Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Besle buyut babaci olsun cadılar
Günaydın kızlar
Günaydın abla
ödemi attıracak en büyük silah sudur bence yada bendw öyle oluyor
Yeşilcay da iyi geliyor canım
Hahaha bizimki daha makyaj malzemeleri ile tanismadi anlamiuyoruz simdilik sistem pusten
GÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNNNN

-100 e geçtim kızlaarr
Süper canım
Ne güzel haber dileğim
iyileşti ama huyu değişti canım büyüme dönemi vücutları gece agriyormus ondan mı bilmiyorum ama şu ara boyu uzadı yine
Canım seni yavru ne kadarlik
Kızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6 moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
hallederim sen canm bozma moralini

En tombisinz benim
Kızının ismi sanırım.Çok güzelmiş :) Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah..
Amin canım teşekkürler
Dal bi yerden hiç viseycik olmaz sayki hiç ara vermedin
Kızlar oglusla parka gidiyoruz hem yürüyüş yaparim hemde biraz spor aletlerine binerim görüşürüz :)
Bugün hava süper valla iyi eglencelr
çok geçmiş olsun abla Allah yardımcın olsun

kelebekolacam tatlım adını söylemedin sen

Hani sen bugün tartılcaktın belkide azsındır benden
Ben tembelim cnm sen geçersin beni
adım yasemin ben yarın tartılacagım bugün yeni baskül almayı düşünüyorum.eskiyi iş yerime getireceğim.en son 80.9 dum hem reglim hemde tabiri caizse cozuttum.

azmeden kazansın
ama hatun kişi hasta
hastacım senin için yapabileceğim bişey varsa?

mesela kaç?
Aman doktor canım doktor derdime bi çareeee
Sağolasın cnm benim bronşlarım çok hassas nerden olduysa üşütmüşüm

hava mis gibi kızlar burda güneş yakıyor amma golgelerde esiyor
QUOTE="nanekekik, post: 48692190, member: 784730"]Mama veriyor musun canım bi nevi sizde emmeyi bırakmadinız yani
gece yatmadan önce veriyorum canım onun dışında bizimle bir yiyor ama yinede gündüzleri mama içmek istiyor bende süt veriyor günde 2-3 defa ben bu cadının yeme işine daha akıl erdiremedim güzelce çorbasını içer ama huysuzlugumuz gitmez ne zaman süt veririm o zaman açlık huysuzlugumuz gidiyor[/QUOTE]
Canim iki yssa kadar sut yaşı yani bebek o emmesede o sütü yada mamayi istiyor
21aylik canim
kelebekolacam tatlım adını söylemedin sen

Hani sen bugün tartılcaktın belkide azsındır benden
Ben tembelim cnm sen geçersin beni

hmmm cok mu dişli bi rakip
CCok tembel haftada min 2.5 kg veriyor:)
Ben beril
Cok yasli ve Cok cocuklu Cok kilolu
kaptan bu ne Yaw bide bana karamsar diyon sen

Benm kızımda öyle,alışkanlıktan biz 1 yaşnda bıraktk mamayı süte geçtik.1.5 yaşnda kızım hala süt içmedn doymaz neredeyse

emzurince sıkıntı olurmuki maydanoz

Vucut cok bekledigi kilolardan geciste biraz inatci olabiliyo canim belki oyle bir donemdir

Canim pek guzel olmamis ,rahatsizim diyosunya zaten gecmis olsun
Oda olabilir ama aslında ben düştüğümu hissediyorum daha tartı hissetmiyor
Kizlar maydonoz suyu odem attirir ama ama adet zamani icin hayir,costurur bu yuzden,yanlis bilmiyosam

Abi degisiklikleri dikkate alma canim bence
Cossun kız zaten çok Z oluyrm
günaydın kızlar tartı minnacık ta olsa bi göz kırptı, cumadan umutluyum artık iki gün müthiş bir dikkatle 1kg zorlayacam bakalım
eee çok güzel haber

GÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNNNN

-100 e geçtim kızlaarr
Ay ya ne güzel bende isyiyoooooooom
Kızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6 moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
rakiiiiiip sen bendende beter ççıktın noluyoooooo

Mefkurem bende muhtemelen 82 cıvarıyım bakalım hedefte aynı seni gözüme kestirdim rakip seçtim.gizli gizli takip edicem umarım dişlisindir.
heheeeee bidaha düşün derim ben

geçmiş olsun ablalarin en guzeliiiii dikkat et kendine ertelesen olmuyor mu misafiri

adım yasemin ben yarın tartılacagım bugün yeni baskül almayı düşünüyorum.eskiyi iş yerime getireceğim.en son 80.9 dum hem reglim hemde tabiri caizse cozuttum.
Aramıza hoşgeldin canm ben Poni 27 yaşında 1 çocuk annesiym 20 kilo verdm takımım sayesnde 1 yıldır buradayım. Dileğimizin dostu dostumuzdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…