- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.981
Gözün aydın cnm evden çalışabilirsen daha rahat edersinTabiki paylaşırım. Bütün Ramazan yulaf kuru meyvelı kurabiye ile oruç tutum ben 2015 Ramazan'da işim çok yoğundu SAAT 5 ten sonra açıkıyordum ve 8 e kadar sınırleniyordum hatta bi kere hata ile çok önemli kayıtların tutulduğu yeri sildim sonra şükür ki geri döndürebildik bilgileri. O yüzden bu ramazan sahurda 3 tane yulaflı kurabıye yerdim mis ne acıktım ne de kilo aldım.
2 adet çok erimiş muz ( hem çok Ergin olduğu için yarı fiyatına iniyor hemde muz için en sağlıklı olanı)
Yulaf ( biraz un haline getirilmiş + biraz normal bütün bütün)
küp doğranmış kuru kayısı
Azıcık tarçın ( bazen koydum bazen koymadım)
Babamlarınkine ilave olarak bitter çikolata damlası koyardım. Ama ben sevmiyorum kayısı zaten tatlandırıyor yeterince.
Seninkide böyle miydi?
Ben bilgisayar mühendisiyim. Bu yüzden özellikle bazı dönemler aşırı yoğun olabiliyorum evim ile işim arası yürüyüş mesafesi 7 dk iken eve gidemediğim zamanlar oldu. İş yerinde uyuduğum sadece duş almaya gittiğim. Açıkcası kendime ait bir hayatım çok yok. Fakat bgn güzel bir haber ile başladım güne uzun zamandır bir firma ile görüşüyorduk yabancılarla çalışan. bu yüzden ister ofisten ister evden bağlantı yapıp çalışabileceğim bir Projede çalışmam için teklif geldi. Böyle olursa rahat ederim çok inş.
Bence zayıflamaya etkisi kendi büyüklüğünün 10 katı şiştiği için var bide tatlı krızın var ise tatlısını yapıyorsun krizin geçiyor yok ise yumurtaya at salataya at her seye gidiyor ve yiyince su Sut gb şeyle birleşince sisiyor. Hem krizlerini atlatıyorsun hem sağlıklı besin tüketiyorsun. Sanırım en iyi yiyecek ödülü fln aldı chai. Bundan sonra yaptıklarımın resmini atayım chai ile.chıaa tohumu gerçekten çok faydalımın zayıflamaya etkisi varmı kullanıyım mı bense sencw
takımımız sana uğur getirdi demekki ayçamTabiki paylaşırım. Bütün Ramazan yulaf kuru meyvelı kurabiye ile oruç tutum ben 2015 Ramazan'da işim çok yoğundu SAAT 5 ten sonra açıkıyordum ve 8 e kadar sınırleniyordum hatta bi kere hata ile çok önemli kayıtların tutulduğu yeri sildim sonra şükür ki geri döndürebildik bilgileri. O yüzden bu ramazan sahurda 3 tane yulaflı kurabıye yerdim mis ne acıktım ne de kilo aldım.
2 adet çok erimiş muz ( hem çok Ergin olduğu için yarı fiyatına iniyor hemde muz için en sağlıklı olanı)
Yulaf ( biraz un haline getirilmiş + biraz normal bütün bütün)
küp doğranmış kuru kayısı
Azıcık tarçın ( bazen koydum bazen koymadım)
Babamlarınkine ilave olarak bitter çikolata damlası koyardım. Ama ben sevmiyorum kayısı zaten tatlandırıyor yeterince.
Seninkide böyle miydi?
Ben bilgisayar mühendisiyim. Bu yüzden özellikle bazı dönemler aşırı yoğun olabiliyorum evim ile işim arası yürüyüş mesafesi 7 dk iken eve gidemediğim zamanlar oldu. İş yerinde uyuduğum sadece duş almaya gittiğim. Açıkcası kendime ait bir hayatım çok yok. Fakat bgn güzel bir haber ile başladım güne uzun zamandır bir firma ile görüşüyorduk yabancılarla çalışan. bu yüzden ister ofisten ister evden bağlantı yapıp çalışabileceğim bir Projede çalışmam için teklif geldi. Böyle olursa rahat ederim çok inş.
nerden bulabilirim kuzuBence zayıflamaya etkisi kendi büyüklüğünün 10 katı şiştiği için var bide tatlı krızın var ise tatlısını yapıyorsun krizin geçiyor yok ise yumurtaya at salataya at her seye gidiyor ve yiyince su Sut gb şeyle birleşince sisiyor. Hem krizlerini atlatıyorsun hem sağlıklı besin tüketiyorsun. Sanırım en iyi yiyecek ödülü fln aldı chai. Bundan sonra yaptıklarımın resmini atayım chai ile.
