- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.741
İnşallah ablamSağolasın cnm inşallah yarına bşrazdaha iyi olurum
bizde sadece geceleri iciyoruz süt verdiğimde gece cok uyanıyor uykusunu çok bölünüyorBenm kızımda öyle,alışkanlıktan biz 1 yaşnda bıraktk mamayı süte geçtik.1.5 yaşnda kızım hala süt içmedn doymaz neredeyse
Canim iki yssa kadar sut yaşı yani bebek o emmesede o sütü yada mamayi istiyorgece yatmadan önce veriyorum canım onun dışında bizimle bir yiyor ama yinede gündüzleri mama içmek istiyor bende süt veriyor günde 2-3 defa ben bu cadının yeme işine daha akıl erdiremedim güzelce çorbasını içer ama huysuzlugumuz gitmez ne zaman süt veririm o zaman açlık huysuzlugumuz gidiyor
senin boya 38 iyidir canım an 36 neden olmasınNe datlu konuştun sen öyle kızMezun edelim falan.
40 benim ideal bedenim aslında.Ama 38 de ayrı bi fiyakalıymış be ya
valla oğuz atay hiç okumadım ben pek bilgim yok canımKızlar 2 gündür aklımda Oğuz Atay romanları var.Hiç okumadım daha önce. Okuyanınız varsa bana bi tavsiyede bulunurmu?Hangisinden başlamalıyım bilemedim.Tutunamayanlar için çok ağır ilerliyor diyor genel yorumlar. Kararsız kaldım.Eve giderken alıyım dedim birini?
geçmiş olsun ablamSlm kızlar
Benim hastalık devam ediyor hem öksürük hemde halsizlik
Cumarteside misafirim var nasıl yapcam bilmiyorum
Yarın temizlik cumada alışveriş pasta yapmam lazım
Kızlar lütfen şu 2 gün şişlik yapacak şeyler yemeyin
Mesela bende karnıbaharda şişlik yapıyor
Bence bahara ve poniyede yaramadı
Aksine brokoli iyi geliyor
Vee tuza dikkat edin mümkünse tuzsuz yiyin
Kiraz sapı ısırgan maydonoz suyu için tabiki bol su
iyi gezmissin canfim bendeşimdi girdim eve yemek yiyorum :)Ben geldim
Yaklaşık 2 saate yakın yokuşlu inişli caddede bebek arabasıyla dolaştık sonrasında mandiraya uğrayıp sutumuzu alıp eczaneden mamamizi alıp eve döndük suan com yorgunumgelir gelmez kız iki salamada uyudu kaldı bende birşeyler karıştırıp kalkıp evi toparlayıp temizlemem lazim sonrasında yemek ay gözümde pek bir buyudu valla işler utu de var aradan sporuda çıkarmam lazim
çok guzel bugün ablamOrada hava güzelmı
Burda deli bir yağmura soguk eslık edıyor
Kiz benim bebe erkek amaBesle buyut babaci olsun cadılar
Günaydın abla
Yeşilcay da iyi geliyor canım
Hahaha bizimki daha makyaj malzemeleri ile tanismadianlamiuyoruz simdilik sistem pusten
Süper canım
Canım seni yavru ne kadarlik
hallederim sen canm bozma moralini
En tombisinz benim
Amin canım teşekkürler
Dal bi yerden hiç viseycik olmaz sayki hiç ara vermedin
Bugün hava süper valla iyi eglencelr
çok geçmiş olsun abla Allah yardımcın olsun
oy yerim ben seniAramıza hoşgeldin canm ben Poni 27 yaşında 1 çocuk annesiym 20 kilo verdm takımım sayesnde 1 yıldır buradayım. Dileğimizin dostu dostumuzdr
hadi yeme bizi sen 20lik metotlara taş çıkarırsınAhhh Ahhh eski zühal olsa şimdi neysede
detoks sana yaramıyor bir kez daha gördük ki hızlı verilen kilo hızlı alınırBir hafta var reglime erken mi olacak acaba ama metom durdu galiba aklım ermiyo yaaa
hımm bunu bilmiyordum bak.Kizlar maydonoz suyu odem attirir ama ama adet zamani icin hayir,costurur bu yuzden,yanlis bilmiyosam
Abi degisiklikleri dikkate alma canim bence
Çok güzel haber hadi bakımgünaydın kızlar tartı minnacık ta olsa bi göz kırptı, cumadan umutluyum artık iki gün müthiş bir dikkatle 1kg zorlayacam bakalım
12 yaşında.senin yakışıklı büyüktü galiba canım, Rabbim yoklukluklarını göstermesin
süper haber.GÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNNNN
-100 e geçtim kızlaarr
Ne diyosun çok fena niye böyle oldu ki uykusuzluk tan olabilir ya bugün yarın dikkat et bahar imKızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
slm kızlarrrrr.yarın tartılıp aranıza karışacağım.tartı deyince bacaklarım titriyor.
