Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
saks suyu nasıl bisey canm biz bugün uyuduk çok sukur hatta hala uyumak istiyor

saksı der gibi o ne:)
Canlar genel adı saks suyu geçiyor ben
2lt suya 1/2limon 1basparmak büyüklüğünde taze zencefil 1/2yesil elma yada 1salatalik 1kabuk tarçın atiyorum zencefili bir iki saat sonra çıkarıyorum içinden diğerleri su bitene kadar kalıyor

Ay bunu bende deneyeyim hemen:)

onuda deneyeym bakalım canım bugün karataya basladm bakalım başarabilecekmiym limonlu naneli suya başladım
odem ardında herşeyi katariz hadi Allah utandırmasın Karatay da beni en cok çorbalar yoruyordu mercimek tarhana domates başka yok ama 1yk un toleransı varmış sonra öğrendim çok az şehriyeli sebze çorbası filan

karatayi su leptin olayı cins 5 saat en az bisey yemiceksin iki Ogün arası çok ta araştırmadim ama bakalım yapcam biseyler

Kızlar seferogullari Tellioğullari diye kurayi çektim çok adıldı oğlusun çekti sadece listedekileri yazdım umarım doğrudur
hadi hayırlı uğurlu olsun iyi olan kazansın

karatayi su leptin olayı cins 5 saat en az bisey yemiceksin iki Ogün arası çok ta araştırmadim ama bakalım yapcam biseyler

hadi hayırlı uğurlu olsun iyi olan kazansın
canım olay onda zaten ama sana tavsiye çokta dolu dolu yeme birçok kişi bulgur selbest der sma esasında haftada birgün 3yk izinli açlık hissettiğinde Türk kahvesi tarcinli yada ayran icebilirsin çünkü açlıktan leptini bozuyor en azından ayran bozmadı sayılıyor bu durumda
Birde kahvaltı sonrası tereyağlı Türk kahvesi var yağ yakiyormus lezzeti cok güzel
Aklına takilan okursa sor canım hatta sana bi besin piramidi vardı onu bulup atiyim ben :)

süper olur valla canım sen daha once yaptım mı yarın dışarı cikabilirsem kitabıni alayim diyrum yada kapida odemeli bi site bulursam internetten bakinmayla olacak gibi değil

süper olur valla canım sen daha once yaptım mı yarın dışarı cikabilirsem kitabıni alayim diyrum yada kapida odemeli bi site bulursam internetten bakinmayla olacak gibi değil
Dur bakiyim pdfsi vardı bende ilk kitabının bulursam mail atiyim yada bu sitede karatay grubu var gül ablanin actigi orayida takip et pdfyi ben bulamazsam ondan istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…