- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #174.021
Kizberilceee cok geçmiş olsun canım 4 ay 6 ay 8 ay bunlar geçiş dönemleri bazen böyle sebepsizde krizler olabiliyor.kız bebek miydi onlarda idrar yolları enfeksiyonu bazen böyle yapabiliyor.
Emmiyokinormalde nasıl gazlı bi bebek mi?senin yediğin birşeyde etkileyebilir.
tahlilin sonucuçıktımı.kız bebeklerde bazen çiş yaparken ağrı olmayabiliyor iştahsızlık karın ağrısı gibi şikayetlede olabiliyor.Kiz
Tahlil yapildi
Cis yaparken agrisida yok
eğer evinde varsa papatya çayı veya rezene rahatlatabilir.Emmiyoki
Her bebek gibi gazi
Bazen zor olur ama cikarir
çok geçmiş olsun kuzuya kıyamamEmmiyoki
Her bebek gibi gazi
Bazen zor olur ama cikarir
4 aylik ama veriliemieğer evinde varsa papatya çayı veya rezene rahatlatabilir.
Dün öglene bir kez ishal gibi kaka yapti suluydutahlilin sonucuçıktımı.kız bebeklerde bazen çiş yaparken ağrı olmayabiliyor iştahsızlık karın ağrısı gibi şikayetlede olabiliyor.
Canimin ici Sagol Allah razi olsunçok geçmiş olsun kuzuya kıyamam
Plastik degil koldanda değil abla yarım alçı dedi dr bilege kadarGecmis olsun Canis
Parmak alcidi Plastik birsey Cook agir degil
Yoksa koldanmi alci oldu
Bin geceyi hastanede gecirdik sabah 6 da eve geldik
Neefs hic durmadan cildirasiya agliyor
Yemixor
Uyumuyor
Dr birsey yok dedi ama niye bu kuzu boyle oldu ki
abla atak dönemi olabilir greve girmiştir yemeyi reddettiğinde gore yemiyo ac ama sakinleşince pispislarken yedir kısır bi döngüYok bitanen 4 aylik ne disi
Agzinda mantar varmi diye baktirdik da yok
Abla şöyle bisey olmuş olabilir manasının tadı beğenmiyor olabilir artık aynı şeyi yaşadık çünkü ilk beni bırakırken yaptı açtı ama emmeye başladığında çığlık çığlığa oluyorduk sonra bebelac icmeye başladık 2 ay kadar onu içti sonra onada aynısını yapmaya başladık mamasını değiştirdm zevkle yediBirsey bulamadi
Yine getirin devam ederse dedi
Kac sise Mama yaptim yok
Bir heveske saldiriyor
Bir iki cekiyor cildiriyor gene
Goturexem birazdan yine
rabbom nazarlardan korusunKizlar sipalarimi merak ediyodunuz
Rengi nasildiDün öglene bir kez ishal gibi kaka yapti suluydu
Ama igrenc kokuyordu
Dr normal dedi
Ben doğduğundan beri veriyordum rezeneyi hemde kendim tuketiyorddm4 aylik ama veriliemi
sulu dışkı bir kere yapması ishal kabul edilmiyor ablaDün öglene bir kez ishal gibi kaka yapti suluydu
Ama igrenc kokuyordu
Dr normal dedi
Kız ben sana demedim mi karatay tmm ama porsiyonlari abartma bu diyetin dezavantajı mide hic cukulmuyorAy bu Karatay kahvaltısını abarttim sanırım midem acayip su bile icemiyorum 2,5 saat oluyor yiyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?