- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #173.921
yok canım fazla değiştirmiyor limon sevdiğim için bana kötü gelmiyor da olabilir amaTarcinli bende hiç sevmiyorm tadini degistiriyordur ama o eksilkk
nasil bi çay ki
yok ben çayı icmiyorumşekersiz icemedigim için bende kökten çaydan vazgeçtim bitki çayi tuketiyorum sadece onlri şekersiz iciyorum
Iyi geceler canimÇıtır hanımlar ben gideyim artık benim sıpa uyumusken bende uyuyayim
Başim ağrımaya başladı bagirsaklarim cosuyorumarim sabah tartiyla barış imzalarz
Hepinizi opüyorum iyi geceler Allaha emanetsiniz
1/3 bardak su kaynatıyoruz ıcıne
1 tatlı kaşığı zencefil rendeliyoruz bunlar ( 20 an kaynıyor)
Ardından içine yoğunluğu sana kalmış ben 1 yk kaşığı cay atıyorum ama daha yoğun sevenler daha yoğun artabilir
4 tane kakule
Bunlar 5 dk kısık ateşte pişiyor
İçine 1 tutma kimyon (çok değil) 1 tutam karabiber 2/3 sut at Sut kaynayınca kapat süz iç :)
Denemek lazim bi ara :)Ben çok seviyorum zencefıl vücut dirençını artırıyor ben hala odamda kalorifer açmadım üşümüyorum hala. Bursa'da Sut az olsun diyenler su ve sütü yarı yarıya yapıyor ben süt bol seviyorum
Hııı bunu bilmem güzel oldu. Ben tam bir baklıyat delisiyim. Nohut barbunya fasulye bayılırım: haşlayınca bide avuç avuç yerim. Dıkkat edeyim o zaman akşamları havuç yesem olur yanı canım meyve çektiğinde ?Bence gayet güzel cnm sadece akşamki fıstığa gerek yokmuş
Havucu çiğ olarak arada yiyebiliriz
Içinde şeker bile olsa gi si düşük
Bide bakliyatlar şişkinlik yaptığı için pazartesiden sonra pek tüketmiyoruz daha çok cuma cumartesi tercih edersek daha iyi
Hele çarşamba perşembe zinhar yasaktır bilene
Malzeme aldığım zaman denerim canım teşekkür ederim :)Yazdım canım tarıfını yıkarsa ben hint mutfağını çok seviyorum baharat seviyorum yemeklerinizde seviyorum. bu yüzden çaylarından bayılıyorum.
İçindekile biraz mistik çayıda anımsatıyor1/3 bardak su kaynatıyoruz ıcıne
1 tatlı kaşığı zencefil rendeliyoruz bunlar ( 20 an kaynıyor)
Ardından içine yoğunluğu sana kalmış ben 1 yk kaşığı cay atıyorum ama daha yoğun sevenler daha yoğun artabilir
4 tane kakule
Bunlar 5 dk kısık ateşte pişiyor
İçine 1 tutma kimyon (çok değil) 1 tutam karabiber 2/3 sut at Sut kaynayınca kapat süz iç :)
Ben çok seviyorum zencefıl vücut dirençını artırıyor ben hala odamda kalorifer açmadım üşümüyorum hala. Bursa'da Sut az olsun diyenler su ve sütü yarı yarıya yapıyor ben süt bol seviyorum
Içinde şeker olduğu için ben fazla tercih etmiyorum cnmHııı bunu bilmem güzel oldu. Ben tam bir baklıyat delisiyim. Nohut barbunya fasulye bayılırım: haşlayınca bide avuç avuç yerim. Dıkkat edeyim o zaman akşamları havuç yesem olur yanı canım meyve çektiğinde ?
