Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hava mis gibi kızlar burda güneş yakıyor amma golgelerde esiyor
QUOTE="nanekekik, post: 48692190, member: 784730"]Mama veriyor musun canım bi nevi sizde emmeyi bırakmadinız yani[/QUOTE] gece yatmadan önce veriyorum canım onun dışında bizimle bir yiyor ama yinede gündüzleri mama içmek istiyor bende süt veriyor günde 2-3 defa ben bu cadının yeme işine daha akıl erdiremedim güzelce çorbasını içer ama huysuzlugumuz gitmez ne zaman süt veririm o zaman açlık huysuzlugumuz gidiyor

Vuuuuuvvvvvv süpermiş abla.ptesi 71,2 çıktım.Cumaya cezam olacak mı bakalım :)

Kızının ismi sanırım.Çok güzelmiş :) Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah..

Selam yine ben
Kesik kesik uğramak canımı sıkıyor artık Muhabbetinize katılamıyorum,yeni arkadaşlarla kaynaşamıyorum
Ama totom yer görmeden akşamı ediyorum yine.O da bana pahalıya mal oluyor yorgunluk olarak.
Dün bikaç parça aldım kendime :) 38e bile sıkış sıkış da olsa girebiliyorum. Muhteşem bi duygu. Darısı sizlerin başına
Eee ne var ne yok. Nasıl gircem neresinden tutcam ben bu muhabbetinizin ya

kiz sen onu cumaya en az 1 kg yaparsın
Kızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6 moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
baharim sonuçta kaçamak yok moral bozma :)

kızlar hedefini yazmayan kalmasın
iyi gezmeler canim :)
akşam cenaze evindeydik gelemedim kızlar şimdi işteyim diyet devam ediyo inş bu hafta iyi şeyler görürüm en azından fazlamı atarm
ins canim :)
Aysecim toparlan don aramıza mezun edelim seni artık :) sen dal sohbete yakalarsin ucunu merak etme. 38 neden olmana sevindim canım bende 40 oldum darısı 38 e ins :)

berilceee kaptanim benim bu düzensizliğinden sanırım bu artı istersen listeden beni çıkar daha iyi kilo veren birini al ben burda devam ederim yine listede gibi listeyi böyle etkilrmektense
Bu negatıflıgın benı öldurecek

Aysecim toparlan don aramıza mezun edelim seni artık :) sen dal sohbete yakalarsin ucunu merak etme. 38 neden olmana sevindim canım bende 40 oldum darısı 38 e ins :)
Ne datlu konuştun sen öyle kız Mezun edelim falan.
40 benim ideal bedenim aslında.Ama 38 de ayrı bi fiyakalıymış be ya

Kızlar 2 gündür aklımda Oğuz Atay romanları var.Hiç okumadım daha önce. Okuyanınız varsa bana bi tavsiyede bulunurmu?Hangisinden başlamalıyım bilemedim.Tutunamayanlar için çok ağır ilerliyor diyor genel yorumlar. Kararsız kaldım.Eve giderken alıyım dedim birini?

Slm kızlar
Benim hastalık devam ediyor hem öksürük hemde halsizlik
Cumarteside misafirim var nasıl yapcam bilmiyorum
Yarın temizlik cumada alışveriş pasta yapmam lazım

Kızlar lütfen şu 2 gün şişlik yapacak şeyler yemeyin
Mesela bende karnıbaharda şişlik yapıyor
Bence bahara ve poniyede yaramadı
Aksine brokoli iyi geliyor
Vee tuza dikkat edin mümkünse tuzsuz yiyin
Kiraz sapı ısırgan maydonoz suyu için tabiki bol su

Bugün yemedim zaten abla yaramadığını anladım yersemde hafta sonu yerim artık takviye aliyormusun çok geçmiş olsun

Mama veriyor musun canım bi nevi sizde emmeyi bırakmadinız yani
gece yatmadan önce veriyorum canım onun dışında bizimle bir yiyor ama yinede gündüzleri mama içmek istiyor bende süt veriyor günde 2-3 defa ben bu cadının yeme işine daha akıl erdiremedim güzelce çorbasını içer ama huysuzlugumuz gitmez ne zaman süt veririm o zaman açlık huysuzlugumuz gidiyor

Mefkurem bende muhtemelen 82 cıvarıyım bakalım hedefte aynı seni gözüme kestirdim rakip seçtim.gizli gizli takip edicem umarım dişlisindir.
Bu kötülüğü kendıne yapma derım
Mefkus derım bırde 5 dak. Düşün derım

Ben geldim
Yaklaşık 2 saate yakın yokuşlu inişli caddede bebek arabasıyla dolaştık sonrasında mandiraya uğrayıp sutumuzu alıp eczaneden mamamizi alıp eve döndük suan com yorgunum gelir gelmez kız iki salamada uyudu kaldı bende birşeyler karıştırıp kalkıp evi toparlayıp temizlemem lazim sonrasında yemek ay gözümde pek bir buyudu valla işler utu de var aradan sporuda çıkarmam lazim

Gecmiş olsun Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…