Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@sahgull N Nilyyyaaannn aramıza hoşgeldniz ben Poni 27 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. 1 yıldan falzadır buradayım 20 kg verdm takımm sayesnde 10 kilom kaldı
Hosbulduk poni hemen hemen kilolarımız vermek istediklerimiz ve hedeflerimiz aynı gibi. Kendime yakın birini bulunca sevindim şimdi senin giden kiloları görünce dahada gaza gelirim ben.

Olmamış drcum bulguru hafta sonu haricinde tuketmiyoruz mümkün mertebe sabah acilis diyelim ama akşam ciks
hmm demek öyle.günün yorgunlugundan sonra dünden kalan nohutu bir anda pilavın içine boca ediverdim planda aslında bulgur yoktu salata yapmıstım bi kaç kaşık nohutla yiycektim.

offf cok kötü olmus.

Oleyyy çalışır kaparız Gülşah ile listeyi biz
huuuuuu noluyo yaaaa önce ben geldim çekilin uleynnnn.ay bide eski takım arkadaslarım.

Günaydın kızlar menülerini görünce bayıldım herkes çok iradeli maşallah. Bende sabah kalkıp tartılım.
Kilom:75.2
Belimi ölçecektim ama mezura bulamadım geçen olctuklerim yazayım gün içinde tekrar bakınırım bulunca teyıt ederim doğruluğunu
Göbek 85
Alt göbek:95
Popo:105
Bende kendime göre bi simetri oluşturmuşum

Bol karbonhidratli bir gun olmus yasemin allhtan bugun pazartesi
hazrılıksız yakalandım ama bir daha olmamasına çalışacagım.bende 3 küçük çocuk var.eşim akşam eve 8de geliyor.haftasonuda bir gün çalışıyor.sabah giyinir kuşanır traş olur cıkar.çocuklarım erken kalkar evden birşeyler alıp cıkayım derken bugün 1 saat geç kaldım.daha erken kalkayım dedim dün topuklularla okadar cok ayakta durduk ki tabanlarım ağrıyordu.
bu asm açma işibenicok yordu.devlet bize hiç birşey vermedi bu ay maaş bile alamadık.kayıtlı hastamızda yok.dükkan tuttuk duvarları su tesisatı bütün medikal malzemeleri 3 bayan dişimizle tırnagımızla kurduk.gören güzellik merkezi sanıyor.iyi mi oldu bilemedim muayene ücretli sanıp tedirgin geliyorlar

Annaaa sen de mi liste bekliyorsun. İyi olan kazansın. Ben bugün evdeyim uyanır uyanmaz 10 çiğ badem 1 ceviz yedim simdi kahvemi içiyorum birazdanda spora inicem :)

Ama isminiz bi duyulursa kalite+görsellik hasta yığılır kapınıza.

güzel olmuş cnm puding normal bildigimkz puding mi

pek bi. Benlik değilmiş canım ama yinede denemek lazım

haklisin canım da benimki inadına yapıyor ona gıcık oluyorum

Pazartesi menusu

08.30 2 Yumurta,7 zeytin,az peynir
11.00 1,5 elma
14 00 3 dolma(bulgurla),yogurt
17.30 3 kestane,1 avuc findik badem karisik
2 litre su,spor yok
Güzel cnm
Günaydın herkese kisme beni merak etmemiş
Günaydın hayatim
Gunaydin kizlar
Sabahleyin kalktim bel bolgemi olctum yagurt limon kurune basladim bakalim 2 hafta sonra ne kadar olcak,yesil cay icmeyede basladim. az kalorili birgun olsun. hepinizi opuyorum
gunaydin canım

Günaydınnn
Ben işe geldim kahvaltımı yaptım gün içinde görüşürüz, bugun açıktıkça su içmeyi planlıyorum

Eki Görüntüle 1908895
günaydın su baya tok tutuyor ben hala açlık hissetmiyorsjn

Yok canm normal puding değil. Sut , chıa, muz, keçiboynuzu unu var içinde ama Sut ve chıa harıc diğer malzemeleri istediğin gb değiştirebilirsin ister taze meyve koy ister tarçın. Chia şişiyor böylece tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacımı karşılıyorum kriz anların kurtulusu

Günaydınnnnn fıstık adaylarım
Maşallah pek bi erkenci herkes
Bugün bende öyleyim 8 de aç karnımı doyurdum bile

Pazartesi menusu

11.00 1,5 elma
2 litre su,spor yok
Aslında menü kötü değil cnm hatta güzelde sayılır tek eksiğin tüm gün içinde yeşillik salata vs.olmaması

Ayrıca geç vakit demeyip zaman ayırıp geçmişi okuyup herkese cevap verdiğin içinde teşekkür bebeğim

Günaydın herkese kisme beni merak etmemiş
kız dün dedinya biraz rahatsızım gelemicem diye

Gunaydin kizlar
Sabahleyin kalktim bel bolgemi olctum yagurt limon kurune basladim bakalim 2 hafta sonra ne kadar olcak,yesil cay icmeyede basladim. az kalorili birgun olsun. hepinizi opuyorum
Ben sabah içemedim yaa çok acıkmıştım hemen kahvaltıya gömüldüm
Heralde ben tek akşamları yapıcam

