- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.341
Canim menu guzel cuma icin ama suyun cok az olmus.Menüm
Saat 9
1 yumurta
3 köfte
1 kk peynir
Arada 2 biskrem saatini bilmiyorum
Saat 16
6 kaşık etli nohut
1 kase domates çorbası
2 kaşık pilav
1 kase cacık.
Su 1 litre anca
Spor yok.
15 dolma ney gızödüllü menum :)
10 :00 2dilim t.b ekmek
Biraz peynir
domates
5 yuvarlak sucuk dilimle bir yumurtalı omlet
1.tk tahin pekmez
1 t.k çokokrem
1t.k tereyqğ
5 zeytin
3:00 15 tane kadar lahana dolması
8:00 baharatlı yogurt
domates ezmwsi
4 tane ızgara köfte
1kare bitterle kahve içicem
2,5lt su 4bardak kiraz saplı yeşil çay 5mil leslie
Afiyt olsn canmMenü
Sabah ac karnına
2 çiğ badem
2 cig fındık
2 kuru kayısı
Kahvaltı
1 domates
3 zeytin
1 sivri biber
1 parça peynir
1 gezen tavuk yumurtasi
Ara
Yeşil çay
10 a yakın çiğ fındık
Akşam
2 kepçe Mercimek çorbası
3 yk yoğurtlu kabak
Salata
1 lokma ekmek
Su :1 lt ,2 maden suyu
Spor : yok
Odullu menu oldugu icin yorum yapmayayim ama aksam 7 den sonra bence yemek yemesen daha iyi.ödüllü menum :)
Biraz peynir
domates
1.tk tahin pekmez
1 t.k çokokrem
1t.k tereyqğ
5 zeytin
domates ezmwsi
4 tane ızgara köfte
Gezen tavuk yumurtasi ayy canan karatay dedigi gibi olmusMenü
Sabah ac karnına
2 çiğ badem
2 cig fındık
2 kuru kayısı
Kahvaltı
1 domates
3 zeytin
1 sivri biber
1 parça peynir
1 gezen tavuk yumurtasi
Ara
Yeşil çay
10 a yakın çiğ fındık
Akşam
2 kepçe Mercimek çorbası
3 yk yoğurtlu kabak
Salata
1 lokma ekmek
canım benim çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabırİyi akşamlar herkese umarm herrksler iyidir. bugün kilomu bildirmedm kusura bakmayn kızlar son günler psikolojim kötü karamsarlığım tavandı bi de regl ağrılarım başladı bi süre tartılmak istemiyorm regl olana kadar bu yüzdn herkestn özür dilerm. net ve telde yavaşladı whatsaptn yazdm demin kaptannm gitmiyo mesaj bu gider inşaallah
tam ödüllü olmuş canım afiyet olsunödüllü menum :)
Biraz peynir
domates
1.tk tahin pekmez
1 t.k çokokrem
1t.k tereyqğ
5 zeytin
domates ezmwsi
4 tane ızgara köfte
Gezen tavuk yumurtasi ayy canan karatay dedigi gibi olmuscuma gunu icin menun guzel canim.
memnun oldum canım yavaş da olsa gidiyor ya tebriklerHosgeldin canım ben Elif 35 yaşındayım 2 oğlum var. Yediklerimi eritiyorum yavaştan yavaştan.
inşallah canım sağolasın.
inşallah canım
Sağolasın.
Afiyet olsun canım. Niye bu kadar motiven düştü senin. İnan bende yoruldum ama napalım bi hedefimiz var kendimize sözümüz var bunu unutma. Bitki çayları içte toparla bari canım.
