- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.961
Hosbulduk poni hemen hemen kilolarımız vermek istediklerimiz ve hedeflerimiz aynı gibi. Kendime yakın birini bulunca sevindim şimdi senin giden kiloları görünce dahada gaza gelirim ben.@sahgull N Nilyyyaaannn aramıza hoşgeldniz ben Poni 27 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. 1 yıldan falzadır buradayım 20 kg verdm takımm sayesnde 10 kilom kaldı
hmm demek öyle.günün yorgunlugundan sonra dünden kalan nohutu bir anda pilavın içine boca ediverdim planda aslında bulgur yoktu salata yapmıstım bi kaç kaşık nohutla yiycektim.Olmamış drcum bulguru hafta sonu haricinde tuketmiyoruz mümkün mertebe sabah acilis diyelim ama akşam ciks
offf cok kötü olmus.Ohh gelebildim sonunda misafirler gitti benim tripcan ortalığı topladı çocuğu uyuttu bende mutfağı topladım bi kahve keyfi yapalım dedik kahve canikmm beyaz koltuğa boca olduonu temizledi ama cikmaz buyuk ihtimal yikamaci aranacak
Ara ara baktim beğendim siz konuştukça ben catladim sonunda geldim
huuuuuu noluyo yaaaa önce ben geldim çekilin uleynnnn.ay bide eski takım arkadaslarım.Oleyyy çalışır kaparız Gülşah ile listeyi biz
hazrılıksız yakalandım ama bir daha olmamasına çalışacagım.bende 3 küçük çocuk var.eşim akşam eve 8de geliyor.haftasonuda bir gün çalışıyor.sabah giyinir kuşanır traş olur cıkar.çocuklarım erken kalkar evden birşeyler alıp cıkayım derken bugün 1 saat geç kaldım.daha erken kalkayım dedim dün topuklularla okadar cok ayakta durduk ki tabanlarım ağrıyordu.Bol karbonhidratli bir gun olmus yasemin allhtan bugun pazartesi
Annaaa sen de mi liste bekliyorsun. İyi olan kazansınhmm demek öyle.günün yorgunlugundan sonra dünden kalan nohutu bir anda pilavın içine boca ediverdim planda aslında bulgur yoktu salata yapmıstım bi kaç kaşık nohutla yiycektim.
offf cok kötü olmus.
huuuuuu noluyo yaaaa önce ben geldim çekilin uleynnnn.ay bide eski takım arkadaslarım.
Ama isminiz bi duyulursa kalite+görsellik hasta yığılır kapınıza.hazrılıksız yakalandım ama bir daha olmamasına çalışacagım.bende 3 küçük çocuk var.eşim akşam eve 8de geliyor.haftasonuda bir gün çalışıyor.sabah giyinir kuşanır traş olur cıkar.çocuklarım erken kalkar evden birşeyler alıp cıkayım derken bugün 1 saat geç kaldım.daha erken kalkayım dedim dün topuklularla okadar cok ayakta durduk ki tabanlarım ağrıyordu.
bu asm açma işibenicok yordu.devlet bize hiç birşey vermedi bu ay maaş bile alamadık.kayıtlı hastamızda yok.dükkan tuttuk duvarları su tesisatı bütün medikal malzemeleri 3 bayan dişimizle tırnagımızla kurduk.gören güzellik merkezi sanıyor.iyi mi oldu bilemedim muayene ücretli sanıp tedirgin geliyorlar
güzel olmuş cnm puding normal bildigimkz puding miVe geçmiş bitti. Birazdan ayrıldığım kiloyu bulmaya gidicem :) ama öncelikle menümü yazayım.
