- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #171.721
hoşgeldin nickine istinaden baktım da maşallah hep kaynana çekiştirme platformlarinda geliyorsun30 yaşındayım 8 yıllık evliyim 4 yaşında bir evladim var
1.55 boyunda 77.4 kiloyum
Ve geberik bir gelinim :)
İnsan bensiz tiramisu yer miKizlar dun sürpriz misafirlerim geldi Kızkardeşim ve dört evladi :) malum 2 de bende ettimi altı gelemedim bir daha affola. Dün o helvayı yemedim @buseb @CurukElma canlarim
Menüm
Saat 12
1 kk peynir
1 milföy börek peynirli zeytinli
Domates
1 dilim tramisu (helva dan ağır bastı o an)
Saat 16
6 kaşık etli bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Salata
Saat 20
1 fincan az şekerli kahve
Su 2 litre
Spor yok
Bu haftada hem tellioğulları içinzafer Telliogullarinin vayyssss. Mutluyum mutlusun mutlu
hos geldin bebek ben Elif sana nasıl hitap edicez bi ismin varmı
Kız sen dün menü verdinmiİnsan bensiz tiramisu yer mihahaa benimde dün saçma sapan aslında çiş yok ama surekli ağzıma birşey atma modundaydim
Benim seferogullari nerde arkadaşBu haftada hem tellioğulları için
Hem 6.takımı yenmek hemde 1.lik için mücadele etmeliyiz tatlılarım
oluyo kız arada öyle insan kitliktan çıkmış gibi onuda yiyim bunda yiyim aslında ortada bişey yokİnsan bensiz tiramisu yer mihahaa benimde dün saçma sapan aslında çiş yok ama surekli ağzıma birşey atma modundaydim
benimki ilk zamanlar sorun çıkardı o yüzden aksamlari fazla gelemiyorum buraya :)Evi temizledi kuzucugun doyurup yatırdim corba koydum kahvemi alıp geldim esim aradı geliyormuş ya bu adamniye bu kadar az çalışıyor surekli tepemdebirde takmis surrkli elinde tel çocuğu bana satıp hemen eline tel aliyim diyor dedim yeni kankiler buldum böyle böyle
Hee sen ondan akşamları benimle abur cubur yemiyon artık dedi yersem fiyatlar dedim
:) öyle oldu azcik ama severim kaynana yihoşgeldin nickine istinaden baktım da maşallah hep kaynana çekiştirme platformlarinda geliyorsun
Nihayet söyledinmi eee nasıl karşıladıEvi temizledi kuzucugun doyurup yatırdim corba koydum kahvemi alıp geldim esim aradı geliyormuş ya bu adamniye bu kadar az çalışıyor surekli tepemdebirde takmis surrkli elinde tel çocuğu bana satıp hemen eline tel aliyim diyor dedim yeni kankiler buldum böyle böyle
Hee sen ondan akşamları benimle abur cubur yemiyon artık dedi yersem fiyatlar dedim
YakalandimKız sen dün menü verdinmi
Anam hafıza kalmadıki hatırlamıyom
Aslında daha öncede bu gruplarda zayıflarim başka sitede s...z... Diye bi siteNihayet söyledinmi eee nasıl karşıladı
Büyük ihtimal alay etmiştir
kaçamak yapıyolar :))Benim seferogullari nerde arkadaş
bende aynı kıtlıktan çıkmış gibi hatta elimden alacaklar diye korkmuş gibi :))oluyo kız arada öyle insan kitliktan çıkmış gibi onuda yiyim bunda yiyim aslında ortada bişey yokahh sevdiğini bilsem cagirmazmiyim Bahar im. Kaç gündür saklıyorum ben o tiramisu yu bi bilsen bozuldu diye de korktum ama hala hayattayim sorun yokmuş.
YaniiiYakalandim
Sabah
2yum 1greyfurt
Ara
1avuc kuruyemiş badem fındık çiğ (15tane vardır)
Ara
1/2armut
1tane cips
Akşam(18:00)
1dlm ekmek
1corba kaşığı mıhlama
Peynir zeytin az
Su:1lt
benimkide ilgi manyağı çocuk gibi her akşam oglumuzu o uyutur sonra bana benle ilgilenmiyorsun diye trip atar mizir mizir kedi gibi valla bende tam tersi despotum birazoluyo kız arada öyle insan kitliktan çıkmış gibi onuda yiyim bunda yiyim aslında ortada bişey yokahh sevdiğini bilsem cagirmazmiyim Bahar im. Kaç gündür saklıyorum ben o tiramisu yu bi bilsen bozuldu diye de korktum ama hala hayattayim sorun yokmuş.
