- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.321
Canım tartilmak istemiyorum derkenİyi akşamlar herkese umarm herrksler iyidir. bugün kilomu bildirmedm kusura bakmayn kızlar son günler psikolojim kötü karamsarlığım tavandı bi de regl ağrılarım başladı bi süre tartılmak istemiyorm regl olana kadar bu yüzdn herkestn özür dilerm. net ve telde yavaşladı whatsaptn yazdm demin kaptannm gitmiyo mesaj bu gider inşaallah
Artı çıktm baya regl olana kadr tartılmk istemiyorm izn alabilirsemCanım tartilmak istemiyorum derken
Hosgeldin canım ben Elif 35 yaşındayım 2 oğlum var. Yediklerimi eritiyorum yavaştan yavaştan.Kızlar meraba başka gurup tan araniza transfer oldum kendimi biraz tanitayim yaş 30 bir usagim Var 7 aylik evimin sultaniyim doğumda aldığım kilolar yüzünden başım dertte doğumdan sonra 6 kilo kadar aldım 85 den şuan 77 yi gördüm hedef ins 60 kısa sürede vereceğim umudunu taşıyorum ins bu gurupta sebep olacak kendinizden ufak bahsederseniz sevinirim herkese başarılar
inşallah canım sağolasın.Hadi canım inşallah ameliyatida rahat gecer elifim
Kolay gelsin abla yarin büyük gun
o zaman hoşgeldin canım emiyor mu bebeğin
inşallah canımIyi yolculuklar insallah hayirli guzel sonuclar alirsiniz ameliyattan
Afiyet olsun canım. Niye bu kadar motiven düştü senin. İnan bende yoruldum ama napalım bi hedefimiz var kendimize sözümüz var bunu unutma. Bitki çayları içte toparla bari canım.Menüm
07.10
2 d tam b ekmeği
1 çk tereyağ 1 çk bal
1 kk peynir
Okulda 1 neskafe
14.00
1 kase sulu köfte
1 kase yoğurt
18.00
1 kase yoğurt
3 mandalina
Su 1.5
Spor yok maalesef baya hastaym halsizim hala ateşm çıkıyor sürekli antibiyotiği bıraktım reglm kesilmesin diye
Beril im. Hilal le Elif neden bildirim yapmamış şimdi gördüm.Sonuç lıstesını nıye getırdım buraya ya
Kafa gıttı yıne
Kendmi çok sıktım canm kardeşimn nişanı var diye ama beril abla beni kendime getirdi moral bozmak yok 20 kg naaıl verdysem 10 kiloyu da vereblrm inş.Hosgeldin canım ben Elif 35 yaşındayım 2 oğlum var. Yediklerimi eritiyorum yavaştan yavaştan.
inşallah canım sağolasın.
inşallah canım
Sağolasın.
Afiyet olsun canım. Niye bu kadar motiven düştü senin. İnan bende yoruldum ama napalım bi hedefimiz var kendimize sözümüz var bunu unutma. Bitki çayları içte toparla bari canım.
Beril im. Hilal le Elif neden bildirim yapmamış şimdi gördüm.
Tabiki verirsin sıkıntı yapma canım ya.Kendmi çok sıktım canm kardeşimn nişanı var diye ama beril abla beni kendime getirdi moral bozmak yok 20 kg naaıl verdysem 10 kiloyu da vereblrm inş.
Cuma olduğu için pek batmadı bana afiyt olsn canmMenüm
Saat 9
1 yumurta
3 köfte
1 kk peynir
Arada 2 biskrem saatini bilmiyorum
Saat 16
6 kaşık etli nohut
1 kase domates çorbası
2 kaşık pilav
1 kase cacık.
Su 1 litre anca
Spor yok.
menun güzel canımMenüm
07.10
2 d tam b ekmeği
1 çk tereyağ 1 çk bal
1 kk peynir
Okulda 1 neskafe
14.00
1 kase sulu köfte
1 kase yoğurt
18.00
1 kase yoğurt
3 mandalina
Su 1.5
Spor yok maalesef baya hastaym halsizim hala ateşm çıkıyor sürekli antibiyotiği bıraktım reglm kesilmesin diye
kesinlikle canım yolumuz uzun sabırla azimle halledşcezKendmi çok sıktım canm kardeşimn nişanı var diye ama beril abla beni kendime getirdi moral bozmak yok 20 kg naaıl verdysem 10 kiloyu da vereblrm inş.
cumaya göre iyi bencedwMenüm
Saat 9
1 yumurta
3 köfte
1 kk peynir
Arada 2 biskrem saatini bilmiyorum
Saat 16
6 kaşık etli nohut
1 kase domates çorbası
2 kaşık pilav
1 kase cacık.
Su 1 litre anca
Spor yok.
hoşgeldin canım ben dilek, çok aç kalmak herkese yaramıyor ben ramazanda dikkate etsem kilo verememcanım çok sağol Hosbulduk
kilo vermek den daha zor belki koruma donemi bence kacamakli günlerden sonra bir kaç gün sahursuz oruç tutmak dengeli iftarla birlikte dengeyi sağlayacaktır
hoş bulduk canım yok emmiyor artık
teşekkür ederim canım sağolasin
hiç ağzımı açmıyım konu kapatmışken yarın döner aramıza bacımız kaldığımız yerden devam ederizBuseme noldu ya bu hafta niye böyle oldu üzüldm açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?