Sabah 8.00
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
1 domates
1 dilim kasar
10 adet zeytin
Öğlen 12.00
Chia puding
1 avuç çığ fındık
Akşam 18.00
1 tabak etli nohut
1 havuc ( bunu yiyebilir miyim ? )
5 adet fıstık
Sütlü nescafe
Spor yarım saat yürüyüşle beraber 9.000 adım
Su saymadım yarın saymaya başlıcam
Bende söz yarın menüyü düzeltiyorum
pek bi. Benlik değilmiş canım1/3 bardak su kaynatıyoruz ıcıne
1 tatlı kaşığı zencefil rendeliyoruz bunlar ( 20 an kaynıyor)
Ardından içine yoğunluğu sana kalmış ben 1 yk kaşığı cay atıyorum ama daha yoğun sevenler daha yoğun artabilir
4 tane kakule
Bunlar 5 dk kısık ateşte pişiyor
İçine 1 tutma kimyon (çok değil) 1 tutam karabiber 2/3 sut at Sut kaynayınca kapat süz iç :)
Ben çok seviyorum zencefıl vücut dirençını artırıyor ben hala odamda kalorifer açmadım üşümüyorum hala. Bursa'da Sut az olsun diyenler su ve sütü yarı yarıya yapıyor ben süt bol seviyorum
haklisin canım da benimki inadına yapıyor ona gıcık oluyorumbi söz vardır dağda tek başına evliya olmak kolay asıl mesele halkın içinde olabilmek, o hesap abur cubur yasak yiyecekler etrafta olmazken diyet yapmak kolay önemli olan onlar varken nefsi terbiye edip el sürmem ek canım:)
Güzel cnmPazartesi menusu
08.30 2 Yumurta,7 zeytin,az peynir
11.00 1,5 elma
14 00 3 dolma(bulgurla),yogurt
17.30 3 kestane,1 avuc findik badem karisik
2 litre su,spor yok
Günaydın hayatimGünaydın herkese kisme beni merak etmemiş
gunaydin canımGunaydin kizlar
Sabahleyin kalktim bel bolgemi olctum yagurt limon kurune basladim bakalim 2 hafta sonra ne kadar olcak,yesil cay icmeyede basladim. az kalorili birgun olsun. hepinizi opuyorum
günaydın su baya tok tutuyor ben hala açlık hissetmiyorsjnGünaydınnn
Ben işe geldim kahvaltımı yaptım gün içinde görüşürüz, bugun açıktıkça su içmeyi planlıyorum
Eki Görüntüle 1908895
Yok canm normal puding değil. Sut , chıa, muz, keçiboynuzu unu var içinde ama Sut ve chıa harıc diğer malzemeleri istediğin gb değiştirebilirsin ister taze meyve koy ister tarçın. Chia şişiyor böylece tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacımı karşılıyorum kriz anların kurtulusugüzel olmuş cnm puding normal bildigimkz puding mi
pek bi. Benlik değilmiş canımama yinede denemek lazım
haklisin canım da benimki inadına yapıyor ona gıcık oluyorum
Güzel cnm
Günaydın hayatim
gunaydin canım
günaydın su baya tok tutuyor ben hala açlık hissetmiyorsjn
Aslında menü kötü değil cnm hatta güzelde sayılır tek eksiğin tüm gün içinde yeşillik salata vs.olmamasıPazartesi menusu
11.00 1,5 elma
2 litre su,spor yok
kız dün dedinya biraz rahatsızım gelemicem diyeGünaydın herkese kisme beni merak etmemiş
Ben sabah içemedim yaa çok acıkmıştım hemen kahvaltıya gömüldümGunaydin kizlar
Sabahleyin kalktim bel bolgemi olctum yagurt limon kurune basladim bakalim 2 hafta sonra ne kadar olcak,yesil cay icmeyede basladim. az kalorili birgun olsun. hepinizi opuyorum
Afiyet olsun gayet güzel görünüyor cnmGünaydınnn
Ben işe geldim kahvaltımı yaptım gün içinde görüşürüz, bugun açıktıkça su içmeyi planlıyorum
Eki Görüntüle 1908895
seni pek bi sportmen gördüm doğrumudur acaba şekerAyy inşallah Dilek. Ağzından bal damlıyor.