benimki ilk zamanlar sorun çıkardı o yüzden aksamlari fazla gelemiyorum buraya :)
Yapmasını kimse kaçamak 5te 5mi yapsam ki bende poniden sonrakaçamak yapıyolar :))
bende aynı kıtlıktan çıkmış gibi hatta elimden alacaklar diye korkmuş gibi :))
Yaniii
Dengesiz olmuş
Kız bi arkadas vardı enc ne biliyim böyle başlayan bi niki var hem sohbete katılmıyor hem de yorumlara ters ters cvp veriyor hatta berilceeee ki kaptan olmasına rağmen trip atıyor sen bilirsin ben böyleyim tarzında konuşuyo herkes uyardi bize kompleksli diyo takim olarak şükür sonunda gitmeye karar verdi bizde memnun olduk gidişineNe oluyor ya kim kime ne demiş kamilem bana tercüme et kuzum
1 simit ayça kayaya gore 4 dilim ekmeğe es degermisTabi kendini tanıtırsan çok memnun olurum :) okuduğumu nasıl görüyorsun bi dee ah bu kırmızı üyeler
Bekarım çocuğum da yok :)
Örnek menü
Sabah 08.00
Yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
3 ceviz
1 yk yaban mersini
Öğlen 12.30
5 ızgara köfte
Salata
Ara 14.00
Yarım simit
Ara 16.30
Yarım simit
Ayran
Akşam 18.30
9-10 yk karnabahar yemeği
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 21.00
1 mandalina
1 bardak tarçınlı süt
ay hadi inşallah bu hafta odemler gitti asıl şimdi başlıyor serüvenGüzel olmuş
Gerılmeyelım metoyu durdurmayalım
Herkes eksı olsun yeter
Havada karada gırersın
Kolay gelsın o Zaman fıstık
Sen gıbı dusunuyom bende
Çok etkıleyecegını sanmıyom
Hafta sayısıda çok
Kaçamak 3 gün gerıye götürüyor benden soylemesı
Bırıncılık çok önemlı ama bızım bır bütün olmamız daha önemlı
Sanada canım
Tanıtıyımmı kendımı yoksa sen tanıyormusun cıcım
Epeydır bızım takımı okuyorsun ya
Kız yemekten degıl
Cınemadayım kızlarla catlalıyom burda ama mecburrrr
Örnek bır menü yazsan
Evlımısın
Çocuk varmı
Sağol canım benimCanim kendim yasamis gibi uzuldum kolay gelsin gecmis olsun
Sağol canimcimyok be ablam ceza olmazda bi 500 hoplama yapın haftaya yenersiniz bizi
midem iyi kuzum fazla yapmadıgım için sorun olmadı sanırım :)
arada sohbete gel canım :)
daha yeni geldiği için sanırım kaptan beril abla
sagol busem haftaya sizdende bi atak bekleriz
afiyet olsun canım
ay abla allah korusun biz bu gazla baya süre lider gideriz bence
ay sonunda düzgün menüafiyet olsun ablam
ablam gecmiş olsun kılpayı kurtarmıssınız
hayırlı yolculuklar ablacım
afiyet olsun ablam menü cokgüzel
görüşürüz ablacım :)
kızzz sen bide taktikmi istiyon izlediklerin yetmedimi
kolay gelsin abla iyi geceler
bak bak bide rövans istiyoooo yenilmeye doymayan pehlivan seni
sagol kuzum
kız babanın yedıklerinimi saydın sennn
iyi geceler busem
dolmaları cuma kacamagı sayalım afiyet olsun canım
sagol dilekcim
kız bizim izlenmediğimiz zaman yokki bütün takımlar bizi takiip ediyo
sagol canım :)
nolduuuu ablaa
biz bagımlılık yaparız sekerim
iyi geceler canım
merhaba canım bende hilal 24 yasındayım
iyi geceler tatlım kociş ve halı içinde gecmiş olsun
GünaydınGunaydin hanimlar
Günaydın mutlu bayramlarGünaydınnnnn
Hakkı'n haklıdan cok güçlüden yana olduğu bır dönemde yinede Mutlu Bayram'lar kızlar
GünaydınGünaydın herkese
GünaydınTekrar günaydın herkese
Eki Görüntüle 1904603
Hafta sonları eşler evde olunca sabretmek daha bi zor oluyorGünaydınnnnnnn cankuşlar
Hadi bakalım haftasonundan kim galip çıkacak
cisslar var biraz sakinGünaydın kızlar dün tam menüyü yazarken çocuklar birbirine girdi sonrada vakit bulamadım
Menü
Sabah8:30
Iki dilim tereyağli ekmek 2yk tulum peynir zeytin 4tane marul domates salatalık 1halley
Öğle 13:30
1patlican köylere baharatlayp zeytinyağı döktüm salata yoğurt 1halley
Ara
1elma 1armut 5 büyük üzüm
Aksam18:30
3yk kuru fasulye ye ye bitmedi kaç gündür
4 yk kıyma salata yoğurt
Su L2
Spor yok
Baya cozutmustum ama ödülü bugün toparlar pzt ye eksiyle başlıyorum ibs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?