- 30 Kasım 2014
- 30.097
- 132.673
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.421
canım ben bir işyerinde yöneticiyim. evet sağolsun yapıyor.fulya sen ne is yapiyordun cok yogunsun birde masallah annene hala sana yemek mi yapiyor kiz
ben de çikolatayı çok gizli yemişimdirbende çalışıyordum gece yer yatardım abur cubur delisiydim çikolatayı kardeşlerimle paylaşmamak için odamın kapısını kitler yerdim:) ozaman kilo derdım olmadığında pek tartılıyordum ama 60 62 gibiydi kilo evlendim üç ay içinde 73çıktım gerçekten evlilik yarıyor insana :)
sagol bitanem sen beni eskiden beri bilirsin gaza geliyim bikere kılo vermek çocuk oyuncağı oluyor hatırlarmısın kardeşimle iddays girip bir ayda 8 kilo vermiştimFitt_anne sen maşallah çok güzel kilo verdin. çok azimlisin. takdir ediyorum.
iyi geceler canımkızlar hepinizi öptüm ve kaçtım
Gunaydin hanimlarr:)Günaydın herkese benim cadı erkenci
Ben hic bir zaman abur cubur delisi olmadim hala da degilim kucukken acikinca ekmege salca surermisim dusun yani:)bende çalışıyordum gece yer yatardım abur cubur delisiydim çikolatayı kardeşlerimle paylaşmamak için odamın kapısını kitler yerdim:) ozaman kilo derdım olmadığında pek tartılıyordum ama 60 62 gibiydi kilo evlendim üç ay içinde 73çıktım gerçekten evlilik yarıyor insana :)
Canim bende karbonhidrat cok seviyorum mesela dolma,sarma, pilav, makarna, icli kofte, kisir bunlarda cok kilo aldiran yiyecekler ve ben cok seviyorumCanim kendi adima bisey,liste isine kaptanlar karar verir,sıkma canini
Neyle kilo aliyosun o zmann zeynepcim,ne guzel bense dayanamiyorum
Bnde durum niye tuhaf ya evlenkten sonra kilo vermeye başladımbende çalışıyordum gece yer yatardım abur cubur delisiydim çikolatayı kardeşlerimle paylaşmamak için odamın kapısını kitler yerdim:) ozaman kilo derdım olmadığında pek tartılıyordum ama 60 62 gibiydi kilo evlendim üç ay içinde 73çıktım gerçekten evlilik yarıyor insana :)
Günaydın herkese benim cadı erkenci
Günaydın kizlar.Gunaydin hanimlarr:)
Ama yinede tatli sevmemen buyuk avantajCanim bende karbonhidrat cok seviyorum mesela dolma,sarma, pilav, makarna, icli kofte, kisir bunlarda cok kilo aldiran yiyecekler ve ben cok seviyorum
ben 6da kalktım gun içinde yiyeceklerini planladim saks suyumu hazırladım delirdim iyiceGünaydın herkese benim cadı erkenci
Günaydın herkese benim cadı erkenci
Gunaydin hanimlarr:)
Günaydın kizlar.
Günaydın kızlarGunaydin kizlargun baslasin
saks suyu nasıl bisey canm biz bugün uyuduk çok sukur hatta hala uyumak istiyorben 6da kalktım gun içinde yiyeceklerini planladim saks suyumu hazırladım delirdim iyice
Kesinlikle canim sukur hic yemesem aklima gelmez:)Ama yinede tatli sevmemen buyuk avantaj
saksı der gibi o ne:)ben 6da kalktım gun içinde yiyeceklerini planladim saks suyumu hazırladım delirdim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?