inşallah canım.akşam cenaze evindeydik gelemedim kızlar şimdi işteyim diyet devam ediyo inş bu hafta iyi şeyler görürüm en azından fazlamı atarm
dikkat et tatlım.
yakaladığı yerden takıl PeşimizeSelam yine ben
Kesik kesik uğramak canımı sıkıyor artıkMuhabbetinize katılamıyorum,yeni arkadaşlarla kaynaşamıyorum
Ama totom yer görmeden akşamı ediyorum yine.O da bana pahalıya mal oluyor yorgunluk olarak.
Dün bikaç parça aldım kendime :) 38e bile sıkış sıkış da olsa girebiliyorum.Muhteşem bi duygu. Darısı sizlerin başına
Eee ne var ne yok.Nasıl gircem neresinden tutcam ben bu muhabbetinizin ya
mefkusum ya dikkat et kendine isinde varmış bir sürü inşallah yarın daha iyi olursun.Slm kızlar
biz bittik işler bitmedi.Ben geldim
Yaklaşık 2 saate yakın yokuşlu inişli caddede bebek arabasıyla dolaştık sonrasında mandiraya uğrayıp sutumuzu alıp eczaneden mamamizi alıp eve döndük suan com yorgunumgelir gelmez kız iki salamada uyudu kaldı bende birşeyler karıştırıp kalkıp evi toparlayıp temizlemem lazim sonrasında yemek ay gözümde pek bir buyudu valla işler utu de var aradan sporuda çıkarmam lazim
mis mis hava. 10 gün boyunca hava 20 nin üstünde olucak.Orada hava güzelmı
olmaz kız maydanoz yiyon sonuçta.emzurince sıkıntı olurmuki maydanoz
Oda olabilir ama aslında ben düştüğümu hissediyorum daha tartı hissetmiyor
Cossun kız zaten çok Z oluyrm
eee çok güzel haber
Ay ya ne güzel bende isyiyoooooooom
rakiiiiiip sen bendende beter ççıktın noluyoooooo
heheeeee bidaha düşün derim ben
geçmiş olsun ablalarin en guzeliiiii dikkat et kendine ertelesen olmuyor mu misafiri
Benim oglanda süte alıştı çok şükür üç gündür iciyo emince İçmez zannediyordum ama çok faydası oluyo tok tutuyor şimdilik bi çay bardağı içiyor akşam sabah 19ayligizbizBenm kızımda öyle,alışkanlıktan biz 1 yaşnda bıraktk mamayı süte geçtik.1.5 yaşnda kızım hala süt içmedn doymaz neredeyse
Oglanimi evlendiriyon ablayok kızz eskidendi o artık 1 kiloya mutlu olacam
sağol cnm belki yarına daha iyi olurum
Yeni dünürler gelecekler
detoks konusunda haklısın hızlıca gidip hemen geri geliyorlar pek rağbet etmemek lazım maydanoz suyunu gece yatmadan icsem sabaha kadar is görür heralde demiiidetoks sana yaramıyor bir kez daha gördük ki hızlı verilen kilo hızlı alınır
hımm bunu bilmiyordum bak.
Çok güzel haber hadi bakım
12 yaşında.
süper haber.
Ne diyosun çok fena niye böyle oldu ki uykusuzluk tan olabilir ya bugün yarın dikkat et bahar im
inşallah canım.
dikkat et tatlım.
yakaladığı yerden takıl Peşimize
mefkusum ya dikkat et kendine isinde varmış bir sürü inşallah yarın daha iyi olursun.
biz bittik işler bitmedi.
mis mis hava. 10 gün boyunca hava 20 nin üstünde olucak.
olmaz kız maydanoz yiyon sonuçta.
Yok kız silmek değilde simdi kimin kimden aldığı karıştı bazı listelerde var bazılarında yok olanlar oldu mefkus tam listeyi oluşturmuştur zaten kacamazsin sen unutsan Zuhal ablam asla unutmazbeni yine hedef listesinden silmişler yazmıyom daha kafama yazdım
Canim hedefim 77.2..............73.5kızlar hedefini yazmayan kalmasın
Ablacim cok gecmis olsun allah yardimcin olsunSlm kızlar
Senide goreceğiz buse hanım şimdi fosur fosur uyuyon
Kızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
slm kızlarrrrr.yarın tartılıp aranıza karışacağım.tartı deyince bacaklarım titriyor.