Mistik cayı duymadım hiç bakıyım hemen netten. Bi gün abim bizim hint rest götürdü bi caya 8tl verdik tarifi bulunca Hintliden suyunu çıkardım benİçindekile biraz mistik çayıda anımsatıyor
yeni başlayan birine göre çok güzel kaşar olmayabilirmişVe geçmiş bitti. Birazdan ayrıldığım kiloyu bulmaya gidicem :) ama öncelikle menümü yazayım.
Sabah 8.00
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
1 domates
1 dilim kasar
10 adet zeytin
Öğlen 12.00
Chia puding
1 avuç çığ fındık
Akşam 18.00
1 tabak etli nohut
1 havuc ( bunu yiyebilir miyim ? )
5 adet fıstık
Sütlü nescafe
Spor yarım saat yürüyüşle beraber 9.000 adım
Su saymadım yarın saymaya başlıcam
Bende söz yarın menüyü düzeltiyorum
iyi geceler canım cumaya halledersin senÇıtır hanımlar ben gideyim artık benim sıpa uyumusken bende uyuyayim
Başim ağrımaya başladı bagirsaklarim cosuyorumarim sabah tartiyla barış imzalarz
Hepinizi opüyorum iyi geceler Allaha emanetsiniz
ne güzel ya ailecek bilinçlenmişsiniz, bende marketi miz olmasına rağmen çocukları abur cubur dan uzak tutmaya çalışıyorum eve hele hiç sokmuyorumBiz ailecek şekeri kestik. Geçen kek yaptım ölçüde 1 su bardağı diyor ben yarım su bardağı koydum. Nasıl tatlı geldi ailenin tüm fertleri giyemedi. Şimdi aileye kek yapacaksam sadece kuru meyve kullanıyorum yada 1 yk bal+iyice olgunlaşmış muz. Yoksa yıyemıyoruz
bi söz vardır dağda tek başına evliya olmak kolay asıl mesele halkın içinde olabilmek, o hesap abur cubur yasak yiyecekler etrafta olmazken diyet yapmak kolay önemli olan onlar varken nefsi terbiye edip el sürmem ek canım:)Oysss 25 dk da anca bitti geçmiş
güzel olmuş abla
akşam biraz hem fsulye hem yarma fazlA kaçmış gibi
Yok abla kaldırmAyalim aksine yeni kurLlar bile ekleyebiliriz
bende pek sevdiğim söylenemez hep içten pazarlik yapar sagolsun bende her seferinde saf gibi iyi davranirim kendisine bi mesafe koyamam
Bol su ve sık sık icince pek açlık hissetmiyorsjn ama bugün wcden baya cikmadkm yarına yansır mı bilemem
Akşam yemedigin için bulgur dengelenmiş gibi canm
hafta sonu abartmnin cefasi canım .
guzel Karatay olmuş gibi
Mutfak benimde yarına kaldi valla bu koca beni cildirtacak ben kilo vermeye çalıştım dn beri eve aldığı abur cubur haddi heaabi yok hem zayiflamami istiyor hemde beni baltalamak için elinden geleni yapiyor
anca bitti valla abla
@berilceee hoşgeldin abla ozlettin kendiniCurukElma hilalcim hoş geldin çok sevindim geri donmene
bak buda güzelmişKızz önceden benim bi sloganım vardı onu hatırlattın
Yediğimiz herşeyi yazıcaz
Yada yazamıcağımız şeyi yemicez
kekliğim markette eskisi kadar durmuyorum malum kızın dersleri ağır koskoca t harfi çalıyoruz iki gündür kolaymı:) ama bugün fıstığım sınav olmuş yüz almış anası kılıklı:)Hoşgeldin Gulsah bende nane
Hayde rastgele :) sukur kavusturana taciz edecektim yoksa
Evet canim her ptesi tartı günü yine
Hoşgeldin ayça
Sabah keki yersen akşam fıstığa kalırsınız buse hanım
Canım daha sağlıklı ama az deseydin böyle telafi edilmez ki
Afiyet olsun burcucum
Güzel canim afiyet olsun
Oku tabi takım kuralı
Afiyet olsun abla aç aç kalmaktan daha iyi bir taktik olmuş
Afiyet olsun kuru sisirmesin dileğim
Hayirrrrrr
Abla kocaya kusmus hatun gibi trip atiyim araya mefkurem sokuyon gel barisalim
Olmamış drcum bulguru hafta sonu haricinde tuketmiyoruz mümkün mertebe sabah acilis diyelim ama akşam ciks
Karatay afiyet olsun
Sožzzzzzz
Kız akşama kadar markette degilmisin zaten
Kolaya kaçmak yok takim kuralı geçmiş yapılacak
afiyet olsun canım güzel menü
3ay çok sana o sporla bir buçuk aya çözersin senAy inşallah dilekcim senden gördüm ya umutlandım valla. Ne de güzel olur 3 ayada razıyım ben. Çok hevesliyim ve evde kek börekten bol bişi yok gözüm görmedi bgn hiç birini.
