Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim iki yssa kadar sut yaşı yani bebek o emmesede o sütü yada mamayi istiyor

21aylik canim

CCok tembel haftada min 2.5 kg veriyor:)
kaptan bu ne Yaw bide bana karamsar diyon sen [/QUOTE]
Ben Esprik ettiydim

Ne datlu konuştun sen öyle kız Mezun edelim falan.
40 benim ideal bedenim aslında.Ama 38 de ayrı bi fiyakalıymış be ya
senin boya 38 iyidir canım an 36 neden olmasın
valla oğuz atay hiç okumadım ben pek bilgim yok canım
geçmiş olsun ablam
iyi gezmissin canfim bendeşimdi girdim eve yemek yiyorum :)
Orada hava güzelmı
Burda deli bir yağmura soguk eslık edıyor
çok guzel bugün ablam
Kiz benim bebe erkek ama geçen rimelimi almış gözlerinin altına sürmüş gulsemmi kizsammi bilemedim

Bir hafta var reglime erken mi olacak acaba ama metom durdu galiba aklım ermiyo yaaa
detoks sana yaramıyor bir kez daha gördük ki hızlı verilen kilo hızlı alınır

Kizlar maydonoz suyu odem attirir ama ama adet zamani icin hayir,costurur bu yuzden,yanlis bilmiyosam

Abi degisiklikleri dikkate alma canim bence
hımm bunu bilmiyordum bak.

günaydın kızlar tartı minnacık ta olsa bi göz kırptı, cumadan umutluyum artık iki gün müthiş bir dikkatle 1kg zorlayacam bakalım
Çok güzel haber hadi bakım

senin yakışıklı büyüktü galiba canım, Rabbim yoklukluklarını göstermesin
12 yaşında.

GÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNNNN

-100 e geçtim kızlaarr
süper haber.

Kızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6 moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
Ne diyosun çok fena niye böyle oldu ki uykusuzluk tan olabilir ya bugün yarın dikkat et bahar im

slm kızlarrrrr.yarın tartılıp aranıza karışacağım.tartı deyince bacaklarım titriyor.

akşam cenaze evindeydik gelemedim kızlar şimdi işteyim diyet devam ediyo inş bu hafta iyi şeyler görürüm en azından fazlamı atarm
inşallah canım.

dikkat et tatlım.

yakaladığı yerden takıl Peşimize

mefkusum ya dikkat et kendine isinde varmış bir sürü inşallah yarın daha iyi olursun.

biz bittik işler bitmedi.

Orada hava güzelmı
Burda deli bir yağmura soguk eslık edıyor
mis mis hava. 10 gün boyunca hava 20 nin üstünde olucak.

olmaz kız maydanoz yiyon sonuçta.

Benm kızımda öyle,alışkanlıktan biz 1 yaşnda bıraktk mamayı süte geçtik.1.5 yaşnda kızım hala süt içmedn doymaz neredeyse
Benim oglanda süte alıştı çok şükür üç gündür iciyo emince İçmez zannediyordum ama çok faydası oluyo tok tutuyor şimdilik bi çay bardağı içiyor akşam sabah 19ayligizbiz
yok kızz eskidendi o artık 1 kiloya mutlu olacam

sağol cnm belki yarına daha iyi olurum
Yeni dünürler gelecekler
Oglanimi evlendiriyon abla
detoks konusunda haklısın hızlıca gidip hemen geri geliyorlar pek rağbet etmemek lazım maydanoz suyunu gece yatmadan icsem sabaha kadar is görür heralde demiii

Son düzenleme:
beni yine hedef listesinden silmişler yazmıyom daha kafama yazdım
Yok kız silmek değilde simdi kimin kimden aldığı karıştı bazı listelerde var bazılarında yok olanlar oldu mefkus tam listeyi oluşturmuştur zaten kacamazsin sen unutsan Zuhal ablam asla unutmaz

Ablacim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun

Senide goreceğiz buse hanım şimdi fosur fosur uyuyon

evet
Kızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6 moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim

