Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
kız b
Ne oldu şimdi kim senle konusmuyor bugin internetlr diyarbakirdaki olaylar yüzünden hep sıkıntılıydi hayatm

bilmiyorm valla dukanla ikisi arasında gidip geliyorum

kim konuşmuyor canım anlamadım? nete mi giremedin. net bugün çok sıkıntılıydı. ben de sabah çok erken bildirim yaptım.

Kimsenin kasıtlı olarak tavır yaptığını sanmıyorum. Bugün hepimiz açısından zor geçti.

kız b
Ne oldu şimdi kim senle konusmuyor bugin internetlr diyarbakirdaki olaylar yüzünden hep sıkıntılıydi hayatm

bilmiyorm valla dukanla ikisi arasında gidip geliyorum
Whatsap grubundan açıkladım burdan yazmadan önce bir kişi bile bana cevap yazmadı.
Sabah erdem teli aldı gitti mesaj atim dedim vaktim yok dedi çıktı. Komşuya gittim telefonuna hattim uymadı haber veremedim.

Whatsap grubundan açıkladım burdan yazmadan önce bir kişi bile bana cevap yazmadı.
Sabah erdem teli aldı gitti mesaj atim dedim vaktim yok dedi çıktı. Komşuya gittim telefonuna hattim uymadı haber veremedim.
Whatsap grubunuz da mi var sizin canım büyük ihtimal ulaşmamıştır yada musait değillerdir canım takılma böyle şeylere

CurukElma canım günahımızı alıyorsun zaten net sorunlu bi girebiliyorsak bi giremiyoruz bugün Allah aşkına bi liste için tavır yaparmıyız az çok tanıdın bizi bunu yapacak karekterlerdemiyiz biz.. busenin banlanmasına üzüldük zaten bi de sen üzme bebişim bizi

Canim internet skintili bende whatsappa giremiyorum mesela,bence ondan kimse yazmamistir moralini bozma olan olmus.

tamam canım doğrudur. kasıtlı cevap vermediklerini sanmıyorum. işyerindeki arkadaşlar bugün whatsappın da sıkıntılı olduğunu söylüyorlardı. ben girmedim ama duydum. belki ondandır. üzülme sen

Günü kapatiyorum
Sabah (9:00)
2yumurta
15g sucuk
10g kasardan omlet (oğlum böyle değişik şeyler yapınca yiyor arada 1/3unu o yedi gerisini ben )
1kk light peynir
Domates salatalık

Ara(12:00)
1cb süt 8badem 1tatli kaşığı yabanmersini

Öğle(14:00)
1kase tarhana çorbası
1tabak ıspanak

Ara(17:00)
1corba kaşığı kuruyemiş çay

Akşam(19:00)
1kase haşlanmış lahana

Su:3lt spor:30dk leslie express 500zip zip

cumaya göre güzel bir menü bacınm

ben Elif 35 yaşındayım 2 oğlum var 12 ve 3 yaşlarında. 18 kilo kadar verdim nisan dan beri. Muhasebeciyim 4 yıldır hamilelik çocuk derken çalışamadım.
memnun oldum canim

Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
çok geçmiş olsun canim benim babamda geçen hafta bypass oldu.

][/QUOTE]

teşekkür ederim fundam

Aslinda cok zor degil canim sadece ekmek kismi zor geliyor onun disinda benim zaten normal zamanlarda yedigim ogunlerde karataya uyuyor,seker,pasta borekle aram yok zaten
pasta börekle arası olmayan bi insan nasıl kilo alır :)

Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
seviyoruz seni aşkitom, bizim listeye giren mezun olmadan çıkamaz canısı

Menu
Sabah 2 dilim ekmek
2 yumurtalı peynirli omlet
2 tk açılı sos
Öğle
2 dilim ekmek
1 kase bamya çorbası
Çoban salata
ara
2 kivi bi kaç dilim mandalina
ara 1 kare bitter kahve
Aksam 4_5 fırın balık
Salata
Ara 1 avuç dut kurusu 1.5 ceviz

Islak kek yaptım dut kurusu yiyerek avutttum kendimi ama başardım
1 saate yakın yürüdüm
Zencefllli limonlu cay 2 kupa
suyu olcemedim

Menüm
Saat 9
1 yumurta
3 köfte
1 kk peynir

Arada 2 biskrem saatini bilmiyorum

Saat 16
6 kaşık etli nohut
1 kase domates çorbası
2 kaşık pilav
1 kase cacık.

Su 1 litre anca
Spor yok.
Bi biskirem versem
ödüllü deyince sular durdu

Güzel canim
Allah seni hemen anladım cevap verdiğiniz deyince jiz olaylardan dolayı fb whatsappta YouTube ve benzeri bir cok kanal kapalıydı canım ara ara geldi gitti ama akşama doğru açıldı nrt olarak hatta biz seni ve elifi kesin gidemiyorlar dedik
Bide listeden çıkarım diye star yapmış
Menümü yazayım
Sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa
Öğle 1/2 d ekmek 4 yk Ispanak 4 yk yoğurt
Ara 1 elma 1 portakal
Akşam 2 d ekmek 1 kk peynir
Afiyet olsun canım güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…