Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü
Sabah ac karnına
2 çiğ badem
2 cig fındık
2 kuru kayısı

Kahvaltı
1 domates
3 zeytin
1 sivri biber
1 parça peynir
1 gezen tavuk yumurtasi

Ara
Yeşil çay
10 a yakın çiğ fındık

Akşam
2 kepçe Mercimek çorbası
3 yk yoğurtlu kabak
Salata
1 lokma ekmek

Su :1 lt ,2 maden suyu
Spor : yok

15 dolma ney gız canm çekti afiyet olsn bi bitter bi kahve bnde alablr miyim

Afiyt olsn canm

Odullu menu oldugu icin yorum yapmayayim ama aksam 7 den sonra bence yemek yemesen daha iyi.

Gezen tavuk yumurtasi ayy canan karatay dedigi gibi olmuscuma gunu icin menun guzel canim.

canım benim çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabır

tam ödüllü olmuş canım afiyet olsun

memnun oldum canım yavaş da olsa gidiyor ya tebrikler

hoşgeldin canım ben dilek, çok aç kalmak herkese yaramıyor ben ramazanda dikkate etsem kilo veremem
memnun oldum bende ayse dediğin gibi herkesin bünyesi farklı eğer aç olduğun vakit hareket yoksa meto yavaş çalışır kilo vermekte zorlaşır

yok canım. pazartesi 87.4 tüm. bugün 87

1.4 ben verdim yetmemi kız:)
tebrikler dilekcim

tebrikler canım. senin tartın digital dimi?
evet busecim tartım dijital

60kiloyum canim dunku menun persembeye uygun olsa daha super olurdu tebrikler
evet haklısın. perşembeler çok önemli.

Dönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
Rabbim şifa versin. önemli olan o canım.

Aldığım +1.5 kilodan bu hafta kurtulup 74ü geri görmk istiyorum kızlar busemde gelir motivasyonumuzu bozmayalım
verirsin o kiloyu canım merak etme.

geçmiş olsun ponicim.

tatlım afiyet olsun. ama suyun çok yetersiz.

ay o kadının dediklerini yapmak çok zor baya kilo verenler var onla
ben başlamıştım ama devamını getiremedim. kahvaltıya hep uydum ama öğlen ve akşamı tam ayarlayamadım. ordan koptu.

Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
kim konuşmuyor canım anlamadım? nete mi giremedin. net bugün çok sıkıntılıydı. ben de sabah çok erken bildirim yaptım.

Hepinizden özür dilerim kızlar elimde olan bisi değildi bildirim yapmamak. Listeden çıkarabilirsiniz beni konusmamanizdan anlıyorum tavrinizi. Hepinize teşekkür ederim bugüne kadar verdiğiniz destekler için
Ayy nazar degdi guruba,canim neden oyle soyluyorsun ozel degilse bildirim yapmama nedenini aciklarsin listedeki arkadaslarda anlayisla karsilarlar sonucta burda bireysel degil gurupla bir takim calismasi var.

darilma ama alinganlik yapmaya gerek yok eminim ilerleyen haftalarda telafi edersin sen.Ben listede degilim biliyorsun nacizane fikirlerimi paylastim sadece.

Sağol ablacım teveccühün. Layık olmaya çalışıyorum

Kimsenin kasıtlı olarak tavır yaptığını sanmıyorum. Bugün hepimiz açısından zor geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…