Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar kızlar

Alışverişten geldim bi durumlara baktım nedir ne değildir diye

Bazen bazı olumsuzluklar üst üste gelince fazla geliyor bizlerin enerjiside tükeniyor. şu anda da o yüzden yanlış bişey konuşmak istemiyorum. biraz kafamı toplamam lazım

Şimdi mutfakta işim var sonrada işe gidecem
Muhtemelen yarında vaktim olmaz malum misafir gelecek

Herkese iyi haftasonları

kolay gelsin ablam özletme kendini

pasta börekle arası olmayan bi insan nasıl kilo alır :)
Canim evet pasta borek tatliyla aram yok ama karbonlarla aram iyi yani bulgur,patates,makarna,pilav,kisir,cigkofte liste boyle uzayip gider bunlarda cok kilo aldiran seyler.Aslinda bekarkende bunlari tuketirdim ama cok kilo almazdim hatta uc tabak makarna yedigim gunler bile olurdu ama ayniydim.
Evlilik hormonlari degistiriyor ondan ve bulundugum yerde hareket olanagim hemen hemen hic yok onunda etkisiyle kilo aliyorum

Güzel canım afiyet olsun
cuma için iyi bi menü
kolay gelsin ablam

çok şükür gittide ablam bendw bittim iki üç gündür :)

Kaptancim liste doluyoooo.bu cuma farkı verip 3.takima dönersem beni buraya alirmisinnnnn.
Tatlim Ben beril
39 yasindayim
4 cocugum var
Bugun zor bir gun sen deneme süresi gibi düsün Kilo ver Menülerine dikkat et acikta kalmassin merakbetme

Dilek Süpersin ya maşallah. Sen söz konusu olunca her mazeret anlamsız olup adı bahane oluyor.ne diyete ne spora bahane bulmamak lazım sen vakit güç buluyorsan bu tempoda bu yoğunlukta.saygiyla egiliyorum.

Masal
Canim ne guzel 3 cocuk annesi olmussun allah bagislasin,insalah burda kilolarda gidecek kimse inanmicak o 3 cocugu senin dogurduguna

dün akşam düşündüm ve bir karar verdim. haftalık plan yaparsam sanırım listelerim daha düzenli olacak. plan yapmadığım için onu mu yapsam bunu mu yesem oluyor. zaten çok yoğunum ve eve de çok yorgun geliyorum. birşey hazırlamaya vaktim olmuyor. haftalık öğlen ve akşam yemeklerimi planlayacağım. yazacağım bir yere. onu uygulayacağım.

Aynen ne yiycem derdi.hazirlikli olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…