bence çokda fazla değilmişBu arada bel bolgem:85 cm
gobek: 105 cm
Mankenlerin kalcasi kadar belim var ,guleyimmi aglayimmi
Değişik tariflerini burdada paylaşırsan seviniriz cnmBilmiyodum canm. Sebebi ne 40 derece yukarda olmamasının. Evde tatlandırmak için bir sürü şey var. Bu chai pudıng için kullandığım keci boynuzu unu var onu denicem. Aslında ben diyet tatlılarla ilgili tarifler uydurmak istiyorum o yüzden evde garip garip seyler var. İnş eğer ideal kilomada ulaşabilirsem ilerde site yada ne bileyem kitap fln bişi yapmak istiyorum. Ben mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. Sürekli şirkete pasta börek yapıp gidiyodum. Hatta diyetteyken daha güzel oluyor onlara götürüryorum onlar yiyor ben görünce yemiş gb oluyorum :) şimdide kendimi hafif tatlılar konusunda geliştirmeye çalışıyorum çünkü ben çok kilo aldım verdim ve gördüm ki tamamen tatlısız hayat olmuyor. İnsanın bi yerde o keki görünce (@buseb te olduğu gibi) kırılıp yiyor. Bunun yerine daha hafif tatlıları yesek ara ara hata bide sağlıklı tatlılar cokta güzel olmaz mı. Ben mesela yulafı un halıne getirdim keklerdeki un ölçümlerimi yulaf ve kepek unu ile değiştirmeye başladım. Yağ için malesef suan azaltmakla yetiniyorum ama zeytin yağı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum belki ilerde başka alternatifler bulurum.
Anammm rekabet hızlı olacak heraldeuuuuuu noluyo yaaaa önce ben geldim çekilin uleynnnn.ay bide eski takım arkadaslar
bence boyuna göre hiçde abartı değilGünaydın kızlar menülerini görünce bayıldım herkes çok iradeli maşallah.Bende sabah kalkıp tartılım.
Kilom:75.2
Belimi ölçecektim ama mezura bulamadım geçen olctuklerim yazayımgün içinde tekrar bakınırım bulunca teyıt ederim doğruluğunu
Göbek 85
Alt göbek:95
Popo:105
Bende kendime göre bi simetri oluşturmuşum
3 çocukla bütün gün işde olmak zor olmuyormu cnmhazrılıksız yakalandım ama bir daha olmamasına çalışacagım.bende 3 küçük çocuk var.eşim akşam eve 8de geliyor.haftasonuda bir gün çalışıyor.sabah giyinir kuşanır traş olur cıkar.çocuklarım erken kalkar evden birşeyler alıp cıkayım derken bugün 1 saat geç kaldım.daha erken kalkayım dedim dün topuklularla okadar cok ayakta durduk ki tabanlarım ağrıyordu.
bu asm açma işibenicok yordu.devlet bize hiç birşey vermedi bu ay maaş bile alamadık.kayıtlı hastamızda yok.dükkan tuttuk duvarları su tesisatı bütün medikal malzemeleri 3 bayan dişimizle tırnagımızla kurduk.gören güzellik merkezi sanıyor.iyi mi oldu bilemedim muayene ücretli sanıp tedirgin geliyorlar
sen ne iş yapıyorsun tatlımAnnaaa sen de mi liste bekliyorsun. İyi olan kazansın. Ben bugün evdeyim uyanır uyanmaz 10 çiğ badem 1 ceviz yedim simdi kahvemi içiyorum birazdanda spora inicem :)
dün dopru dürüst bişey yemeyip sabah aç olmaman iyiymiş cnmGünaydın kızlar
Cadimla yatak keyfi yapıyoruz biz yine
Dha doğrusu o oyun derdinde ben uykuuyuduğum uyku bi turlu yetmiyor bana ya
Neyse hemen gidip bir tartidayim sonrada kahvaltı işine giriseyim karnim aç değil ama bir baş ağrısı var
Avatar resminin altında özel başlık olan yere yazacaksın cnmSanırım durum mesajlarına bilgilerimi girmedim. Nerden yapcam acaba?
