- Konu Sahibi Handandandan
-
- #172.701
Vuuuuuvvvvvv süpermiş abla.ptesi 71,2 çıktım.Cumaya cezam olacak mı bakalım :)Gelen yoğun talep doğrultusunda
Bugünden itibaren en ufak kaçamağa 500 hoplama cezası geliyor
Bunun içine tatlı pasta hamurişi simit pilav makarna çuko bitterde olsa dahil
Perşembeye kadarda herkesden mutlaka spor bekliyorum
Cuma sabit yada artı çıkana kaçamak hakkı yok. sabitlere 1000 artı olanlara 2000 hoplama cezası var
Kızının ismi sanırım.Çok güzelmiş :) Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah..Canlar geçmişi okudum lakin alıntıları sonra yapicam şimdi havada güneş varken Hüma nisa nin maması ve sütü de bitmisken yine bir saat çıkıp dolanalim diyoruz gelince de cadıyı uyutur o uyanana kadar temizligimi yaparim dip koseye sabah baya sağlam kahvaltı yaptım akşama kadar bugün su bitki çayi ve domates suyu icicem
Hadi bakalim cuma guzel olcak insalalhGÜ NAY DINNNNNNNNNNNNNNNN
-100 e geçtim kızlaarr
kiz sen onu cumaya en az 1 kg yaparsıneksiyim ama bit kadar
kıyamam yaa hala çocuk emzirirsen böyle olur
aa anladım canım tamam. afiyet olsun öyleyse.
menülerinizi beğendim kızlar. afiyet olsun süperlerde güzel.
hiç bilmiyom ki
artı 3 kg mı oldun yani???? NEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYY
neresi güzel cocugun agzına bal çalmak gibi benimki bit kadar bir şey çok şiş karnım. bu son 2 gün cok önemli oof
baharim sonuçta kaçamak yok moral bozma :)Kızlar cok fena artidayim inanamazsiniz rakama +1.6moral bozmak istemiyorum ama bana bi care odem biliyorum ama nasıl gitcem maydonoz suyu içtim şimdi hisbikus iciyorum gün boyu da ıspanak yiyeceğim
kızlar hedefini yazmayan kalmasın1 ARALIK HEDEFLERİMefkurem ( 82kg ------->77kg )
Eliya (70kg ------->67 kg)
Curukelma (65.8kg------>62 kg)
Kkkmevsim5 (74,9 kg------->71 kg)
Askrhpozitif (92,2 kg------->85kg)
Masal3487 (64.5 kg------->59kg)
Elifvecebir (81 ---------------> 77 )
nanekekik(70,2---------------->66)
kelebekolacam(------------>77)
MuallimeA (74.9------>72.5)
iyi gezmeler canim :)Canlar geçmişi okudum lakin alıntıları sonra yapicam şimdi havada güneş varken Hüma nisa nin maması ve sütü de bitmisken yine bir saat çıkıp dolanalim diyoruz gelince de cadıyı uyutur o uyanana kadar temizligimi yaparim dip koseye sabah baya sağlam kahvaltı yaptım akşama kadar bugün su bitki çayi ve domates suyu icicem
ins canim :)akşam cenaze evindeydik gelemedim kızlar şimdi işteyim diyet devam ediyo inş bu hafta iyi şeyler görürüm en azından fazlamı atarm
Aysecim toparlan don aramıza mezun edelim seni artık :) sen dal sohbete yakalarsin ucunu merak etme. 38 neden olmana sevindim canım bende 40 oldum darısı 38 e ins :)Selam yine ben
Kesik kesik uğramak canımı sıkıyor artıkMuhabbetinize katılamıyorum,yeni arkadaşlarla kaynaşamıyorum
Ama totom yer görmeden akşamı ediyorum yine.O da bana pahalıya mal oluyor yorgunluk olarak.
Dün bikaç parça aldım kendime :) 38e bile sıkış sıkış da olsa girebiliyorum.Muhteşem bi duygu. Darısı sizlerin başına
Eee ne var ne yok.Nasıl gircem neresinden tutcam ben bu muhabbetinizin ya
Bu negatıflıgın benı öldurecekberilceee kaptanim benim bu düzensizliğinden sanırım bu artı istersen listeden beni çıkar daha iyi kilo veren birini al ben burda devam ederim yine listede gibi listeyi böyle etkilrmektense
Ne datlu konuştun sen öyle kızAysecim toparlan don aramıza mezun edelim seni artık :) sen dal sohbete yakalarsin ucunu merak etme. 38 neden olmana sevindim canım bende 40 oldum darısı 38 e ins :)
Kaptanim negatiflik değil YawBu negatıflıgın benı öldurecek
Bugün yemedim zaten abla yaramadığını anladım yersemde hafta sonu yerim artık takviye aliyormusun çok geçmiş olsunSlm kızlar
Benim hastalık devam ediyor hem öksürük hemde halsizlik
Cumarteside misafirim var nasıl yapcam bilmiyorum
Yarın temizlik cumada alışveriş pasta yapmam lazım
Kızlar lütfen şu 2 gün şişlik yapacak şeyler yemeyin
Mesela bende karnıbaharda şişlik yapıyor
Bence bahara ve poniyede yaramadı
Aksine brokoli iyi geliyor
Vee tuza dikkat edin mümkünse tuzsuz yiyin
Kiraz sapı ısırgan maydonoz suyu için tabiki bol su
gece yatmadan önce veriyorum canım onun dışında bizimle bir yiyor ama yinede gündüzleri mama içmek istiyor bende süt veriyor günde 2-3 defa ben bu cadının yeme işine daha akıl erdiremedim güzelce çorbasını içer ama huysuzlugumuz gitmez ne zaman süt veririm o zaman açlık huysuzlugumuz gidiyorMama veriyor musun canım bi nevi sizde emmeyi bırakmadinız yani
Sağol cnm bol bştki çayı içiyom arada da taylohtBugün yemedim zaten abla yaramadığını anladım yersemde hafta sonu yerim artık takviye aliyormusun çok geçmiş olsun
Bu kötülüğü kendıne yapma derımMefkurem bende muhtemelen 82 cıvarıyım bakalım hedefte aynı seni gözüme kestirdim rakip seçtim.gizli gizli takip edicem umarım dişlisindir.
Gecmiş olsun Can'ımSlm kızlar
Benim hastalık devam ediyor hem öksürük hemde halsizlik
Cumarteside misafirim var nasıl yapcam bilmiyorum
Yarın temizlik cumada alışveriş pasta yapmam lazım
Kızlar lütfen şu 2 gün şişlik yapacak şeyler yemeyin
Mesela bende karnıbaharda şişlik yapıyor
Bence bahara ve poniyede yaramadı
Aksine brokoli iyi geliyor
Vee tuza dikkat edin mümkünse tuzsuz yiyin
Kiraz sapı ısırgan maydonoz suyu için tabiki bol su
Sağolasın cnmGecmiş olsun Can'ım
yok kız ne güzeli berbatOrada hava güzelmı
Burda deli bir yağmura soguk eslık edıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?