- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.941
Canim buraya takilmadan olmuyor biliyosun,hosgeldin tekrarEvet kizlar kontrole gittim isede gittim tabi bugun doktorum dedi ki biraz yuruyus yap bileklerin cok ince vucudun agir dedi bende dedim sen yeter ki iste isten ciktim kendi duragima kadar yurudum erken cikiyorum malum sut iznimi tekrar bolerek kullanmamis istediler. 35 dklik yuruyus yaptim suan duraktayim otobis bekliyorum yaklasik 2 ay bole devam edicem eve gidincede bi 2 mil leslie dusuncem var ama kizcem birakirsa aksama menulerimle burdayim geliyorum kizlar
Ayy abla eminim cok arti degilsindir sen yine ,insan misafir olayinda yitiriyo kendini ben olsam dusunemiyorum kendimiSelamlar fıstık olma yolunda ilerleyen yoldaşlarım
Bende takım kuralını ihlal edip bugün tartılmadım
 çünkü sabaha kadar durmadan bişeyler içip durdum
Birazda tartıda artı görmek istemedim
Çünkü haftasonu mercimek köftesi ve turşu yedim ki bulgur bana hiç yaramıyor
Bugün bile hala midem bi tuhaf
En son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum ama 1 seneyi geçmiştir heralde
Yine çoğumuzun artılarda olduğu bi haftaya başladık
Eminimki herkes bunu halledip cumada eksilerle gelir ki, bi haftamızı daha boşa geçirmiş olmayalım
Hadin bakalım sıfır kaçamaklı bol hareketli bi haftamıza bismillah diyelim
Yok güzelim misafir gelmesi yada gelmesi etkilemez beni hele kararlıyasamAyy abla eminim cok arti degilsindir sen yine ,insan misafir olayinda yitiriyo kendini ben olsam dusunemiyorum kendim
Gulsah zuhal abla ok verdigine gore hosgeldin diyelim,Eda ben ,umarim kolayca veririz kilolarihoşbuldukk
ismim gülşah 29 yaşındayım evliyim istanbulda yaşıyorumm
75 kiloyla başlamıştım yıllar önceistikrarlı bi şekilde devam ettim 61 kiloya kadar düşmüştüm ama izne ayrıldım tekrar 70 lere çıktım sonra takıma döndüm ama iş yoğunluğu ve takımdaki katılım azlığı motivemi bozdu tekrar izne ayrıldım 69,9 kilo ile 5 ay önce suan 72 küsürlerdeyim bu sefer başarmak istiyorum boyum da kısa 1,58 tostombalak bişey oldum
hedefim 58
liste için beklerim sorun değil illaki yer açılır ozaman girerim
yeterki siz beni kabul edin
Cok guZel canimhmm iyiki sabah erkenden tartılmıstımptesi meselesini bilmiyorudm ama tartı dürttü -500
Bencede fasulye banada hic yaramaz tahilSelam kizlar malesef artiyimsanirim dun yedigim kuru fasulye siskinlik yapti bende.
Hemen basliyorum 22 kasimda sonuctan bahsederim ablaÇok kolaylıkla elde edebileceğiniz malzemelerle (maden suyu, limon ve ayran) hazırlayacağınız bu kür ile göbek çevresindeki yağlardan, istenmeyen kilolardan kurtulmak mümkün. Üstelik bu karışım etkisini çok kısa sürede ve etkili şekilde gösteriyor. Peki bu kadar kısa zamanda yağlarımızı nasıl yakarız, sodalı kür nasıl hazırlanır? İşte sizlere sodalı limonlu ayran kürünün tarifi…
Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır.
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri:
* 3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt
* 1 şişe maden suyu
* 1/2 limonun suyu
Karışımın Hazırlanışı:
3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin.
İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin.
Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir.
