- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.381
canım 7den önce evde olamıyorum benOdullu menu oldugu icin yorum yapmayayim ama aksam 7 den sonra bence yemek yemesen daha iyi.
kolay gelsin ablam özletme kendiniİyi akşamlar kızlar
Alışverişten geldim bi durumlara baktım nedir ne değildir diye
Bazen bazı olumsuzluklar üst üste gelince fazla geliyor bizlerin enerjiside tükeniyor. şu anda da o yüzden yanlış bişey konuşmak istemiyorum. biraz kafamı toplamam lazım
Şimdi mutfakta işim var sonrada işe gidecem
Muhtemelen yarında vaktim olmaz malum misafir gelecek
Herkese iyi haftasonları
Canim evet pasta borek tatliyla aram yok ama karbonlarla aram iyi yani bulgur,patates,makarna,pilav,kisir,cigkofte liste boyle uzayip gider bunlarda cok kilo aldiran seyler.Aslinda bekarkende bunlari tuketirdim ama cok kilo almazdim hatta uc tabak makarna yedigim gunler bile olurdu ama ayniydim.pasta börekle arası olmayan bi insan nasıl kilo alır :)
Güzel canım afiyet olsunGünü kapatiyorum
Sabah (9:00)
2yumurta
15g sucuk
10g kasardan omlet (oğlum böyle değişik şeyler yapınca yiyor arada 1/3unu o yedi gerisini ben )
1kk light peynir
Domates salatalık
Ara(12:00)
1cb süt 8badem 1tatli kaşığı yabanmersini
Öğle(14:00)
1kase tarhana çorbası
1tabak ıspanak
Ara(17:00)
1corba kaşığı kuruyemiş çay
Akşam(19:00)
1kase haşlanmış lahana
Su:3lt spor:30dk leslie express 500zip zip
cuma için iyi bi menüMenu
Sabah 2 dilim ekmek
2 yumurtalı peynirli omlet
2 tk açılı sos
Öğle
2 dilim ekmek
1 kase bamya çorbası
Çoban salata
ara
2 kivi bi kaç dilim mandalina
ara 1 kare bitter kahve
Aksam 4_5 fırın balık
Salata
Ara 1 avuç dut kurusu 1.5 ceviz
Islak kek yaptım dut kurusu yiyerek avutttum kendimi ama başardım
1 saate yakın yürüdüm
Zencefllli limonlu cay 2 kupa
suyu olcemedim
kolay gelsin ablamİyi akşamlar kızlar
Alışverişten geldim bi durumlara baktım nedir ne değildir diye
Bazen bazı olumsuzluklar üst üste gelince fazla geliyor bizlerin enerjiside tükeniyor. şu anda da o yüzden yanlış bişey konuşmak istemiyorum. biraz kafamı toplamam lazım
Şimdi mutfakta işim var sonrada işe gidecem
Muhtemelen yarında vaktim olmaz malum misafir gelecek
Herkese iyi haftasonları
çok şükür gittide ablam bendw bittim iki üç gündür :)Işte beklediğim irem sonucu tebrikler cnm
inşallah haftaya daha iyi olacak cnm
Hayırlısıyla gidin gelin cnm
Haftaya çok verme haftan olacak
Geçmiş olsun edam
Aslında menülerin iyiydi senden daha çok bekliyodum
Çok şükür dileğim süperrrr gitmiş
Aminnn inşallah cnm.
Eksinde çok güzel bence
Böyle devam et cnm haftaya daha iyi olur
Haftaya hızlı başladın güzellik efferim
zaten öyle bişey tahmin ediyodun cnm
Bundan sonra gelsin eksiler
Tatlim Ben berilKaptancim liste doluyoooo.bu cuma farkı verip 3.takima dönersem beni buraya alirmisinnnnn.
Waww süper. Benim hedef 5 çocuktu.3 de pes ettimTatlim Ben beril
39 yasindayim
4 cocugum var
Bugun zor bir gun sen deneme süresi gibi düsün Kilo ver Menülerine dikkat et acikta kalmassin merakbetme
maşallah diyeyimWaww süper. Benim hedef 5 çocuktu.3 de pes ettim
Bence guzel canim kilonun %1 den kurtulmussun daha ne olsunkilo bildirimim
geçen hafta 61.5
bu hafta 60.9
fark -600
%0.98
Canim Eda ben ,mart nisanda takimdaydim,2 cocuk annesiyim,ogretmenimkızlar müsait olan kısaca kendini benim için tanıtabilir mi bi iki cümle
Masalmemnun oldummm
bende yasemin 79luyum 3 cocuk annesiyim.
61 le evlendim.64 le hamile kaldım 5 yılda 3 cocuk dogurup 92 yi gördüm.92den en az 72.9 u hatırlıyorum 75 e bi takıldım motivasyonum düştü.kurtulamadım derken 75 bile hayal oldu.
normalde 3.takım üyesiyim dileki de ordan tanıyorum.bana şimdi beni etkileyecek aktif bir takım lazım.dilek sizi çok övdü.cok da haklıymıs hızınız ve veriminiz süper.
Canim ne guzel 3 cocuk annesi olmussun allah bagislasin,insalah burda kilolarda gidecek kimse inanmicak o 3 cocugu senin dogurdugunamemnun oldummm
bende yasemin 79luyum 3 cocuk annesiyim.
61 le evlendim.64 le hamile kaldım 5 yılda 3 cocuk dogurup 92 yi gördüm.92den en az 72.9 u hatırlıyorum 75 e bi takıldım motivasyonum düştü.kurtulamadım derken 75 bile hayal oldu.
normalde 3.takım üyesiyim dileki de ordan tanıyorum.bana şimdi beni etkileyecek aktif bir takım lazım.dilek sizi çok övdü.cok da haklıymıs hızınız ve veriminiz süper.
Aynen ne yiycem derdi.hazirlikli olmak lazimdün akşam düşündüm ve bir karar verdim. haftalık plan yaparsam sanırım listelerim daha düzenli olacak. plan yapmadığım için onu mu yapsam bunu mu yesem oluyor. zaten çok yoğunum ve eve de çok yorgun geliyorum. birşey hazırlamaya vaktim olmuyor. haftalık öğlen ve akşam yemeklerimi planlayacağım. yazacağım bir yere. onu uygulayacağım.
Merve 103 ten kaca dusmustun canimcanm ben Merve 26 yaşındayım evliym 19 aylık bir kızım var öğretmenim ama ev hanimligi yapıyorum :) daha önce 103 kilodan zayifladm şimdi tekrar 94 le başladım bakalım
Elifcim Babanin rahatsizligi neydi canimDönüş yolundayiz salı günü ameliyat oluyor babam Ankara da dr onu çok rahatlattı sanırım ondan burda olmak istedi hayırlısı uzak ama gidip gelicez yapıcak birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?