Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

babamlar İstanbuldan gelirken ayıcık almışlar bana onuda takside unutmuşlar nasıl üzülmüştüm hayır yani bide söylüyorlar söylemeyin bari demi:)
Aynen Söyleyip Ne moralini bozmuslar senin benimde babamın askere gittiğini hatırlıyorum ben tecilli olduğu için geç gitmişti. Her izne geldiğinde barbi bebek getirirdi bize
arada deliriyoruz ama aynen elifim iyiki varlar :)
Ben yine mesaisideyim
Uyku neydi
Uyku askti uyku emek ister
Al yazmalım selvi boylu uykum nerdesin
uykusuzluk basina vurmus baharimm
Gunaydin herkese
gunaydin canim
Menun güzel canım afiyet olsun
çikolata olmamış canım ama şekerim düştü demissin afiyet olsun birde saatlerini yazsan ve su spor?
sikilasmis vücudun demekki ponim moral bozma. Normalde regl oncesi 10 gün tartilinmaz vücut ödem tutmaya baslar. Seninde ondandir canim
Günaydınlarrrr
9. Takımın çıtırları
Gunaydin elifim
Gunaydin tatlim. Seninki gene iyi en azindan yere indiriyor benim deli makyaj yapmaya kalkiyor yaa
günaydın kızlar tartı minnacık ta olsa bi göz kırptı, cumadan umutluyum artık iki gün müthiş bir dikkatle 1kg zorlayacam bakalım
Gunaydin dileğim sonunda bi güzel haber geldi :)

kaç kuzum kaç ama eksi olmadan dönme sakın sabah:)

eksiyim ama bit kadar

Ben yine mesaisideyim
Uyku neydi
Uyku askti uyku emek ister
Al yazmalım selvi boylu uykum nerdesin

kıyamam yaa hala çocuk emzirirsen böyle olur

Canim sucuk baharatli kiyma yaptiriyoruz market isi degil yani,bakliyat isinde dogrusun canim emzirmesem bulasmam hic

aa anladım canım tamam. afiyet olsun öyleyse.

menülerinizi beğendim kızlar. afiyet olsun süperlerde güzel.

Regl öncesi ödem atmak için napmaliyim

hiç bilmiyom ki

artı 3 kg mı oldun yani???? NEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYY

Gunaydin busemmm
Sevindim kizzz bi güzel haberde senden geldi :)

neresi güzel cocugun agzına bal çalmak gibi benimki bit kadar bir şey çok şiş karnım. bu son 2 gün cok önemli oof

günaydın kızlar tartı minnacık ta olsa bi göz kırptı, cumadan umutluyum artık iki gün müthiş bir dikkatle 1kg zorlayacam bakalım
Ne güzel haber dileğim
:) deli ya, kim uyutmuyor seni iyleşemedimi daha yakışıklı
iyileşti ama huyu değişti canım büyüme dönemi vücutları gece agriyormus ondan mı bilmiyorum ama şu ara boyu uzadı yine

Senide goreceğiz buse hanım şimdi fosur fosur uyuyon

1 ARALIK HEDEFLERİ
Mefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)

kelebekolacam(...........................>77)

Kızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6 moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
no stresss.maydanoz...

1 ARALIK HEDEFLERİ
Mefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)
kelebekolacam(------------>77)
MuallimeA (74.9------>72.5)

Canlar geçmişi okudum lakin alıntıları sonra yapicam şimdi havada güneş varken Hüma nisa nin maması ve sütü de bitmisken yine bir saat çıkıp dolanalim diyoruz gelince de cadıyı uyutur o uyanana kadar temizligimi yaparim dip koseye sabah baya sağlam kahvaltı yaptım akşama kadar bugün su bitki çayi ve domates suyu icicem

Mama veriyor musun canım bi nevi sizde emmeyi bırakmadinız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…