-------- Sponsorlu İçerikler --------
Soda Ayran Limon Kürünün Uygulanışı: Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz. Kür ile birlikte diyette yaparsanız daha verimli bir sonuç gözlemleyebilirsiniz. Düzenli kullanımda göbek yağlarını iyice eritiyor, zayıflamanıza etkili şekilde yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu diyet yöntemi bağırsakları da çalıştırmada oldukça işe yarıyor
Göbek ölçüsü alınırsa aslında daha iyi anlarız işe yarayıp yaramadığınıHemen basliyorum 22 kasimda sonuctan bahsederim abla
Bende pazartesi ve cuma disinda tahil tuketmicem,emzirmesem o zamanda yemem aslinda,gecen ay tahlil yaptirdim benim sonuclar yerdeYok güzelim misafir gelmesi yada gelmesi etkilemez beni hele kararlıyasam
Ama mercimek köftelerin cazibesine dayanamadım baya uzun zaman olmuştu görüşmeyeli
Bidaha 69 u görmeden yüz vermicem kendisine
Canim bu varya eminim cok verdirir cunku kabak gercekten ise yariyor ama bu haftalik detoks olaylari korkutuyor beniEki Görüntüle 1908644
3 gün bunu yapmayı düşünüyorum.veya kabak corbası detoxu.iyi bir başlangıcla motive olmak istiyorum
Abla super bence@berilceee kaptaniçem kader arkadaşım
Ben bişeyler düşündüm sen ne dersin
___Bizim grub spor konusunda bşraz tembel olduğu için bi tane spor bakanı seçelim dedim
Herkes cuma bildiriminde o hafta yaptığı spor dk sını yazsın
Bakan da en iyi ilk 3 ü seçsin
Tabi gezme vs.spor olarak sayılmaz
__şu anda liste dışında baya kişi olduğu içinde onlarada liste yapalımki kim ne kadar vermiş görelim
Bu görevi dilek üstlensin
__bide takım içindeki herkesleri dahil ederek
O haftanın kilo verme konusunda en iyi yüzdesi olan ilk 3 ünü seçelim
Bunuda bi arkadaş yapabilir
Benim önerim tabiki kabul ederlerse
Spor bakanı ve en iyi ilk 3 listesi yapacak olan
Bahar ve merve olabilir
Ben unutmam insallah alirim tamam ablaGöbek ölçüsü alınırsa aslında daha iyi anlarız işe yarayıp yaramadığını
Sabah unutmazsam alıyım bari
Insllah canim ,masallah sendede boy varmis 65 le manken olursun senSelam 9. Takim
Destek birlikte geldibaktım Dilek uçtu kilolar gidiyor. Gülşah'ta hemencecik gelmiş. Dahada dolan olmadan koşayım dedim. İsmim ayca. Daha önce Kk ya 94 kilo ile başladım ve 77 ye indim fakat iş baskısı çok artıp iş yerinde kalmaya başlayınca gece yenen yemekler ile beraber kilo alımlarım başladı. Ve izne ayrıldım. Proje bittiğinde bende bittim 92 kilo olmustum. Şimdi Kk olmadan 75 lere geldim. Suan tam kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıp ileteyim. Boyum 1.80 hedefim 65 kilo. Dilek takımdan çok bahsetti herkes çok motıve bende çok hazırım. Haftada 3 gün 1 saat sporumu mutlaka yapmaya çalışırım bu serer 65 olmadan bu hıkaye bitmeyecek.