Yok Canım daha hala yapamadım malesef spora inmeden karnımı çok doyurmayayım istedim yağ yakımı için malum. 10 badem 1 ceviz ve kahve ile duruyorum ama aç değilim şükür. Saate geç oldu gidip geleyim bol proteinli kahvaltı yapıcam yumurtalı peynirli :)kahvaltı yapılmadımı prenses
Bende kullanıyorum krem.Sürünce yakıyor biraz. Sen ne aldın dicrm ama reklam olur özelden yazar mısın banada ?abla bugün keselim olurmu
canım doğru söylüyorsun okudum sadece bende
Aynen benim kafa hala karışık ins en kısa zamanda herkesi tanirimda kafada otuttururum
ins oldu ama omega 3 içemedim ins bugün
canım göbek için krem şart bende 3 tane farklı krem aldım biraz zayiflim sonra kullanacak sıkılasmak için
sağol canım
Kesinlikle Dilek. Ah ben yaptıkça neden hiç resim paylaşmamışım ki senle. Yaa ben bu yemeğe bırak vermeyi alırdım bile. Hep light seyler ile korudum. Bundan sonra yaptıkça burdanda yazıcam. Ama dene mutlaka sende aklına geleni. Sonra güzelleri paylaş bizletakımımız sana uğur getirdi demekki ayçamokudukça yazdıklarını benimde kafada lamba yandı, helede benim gibi adam ömür billah tatlıdan lezzetli şeylerden vazgeçemez ama diğer taraftan kilolu olmayıda kilo almayıda kabul edemez ozaman ne yapıyoruz abi Ayça bacı az kalorili lezzetli tatlı, yalancı hamurişi tarifleri sen bu garip için yazıver bende hayat şeklim yapmaya çalışıyım ki şu kilo koruma işini beceriyim
Ben ..... diye bir site var ordan aldım normalde 24 tl idi indirim olmuş 7 tl den aldıydım. Dur araştıralım pahalı pahalı alma canm. Reklam olur molur düzenledim mesajı özelden yazarım canm sananerden bulabilirim kuzu
Bu cok güzel haberTartı yüzümü güldürdü cuma günkü kilomun -100 gr asagisindayim bugün çok sukur
İştahım kapandı nasıl bi karışım bu ya1/3 bardak su kaynatıyoruz ıcıne
1 tatlı kaşığı zencefil rendeliyoruz bunlar ( 20 an kaynıyor)
Ardından içine yoğunluğu sana kalmış ben 1 yk kaşığı cay atıyorum ama daha yoğun sevenler daha yoğun artabilir
4 tane kakule
Bunlar 5 dk kısık ateşte pişiyor
İçine 1 tutma kimyon (çok değil) 1 tutam karabiber 2/3 sut at Sut kaynayınca kapat süz iç :)
Ben çok seviyorum zencefıl vücut dirençını artırıyor ben hala odamda kalorifer açmadım üşümüyorum hala. Bursa'da Sut az olsun diyenler su ve sütü yarı yarıya yapıyor ben süt bol seviyorum
Hilal geri gelmene çok sevindim canm alınma darlanma okey?yoksa saçından tutar getirirz haO nasil caymis canım neler var içinde
sabah onlarla kalkıyorum cıkana kadar birini giydir öbürünü wcden cıkar.bakıcı geliyor öğlen okula gidiyorlar yarım gün.5de işten cıkıyorum onları alıp markete marketten eve yemek yap yedir babaları anca geliyor.mutfagı topla ertesi günü planla.3 çocukla bütün gün işde olmak zor olmuyormu cnm
Bayada emek vermişiniz
Kız yakın olsak ilk hastan ben olurdum
Bi düzelemedim gitti
Gastritim beni uataklara düşürdü canm şükür bıgün iyiym eksideyim bomba gibiyimDun dedim kendi kendime inan ponicim nerelerdeydin
Bu boyla senin ölçüler böyleyse ben hiç ölçmeyeyimBu arada bel bolgem:85 cm
gobek: 105 cm
Mankenlerin kalcasi kadar belim var ,guleyimmi aglayimmi
Ay ne güzel dün asmye gittim kayıt olmak için çok kötü bakımsız toz içinde bi yerdi bi sağlık merkezine uygun bi yer değildihazrılıksız yakalandım ama bir daha olmamasına çalışacagım.bende 3 küçük çocuk var.eşim akşam eve 8de geliyor.haftasonuda bir gün çalışıyor.sabah giyinir kuşanır traş olur cıkar.çocuklarım erken kalkar evden birşeyler alıp cıkayım derken bugün 1 saat geç kaldım.daha erken kalkayım dedim dün topuklularla okadar cok ayakta durduk ki tabanlarım ağrıyordu.