İyi geceler kızlar
Iyi geceler kızlarİyi geceler kızlar.
Insallah canimBiraz artiyim ama cumaya eksiyi gorucem inşallah
Bencede bukme disinda problem yok gibi canimIyi akşamlar kızlar iki gündür gelemiyorum koydeyim elimden geleni yapıyorum kilo almamak için bugunde burdayiz oyüzden bildirim yspamiycam @berilceeMefkurem
Hemen menulerimi yazayım
Cuma
SABAH 7:45
1yumurta 3cevuz
MARUL domates tulum peynir
Öğle
1kase mercimek çorbası
SALATA yoğurt
Aksam
1kase çorba salata yoğurt
Cumartesi
SAbah10:00
1ispanakli kiymali bukme
Aksam 16:00
Salata yoğurt
ARa20:00
2elma 1b ayran
PAZAR
sabah8:00
1dilim kepek ekmek
Tulum peynir domates
ARa1elma
Ogle13:00
5 yk bulgur pilavı
Salata yoğurt
AKsam 18:00
3lahana dolması
Salata yoğurt
Ara 20:00
1 avuc lahana
Suya dikkat edemedim sporda yok haliyle burda hep kh yiyorlar karatayda bozuldu ama artı olmadığımı düşünüyorum inş degilimdir cokbi kaçamak yapmadım diye düşünüyorum bukme dışında tabi siz ne dersiniz bilmiyorum menulere
Evet canim bendede oyle bende kullaniyorum ikisinide,cok etkiliyortünaydın kızlar.
ben de dilek gibi artıdayım ve söylemiycem bayaa artıdayım yalnız. halletmeye çalışıcam.
tv de karatayı gördüm show da bugün d vitamini ve b12 olmayanlar kilo veremez dedi. bende ikiside tescilli eksik. hele d berbat durumdaydı en son. ampul kırdım içtim bugün. b12 de içtim. vitaminlere devam edicem.
Allahtan esin uyarmishoşbuldum canım. düğün dualıydı. ama adamın sesi duyulmuyordu. kadınlar laklak yaptı böyle olunca. sıkıcıydı yani. zaten tanıdığım kimse pek yoktu eşim tarafı olunca. kv görümce eşimin yengesi öyle takıldık
bizim tarafın düğünleri de öyle olurda bu erzurum tarafı böyleymiş. eşim sinsi de bildiği için neyseki bana inceden tüyo verdi abartma onlar abartmaz sade giyin dediydiyoksa onu gırtlaklardım orda herkes bana baksa ahahaha
Allah allah net cekmeyen biyerdemiki acababen whatapp tan yazdım ama eşi cevap verdi beril yok evden ara bacım demiş hasan abibende merak ettim @berilceee nerdesin ablamm??
Cok iyisin canimGünaydın değişik bir hafta çoğumuz artı ama sırbenim belim kopuyor reglim sokulemedi gitti şimdi oturup 4kg hamsi temizlitcem akşama misafir var -200um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?