chıaa tohumu gerçekten çok faydalımın zayıflamaya etkisi varmı kullanıyım mı bense sencwYok canm normal puding değil. Sut , chıa, muz, keçiboynuzu unu var içinde ama Sut ve chıa harıc diğer malzemeleri istediğin gb değiştirebilirsin ister taze meyve koy ister tarçın. Chia şişiyor böylece tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacımı karşılıyorum kriz anların kurtulusu
kahvaltı yapılmadımı prensesAnnaaa sen de mi liste bekliyorsun. İyi olan kazansın. Ben bugün evdeyim uyanır uyanmaz 10 çiğ badem 1 ceviz yedim simdi kahvemi içiyorum birazdanda spora inicem :)
abla bugün keselim olurmuDaha karpuz kesecektik kızz
hadi bakalım okuma sırası sende
canım doğru söylüyorsun okudum sadece bendeHoşgeldin Gulsah bende nane
Hayde rastgele :) sukur kavusturana taciz edecektim yoksa
Evet canim her ptesi tartı günü yine
Hoşgeldin ayça
Sabah keki yersen akşam fıstığa kalırsınız buse hanım
Canım daha sağlıklı ama az deseydin böyle telafi edilmez ki
Afiyet olsun burcucum
Güzel canim afiyet olsun
Oku tabi takım kuralı
Afiyet olsun abla aç aç kalmaktan daha iyi bir taktik olmuş
Afiyet olsun kuru sisirmesin dileğim
Hayirrrrrr
Abla kocaya kusmus hatun gibi trip atiyim araya mefkurem sokuyon gel barisalim
Olmamış drcum bulguru hafta sonu haricinde tuketmiyoruz mümkün mertebe sabah acilis diyelim ama akşam ciks
Karatay afiyet olsun
Sožzzzzzz
Kız akşama kadar markette degilmisin zaten
Kolaya kaçmak yok takim kuralı geçmiş yapılacak
afiyet olsun canım güzel menü
Aynen benim kafa hala karışık ins en kısa zamanda herkesi tanirimda kafada otuttururumAynı durumdayım yazıyorum yazıyorum daha konuşmaların sonuna gelemedimmasallah masallah
ins oldu ama omega 3 içemedim ins bugünOysss 25 dk da anca bitti geçmiş
güzel olmuş abla
akşam biraz hem fsulye hem yarma fazlA kaçmış gibi
Yok abla kaldırmAyalim aksine yeni kurLlar bile ekleyebiliriz
bende pek sevdiğim söylenemez hep içten pazarlik yapar sagolsun bende her seferinde saf gibi iyi davranirim kendisine bi mesafe koyamam
Bol su ve sık sık icince pek açlık hissetmiyorsjn ama bugün wcden baya cikmadkm yarına yansır mı bilemem
Akşam yemedigin için bulgur dengelenmiş gibi canm
hafta sonu abartmnin cefasi canım .