Cok az canim ama iyi toparlanir bu menuyleBugün ki menum
Bu saate kadar 2,5 litre su
1 maden suyu
2 kupa yeşil çay
1 cay bardağı çiğ badem
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Kek kotu olmus canim ,risk gordugun seyleri atacaksin baska yolu yok,bide fistik fazla geldi banailk menü benden gelsin
sabah 1o.40
1 bardak süte 1 yk nesquik
1 dilim tarçın cevizli kek
15.30
1 kase light ton balıklı salata
17.00
40 yer fıstığı kavrulmamış
2,5 lt ye tamamlıycam suyu
spor yok
Bu menu anxak pazartesi yapilir zaten canim bende bugun bulgur yedim sisirecek beni biliyorumSabah 08.30
2 haslanmis yumurta
5 ceviz
10 siyah zeytin
Yarim kk tulum peynir
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 ayran
Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
1 tabak etli nohut
Salata
3 litre su
35 dk yuruyus
Afiyet olsun menude cok probelm yok benceİlk menüm
Kahvaltı
1 haş yumurta, 1 domates, 1 dlm peynir
4 zeytin, 2 ince tambuğday ekmek
Ara
Türkkahvesi
Öğle
2 tane ızgara kanat, 1 kasık pilav
1 kase cacık
Ara
1 küçük muz
Akşam
Avuç içi kadar et yemeği, salata
1 litre su
25 dk yuruyuş
Sonraki menülerim daha güzel olcak söz su ve yürüyüşü arttırıcam bitki çayı ekliycem
Hosgeldin kaptanimYok kiz Adam is icin kullandi
gülsah ne ariyon kiz burda
Ooo sende uzunmussun beril masallah176 yim Ben 64 oldum Cok kötü duruyodu
Bol karbonhidratli bir gun olmus yasemin allhtan bugun pazartesiSabah 2 adet haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Öğle 1 dilim börek yarım kurabiye
Ara el kadar ekmek biraz peynir
Aksam 1 bardak ayran
6 yk nohutlu etli bulgur
Salata
Öğle olmadı biliyorum ama yiyecek başka bişey yoktu
Kim gittiki?Giderim kalirimlar Beni yordu artik
Bugun biri daha gitmek istedi özelden gitti
Nasil istiyorsan öyle yap
Iyi bence canim bulBende menumu yazayım
sabah8:00
1dilim ekmek
Tulum peyniri domates
Öğle 13:00
1tabak bulgur pilavı
2b ayran
Aksam18:00
Salata
19:30
1mandalina
Su olcmedim ama az
Spor yok
Abla guzel bence,madem oyle bir karar aldin 3 saate bir yemekte verdiriyo ama saati sasmmamk gerekiyoBu hafta taktik değiştirdim kızlar
Az ve sık sık yeme moduna geçmeye çalışacam
Bu hafta öksürükten doğru dürüst uyuyamadığım için sabah geç kalkıyom
11.00 __1 bar soya sütü
14.00__10 badem
16.15 __tonlu roka salatası
16.30 _1 tk.öksürük macunu (karabiber zencefil pekmez)
1/2bar.süt
Sonrada sodalı kürü yapıcam
Haftasonu baya stok yaptığım için bugün biraz az oldu
Su 2 lt
45 dk bantta yürüyüş
pazartesi icin iyi bence canim10:30 bir dilim tam buğday ekmek
Biraz peynir
salatalık
2,3zeytin
maydanoz dereotu
5 tane siyah üzüm
1 t.k tahin pekmez
3 :00 1fincan kahve biraz sütle
5:00 bir kase yarmalı yoğurt çorbası
1kase kurufasulye
7:30 1kase baharatlı yogurt
2,5 lt su 3 bardak bitki çayı 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canimMenum
Sabah iki yumurtadan yapılmış tereyağlı omlet biraz peynir 1 salata 4 ceviz 3 badem 4 kayısı 3 kupa bol limonlu çay
Akşam 17-18
4 tane lahana dolması 3 köfte 1 kase ezo gelin çorbası salata
2 kupa limonlu çay
2.5 lt su tamamlarim
Spor yok
Ne guzel yapmissiniz, ama pekmez hurma serbeti falan kullan cunku bal 40 dreecenin ustunde olmamasi gerekiyo canimBiz ailecek şekeri kestik. Geçen kek yaptım ölçüde 1 su bardağı diyor ben yarım su bardağı koydum. Nasıl tatlı geldi ailenin tüm fertleri giyemedi. Şimdi aileye kek yapacaksam sadece kuru meyve kullanıyorum yada 1 yk bal+iyice olgunlaşmış muz. Yoksa yıyemıyoruz
Guzel canim afieyt olsunMenüm
Sabah(9:00)
1dlm ekmek
1yumurta
1kk peynir
2zeytin
Öğle(16:00)
1/2 kase mercimek çorbası
Akşam(18:00)
Hamsi tava(kendime yağsız yaptım bi tarifte girmiştim çokta güzel oldu kendi yağı ile pişirme kağıdına sarıp tavada kızartılır gibi ama yağsız )
Salata
Soğan sogus
Su;2lt spor: yok gün boyu oturmadim ama spora vakit bulamadım
Guzel bir gun olmus iremcimMusmutlu menümle karşınızdayım
Sabah 8:30 2 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 1 tk lutenitsa şekersiz çay
Öğle 13:30 2 tabak fırında karnıbahar 1 kase yoğurt
Akşam 1 yumurtalı kabaklı domatesli omlet
1 saat kardiyo yapıldı.
