamm o nasıl nick kızz
Kimsin kimlerdensin tanıt bakalım kendini
Var az arıza lık :)kesin alalım seni nick bayıldım matrak bişeysin belli
halledecem pampa bu iş bende merak etme senhemn toparla dilek 6. takımla rövanstayız sabit olmak artı olmak yok
hoşgeldin canım. kendini tanıtır mısın bize. kaptanımız sana cevap verir birazdan
Aynen ablacim oyleKimse mükemmel hatasız değilki kuzucum
Sonuçta hepimiz insanız tabiki hatalarımız olacak. önemli olan kötü niyet olmasın
Hoş bulduk canım 30 yaşında yim 1.55 boyunda 77.4 kiloyumhemn toparla dilek 6. takımla rövanstayız sabit olmak artı olmak yok
hoşgeldin canım. kendini tanıtır mısın bize. kaptanımız sana cevap verir birazdan
Ayy tam benim tipimsin sen. neolur Berilim mefkuşum bizim olsun geberik gelin alın onu bana:)Var az arıza lık :)
Evliyim kizam benn :))Ayy tam benim tipimsin sen. neolur Berilim mefkuşum bizim olsun geberik gelin alın onu bana:)
Kolay gelsin canımben kaçar temizlik yapıcam spor olsun diye dakika ile iş yapıyorum hem terliyorum hem hızlı bitiyor işim
Tatlım gelince @berilcee cevap verir sana30 yaşındayım 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir evladim var
1.55 boyunda 77.4 kiloyum
Ve geberik bir gelinim :)
Okudum canımTatlım gelince @berilcee cevap verir sana
Ama önce sen bi ilk sayfadaki kuralları oku bakalım kabul edecenmi
Zaten 2 hafta deneme süresi oluyor
Bu dönemde bol paylaşım kaçamaksız menüler güzel eksiler olursa ve takımla uyum içinde olunursa listeye girilebiliyor
Keşke ya milföy yada pasta olsaydı cnm ikisi birden fazla olmuşKizlar dun sürpriz misafirlerim geldi Kızkardeşim ve dört evladi :) malum 2 de bende ettimi altı gelemedim bir daha affola. Dün o helvayı yemedimbuseb CurukElma canlarim
Menüm
Saat 12
1 kk peynir
1 milföy börek peynirli zeytinli
Domates
1 dilim tramisu (helva dan ağır bastı o an)
Saat 16
6 kaşık etli bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
Saat 20
1 fincan az şekerli kahve
Su 2 litre
Spor yok
Eeee kendine güvenip yapabilirim diyomusunOkudum canım
EvetKeşke ya milföy yada pasta olsaydı cnm ikisi birden fazla olmuş
Malum senin bünye pek kaçamak kaldırmıyor
zafer Telliogullarinin vayyssss. Mutluyum mutlusun mutluEvet kızlar sıra geldi grupiçi yarışma sonucunaaaa
SEFEROGULLARI
@burcugncy Bildirim yapmadı listeye dahil etmedim
Fitt_anne 2 kg %2,82
buseb 0,8 kg %1,28
North River 0,2 kg %0.28
@kkkmevsim5 0,5 kg %0,66
@elifvecebir 0,8 kg %0.98
@berilceee 1,1 kg %1.14
TELLIOGULLARI
eliya 0,8 kg %1.13
@gingercookkie 0,7 kg %0.74
@MuallimeA 2,7 kg %3.48
masal3487 0,7 kg %1,07
Mefkurem 1,1 kg %1.32
CurukElma 2,1 kg %3.09
SONUÇLAR
SEFEROGULLARI 1,193
TELLIOGULLARI 1,805
hos geldin bebek ben Elif sana nasıl hitap edicez bi ismin varmı30 yaşındayım 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir evladim var
1.55 boyunda 77.4 kiloyum
Ve geberik bir gelinim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?