- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.681
Aynen Söyleyip Ne moralini bozmuslar seninbabamlar İstanbuldan gelirken ayıcık almışlar bana onuda takside unutmuşlar nasıl üzülmüştüm hayır yani bide söylüyorlar söylemeyin bari demi:)
arada deliriyoruz ama aynen elifim iyiki varlar :)iyi oynamalar kız çocukluğunu yasa tekrar
sorsan herkes bıkkın ev işinden hayatım bitmez biterse ölmüşüzdür zaten
iyi geceler canım.
Ay yerim ben onu küçük anne
iyiki varlar be Hiloş
iyi geceler.
dimi yani bari söylemeyin
BEKLİYORum BACIM
uykusuzluk basina vurmus baharimmBen yine mesaisideyim
Uyku neydi
Uyku askti uyku emek ister
Al yazmalım selvi boylu uykum nerdesin
gunaydin canimGunaydin herkese
Menun güzel canım afiyet olsunGünaydın kızlar dün gelemefim mezunu yazayım hemen
Sabah7; 45
1yumurta 3 ceviz
Domates salatalık biber
Y2K tulum peyniri
Ogle13:00
1 tabak sebzeli kıyma salata yoğurt 1elma 1mandalina
Aksam 19:00
Sebzeli kıyma salata yoğurt
Su 3lt
Spor 200ip 50 mekik 20 dk yürüyüş
çikolata olmamış canım ama şekerim düştü demissin afiyet olsun birde saatlerini yazsan ve su spor?Hastayım şekerim düştü
Sabah 2 kuru kayısı 1 dilim ekmek 2 kk peynir
Öğle 2yk tavuk yarım ekmek 1 eti stick sütlü
Akşam 3 avuç beyaz leblebi 2 salkım üzüm
Kudurmuş gibi spora gittim bir de. Daha kötü oldum.
sikilasmis vücudun demekki ponim moral bozma. Normalde regl oncesi 10 gün tartilinmaz vücut ödem tutmaya baslar. Seninde ondandir canimGünaydın herkese
Kafayı yiyeceğim ya geri 77 kilo olmuşm bu sabah, dünkü menüme sporuma göre en az -300 gr vermem lazımdı ya ben hep böyle alacak mıyım?? kıyafetlerde baya farketti ama hiç 77 kiloykenki gibi değilim anlamıyorummm
Gunaydin elifimGünaydınlarrrr
9. Takımın çıtırları
Gunaydin tatlim. Seninki gene iyi en azindan yere indiriyorGünaydın kızlar
Biz Yine kızımla yatak kEyfi yapıyoruz azıcık simariyoruz
wc ye cikar çıkmaz tartilcam dün yatmadan önce 92,5 dum :-( benimki babadan başka bisey demiyor daha su sıralar ev temizliğine merak sardı cadı ıslak mendili kasla goz arasında alıyor yerleri falan sılıyor
Buraya daha dusmedi ama yakındır canm geçmiş olsun sanada dikkat et kendine
Benim cadı da babasının telefonunu buldumu babasina verir ama benim kini eline geçirdiği ordan oraya sürükler karıştırır oynarhaliyle dokunmatik dayanmiyor
Bak o olabilir zaten ipini koparan geliyor buraya gece gece
Kız benimki de parfüm krem vs koydugum yerin basina geçiyor onlari bi güzel indiriyor. Aşağıya sonra kirli sepetinin çekmecelerini acip tek tek bosaltiyor bide ben. Hayır yapma kızım deyince hızlı hızlı yapıp kaçıyor
Salonda bi kose yaptık canım kitapligida ona verdik oyuncaklarını koyduk lakin kesske bizimde oyuncaklar sadece orda kalsa cogunlukla Orda kalsa keşke tek başına pek girmek istemiyor oraya öyle oluncada istediği oyuncağı alıp dışarda koltuk altlarına varana kadar dagitiyotuz
Günaydın canım
menun güzel cnm
Bu yemeyle spora nasıl dayaniyorsun ki çok geçmiş olsun önce saglik
canm regl donemin yaklastiysada olabilir benim de az geldi daha şimdiden başladı vücudum sapitmaya
Gunaydin dileğim sonunda bi güzel haber geldi :)günaydın kızlar tartı minnacık ta olsa bi göz kırptı, cumadan umutluyum artık iki gün müthiş bir dikkatle 1kg zorlayacam bakalım