OHANNEZ aferin bacım ye ıspoyu ver kiloyu

slm kızlarrrrr.yarın tartılıp aranıza karışacağım.tartı deyince bacaklarım titriyor.

hadi bakalım merakla bekliyom ne kadar kilo almışsın bak bakalım. belki de korktuğun giib olmaz

hüma nisa nı yesinler iki ismi de söyler durur
aferin iç bacım iç

akşam cenaze evindeydik gelemedim kızlar şimdi işteyim diyet devam ediyo inş bu hafta iyi şeyler görürüm en azından fazlamı atarm

inş canım.

ben sana 2 aydır dedim bunu şimdi hiç nasıl okutayım deme anacım. her şeye koşturuyon şunu da yapıver artık

olsun canım izindesin sen gel işte böyle güzel oluyor. 38 ler gelmiş hoşgelmiş hadi bakalım süpersin kızz

Hadi bakalim cuma guzel olcak insalalh

aminn

-500 e razıyım bu kez çünkü metom cort

Kızlar oglusla parka gidiyoruz hem yürüyüş yaparim hemde biraz spor aletlerine binerim görüşürüz :)

süpersinizz

geçmiş olsun ablam yaa
oo pasta mı yapcaaan canım çekti adını duymam yetti
kiraz sapı içtim sabah wc ye çıktım ama onun faydasından değil bence kahvaltımda k.kayısı vardı ondandır.

ooo bombesin bombeeee
kolay gelsin canım

Ben beril
Cok yasli ve Cok cocuklu Cok kilolu

abla sen alemsin cidden

1 saat yürüyüş um tamamdır gençler mis gibi hava içim ısındı hızlı hızlı yurudum hemde

BOMBEEEEEEEEE

Yok kız silmek değilde simdi kimin kimden aldığı karıştı bazı listelerde var bazılarında yok olanlar oldu mefkus tam listeyi oluşturmuştur zaten kacamazsin sen unutsan Zuhal ablam asla unutmaz

biliyom da 2 kere yazdım silindi daha da yazmam

Yok canim bizimkiler dana oldu küçük olsa maydonoz sütü azaltıyor doğru ama
yok kızz eskidendi o artık 1 kiloya mutlu olacam

sağol cnm belki yarına daha iyi olurum
Yeni dünürler gelecekler
Aslında her hafta bir ideal ooo abla ağır misafir
Canim iki yssa kadar sut yaşı yani bebek o emmesede o sütü yada mamayi istiyor

21aylik canim

CCok tembel haftada min 2.5 kg veriyor:)
kaptan bu ne Yaw bide bana karamsar diyon sen
Ben Esprik ettiydim[/QUOTE]
tabiki yazımızda ne var keske benimde şimdi halı hazirda 4cocuk olsaydı
1 saat yürüyüş um tamamdır gençler mis gibi hava içim ısındı hızlı hızlı yurudum hemde
Kiz kemiklerine kadar isinsaydin usumen gecerdi
beni yine hedef listesinden silmişler yazmıyom daha kafama yazdım
ben sildim saka saka hedef 5li rakamlar olunca kiskanmadim degil hani

Benm kızımda öyle,alışkanlıktan biz 1 yaşnda bıraktk mamayı süte geçtik.1.5 yaşnda kızım hala süt içmedn doymaz neredeyse
Ayy bende zor durumdayim aslinda 16 aylik benim kizim emmesi arttida azalmadi bazen icim cekiliyo oglum 2 kez emerdi
Oda olabilir ama aslında ben düştüğümu hissediyorum daha tartı hissetmiyor
Devam ayni gazla o zaman duscek o
Cossun kız zaten çok Z oluyrm
O zman problem yok,ostrojen iceriyoya ondan

Ayy bende zor durumdayim aslinda 16 aylik benim kizim emmesi arttida azalmadi bazen icim cekiliyo oglum 2 kez emerdi

Devam ayni gazla o zaman duscek o

O zman problem yok,ostrojen iceriyoya ondan
Hahaa dur daha ne artacak ne şekillerde emecek son uç ay iple çekiyorum 21aylik oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…