Guzel olmus canimVe geçmiş bitti. Birazdan ayrıldığım kiloyu bulmaya gidicem :) ama öncelikle menümü yazayım.
Sabah 8.00
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
1 domates
1 dilim kasar
10 adet zeytin
Öğlen 12.00
Chia puding
1 avuç çığ fındık
Akşam 18.00
1 tabak etli nohut
1 havuc ( bunu yiyebilir miyim ? )
5 adet fıstık
Sütlü nescafe
Spor yarım saat yürüyüşle beraber 9.000 adım
Su saymadım yarın saymaya başlıcam
Bende söz yarın menüyü düzeltiyorum
Dun dedim kendi kendime inan ponicim nerelerdeydinGünaydın herkese kisme beni merak etmemiş
Kesinlikle haklısın cnm. Yıyecek yokken diyet yapıyoruz sonra zayıfladıgımızda bura gaza gelip bide yiyecek gördüğümüzde irademizi daha çabuk bozabılıyoruz. Hem yiyeceğe karşı irademiz olusmamıs görünce dayanamıyoruz hemde azıcık kilo verme Sevinç'i hopp 4 verip 7 alıyoruz. Ama çikolatalar etrafdaykrn basarsak kilo vermeyi zaten irade kazanmış olcaz.bi söz vardır dağda tek başına evliya olmak kolay asıl mesele halkın içinde olabilmek, o hesap abur cubur yasak yiyecekler etrafta olmazken diyet yapmak kolay önemli olan onlar varken nefsi terbiye edip el sürmem ek canım:)
Ayy inşallah Dilek. Ağzından bal damlıyor.3ay çok sana o sporla bir buçuk aya çözersin sen
hoşbulduk cnm maşallah ne güzel kilo vermişsinsahgull N Nilyyyaaannn
@dagyolu
Hoşgeldiniz kızlar ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var yaklaşık 5 aydır burdayım 16 kilo verdim
Ben babaanneyim deyim sen anla güzelim
Yaş 45 3 çocuk 1 torun var
Burda yeni gelen istedikten sonra hemen ailemizin içine alır sarıp sarmalarız tatlım
Ben kendi adıma eğer herhafta olan yarış heyecenı olmasa bu kadar kilo veremezdim
Motivasyonu yüksek tutmak için ilaç gibi burası
sahgull N Nilyyyaaannn aramıza hoşgeldniz ben Poni 27 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. 1 yıldan falzadır buradayım 20 kg verdm takımm sayesnde 10 kilom kaldı
Bilmiyodum canm. Sebebi ne 40 derece yukarda olmamasının. Evde tatlandırmak için bir sürü şey var. Bu chai pudıng için kullandığım keci boynuzu unu var onu denicem. Aslında ben diyet tatlılarla ilgili tarifler uydurmak istiyorum o yüzden evde garip garip seyler var. İnş eğer ideal kilomada ulaşabilirsem ilerde site yada ne bileyem kitap fln bişi yapmak istiyorum. Ben mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. Sürekli şirkete pasta börek yapıp gidiyodum. Hatta diyetteyken daha güzel oluyor onlara götürüryorum onlar yiyor ben görünce yemiş gb oluyorum :) şimdide kendimi hafif tatlılar konusunda geliştirmeye çalışıyorum çünkü ben çok kilo aldım verdim ve gördüm ki tamamen tatlısız hayat olmuyor. İnsanın bi yerde o keki görünce (@buseb te olduğu gibiAfiyet olsun canim
Ne guzel yapmissiniz, ama pekmez hurma serbeti falan kullan cunku bal 40 dreecenin ustunde olmamasi gerekiyo canim
Guzel canim afieyt olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?