Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tarcinli bende hiç sevmiyorm tadini degistiriyordur ama o eksilkk
nasil bi çay ki

yok ben çayı icmiyorum şekersiz icemedigim için bende kökten çaydan vazgeçtim bitki çayi tuketiyorum sadece onlri şekersiz iciyorum
yok canım fazla değiştirmiyor limon sevdiğim için bana kötü gelmiyor da olabilir ama
Çıtır hanımlar ben gideyim artık benim sıpa uyumusken bende uyuyayim
Başim ağrımaya başladı bagirsaklarim cosuyor umarim sabah tartiyla barış imzalarz
Hepinizi opüyorum iyi geceler Allaha emanetsiniz
Iyi geceler canim
Ben çok seviyorum zencefıl vücut dirençını artırıyor ben hala odamda kalorifer açmadım üşümüyorum hala. Bursa'da Sut az olsun diyenler su ve sütü yarı yarıya yapıyor ben süt bol seviyorum
Denemek lazim bi ara :)

Hııı bunu bilmem güzel oldu. Ben tam bir baklıyat delisiyim. Nohut barbunya fasulye bayılırım: haşlayınca bide avuç avuç yerim. Dıkkat edeyim o zaman akşamları havuç yesem olur yanı canım meyve çektiğinde ?

İçindekile biraz mistik çayıda anımsatıyor

Içinde şeker olduğu için ben fazla tercih etmiyorum cnm
Meyveni sabah aç karna yersen wc için daha etkili

yeni başlayan birine göre çok güzel kaşar olmayabilirmiş

Çıtır hanımlar ben gideyim artık benim sıpa uyumusken bende uyuyayim
Başim ağrımaya başladı bagirsaklarim cosuyor umarim sabah tartiyla barış imzalarz
Hepinizi opüyorum iyi geceler Allaha emanetsiniz
iyi geceler canım cumaya halledersin sen

ne güzel ya ailecek bilinçlenmişsiniz, bende marketi miz olmasına rağmen çocukları abur cubur dan uzak tutmaya çalışıyorum eve hele hiç sokmuyorum

bi söz vardır dağda tek başına evliya olmak kolay asıl mesele halkın içinde olabilmek, o hesap abur cubur yasak yiyecekler etrafta olmazken diyet yapmak kolay önemli olan onlar varken nefsi terbiye edip el sürmem ek canım:)

kekliğim markette eskisi kadar durmuyorum malum kızın dersleri ağır koskoca t harfi çalıyoruz iki gündür kolaymı:) ama bugün fıstığım sınav olmuş yüz almış anası kılıklı:)

Ay inşallah dilekcim senden gördüm ya umutlandım valla. Ne de güzel olur 3 ayada razıyım ben. Çok hevesliyim ve evde kek börekten bol bişi yok gözüm görmedi bgn hiç birini.
3ay çok sana o sporla bir buçuk aya çözersin sen

Biraz artiyim ama cumaya eksiyi gorucem inşallah
Insallah canim
Bencede bukme disinda problem yok gibi canim
Evet canim bendede oyle bende kullaniyorum ikisinide,cok etkiliyor
Allahtan esin uyarmis
ben whatapp tan yazdım ama eşi cevap verdi beril yok evden ara bacım demiş hasan abi bende merak ettim @berilceee nerdesin ablamm??
Allah allah net cekmeyen biyerdemiki acaba
Günaydın değişik bir hafta çoğumuz artı ama sır benim belim kopuyor reglim sokulemedi gitti şimdi oturup 4kg hamsi temizlitcem akşama misafir var -200um
Cok iyisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…