- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.721
Besle buyut babaci olsun cadılargünaydın canım tadını çıkar bugunlerin
kıza ağzınla kuş tutsan da babalarının kızları olmaktan vazgrçiremesin, benimkine kime benziyor diye sorulunca, ben babama benziyorum babamın kızıyım çünkü ben diye nasıl gururlu söyler
Günaydın ablaGünaydın kızlar
Yeşilcay da iyi geliyor canımödemi attıracak en büyük silah sudur bence yada bendw öyle oluyor
Hahaha bizimki daha makyaj malzemeleri ile tanismadiAynen Söyleyip Ne moralini bozmuslar seninbenimde babamın askere gittiğini hatırlıyorum ben tecilli olduğu için geç gitmişti. Her izne geldiğinde barbi bebek getirirdi bize
arada deliriyoruz ama aynen elifim iyiki varlar :)
uykusuzluk basina vurmus baharimm
gunaydin canim
Menun güzel canım afiyet olsun
çikolata olmamış canım ama şekerim düştü demissin afiyet olsun birde saatlerini yazsan ve su spor?
sikilasmis vücudun demekki ponim moral bozma. Normalde regl oncesi 10 gün tartilinmaz vücut ödem tutmaya baslar. Seninde ondandir canim
Gunaydin elifim
Gunaydin tatlim. Seninki gene iyi en azindan yere indiriyorbenim deli makyaj yapmaya kalkiyor yaa
Gunaydin dileğim sonunda bi güzel haber geldi :)
Süper canımGÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNNNN
-100 e geçtim kızlaarr
Canım seni yavru ne kadarlikNe güzel haber dileğim
iyileşti ama huyu değişti canım büyüme dönemi vücutları gece agriyormus ondan mı bilmiyorum ama şu ara boyu uzadı yine
hallederim sen canm bozma moraliniKızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
En tombisinz benim1 ARALIK HEDEFLERİMefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)
kelebekolacam(...........................>77)
Amin canım teşekkürlerKızının ismi sanırım.Çok güzelmiş :) Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah..
Dal bi yerden hiç viseycik olmaz sayki hiç ara vermedinSelam yine ben
Kesik kesik uğramak canımı sıkıyor artıkMuhabbetinize katılamıyorum,yeni arkadaşlarla kaynaşamıyorum
Ama totom yer görmeden akşamı ediyorum yine.O da bana pahalıya mal oluyor yorgunluk olarak.
Dün bikaç parça aldım kendime :) 38e bile sıkış sıkış da olsa girebiliyorum.Muhteşem bi duygu. Darısı sizlerin başına
Eee ne var ne yok.Nasıl gircem neresinden tutcam ben bu muhabbetinizin ya
Bugün hava süper valla iyi eglencelrKızlar oglusla parka gidiyoruz hem yürüyüş yaparim hemde biraz spor aletlerine binerim görüşürüz :)
çok geçmiş olsun abla Allah yardımcın olsunSlm kızlar
Benim hastalık devam ediyor hem öksürük hemde halsizlik
Cumarteside misafirim var nasıl yapcam bilmiyorum
Yarın temizlik cumada alışveriş pasta yapmam lazım
Kızlar lütfen şu 2 gün şişlik yapacak şeyler yemeyin
Mesela bende karnıbaharda şişlik yapıyor
Bence bahara ve poniyede yaramadı
Aksine brokoli iyi geliyor
Vee tuza dikkat edin mümkünse tuzsuz yiyin
Kiraz sapı ısırgan maydonoz suyu için tabiki bol su