Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim buraya takilmadan olmuyor biliyosun,hosgeldin tekrar
Ayy abla eminim cok arti degilsindir sen yine ,insan misafir olayinda yitiriyo kendini ben olsam dusunemiyorum kendimi

Ayy abla eminim cok arti degilsindir sen yine ,insan misafir olayinda yitiriyo kendini ben olsam dusunemiyorum kendim
Yok güzelim misafir gelmesi yada gelmesi etkilemez beni hele kararlıyasam
Ama mercimek köftelerin cazibesine dayanamadım baya uzun zaman olmuştu görüşmeyeli
Bidaha 69 u görmeden yüz vermicem kendisine

Gulsah zuhal abla ok verdigine gore hosgeldin diyelim,Eda ben ,umarim kolayca veririz kilolari
hmm iyiki sabah erkenden tartılmıstımptesi meselesini bilmiyorudm ama tartı dürttü -500
Cok guZel canim
Selam kizlar malesef artiyim sanirim dun yedigim kuru fasulye siskinlik yapti bende.
Bencede fasulye banada hic yaramaz tahil
Hemen basliyorum 22 kasimda sonuctan bahsederim abla

Yok güzelim misafir gelmesi yada gelmesi etkilemez beni hele kararlıyasam
Ama mercimek köftelerin cazibesine dayanamadım baya uzun zaman olmuştu görüşmeyeli
Bidaha 69 u görmeden yüz vermicem kendisine
Bende pazartesi ve cuma disinda tahil tuketmicem,emzirmesem o zamanda yemem aslinda,gecen ay tahlil yaptirdim benim sonuclar yerde
Eki Görüntüle 1908644

3 gün bunu yapmayı düşünüyorum.veya kabak corbası detoxu.iyi bir başlangıcla motive olmak istiyorum
Canim bu varya eminim cok verdirir cunku kabak gercekten ise yariyor ama bu haftalik detoks olaylari korkutuyor beni
Abla super bence

Göbek ölçüsü alınırsa aslında daha iyi anlarız işe yarayıp yaramadığını
Sabah unutmazsam alıyım bari
Ben unutmam insallah alirim tamam abla
Insllah canim ,masallah sendede boy varmis 65 le manken olursun sen
Bugün ki menum
Bu saate kadar 2,5 litre su
1 maden suyu
2 kupa yeşil çay
1 cay bardağı çiğ badem
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Cok az canim ama iyi toparlanir bu menuyle
ilk menü benden gelsin

sabah 1o.40
1 bardak süte 1 yk nesquik
1 dilim tarçın cevizli kek

15.30
1 kase light ton balıklı salata

17.00
40 yer fıstığı kavrulmamış

2,5 lt ye tamamlıycam suyu
spor yok
Kek kotu olmus canim ,risk gordugun seyleri atacaksin baska yolu yok,bide fistik fazla geldi bana
Sabah 08.30
2 haslanmis yumurta
5 ceviz
10 siyah zeytin
Yarim kk tulum peynir
Sekersiz cay

Ara 15.00
1 ayran

Aksam 17.30
1 kase mercimek corba
1 tabak etli nohut
Salata

3 litre su
35 dk yuruyus
Bu menu anxak pazartesi yapilir zaten canim bende bugun bulgur yedim sisirecek beni biliyorum
Afiyet olsun menude cok probelm yok bence
Yok kiz Adam is icin kullandi

gülsah ne ariyon kiz burda
Hosgeldin kaptanim
176 yim Ben 64 oldum Cok kötü duruyodu
Ooo sende uzunmussun beril masallah

Sabah 2 adet haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Öğle 1 dilim börek yarım kurabiye
Ara el kadar ekmek biraz peynir
Aksam 1 bardak ayran
6 yk nohutlu etli bulgur
Salata
Öğle olmadı biliyorum ama yiyecek başka bişey yoktu
Bol karbonhidratli bir gun olmus yasemin allhtan bugun pazartesi
Giderim kalirimlar Beni yordu artik
Bugun biri daha gitmek istedi özelden gitti
Nasil istiyorsan öyle yap
Kim gittiki?
Bende menumu yazayım
sabah8:00
1dilim ekmek
Tulum peyniri domates

Öğle 13:00
1tabak bulgur pilavı
2b ayran

Aksam18:00
Salata

19:30
1mandalina

Su olcmedim ama az
Spor yok
Iyi bence canim bul
Abla guzel bence,madem oyle bir karar aldin 3 saate bir yemekte verdiriyo ama saati sasmmamk gerekiyo
pazartesi icin iyi bence canim

Afiyet olsun canim
Ne guzel yapmissiniz, ama pekmez hurma serbeti falan kullan cunku bal 40 dreecenin ustunde olmamasi gerekiyo canim
Guzel canim afieyt olsun

Guzel bir gun olmus iremcim

Guzel olmus canim

Kesinlikle haklısın cnm. Yıyecek yokken diyet yapıyoruz sonra zayıfladıgımızda bura gaza gelip bide yiyecek gördüğümüzde irademizi daha çabuk bozabılıyoruz. Hem yiyeceğe karşı irademiz olusmamıs görünce dayanamıyoruz hemde azıcık kilo verme Sevinç'i hopp 4 verip 7 alıyoruz. Ama çikolatalar etrafdaykrn basarsak kilo vermeyi zaten irade kazanmış olcaz.

sahgull N Nilyyyaaannn
@dagyolu
Hoşgeldiniz kızlar ben Hilal 24 yaşındayım evliyim 3.5 yaşında bi oğlum var yaklaşık 5 aydır burdayım 16 kilo verdim
hoşbulduk cnm maşallah ne güzel kilo vermişsin

maşallah ablacım valla enerjin 30 yaş

sahgull N Nilyyyaaannn aramıza hoşgeldniz ben Poni 27 yaşında bir çocuk annesi öğretmenim. 1 yıldan falzadır buradayım 20 kg verdm takımm sayesnde 10 kilom kaldı

hoşbuldukk ponicim
ayy ne güzel bi takım herkes süper kilolar vermiş darısı başımıza

Afiyet olsun canim

Ne guzel yapmissiniz, ama pekmez hurma serbeti falan kullan cunku bal 40 dreecenin ustunde olmamasi gerekiyo canim

Guzel canim afieyt olsun
Bilmiyodum canm. Sebebi ne 40 derece yukarda olmamasının. Evde tatlandırmak için bir sürü şey var. Bu chai pudıng için kullandığım keci boynuzu unu var onu denicem. Aslında ben diyet tatlılarla ilgili tarifler uydurmak istiyorum o yüzden evde garip garip seyler var. İnş eğer ideal kilomada ulaşabilirsem ilerde site yada ne bileyem kitap fln bişi yapmak istiyorum. Ben mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. Sürekli şirkete pasta börek yapıp gidiyodum. Hatta diyetteyken daha güzel oluyor onlara götürüryorum onlar yiyor ben görünce yemiş gb oluyorum :) şimdide kendimi hafif tatlılar konusunda geliştirmeye çalışıyorum çünkü ben çok kilo aldım verdim ve gördüm ki tamamen tatlısız hayat olmuyor. İnsanın bi yerde o keki görünce (@buseb te olduğu gibi) kırılıp yiyor. Bunun yerine daha hafif tatlıları yesek ara ara hata bide sağlıklı tatlılar cokta güzel olmaz mı. Ben mesela yulafı un halıne getirdim keklerdeki un ölçümlerimi yulaf ve kepek unu ile değiştirmeye başladım. Yağ için malesef suan azaltmakla yetiniyorum ama zeytin yağı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum belki ilerde başka alternatifler bulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…