Canlar geçmişi okudum lakin alıntıları sonra yapicam şimdi havada güneş varken Hüma nisa nin maması ve sütü de bitmisken yine bir saat çıkıp dolanalim diyoruz gelince de cadıyı uyutur o uyanana kadar temizligimi yaparim dip koseye sabah baya sağlam kahvaltı yaptım akşama kadar bugün su bitki çayi ve domates suyu icicem
akşam cenaze evindeydik gelemedim kızlar şimdi işteyim diyet devam ediyo inş bu hafta iyi şeyler görürüm en azından fazlamı atarm
Selam yine ben
Kesik kesik uğramak canımı sıkıyor artıkMuhabbetinize katılamıyorum,yeni arkadaşlarla kaynaşamıyorum
Ama totom yer görmeden akşamı ediyorum yine.O da bana pahalıya mal oluyor yorgunluk olarak.
Dün bikaç parça aldım kendime :) 38e bile sıkış sıkış da olsa girebiliyorum.Muhteşem bi duygu. Darısı sizlerin başına
Eee ne var ne yok.Nasıl gircem neresinden tutcam ben bu muhabbetinizin ya
Hadi bakalim cuma guzel olcak insalalh
kiz sen onu cumaya en az 1 kg yaparsın
baharim sonuçta kaçamak yok moral bozma :)
kızlar hedefini yazmayan kalmasın
iyi gezmeler canim :)
ins canim :)
Aysecim toparlan don aramıza mezun edelim seni artık :) sen dal sohbete yakalarsin ucunu merak etme. 38 neden olmana sevindim canım bende 40 oldum darısı 38 e ins :)
Kızlar oglusla parka gidiyoruz hem yürüyüş yaparim hemde biraz spor aletlerine binerim görüşürüz :)
Slm kızlar
Ben geldim
Ben beril
Cok yasli ve Cok cocuklu Cok kilolu
1 saat yürüyüş um tamamdır gençler mis gibi hava içim ısındı hızlı hızlı yurudum hemde
Yok kız silmek değilde simdi kimin kimden aldığı karıştı bazı listelerde var bazılarında yok olanlar oldu mefkus tam listeyi oluşturmuştur zaten kacamazsin sen unutsan Zuhal ablam asla unutmaz
Karstayim Beril dün -8 di bugun biraz daha yumusak sankiOrada hava güzelmı
Yok canim bizimkiler dana oldu küçük olsa maydonoz sütü azaltıyor doğru amaemzurince sıkıntı olurmuki maydanoz
Oda olabilir ama aslında ben düştüğümu hissediyorum daha tartı hissetmiyor
Cossun kız zaten çok Z oluyrm
eee çok güzel haber
Ay ya ne güzel bende isyiyoooooooom
rakiiiiiip sen bendende beter ççıktın noluyoooooo
heheeeee bidaha düşün derim ben
geçmiş olsun ablalarin en guzeliiiii dikkat et kendine ertelesen olmuyor mu misafiri
Aslında her hafta bir ideal ooo abla ağır misafiryok kızz eskidendi o artık 1 kiloya mutlu olacam
sağol cnm belki yarına daha iyi olurum
Yeni dünürler gelecekler
Ben Esprik ettiydim[/QUOTE]Canim iki yssa kadar sut yaşı yani bebek o emmesede o sütü yada mamayi istiyor
21aylik canim
CCok tembel haftada min 2.5 kg veriyor:)
kaptan bu ne Yaw bide bana karamsar diyon sen
Kiz kemiklerine kadar isinsaydin usumen gecerdi1 saat yürüyüş um tamamdır gençler mis gibi hava içim ısındı hızlı hızlı yurudum hemde
ben sildimbeni yine hedef listesinden silmişler yazmıyom daha kafama yazdım
Ayy bende zor durumdayim aslinda 16 aylik benim kizim emmesi arttida azalmadi bazen icim cekiliyo oglum 2 kez emerdiBenm kızımda öyle,alışkanlıktan biz 1 yaşnda bıraktk mamayı süte geçtik.1.5 yaşnda kızım hala süt içmedn doymaz neredeyse
Devam ayni gazla o zaman duscek oOda olabilir ama aslında ben düştüğümu hissediyorum daha tartı hissetmiyor
O zman problem yok,ostrojen iceriyoya ondanCossun kız zaten çok Z oluyrm
ses sess bir ki bir kiKiz özser ses ver okuyup kacma
HahaaAyy bende zor durumdayim aslinda 16 aylik benim kizim emmesi arttida azalmadi bazen icim cekiliyo oglum 2 kez emerdi
Devam ayni gazla o zaman duscek o
O zman problem yok,ostrojen iceriyoya ondan
Biz sağ gösterip sol vururuz babyses sess bir ki bir ki
Nasılsınız hanımlar bakıyorum çoğunuz artıdasınız yenilceniz mi bize nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?