- 10 Haziran 2015
- 2.126
- 3.325
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.361
kız bHepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
bilmiyorm valla dukanla ikisi arasında gidip geliyorumyok canım. pazartesi 87.4 tüm. bugün 87
tebrikler dilekcim
evet busecim tartım dijital
evet haklısın. perşembeler çok önemli.
Rabbim şifa versin. önemli olan o canım.
verirsin o kiloyu canım merak etme.
geçmiş olsun ponicim.
tatlım afiyet olsun. ama suyun çok yetersiz.
ben başlamıştım ama devamını getiremedim. kahvaltıya hep uydum ama öğlen ve akşamı tam ayarlayamadım. ordan koptu.
Sağol canm sen de çok güzel vermissinaskrhpozitif Can'ım iyi vermişsin tebrikler.
menun gayet güzel cnm.afiyrt olsunMenümü yazayım
Sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa
Öğle 1/2 d ekmek 4 yk Ispanak 4 yk yoğurt
Ara 1 elma 1 portakal
Akşam 2 d ekmek 1 kk peynir
kim konuşmuyor canım anlamadım? nete mi giremedin. net bugün çok sıkıntılıydı. ben de sabah çok erken bildirim yaptım.
Noldu canm?
Ayy nazar degdi guruba,canim neden oyle soyluyorsun ozel degilse bildirim yapmama nedenini aciklarsin listedeki arkadaslarda anlayisla karsilarlar sonucta burda bireysel degil gurupla bir takim calismasi var.
darilma ama alinganlik yapmaya gerek yok eminim ilerleyen haftalarda telafi edersin sen.Ben listede degilim biliyorsun nacizane fikirlerimi paylastim sadece.
Kimsenin kasıtlı olarak tavır yaptığını sanmıyorum. Bugün hepimiz açısından zor geçti.
Whatsap grubundan açıkladım burdan yazmadan önce bir kişi bile bana cevap yazmadı.kız b
Ne oldu şimdi kim senle konusmuyor bugin internetlr diyarbakirdaki olaylar yüzünden hep sıkıntılıydi hayatm
bilmiyorm valla dukanla ikisi arasında gidip geliyorum
Whatsap grubunuz da mi var sizin canım büyük ihtimal ulaşmamıştır yada musait değillerdir canım takılma böyle şeylereWhatsap grubundan açıkladım burdan yazmadan önce bir kişi bile bana cevap yazmadı.
Sabah erdem teli aldı gitti mesaj atim dedim vaktim yok dedi çıktı. Komşuya gittim telefonuna hattim uymadı haber veremedim.
Canim internet skintili bende whatsappa giremiyorum mesela,bence ondan kimse yazmamistir moralini bozma olan olmus.Whatsap grubundan açıkladım burdan yazmadan önce bir kişi bile bana cevap yazmadı.
Sabah erdem teli aldı gitti mesaj atim dedim vaktim yok dedi çıktı. Komşuya gittim telefonuna hattim uymadı haber veremedim.
tamam canım doğrudur. kasıtlı cevap vermediklerini sanmıyorum. işyerindeki arkadaşlar bugün whatsappın da sıkıntılı olduğunu söylüyorlardı. ben girmedim ama duydum. belki ondandır. üzülme senWhatsap grubundan açıkladım burdan yazmadan önce bir kişi bile bana cevap yazmadı.
cumaya göre güzel bir menü bacınmGünü kapatiyorum
Sabah (9:00)
2yumurta
15g sucuk
10g kasardan omlet (oğlum böyle değişik şeyler yapınca yiyor arada 1/3unu o yedi gerisini ben )
1kk light peynir
Domates salatalık
Ara(12:00)
1cb süt 8badem 1tatli kaşığı yabanmersini
Öğle(14:00)
1kase tarhana çorbası
1tabak ıspanak
Ara(17:00)
1corba kaşığı kuruyemiş çay
Akşam(19:00)
1kase haşlanmış lahana
Su:3lt spor:30dk leslie express 500zip zip
memnun oldum canimben Elif 35 yaşındayım 2 oğlum var 12 ve 3 yaşlarında. 18 kilo kadar verdim nisan dan beri. Muhasebeciyim 4 yıldır hamilelik çocuk derken çalışamadım.
çok geçmiş olsun canim benim babamda geçen hafta bypass oldu.Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
teşekkür ederim fundamyok canım. pazartesi 87.4 tüm. bugün 87
tebrikler dilekcim
evet busecim tartım dijital
evet haklısın. perşembeler çok önemli.
Rabbim şifa versin. önemli olan o canım.
verirsin o kiloyu canım merak etme.
geçmiş olsun ponicim.
tatlım afiyet olsun. ama suyun çok yetersiz.
ben başlamıştım ama devamını getiremedim. kahvaltıya hep uydum ama öğlen ve akşamı tam ayarlayamadım. ordan koptu.
pasta börekle arası olmayan bi insan nasıl kilo alır :)Aslinda cok zor degil canim sadece ekmek kismi zor geliyor onun disinda benim zaten normal zamanlarda yedigim ogunlerde karataya uyuyor,seker,pasta borekle aram yok zaten
seviyoruz seni aşkitom, bizim listeye giren mezun olmadan çıkamaz canısıHepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
Bi biskirem versemMenüm
Saat 9
1 yumurta
3 köfte
1 kk peynir
Arada 2 biskrem saatini bilmiyorum
Saat 16
6 kaşık etli nohut
1 kase domates çorbası
2 kaşık pilav
1 kase cacık.
Su 1 litre anca
Spor yok.
ödüllü deyince sular durduödüllü menum :)
10 :00 2dilim t.b ekmek
Biraz peynir
domates
5 yuvarlak sucuk dilimle bir yumurtalı omlet
1.tk tahin pekmez
1 t.k çokokrem
1t.k tereyqğ
5 zeytin
3:00 15 tane kadar lahana dolması
8:00 baharatlı yogurt
domates ezmwsi
4 tane ızgara köfte
1kare bitterle kahve içicem
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 5mil leslie
Güzel canimMenü
Sabah ac karnına
2 çiğ badem
2 cig fındık
2 kuru kayısı
Kahvaltı
1 domates
3 zeytin
1 sivri biber
1 parça peynir
1 gezen tavuk yumurtasi
Ara
Yeşil çay
10 a yakın çiğ fındık
Akşam
2 kepçe Mercimek çorbası
3 yk yoğurtlu kabak
Salata
1 lokma ekmek
Su :1 lt ,2 maden suyu
Spor : yok
Allah seni hemen anladım cevap verdiğiniz deyinceHepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
Afiyet olsun canım güzelMenümü yazayım
Sabah 2 dilim ekmek 2 kk peynir 1 tk lutenitsa
Öğle 1/2 d ekmek 4 yk Ispanak 4 yk yoğurt
Ara 1 elma 1 portakal
Akşam 2 d ekmek 1 kk peynir
Whatsap grubundan açıkladım burdan yazmadan önce bir kişi bile bana cevap yazmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?