guzel Karatay olmuş gibi
Mutfak benimde yarına kaldi valla bu koca beni cildirtacak ben kilo vermeye çalıştım dn beri eve aldığı abur cubur haddi heaabi yok hem zayiflamami istiyor hemde beni baltalamak için elinden geleni yapiyor
anca bitti valla abla
@berilceee hoşgeldin abla ozlettin kendini @CurukElma hilalcim hoş geldin çok sevindim geri donmene
canım göbek için krem şart bende 3 tane farklı krem aldım biraz zayiflim sonra kullanacak sıkılasmak içinhoşgeldin tatlım :)
5 kilo kaldi hedefe canım ama biraz daha fazla vermek istiyorum. Gobus biraz fazla benim
Hosgeldin bahar cim geçmiş olsun ya ins çıkar leke
Hosbuldum tatlım :)
ins bu ay sonu mezun olurum canım :)
abla bende yarın alayım soda baslayim ne yaparsam kardır son kilolar artık :)
Kız sende hızlan bakayım o zaman senden önce mezun olucam bu gidişle
sağol canımAfiyet olsun canim
Ne guzel yapmissiniz, ama pekmez hurma serbeti falan kullan cunku bal 40 dreecenin ustunde olmamasi gerekiyo canim
Guzel canim afieyt olsun
merviş tartıldınmı dünkü sıkıyönetim yaramışmı eksi çıktımmıGünaydın kızlar
Cadimla yatak keyfi yapıyoruz biz yine
Dha doğrusu o oyun derdinde ben uykuuyuduğum uyku bi turlu yetmiyor bana ya
Neyse hemen gidip bir tartidayim sonrada kahvaltı işine giriseyim karnim aç değil ama bir baş ağrısı var
güzel bacısı, göbek çevresi tam nerden ölçyün bende akşam başlıycamPazartesi menusu
11.00 1,5 elma
2 litre su,spor yok
İçeriğinin keten tohumundan bile daha faydalı olduğu söyleniyor cnmchıaa tohumu gerçekten çok faydalımın zayıflamaya etkisi varmı kullanıyım mı bense sencw
Tabiki paylaşırım. Bütün Ramazan yulaf kuru meyvelı kurabiye ile oruç tutum ben 2015 Ramazan'da işim çok yoğundu SAAT 5 ten sonra açıkıyordum ve 8 e kadar sınırleniyordum hatta bi kere hata ile çok önemli kayıtların tutulduğu yeri sildim sonra şükür ki geri döndürebildik bilgileri. O yüzden bu ramazan sahurda 3 tane yulaflı kurabıye yerdim mis ne acıktım ne de kilo aldım.Günaydınnnnn fıstık adaylarım
Maşallah pek bi erkenci herkes
Bugün bende öyleyim 8 de aç karnımı doyurdum bile
Aslında menü kötü değil cnm hatta güzelde sayılır tek eksiğin tüm gün içinde yeşillik salata vs.olmaması
Ayrıca geç vakit demeyip zaman ayırıp geçmişi okuyup herkese cevap verdiğin içinde teşekkür bebeğim
kız dün dedinya biraz rahatsızım gelemicem diye
Ben sabah içemedim yaa çok acıkmıştım hemen kahvaltıya gömüldüm
Heralde ben tek akşamları yapıcam
Afiyet olsun gayet güzel görünüyor cnm
seni pek bi sportmen gördüm doğrumudur acaba şeker
bence çokda fazla değilmiş
Benim belim daha kalındır
Değişik tariflerini burdada paylaşırsan seviniriz cnm
Bence uydurmasyon yulaf kepekli kurabiye yapmıştım yağsız unsuz kuru meyveli
Anammm rekabet hızlı olacak heralde
bence boyuna göre hiçde abartı değil
3 çocukla bütün gün işde olmak zor olmuyormu cnm
Bayada emek vermişiniz
Kız yakın olsak ilk hastan ben olurdum
Bi düzelemedim gitti
sen ne iş yapıyorsun tatlım
dün dopru dürüst bişey yemeyip sabah aç olmaman iyiymiş cnm
Bence kalkınca hemen saldırdım
iyi kız fena değilsin :)Günaydın kızlar menülerini görünce bayıldım herkes çok iradeli maşallah.Bende sabah kalkıp tartılım.
Kilom:75.2
Belimi ölçecektim ama mezura bulamadım geçen olctuklerim yazayımgün içinde tekrar bakınırım bulunca teyıt ederim doğruluğunu
Göbek 85
Alt göbek:95
Popo:105
Bende kendime göre bi simetri oluşturmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?