Günaydınnn
Ben işe geldim kahvaltımı yaptım gün içinde görüşürüz, bugun açıktıkça su içmeyi planlıyorum

Eki Görüntüle 1908895
Afiyet olsun gayet güzel görünüyor cnm

Ayy inşallah Dilek. Ağzından bal damlıyor.
seni pek bi sportmen gördüm doğrumudur acaba şeker

Bu arada bel bolgem:85 cm
gobek: 105 cm
Mankenlerin kalcasi kadar belim var ,guleyimmi aglayimmi
bence çokda fazla değilmiş
Benim belim daha kalındır

Değişik tariflerini burdada paylaşırsan seviniriz cnm
Bence uydurmasyon yulaf kepekli kurabiye yapmıştım yağsız unsuz kuru meyveli

uuuuuu noluyo yaaaa önce ben geldim çekilin uleynnnn.ay bide eski takım arkadaslar
Anammm rekabet hızlı olacak heralde
bence boyuna göre hiçde abartı değil

3 çocukla bütün gün işde olmak zor olmuyormu cnm

Bayada emek vermişiniz
Kız yakın olsak ilk hastan ben olurdum
Bi düzelemedim gitti

Annaaa sen de mi liste bekliyorsun. İyi olan kazansın. Ben bugün evdeyim uyanır uyanmaz 10 çiğ badem 1 ceviz yedim simdi kahvemi içiyorum birazdanda spora inicem :)
sen ne iş yapıyorsun tatlım

dün dopru dürüst bişey yemeyip sabah aç olmaman iyiymiş cnm
Bence kalkınca hemen saldırdım

chıaa tohumu gerçekten çok faydalımın zayıflamaya etkisi varmı kullanıyım mı bense sencw

Daha karpuz kesecektik kızz

hadi bakalım okuma sırası sende
abla bugün keselim olurmu
canım doğru söylüyorsun okudum sadece bende

Aynı durumdayım yazıyorum yazıyorum daha konuşmaların sonuna gelemedim masallah masallah
Aynen benim kafa hala karışık ins en kısa zamanda herkesi tanirimda kafada otuttururum

ins oldu ama omega 3 içemedim ins bugün

canım göbek için krem şart bende 3 tane farklı krem aldım biraz zayiflim sonra kullanacak sıkılasmak için

Afiyet olsun canim

Ne guzel yapmissiniz, ama pekmez hurma serbeti falan kullan cunku bal 40 dreecenin ustunde olmamasi gerekiyo canim

Guzel canim afieyt olsun
sağol canım

merviş tartıldınmı dünkü sıkıyönetim yaramışmı eksi çıktımmı
Pazartesi menusu

11.00 1,5 elma
2 litre su,spor yok
güzel bacısı, göbek çevresi tam nerden ölçyün bende akşam başlıycam

chıaa tohumu gerçekten çok faydalımın zayıflamaya etkisi varmı kullanıyım mı bense sencw
İçeriğinin keten tohumundan bile daha faydalı olduğu söyleniyor cnm
Ama ölçülü tüketmek gerekşyor benim bildiğim günlük 1 yk geçmicek

Tabiki paylaşırım. Bütün Ramazan yulaf kuru meyvelı kurabiye ile oruç tutum ben 2015 Ramazan'da işim çok yoğundu SAAT 5 ten sonra açıkıyordum ve 8 e kadar sınırleniyordum hatta bi kere hata ile çok önemli kayıtların tutulduğu yeri sildim sonra şükür ki geri döndürebildik bilgileri. O yüzden bu ramazan sahurda 3 tane yulaflı kurabıye yerdim mis ne acıktım ne de kilo aldım.
2 adet çok erimiş muz ( hem çok Ergin olduğu için yarı fiyatına iniyor hemde muz için en sağlıklı olanı)
Yulaf ( biraz un haline getirilmiş + biraz normal bütün bütün)
küp doğranmış kuru kayısı
Azıcık tarçın ( bazen koydum bazen koymadım)
Babamlarınkine ilave olarak bitter çikolata damlası koyardım. Ama ben sevmiyorum kayısı zaten tatlandırıyor yeterince.
Seninkide böyle miydi?
Ben bilgisayar mühendisiyim. Bu yüzden özellikle bazı dönemler aşırı yoğun olabiliyorum evim ile işim arası yürüyüş mesafesi 7 dk iken eve gidemediğim zamanlar oldu. İş yerinde uyuduğum sadece duş almaya gittiğim. Açıkcası kendime ait bir hayatım çok yok. Fakat bgn güzel bir haber ile başladım güne uzun zamandır bir firma ile görüşüyorduk yabancılarla çalışan. bu yüzden ister ofisten ister evden bağlantı yapıp çalışabileceğim bir Projede çalışmam için teklif geldi. Böyle olursa rahat ederim çok inş.

iyi kız fena değilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…