Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnsan bensiz tiramisu yer mi hahaa benimde dün saçma sapan aslında çiş yok ama surekli ağzıma birşey atma modundaydim

Evi temizledi kuzucugun doyurup yatırdim corba koydum kahvemi alıp geldim esim aradı geliyormuş ya bu adamniye bu kadar az çalışıyor surekli tepemde birde takmis surrkli elinde tel çocuğu bana satıp hemen eline tel aliyim diyor dedim yeni kankiler buldum böyle böyle
Hee sen ondan akşamları benimle abur cubur yemiyon artık dedi yersem oyarlr dedim

Son düzenleme:
zafer Telliogullarinin vayyssss. Mutluyum mutlusun mutlu

hos geldin bebek ben Elif sana nasıl hitap edicez bi ismin varmı
Bu haftada hem tellioğulları için
Hem 6.takımı yenmek hemde 1.lik için mücadele etmeliyiz tatlılarım

İnsan bensiz tiramisu yer mi hahaa benimde dün saçma sapan aslında çiş yok ama surekli ağzıma birşey atma modundaydim
oluyo kız arada öyle insan kitliktan çıkmış gibi onuda yiyim bunda yiyim aslında ortada bişey yok ahh sevdiğini bilsem cagirmazmiyim Bahar im. Kaç gündür saklıyorum ben o tiramisu yu bi bilsen bozuldu diye de korktum ama hala hayattayim sorun yokmuş.

benimki ilk zamanlar sorun çıkardı o yüzden aksamlari fazla gelemiyorum buraya :)

Nihayet söyledinmi eee nasıl karşıladı
Büyük ihtimal alay etmiştir

Kız sen dün menü verdinmi
Anam hafıza kalmadıki hatırlamıyom
Yakalandim
Sabah
2yum 1greyfurt

Ara
1avuc kuruyemiş badem fındık çiğ (15tane vardır )

Ara
1/2armut
1tane cips

Akşam(18:00)
1dlm ekmek
1corba kaşığı mıhlama
Peynir zeytin az

Su:1lt

Nihayet söyledinmi eee nasıl karşıladı
Büyük ihtimal alay etmiştir
Aslında daha öncede bu gruplarda zayıflarim başka sitede s...z... Diye bi site
Ordan tecrübeli de
Şimdi ne yaziyon yine kk ya diyo ne anlatıyor bu kadar çok fare gibi tıkır tıkır habire yaziyon diyo

Benim seferogullari nerde arkadaş
kaçamak yapıyolar :))

bende aynı kıtlıktan çıkmış gibi hatta elimden alacaklar diye korkmuş gibi :))

Yakalandim
Sabah
2yum 1greyfurt

Ara
1avuc kuruyemiş badem fındık çiğ (15tane vardır )

Ara
1/2armut
1tane cips

Akşam(18:00)
1dlm ekmek
1corba kaşığı mıhlama
Peynir zeytin az

Su:1lt
Yaniii
Dengesiz olmuş

benimkide ilgi manyağı çocuk gibi her akşam oglumuzu o uyutur sonra bana benle ilgilenmiyorsun diye trip atar mizir mizir kedi gibi valla bende tam tersi despotum biraz

Ne oluyor ya kim kime ne demiş kamilem bana tercüme et kuzum
Kız bi arkadas vardı enc ne biliyim böyle başlayan bi niki var hem sohbete katılmıyor hem de yorumlara ters ters cvp veriyor hatta berilceeee ki kaptan olmasına rağmen trip atıyor sen bilirsin ben böyleyim tarzında konuşuyo herkes uyardi bize kompleksli diyo takim olarak şükür sonunda gitmeye karar verdi bizde memnun olduk gidişine

Okumak baya uzun sürdü valla alinti yapıp cevaplamaya fırsatı anca bulabildim Günaydın yerine tünaydınin bile saati geçti sanırım kızlar bugün 11 gibi anca kahvaltı yapabildik eşim doktora gidip gelmesi derken gecikti sonrada evin işlerine dalınca normalde eşim hafta sonlari kızımla ilgilenir ben evde temizlik vs ile ugrasirdim Hüma nisa ile evde iş yapmak imkansiz çünkü usten de olsa yaptım birşeyler anca bitirdim az oturayim bi yorgunluk kahvesi yapıp sonrada aksam yemeğine girmem lazim akşama eşimin kuzenleri gelecekmis 1 simit ayça kayaya gore 4 dilim ekmeğe es degermis menun oldukça doyurucu ve dolu dolu gorunuyor
ay hadi inşallah bu hafta odemler gitti asıl şimdi başlıyor serüven

Canim kendim yasamis gibi uzuldum kolay gelsin gecmis olsun
Sağol canım benim
Sağol canimcim
Gunaydin hanimlar
Günaydın
Günaydınnnnn
Hakkı'n haklıdan cok güçlüden yana olduğu bır dönemde yinede Mutlu Bayram'lar kızlar
Günaydın mutlu bayramlar
Günaydın herkese
Günaydın
Günaydın

Günaydınnnnnnn cankuşlar

Hadi bakalım haftasonundan kim galip çıkacak
Hafta sonları eşler evde olunca sabretmek daha bi zor oluyor
cisslar var biraz sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…