Beril im. Hilal le Elif neden bildirim yapmamış şimdi gördüm.
memnun oldum bende ayse dediğin gibi herkesin bünyesi farklı eğer aç olduğun vakit hareket yoksa meto yavaş çalışır kilo vermekte zorlaşırhoşgeldin canım ben dilek, çok aç kalmak herkese yaramıyor ben ramazanda dikkate etsem kilo veremem
yok canım. pazartesi 87.4 tüm. bugün 87sabit misin.
tebrikler dilekcim1.4 ben verdim yetmemi kız:)
evet busecim tartım dijitaltebrikler canım. senin tartın digital dimi?
evet haklısın. perşembeler çok önemli.60kiloyum canim dunku menun persembeye uygun olsa daha super olurdu tebrikler
Rabbim şifa versin. önemli olan o canım.Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
verirsin o kiloyu canım merak etme.Aldığım +1.5 kilodan bu hafta kurtulup 74ü geri görmk istiyorum kızlar busemde gelir motivasyonumuzu bozmayalım
geçmiş olsun ponicim.Menüm
07.10
2 d tam b ekmeği
1 çk tereyağ 1 çk bal
1 kk peynir
Okulda 1 neskafe
14.00
1 kase sulu köfte
1 kase yoğurt
18.00
1 kase yoğurt
3 mandalina
Su 1.5
Spor yok maalesef baya hastaym halsizim hala ateşm çıkıyor sürekli antibiyotiği bıraktım reglm kesilmesin diye
tatlım afiyet olsun. ama suyun çok yetersiz.Menü
Sabah ac karnına
2 çiğ badem
2 cig fındık
2 kuru kayısı
Kahvaltı
1 domates
3 zeytin
1 sivri biber
1 parça peynir
1 gezen tavuk yumurtasi
Ara
Yeşil çay
10 a yakın çiğ fındık
Akşam
2 kepçe Mercimek çorbası
3 yk yoğurtlu kabak
Salata
1 lokma ekmek
ben başlamıştım ama devamını getiremedim. kahvaltıya hep uydum ama öğlen ve akşamı tam ayarlayamadım. ordan koptu.ay o kadının dediklerini yapmak çok zor baya kilo verenler var onla
Aslinda cok zor degil canim sadece ekmek kismi zor geliyor onun disinda benim zaten normal zamanlarda yedigim ogunlerde karataya uyuyor,seker,pasta borekle aram yok zatenay o kadının dediklerini yapmak çok zor baya kilo verenler var onla
Teşekkürler Can'ım. Baban için sevindim. İyi haberlerinizi bekliyorum.zayiflayalim beraber çıkalım kız yoldan..
inşallah beril im.
sabit misin.
aa demekki sende bosch gazisisin.
Harikasın canım.
haftaya canım inşallah artı değilsin ya ona şükür.
kim konuşmuyor canım anlamadım? nete mi giremedin. net bugün çok sıkıntılıydı. ben de sabah çok erken bildirim yaptım.Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
Sağol canımSaol canim
Yarim kilo vermissin guzel canim,sorma yaa artik huzursuzluk bitsin,ulkemizde huzur kalmadi,allah sehit ailelerine sabir versin
gingercookkie iremcim supersin masalalh
@eliya canim iyi yolculuklar,sende guzel kilo verdin masallah 18 kilo dile kolay
Noldu canm?Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
Ayy nazar degdi guruba,canim neden oyle soyluyorsun ozel degilse bildirim yapmama nedenini aciklarsin listedeki arkadaslarda anlayisla karsilarlar sonucta burda bireysel degil gurupla bir takim calismasi var.Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
Sağol ablacım teveccühün. Layık olmaya çalışıyorumIşte beklediğim irem sonucu tebrikler cnm
inşallah haftaya daha iyi olacak cnm
Hayırlısıyla gidin gelin cnm
Haftaya çok verme haftan olacak
Geçmiş olsun edam
Aslında menülerin iyiydi senden daha çok bekliyodum
Çok şükür dileğim süperrrr gitmiş
Aminnn inşallah cnm.
Eksinde çok güzel bence
Böyle devam et cnm haftaya daha iyi olur
Haftaya hızlı başladın güzellik efferim
zaten öyle bişey tahmin ediyodun cnm
Bundan sonra gelsin eksiler
Kimsenin kasıtlı olarak tavır yaptığını sanmıyorum. Bugün hepimiz açısından zor geçti.Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?