bu asm açma işibenicok yordu.devlet bize hiç birşey vermedi bu ay maaş bile alamadık.kayıtlı hastamızda yok.dükkan tuttuk duvarları su tesisatı bütün medikal malzemeleri 3 bayan dişimizle tırnagımızla kurduk.gören güzellik merkezi sanıyor.iyi mi oldu bilemedim muayene ücretli sanıp tedirgin geliyorlar
Lafm wjatssp dışındakilere mefkuşum.Günaydınnnnn fıstık adaylarım
Maşallah pek bi erkenci herkes
Bugün bende öyleyim 8 de aç karnımı doyurdum bile
Aslında menü kötü değil cnm hatta güzelde sayılır tek eksiğin tüm gün içinde yeşillik salata vs.olmaması
Ayrıca geç vakit demeyip zaman ayırıp geçmişi okuyup herkese cevap verdiğin içinde teşekkür bebeğim
kız dün dedinya biraz rahatsızım gelemicem diye
Ben sabah içemedim yaa çok acıkmıştım hemen kahvaltıya gömüldüm
Heralde ben tek akşamları yapıcam
Afiyet olsun gayet güzel görünüyor cnm
seni pek bi sportmen gördüm doğrumudur acaba şeker
bence çokda fazla değilmiş
Benim belim daha kalındır
Değişik tariflerini burdada paylaşırsan seviniriz cnm
Bence uydurmasyon yulaf kepekli kurabiye yapmıştım yağsız unsuz kuru meyveli
Anammm rekabet hızlı olacak heralde
bence boyuna göre hiçde abartı değil
3 çocukla bütün gün işde olmak zor olmuyormu cnm
Bayada emek vermişiniz
Bi düzelemedim gitti
sen ne iş yapıyorsun tatlım
dün dopru dürüst bişey yemeyip sabah aç olmaman iyiymiş cnm
Bence kalkınca hemen saldırdım
Bu tohumu çok duydum ama denemedim hiç tilya kurunu deneyicem bakalım önceYok canm normal puding değil. Sut , chıa, muz, keçiboynuzu unu var içinde ama Sut ve chıa harıc diğer malzemeleri istediğin gb değiştirebilirsin ister taze meyve koy ister tarçın. Chia şişiyor böylece tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacımı karşılıyorum kriz anların kurtulusu
Günaydın abla aç degildimde regl oldum baş ağrısı hala devam ediyorGünaydınnnnn fıstık adaylarım
Maşallah pek bi erkenci herkes
Bugün bende öyleyim 8 de aç karnımı doyurdum bile
Aslında menü kötü değil cnm hatta güzelde sayılır tek eksiğin tüm gün içinde yeşillik salata vs.olmaması
Ayrıca geç vakit demeyip zaman ayırıp geçmişi okuyup herkese cevap verdiğin içinde teşekkür bebeğim
kız dün dedinya biraz rahatsızım gelemicem diye
Ben sabah içemedim yaa çok acıkmıştım hemen kahvaltıya gömüldüm
Heralde ben tek akşamları yapıcam
Afiyet olsun gayet güzel görünüyor cnm
seni pek bi sportmen gördüm doğrumudur acaba şeker
bence çokda fazla değilmiş
Benim belim daha kalındır
Değişik tariflerini burdada paylaşırsan seviniriz cnm
Bence uydurmasyon yulaf kepekli kurabiye yapmıştım yağsız unsuz kuru meyveli
Anammm rekabet hızlı olacak heralde
bence boyuna göre hiçde abartı değil
3 çocukla bütün gün işde olmak zor olmuyormu cnm
Bayada emek vermişiniz
Bi düzelemedim gitti
sen ne iş yapıyorsun tatlım
dün dopru dürüst bişey yemeyip sabah aç olmaman iyiymiş cnm
Bence kalkınca hemen saldırdım
Günaydın canımgünaydın kızçeler
tartildim canım -100 grmerviş tartıldınmı dünkü sıkıyönetim yaramışmı eksi çıktımmı
güzel bacısı, göbek çevresi tam nerden ölçyün bende akşam başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?