Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gözün aydın cnm evden çalışabilirsen daha rahat edersin
Maşallah sende çok enerjiksin

Ben kuru meyve çekilmiş kuruyemiş yulaf kepeği biraz sütle kıvam verip öyle pişirdim kurbiyeleri biraz kuru oldu ama yinede beni tatmin etti

chıaa tohumu gerçekten çok faydalımın zayıflamaya etkisi varmı kullanıyım mı bense sencw
Bence zayıflamaya etkisi kendi büyüklüğünün 10 katı şiştiği için var bide tatlı krızın var ise tatlısını yapıyorsun krizin geçiyor yok ise yumurtaya at salataya at her seye gidiyor ve yiyince su Sut gb şeyle birleşince sisiyor. Hem krizlerini atlatıyorsun hem sağlıklı besin tüketiyorsun. Sanırım en iyi yiyecek ödülü fln aldı chai. Bundan sonra yaptıklarımın resmini atayım chai ile.

takımımız sana uğur getirdi demekki ayçam okudukça yazdıklarını benimde kafada lamba yandı, helede benim gibi adam ömür billah tatlıdan lezzetli şeylerden vazgeçemez ama diğer taraftan kilolu olmayıda kilo almayıda kabul edemez ozaman ne yapıyoruz abi Ayça bacı az kalorili lezzetli tatlı, yalancı hamurişi tarifleri sen bu garip için yazıver bende hayat şeklim yapmaya çalışıyım ki şu kilo koruma işini beceriyim

nerden bulabilirim kuzu

kahvaltı yapılmadımı prenses
Yok Canım daha hala yapamadım malesef spora inmeden karnımı çok doyurmayayım istedim yağ yakımı için malum. 10 badem 1 ceviz ve kahve ile duruyorum ama aç değilim şükür. Saate geç oldu gidip geleyim bol proteinli kahvaltı yapıcam yumurtalı peynirli :)

Bende kullanıyorum krem.Sürünce yakıyor biraz. Sen ne aldın dicrm ama reklam olur özelden yazar mısın banada ?

Kesinlikle Dilek. Ah ben yaptıkça neden hiç resim paylaşmamışım ki senle. Yaa ben bu yemeğe bırak vermeyi alırdım bile. Hep light seyler ile korudum. Bundan sonra yaptıkça burdanda yazıcam. Ama dene mutlaka sende aklına geleni. Sonra güzelleri paylaş bizle

İştahım kapandı nasıl bi karışım bu ya

3 çocukla bütün gün işde olmak zor olmuyormu cnm

Bayada emek vermişiniz
Kız yakın olsak ilk hastan ben olurdum
Bi düzelemedim gitti
sabah onlarla kalkıyorum cıkana kadar birini giydir öbürünü wcden cıkar.bakıcı geliyor öğlen okula gidiyorlar yarım gün.5de işten cıkıyorum onları alıp markete marketten eve yemek yap yedir babaları anca geliyor.mutfagı topla ertesi günü planla.
asm için son 2 aydır haftasonlarıda çalıştık.bide babam bypass oldu ankara git gel yaptım.şuan aynada yüzümü görsem aaa görüşmeyeli ne çok oldu derim.
canım yine de yardımcı olmak isterim sen bana şikayetlerini söyle.ben çok ilaç yazan bi dr değilim belki bitkisel bişeyler tavsiye ederim.

Ay ne güzel dün asmye gittim kayıt olmak için çok kötü bakımsız toz içinde bi yerdi bi sağlık merkezine uygun bi yer değildi

Lafm wjatssp dışındakilere mefkuşum.
Yeni arkadaşlar gelmiş liste için sıra bekliyolar sanırım izin mizin karamsarlk yapmayıp listeden çıkmamam lazım tırstm ha

Bu tohumu çok duydum ama denemedim hiç tilya kurunu deneyicem bakalım önce
Günaydın abla aç degildimde regl oldum baş ağrısı hala devam ediyor
günaydın kızçeler
Günaydın canım
merviş tartıldınmı dünkü sıkıyönetim yaramışmı eksi çıktımmı

güzel bacısı, göbek çevresi tam nerden ölçyün bende akşam başlıycam
tartildim canım -100 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…