- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.461
Ben kös kös oturanlardanim kocis ise gidince yalniz kaldimHayirdir herkes nerelerde bakalım hafta sonuda olsa burası bos kalmazdı
kız koş koş oturuyor niye gelmiyon buraya benimkide işte birazdan gelirBen kös kös oturanlardanim kocis ise gidince yalniz kaldim
Guruba baktim kimse yazmiyor bende baska forumlarda gezintiye cikmistim bdv okumadigim konu kalmadikız koş koş oturuyor niye gelmiyon buraya benimkide işte birazdan gelir
orada bağımlılık yapıyor zor duruyum girince yorum yapmamak için :)Guruba baktim kimse yazmiyor bende baska forumlarda gezintiye cikmistim bdv okumadigim konu kalmadi
canısı demoralize olduk dün bence kimsenin tadı yokHayirdir herkes nerelerde bakalım hafta sonuda olsa burası bos kalmazdı
Oralar akıllara zarar vallaGuruba baktim kimse yazmiyor bende baska forumlarda gezintiye cikmistim bdv okumadigim konu kalmadi
bacısı spor yapsana ne oturuyon ben fırsat bulunca hemen koşu bandına atıyorum kendimide bugün yapamam akşama misafirde var iş çok bende anlıycanBen kös kös oturanlardanim kocis ise gidince yalniz kaldim
Olan oldu her tatsizlikta demoralize olamayız diyete mola yokcanısı demoralize olduk dün bence kimsenin tadı yok
Benimde birazdan gelecek yeni aradılar puff reglim yaklaştı ondan mı bilmem belim çok agriyorbacısı spor yapsana ne oturuyon ben fırsat bulunca hemen koşu bandına atıyorum kendimide bugün yapamam akşama misafirde var iş çok bende anlıycan
aynen öyle canım insan olan yerde tartışmada olur yanlış anlamalarda en ufak sıkıntı yolumuzdan döndürmemeli.. ben o hatayı bi kere yaptım tabiri caizse gavura kızıp oruç bozduydum 3.takımdayken zamanında okadar emekle verdiğim kiloyu takımı bırakınca bir ayda almıştımOlan oldu her tatsizlikta demoralize olamayız diyete mola yok
dinleseydin bugün Keşke, misafirin de tam gününü bulmuş:)Benimde birazdan gelecek yeni aradılar puff reglim yaklaştı ondan mı bilmem belim çok agriyor
Aynen ya kaynana, kayinbaba, elti, koca aldatma nevrim donduOralar akıllara zarar valla
Yaptim canim ama tum gunde spor yapilmiyor. kalktim aziick temizlik yaptim,yemek yaptim zaten kociste gelir bir saatebacısı spor yapsana ne oturuyon ben fırsat bulunca hemen koşu bandına atıyorum kendimide bugün yapamam akşama misafirde var iş çok bende anlıycan
süpersin bacımYaptim canim ama tum gunde spor yapilmiyor. kalktim aziick temizlik yaptim,yemek yaptim zaten kociste gelir bir saate
harika ekmekleri görmedim leslie den dolayıKizlar bende menumu yazayim
Sabah:11.00 uc kasik kavurmali yumurta,8 zeytin,1 kk peynir,3 dilim tb ekmegi(cok oldu farkindayim),domates,1 tk bal ve cay.
Ara:15.30 bir kuru incir ve 3 ceviz.
Aksam:17.30 bir bucuk kase tarhana corbasi,bir kase baharatli yogurt.
2.5 litre su,3 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?